2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Nisan görmek istiyorum ne yalan söylim hayalim suyun gelmesi. Belim kopacak agridan gece eşimi kovdum git yatamıyorum zaten yastıkla dönuyorum diye göbek altina yastık koynazsam popom havaya kalkiyor denge sifir

Bende istiyorum canım sancım olsun su gelsin bir belirti versin ama işte her bünye o kadar farklı ki. Bende hamile yastığı almıştım halen onunla yatıyorum ağrım olmuyor o yüzden ondan önce aynı senin gibi belim ağrırdı çok. Artık sabırda kalmadı bizde insan son demlerinde olduğunu hissediyor. Demekki annelikte sabrıda böyle öğreniyoruz işte.

Sanırım banu çifçinin videosu aynı şeyi bnde izledim

Ay canım inşallah normal normal doğurursun o kadar bekliyoruz sabırsızlanıyoruz kalbimize göre olur umarım.

Ya doktorumada guveniyorum ama guvenmiyorumda. Oda normal yapabilirsin demiyo mesela deneyebilirsin diyo. Iste gunum dolduktan sonra beklememiz dogrumu soylemiyo riskleri anlaticam sen karar vericen diyo. Kadin tam bi uyuz.
Aslında kadın da haklı riskleri sen belirliceksin . Sonuçta bişey olsa doktoru suçluyoruz hemen . Bnce sen iyice düşün . Dediğim gibi bana deseydi bi hafta daha beketz diye ben beklemicektim . Hatta gününü geçirtmicem senin diyince güldüm bnde aynı şeyi söylicektim bugün dedim

Bir de ben bu kadini normalci diye sectim yani. Ne bileyim kuzum rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin hepimiz icin.

Ama kuzum doktor olan o. Ben ebbegim icin zararlimi degilmi bilemem o muayene ediyo o bakiyo o biliyo durumlari. Onun bana demesi lazim ruya boyle yaparsak soyle bi risk olur bence boyle yapalim diye. Bunlarin kararini ben verebilcek olsam ne isim var ki onda

Bir de ben bu kadini normalci diye sectim yani. Ne bileyim kuzum rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin hepimiz icin.

Canım eğer risk varsa tamam düşünebilirsin ama sırf günü geçti diye kafan karışmasın bence dediğim gibi 42 de 43 de doğum yapanlar var benim kuzenim burda kaç kez yazdım 44 haftayı bitirmişti doğum yaptı. Biz illaki günü gününe doğurmayacağız tabiki. Ama başka riskleri vardır doktorun açıklar sana içini ferahlatır o zaman düşünürsün.

Ay canım sevindim valla. Aynı durumdayız şuanda seninle geçen hafta 2 cm açılmam vardı rahim ağzım çok yumuşamıştı bu hafta ne durumda bilmiyorum. Artık sen açılmayı destekleyecek şeyler yapmalısın. Çömel normal tuvalette oturur gibi, sandalyeye ters otur ki ben hep ters oturuyorum pc başındayken artık evin içinde yürü topun varsa üstünde zıpla biraz, hareketleri yap hiç durma açılmana daha çok yardımcı olur.

Aynen kuzum dedigin gibi yapicam. Tek duam carsambaya kadar kendi gelmesi. 41 42 43 falan bunlar tabi sabri cok zorlayan haftalar ama sonunda dunyanin en guzel seyine kavusmak var onun kokusu var herseye deger. Hep hayalimde de o vardi suyum grlsede hastaneye kossak falan :) olmazsa da zorlamanin alemi yok ins buyuk risklerden bahsetmezde normal karsilariz kuzulari

Canım sen hiç takma kafayı kendini sakinleştir baktın doktor seni tatmin etmiyor sana anlatmıyor yaz bir kağıda aklında olan şeyleri sor doktora o anlatsın. Ben ilk doktorumu o yüzden değiştirmiştim ben sormadan birşey anlatmıyordu ee ilk hamilelik birşey bilmiyoruz ki soralım. Şimdiki doktorum sağolsun herşeyi her gittiğimde sıkılmadan anlatıyor. Sakin kalmamız en güzeli. Sabrın son aşamalarındayız artık ama kucağımıza alınca 9 ayı anında unutacağız. İlerde bu günleri gülerek hatırlayacağız

Aman Can'ım dikkat et. Tansiyon önemli. Benim sancı yükseldi sonradan. Çok düzenli olmasa da dr sancın var dedi. Sen dinlen. Ben yürüyüşlere başlıcam artık.

Senin eşin miydi o hamilelere akıl veren? Çok gülmüştüm ona yaaa

Sal gitsin balım. Onlar geleceği zamanı bilir.

Al bendende okadar deli gibi geziyorum evde benim randevu öğlen dakika sayıyorum ya
Hayırlı haberlerle gel inş Can'ım benim.

Kız Yok hissettim diyemem. Yani öyle ağrılı değil. Bi değişiklik oluyor bebişin kalp atışı artıyor o an ama kasılma sancı yoktu

kızlar ben 17 nisanda 35+6 da gebelik zehirlenmesi sebebiyle sezaryen oldum 2 gün yoğun bakımda kaldım yeni yeni kendime geldim şuan ikimizde iyiyiz çok şükür

çok büyük geçmiş olsun. yok sezaryendi normaldi, yok sancım vardı yoktu diyip esas önemli şeyi unutuyoruz; Rabb'im hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin, bizlere de güç versin. Şu süreci mümkün olan en güzel şekilde ve en sağlıklı şekilde atlatalım bebişlerimiz ile

Hııı bir de hamilelik stresi nedir bilmeyen densiz insanlardan ve fesat akrabalar uzak tutsun bizi! babaanne, anneanne, görümce, kb, elti, kuzen, abi, kardeş bir silkelenin de kendinize geliniz! Size laf düşmüyor bu süreçte. Sizden tek istenen destek , destek olmayacaksanız gölge etmeyin yeter. Huzur kaçırmayın!
Bırakın da aile olmanın tadını çıkarsın güzel anne&babalar

Canım bu soylediklerini uzun zamandır yaşıyorum zaten ama bide bunlara ek kasilmalarim çok oluyordu. Progestan sayesinde 10 gündür rahattım ama bugün son kez kullanıp birakicam mecburen. Kabus gibi geceler basliycak yine. Doktor gününü beklemez dedi. Çok isterim beklemesini ama artik dayanamiyorum 38 inci haftada doğsun diye dua edicem. Çok yoruldum çünkü.

Ben hiç açılma oldunu düşünmüyordum bu işler belli olmuyor inş seninde yumuşamıştı ben en azından normal doğumu deniyeceğim Allah nasip ederse dün sen mi demiştin çık yürü diye o iyi geldi parkta spor aleti bile biraz yaptım:)gece alt bölgem ağrıyodu iyi geldi galiba:) sancı bekliyecez bakalım özeldeki dr dinleseydim bugün sezaryan yapacaktı beni hayırlısı bakalım

Canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sende kavuştun miniğine darısı bizlere inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…