2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kızlar sezeryandan bu kadar korkmayın o kadar çekilmeyecek kadar değil ağrılar ilk çabuk kalkın dolşın yatanlar kalkmayanlar daha geç iyileşiyor ben hemen kalkarım tez canlıyımdır biraz çok çabuk toparlarım ama yatanların toparlaması uzun sürüyor alttan ameliyatta geçirdim 2 sen önce onda kalktım benimle yatan kadın halen yatarken ben 2 gün taburcu oldum doktorlar maşalah sürekli geziyorsun vücut kirli kanı atıp iyileşmeni hızlandırıyor demişlerdi normal doğum yapıp 10 dikişi vardı kardeşimin o benden uzun sürede toparlandı alttan 0 dikiş yerine üsteki iyileşmesi daha kolay bence enfeksyon kapma riski yok en azında

Daha küçük cnm bir kaç hafta içinde iner bebiş ama bu haftalar çok daha zor inanin. Hele uyku sıfır sağa dön sağ bacak iptal sola dön sol bacak iptal sırt üstü mümkün değil yatmak sancilar da seninle bebeğin kafası vajinada oooo inş daha önce sağlıkla yaparsınız doğumunuzu.

Öğleden sonra canım yaa İnş verir bugun her gittimde biraz daha diyip yolluyo bende biliyorum nekadar dursa okadar iyi ama 2 gündür geceleri kendi iniltime kalkıyorum yeminle ya okadar acıyo canım

Cuma yalan mı oldu ay sağlıklı olsun da bekleriz ama pilim bitti heryerim ağrıyo benim.

Ay canım inşallah gelir dün ben video izledim nişan gelmeyebilirmişte ve illa kahverengi pembe olmasına gerek yokmuş sarımtırak bile olabiliyormuş çoğu anne akıntı zannedip anlamazmış. Tek fark jöle kıvamda olmasıymış dikkat et belkide nişanın geliyordur seninde. Bebeğin kafa çok aşağıda olduğu zaman su birden boşalmazmış kısım kısım gelirmiş yada doğumda patlarmış su. Kız ben saldım valla cidden hiç kendimi yoklamadım bugün harekette yapmayacağım pazartesi kontrol var bakalım ne durumdayım

Cuma yalan mı oldu ay sağlıklı olsun da bekleriz ama pilim bitti heryerim ağrıyo benim.

Cumayı bırak ben haftasonu bile olacağını sanmıyorum artık Hiç belirti vermez mi yaa nişan kesin belirti değilmiş zaten. Dün video izledim durdum aslında tek doğru açılma çoksa ve bebek ne zaman gelmek isterse o zaman oluyor kızlar bekleyip göreceğiz.

Canım günün dolsada eğer bir sıkıntın yoksa bence normali bekle benim ablam 42 de doğurdu normal doğurdu hemde. Kafan karışmasın biz biraz telaş yapıyoruz ama düşündüğümüz zaman daha günümüz var azcık sabredelim zaman bunalıyoruz ama sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil bugünlerde birşekilde geçecek :)

Korkma canım ya dpktoruna güven . Benimki mesela özellikle bekletmicem seni dedi çnkü suyum olması gerekenden az . Boyum kısa olduğu için özellikle sordum sizce nırmal doğum yapabilirmiyim diye yapabilirsin çnlü bebekte iri değil dedi . İri olsa zorlamazdım dedi. Yani o an sezeryan ol dese tamam derdim . En kötü suniyi denersin sende içimizde kalmasın en azından :) ben suniden korkuyorum direk sezeryana alın desem ömrüm boyunca kafama takarım acaba normal doğum yapabilirmiudim diye . Dün eşime diyorum aç kesenin ağzını ağrı hissetmemek için bütün imkanları denicem diye

Ani yükselme sonucunda eşimin sorusu
Ahahah kız önemli tabi bizim görüşümüz. Benim eşimde baktin mi normalmi diyordu ama artık bana kk dan öğrendiklerini anlatma utanıyorum bildiklermden bu nasıl erkek diyorlar dedi. Geçen hamile bir kadına şunlara dikkat et demiş etrafindaki herkes şaşırmış kadın hiç bir şey bilmiyor dedi bir de.

Ayy süper çok sevindim . Bende açıklık yok galiba hiç doktorum söylemedi çnkü zaten rahim ağzımda sertmiş :) ee artık rahat rahat bekleyebilirsin doğumu . O çatı muayenesinden snra benim hem kasılmam hem sancım geldi iki gün bnce evde sende çömel bişeyler yap açılman çoğalır . Belki tetikler doğumu

Acikcasi benim kafami doktorum karistirdi kuzum. Cuma gunu gunun doluyor riskleri sana anlaticam bekleyip beklememeye sen karar vericeksin dedi. Kadin sorumluluk almiyo uyuz etti beni

Nisan görmek istiyorum ne yalan söylim hayalim suyun gelmesi. Belim kopacak agridan gece eşimi kovdum git yatamıyorum zaten yastıkla dönuyorum diye göbek altina yastık koynazsam popom havaya kalkiyor denge sifir

Ya doktorumada guveniyorum ama guvenmiyorumda. Oda normal yapabilirsin demiyo mesela deneyebilirsin diyo. Iste gunum dolduktan sonra beklememiz dogrumu soylemiyo riskleri anlaticam sen karar vericen diyo. Kadin tam bi uyuz.

Kızlar dün normal doğumla ilgili biraz video izledim animasyonlu ama doktorların anlattıklarından var ya ondan. Kafa çapıyla ilgili bence hiç endişe edeceğimiz bir durum yok eğer çatı müsaitse kafa kocaman olsa da genelde geçermiş çatının müsaitliği önemliymiş genelde. Kafa büyükse eğer kafada ki bıngıldak dediğimiz boşluklar anne çatısından geçerken üstüste ya kapanırmış yada üstüste geçermiş hani dün diyordumda yamuk oluyor kafalar diye ondanmış. Ayrıca bebek çatıdan geçerken en geniş ye kafa oluyormuş hani bebek kilolu falan diye omuz gövde sığmaz diye bir durum çok ama çok nadir bir durummuş. Yani aslına bakarsan kiloluda olsa çatımız müsaitse doğurabiliriz kızlar. O yüzden kafaymış kiloymuş telaş yapmayın.

Ay hadi gözün aydın kanaman olur bugün dert etme onu. Belim kopuyor artık inş yakındır bebişlerin gelmesi.

Acikcasi benim kafami doktorum karistirdi kuzum. Cuma gunu gunun doluyor riskleri sana anlaticam bekleyip beklememeye sen karar vericeksin dedi. Kadin sorumluluk almiyo uyuz etti beni

Ay bu doktorların farklı düşünceleri de beni öldürüyor yaa. Benim doktorumda bekleyeceğiz diyor valla ne zaman gelmek isterse dedi. Ben hep şu düşünceden yanayım biz doğurmak için yaratılmış varlıklarız vücudumuz ona göre yaratılıyor ve Rabbim ne zaman geleceğine karar verdiyse o zaman gelir. Eğer ki çok aşırı bir risk yoksa sırf günü doldu diye anneyi hemen kesmeye çalışmamalılar

Aynen bakalım burayı okumaktan daha kahvaltı yapmadım evde temzlicek bi yerde kalmadı artık yan gelir yatarım bnde . Benim randevu yarın sabah . Suyum azalmaya devam etmişse blki doğumu öne alır veya sezeryan yapar . Yarın günümüz belli olur bizim de

Kızlar 25nisan öğlende kızımla kavustuk, 37+4’de. Suyu bitmiş ve 1 saat içinde almamız gerekiyor dedi. 3030gr doğdu. Masallah sahlığı yerinde, küvez durumu olmadı. Dün eve cıktık. Spinal sezaryen olfum. Korkum çoktu, ilk akşamdan yürümeye basladım. Ama tabi ağrım vardı hala var. Sadece gündüz 15:00da bi ağrı kesici yaptırdım. Onun dışında almadım. Dikişsiz estetik yapmış, bn göremiyorum asagıda bayahı. Karnım baya bi kaldı, külotsuz korse kullanabileceğimi söyledi doktorum. Henüz alamadıgım için evde bsyler sarıp sıktırıyoruz. Aşırı ödemim var, elim ayagım bacagım şiş. Antibiyotik , kan ilacı ve minoset verdi doktor. Minoseti almasam da olur ama biraz rahatlamak için almayı düşünüyorum. Geceliği şiddetle tavsiye ediyorum. Pijamada almiştim ama hiç yüzüne bakmadım. Birde depent çok güzel oldu, ilk akşam cok kanamam oldu ve hiç sizdırmadı. Hala kanamam var kullanıyorum. Bi sorunumuz var, kızım göğsümü almıyor, ilk gün bi 10dk aldı, 2. Günde yine bi 10dk. Sütüm yok o ayrı ama mene ucum yok sanırım. Sarılık olmasın diye mama veriyoruz 2 saatte bir. Onun dışındada sürekli deniyorum. Bu arada philipsin göğüs ucu koruyucysunu aldım onu taktıgımda daha güzel emiyor. Göğsümdende su gbi bsy geliyor azar azar. Bide hipin pre combiyotik prematüre manasını aldım öneri üzerine, çok şükür gaz sorunu olmuyor, içer içmez hemen cıkarıyor gazını. İlk gün topuk kanı alındı, sekerine bakıldı, 2.gübde işitme testi yapıldı. 1 hafta sonrada hem bnm hemde kızımın kontrolü var. Bizden böyle. İyiZ çok şükür. Geriye dönük okuyamadım, doğum yapan varsa hayırlı olsun, Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…