- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.141
7 kat dedn ürperdim
Malesef 7katbenim daha ilki taze gene ayni yerden kesilcek yandım
Tmm cnm sağol
Benimde aynı sıfır sancı. Ayrıca aşırı ödemim var ve bebek bir haftadır hic kilo almamış tansiyonda 13/ 9 çıktı. Tansiyon takibi ve idrar biriktirme yapacağız. Doktor kendini yorma git eve dinlen dedi
Daha küçük cnm bir kaç hafta içinde iner bebiş ama bu haftalar çok daha zor inanin. Hele uyku sıfır sağa dön sağ bacak iptal sola dön sol bacak iptal sırt üstü mümkün değil yatmakOff of napicaz böyle ? Ben sertlik falan hissetmiyorum. Karnimda hala yukarda. Carsamba gunu benimde kontrolum var ve muhtemelen banada yuru diycek.Daha erken ama bi an once doğsun istiyorum artık. Şöyle rahat rahat oturmayi yatmayi o kadar özledim ki anlatamam. Son günlerimiz bunlar,Allah yardımcımız olsun.
Öğleden sonra canım yaa İnş verir bugun her gittimde biraz daha diyip yolluyo bende biliyorum nekadar dursa okadar iyi ama 2 gündür geceleri kendi iniltime kalkıyorum yeminle ya okadar acıyo canımHayırlı haberlerle gel inşallah prensesinle kavuşmana gün alacaksın. Kaçta randevun
Canım bizim de vermişti ama normal demişlerdi. Ben çok ödemliydim bebek de ödemliymiş belki sizin de. Öyledir
İlk ameliyatımda koymadılar canım kan çıksın gaz çıksın karın şişmesin diye koyuyorlarmış sanırım
Cuma yalan mı olduAy kızlar ben bu gece çok umutluydum ya, bırakın doğurmayı sancım bile yoktu ve her gecenin aksine o kadar rahat uyumuşum ki sabah nasıl oldu anlamadım bile. Ben kendimden umudu kestim oğlum ne zaman gelirse o zaman artık. Hani hiç beklemediğin anda gelirmiş ya o moda giriyorum şuandan itibaren :) Ha geldi gelecek sinirim bozuluyordu valla saldım gitti artık
Bnde bu saate kadar uyudum düşünağrım da yok şuan kasılmam da bakalım gün bana ne göstericek . Suni sancıdan da korkmuyorum artık valla . Ama bi kere nst de kendi sancımı görmek isterdim bu arada bnde nişan falan bekliyorum artık ya dünkü akıntının aynısı geldi yine bi gariplik var bu işte
Cuma yalan mı olduay sağlıklı olsun da bekleriz ama pilim bitti heryerim ağrıyo benim.
Benide alin araniza. Un doktordaydim akintim icin alttan bakti. Bi solusyon verdi gazli beze dokup rulo yapip vajinadan iceri sokup orayi temizliceksin dedi. Ama ben yapmayi dusunmuyorum karbonatli suyla yikasam sorun olurmu? Bebegimin gelmeye hala biyeti yokmusm onunuzdeki cuma gunun doluyor carsamba gel konusalim karar verelim dedi. Ne yapicam neye karar vericez beklemelimiyim hic bilmiyorum korkuyorum bebegime zarar veririm istemeden diye. Ne zormus su annelik daha ana rahmine duser dusmez endiselerin basliyor. Sanciyi dogumu unuttum tek korkum kizima.birsey olmasi..
Korkma canım ya dpktoruna güven . Benimki mesela özellikle bekletmicem seni dedi çnkü suyum olması gerekenden az . Boyum kısa olduğu için özellikle sordum sizce nırmal doğum yapabilirmiyim diye yapabilirsin çnlü bebekte iri değil dedi . İri olsa zorlamazdım dedi. Yani o an sezeryan ol dese tamam derdim . En kötü suniyi denersin sende içimizde kalmasın en azından :) ben suniden korkuyorum direk sezeryana alın desem ömrüm boyunca kafama takarım acaba normal doğum yapabilirmiudim diye . Dün eşime diyorum aç kesenin ağzını ağrı hissetmemek için bütün imkanları denicem diyeBenide alin araniza. Un doktordaydim akintim icin alttan bakti. Bi solusyon verdi gazli beze dokup rulo yapip vajinadan iceri sokup orayi temizliceksin dedi. Ama ben yapmayi dusunmuyorum karbonatli suyla yikasam sorun olurmu? Bebegimin gelmeye hala biyeti yokmusm onunuzdeki cuma gunun doluyor carsamba gel konusalim karar verelim dedi. Ne yapicam neye karar vericez beklemelimiyim hic bilmiyorum korkuyorum bebegime zarar veririm istemeden diye. Ne zormus su annelik daha ana rahmine duser dusmez endiselerin basliyor. Sanciyi dogumu unuttum tek korkum kizima.birsey olmasi..
Ahahah kız önemli tabi bizim görüşümüz. Benim eşimde baktin mi normalmi diyordu ama artık bana kk dan öğrendiklerini anlatma utanıyorum bildiklermden bu nasıl erkek diyorlar dedi. Geçen hamile bir kadına şunlara dikkat et demiş etrafindaki herkes şaşırmış kadın hiç bir şey bilmiyor dedi bir de.Ani yükselme sonucunda eşimin sorusu
Ayy süper çok sevindim . Bende açıklık yok galiba hiç doktorum söylemedi çnkü zaten rahim ağzımda sertmiş :) ee artık rahat rahat bekleyebilirsin doğumu . O çatı muayenesinden snra benim hem kasılmam hem sancım geldi iki gün bnce evde sende çömel bişeyler yap açılman çoğalır . Belki tetikler doğumuNormal doğum ekibi gelin hele:)tek tek etiketlemiyim sonra unuttuğum isimler oluyor.
Hastaneden şimdi geldim ebe baktı daha 2 cm açıklık var ama rahim ağzı incelmiş olgunlaşmış bebişimin başına dokundu parmaklarıyla çok duygulandım rica ettim okadar yavaş ilerlediki canım fazla yanmadı çatım iyiymiş normal yap kesinlikle dedi korkuyla bekliyorum muayeneden dolayı belim ağrıyor sanırım benden haberler böyle
Acikcasi benim kafami doktorum karistirdi kuzum. Cuma gunu gunun doluyor riskleri sana anlaticam bekleyip beklememeye sen karar vericeksin dedi. Kadin sorumluluk almiyo uyuz etti beniCanım günün dolsada eğer bir sıkıntın yoksa bence normali bekle benim ablam 42 de doğurdu normal doğurdu hemde. Kafan karışmasın biz biraz telaş yapıyoruz ama düşündüğümüz zaman daha günümüz var azcık sabredelim zaman bunalıyoruz ama sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil bugünlerde birşekilde geçecek :)
Nisan görmek istiyorum ne yalan söylim hayalim suyun gelmesi. Belim kopacak agridan gece eşimi kovdum git yatamıyorum zaten yastıkla dönuyorum diye göbek altina yastık koynazsam popom havaya kalkiyor denge sifirCumayı bırak ben haftasonu bile olacağını sanmıyorum artıkHiç belirti vermez mi yaa nişan kesin belirti değilmiş zaten. Dün video izledim durdum aslında tek doğru açılma çoksa ve bebek ne zaman gelmek isterse o zaman oluyor kızlar bekleyip göreceğiz.
Ya doktorumada guveniyorum ama guvenmiyorumda. Oda normal yapabilirsin demiyo mesela deneyebilirsin diyo. Iste gunum dolduktan sonra beklememiz dogrumu soylemiyo riskleri anlaticam sen karar vericen diyo. Kadin tam bi uyuz.Korkma canım ya dpktoruna güven . Benimki mesela özellikle bekletmicem seni dedi çnkü suyum olması gerekenden az . Boyum kısa olduğu için özellikle sordum sizce nırmal doğum yapabilirmiyim diye yapabilirsin çnlü bebekte iri değil dedi . İri olsa zorlamazdım dedi. Yani o an sezeryan ol dese tamam derdim . En kötü suniyi denersin sende içimizde kalmasın en azından :) ben suniden korkuyorum direk sezeryana alın desem ömrüm boyunca kafama takarım acaba normal doğum yapabilirmiudim diye . Dün eşime diyorum aç kesenin ağzını ağrı hissetmemek için bütün imkanları denicem diye
Ay hadi gözün aydın kanaman olur bugün dert etme onu. Belim kopuyor artık inş yakındır bebişlerin gelmesi.Normal doğum ekibi gelin hele:)tek tek etiketlemiyim sonra unuttuğum isimler oluyor.
Hastaneden şimdi geldim ebe baktı daha 2 cm açıklık var ama rahim ağzı incelmiş olgunlaşmış bebişimin başına dokundu parmaklarıyla çok duygulandım rica ettim okadar yavaş ilerlediki canım fazla yanmadı çatım iyiymiş normal yap kesinlikle dedi korkuyla bekliyorum muayeneden dolayı belim ağrıyor sanırım benden haberler böyle
Acikcasi benim kafami doktorum karistirdi kuzum. Cuma gunu gunun doluyor riskleri sana anlaticam bekleyip beklememeye sen karar vericeksin dedi. Kadin sorumluluk almiyo uyuz etti beni
Aynen bakalım burayı okumaktan daha kahvaltı yapmadımAy canım inşallah gelir dün ben video izledim nişan gelmeyebilirmişte ve illa kahverengi pembe olmasına gerek yokmuş sarımtırak bile olabiliyormuş çoğu anne akıntı zannedip anlamazmış. Tek fark jöle kıvamda olmasıymış dikkat et belkide nişanın geliyordur seninde. Bebeğin kafa çok aşağıda olduğu zaman su birden boşalmazmış kısım kısım gelirmiş yada doğumda patlarmış su. Kız ben saldım valla cidden hiç kendimi yoklamadım bugün harekette yapmayacağım pazartesi kontrol var bakalım ne durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?