2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Anammm bir haftadır mı öylesin benimde okadar uzamaz inş yaa dediklerini yapayım sen ne zaman baktırıcan açılmana?

Kızlar geldim randevudan. Çok şükür çatı muayenesini atlattım. Ağrı mı? Birazcık. Ama onun sebebi dr un biraz daha ileri gitmesi. Kendisi söyledi rahim ağzını kontrol için. Ağrı o yüzden olmuş. Korkulacak bişey değil şükür.
1 cm lik açılma var. Normal Doğum için uygunmuş. Ancak çatım basıkmış biraz. Bu yüzden bebeğin kafası rahat geçermiş ancak omuz takılabilirmiş. Bu da omuz da zedelenmeye neden olabiliyormuş. 1-2 hafta kadar koldan göğüs kısmına kıyafeti iğneleyerek kullanılıyormuş.
Ciddi bir şey değil bu ama bazen aileler üzülüyor ve neden söylemediniz diyebiliyor dedi. Çocuk doktoruna da sorsanız önemli bişey olmadığını söyler dedi. Normal doğumu tavsiye ediyorum bu durumda bebeğin kilosu ve çatı uygun birbirine dedi.
Tabi kesin böyle bişey olacak diye bişey de yokmuş. Ama kafamıza takılmadı değil açıkçası
3250 gr oğlum.
Sancılara gelince sancının yükseldiği an bebek hareket etti kızlar ben de.
Bebek hareket etmiyor sanıyordum sancı esnasında. Ama baya coşuyor yani. Kalp atışı da fırlıyor bi anda 160 a.
Bu Bebiş bizi son güne kadar bekletecek herhalde dedim. Bu haftasonu GelmeZ bekleme ama haftaya bekle dedi. Yürüyüşe başla dedi. Nasıl yürüyeceksem Durumlar ben de böyle.

Ben çatı baktırmak istemiyorum çok korkuyorum istemiyorum desem zorlamazlar beni dimi?

Anammm bir haftadır mı öylesin benimde okadar uzamaz inş yaa dediklerini yapayım sen ne zaman baktırıcan açılmana?

Pazartesi canım randevum ama 2 cmle kalmamıştır bayağı hareketler yaptım uğraştım sıcak suyla duş aldım falan daha açılmıştır diye tahmin ediyorum ki bana açılmış gibi geliyor.

Haklisin canim agzin bal yesin icimi ferahlattin. Dogru zamani rabbim bilir dogru zamanda gelicek insallah hersey guzel olucak ♡

Hımm seni yönlendirme yapmıyor yani yani oturup konuşması lazım tabiki böyle böyle beklersek şu durumlar olabilir vs. Diye mesela haftan gecerse 2 günde bi kontrol istiyor doktorlar öyle takip ederim falan diyebilir

Zeynosrkn84 Canım sen Şevket Yılmaz da mı yapacaksın doğumu oraya mı gidiyordun? Eşimin okuldan bi öğretmen arkadas Esentepe Hastanesi nde doğum yapmış bebekle ilgili bi sorun varmış Şevket Yılmaz a sevk etmek istemişler onlar da "Bizde hastane enfeksiyonu var dezenfekte çalışması yapıyoruz" demişler ve almamışlar...bebeği Esentepe hastanesinde küvozde uyutuyorlarmış nöbet gibi bişey geçirmiş diye Allah korusun...duydunuz mu böyle bir şey acaba almamak için mi yaptılar bu nasıl vicdandır...38 haftalık bebek yani erken falan da değil kadın çok kötü durumda Allah şifa versin kimseye göstermesin böyle acılar hastalıklar

Evet evrt ben demiştim çık diye . Geçen bzde eşimle aldık çekirdek meyve suyu çimlere oturduk parktaki çocuklara baktık . Dedim ne olcak bizde kırkı çıkmadan getirirşz arabamızla bebişi gezdiririz falan diye hayal kurduk . O zamn artık boş boş yatmak yok egzersize devam o popolar koltuk yüzü görmesin

İnan dün aklıma geldin :) çok sevindim iyi olmanıza canım sağarsan göğüs ucun büyüyebilir. Sağlıkla büyüt güzel kuzunu. Ödem doğumdan somra artıyor ama sonra bir anda azalıyor

Canım bu omuz takılması öngörülemeyen birşeymiş banu çifçi öyle diyordu . Bnce hiç takılma zaten uyarmış doktorun haberin olsun diye. Bu hfta sonu gelmez iye bişeye de inanmıyorum bn ya ya suyun gelirse ? O yüzen artık hep hazırlıklı ol sen bol bol yürü bizim bebişler kadar bekletmez inşallah seni

Ben çatı baktırmak istemiyorum çok korkuyorum istemiyorum desem zorlamazlar beni dimi?
Kuzum doktor çatıya bakmadan doğum şeklinle ilgili nasıl yorum yapacak...direk sezaryen istiyorsan ona ikna edeceksin doktoru...ya da suyun gelerek falan acil gidip o anda belli olacak

Kuzum doktor çatıya bakmadan doğum şeklinle ilgili nasıl yorum yapacak...direk sezaryen istiyorsan ona ikna edeceksin doktoru...ya da suyun gelerek falan acil gidip o anda belli olacak
Ne bileyim ondan bi korktum çok canım yancak gibi geliyo.. ben ilk haftalarda alttan muayne olurken de çok zorlanmıştım kamera için baya problem çıkarmıştım.. bi şansımı deniyim dedim

Zaten dr da gayet rahattı söylerken. Yani sezaryen işine gelir kadının bu durumda. Ama normale yönlendiriyor.
Haklısın canım ne zaman geleceği belli olmaz. Dr da kesin konuşmadı tabi. Büyük ihtimal bu haftasonu GelmeZ dedi. Ben de başlıcam artık sizin gibi çömelmelere sandalyeye ters oturmalara yürüyüş için de hiç uygun değil sitemiz. Hep inşaat etraf. İnş yapabilirim eşimi boş yakaladığım anda uygun bi yere giderim artık.

Öğleden sonra canım yaa İnş verir bugun her gittimde biraz daha diyip yolluyo bende biliyorum nekadar dursa okadar iyi ama 2 gündür geceleri kendi iniltime kalkıyorum yeminle ya okadar acıyo canım
Benim de geçen haftam berbattı anlayabiliyorum canım. Bugün sana gün belirler bence hayırlı haberlerle gel inşallah

Kızlar bugün kontrolüm vardı . Geçen hafta 9.79 çıkan kafa çapı 9.5 çıktı bugün . 39+1 yani tam gününde çıktı . Kafası mı küçüldü anlamadım . Daha çatı muayenesi olmadım ayrıca . Boyun uzun bebek 3.250 gram rahat doğurursun . Doğuma kadar 3500 civarı olur dedi. Bakalım hayırlısı . Geçen hafta kafa çapıyla ilgili bayağı moralimi bozmuştu .

Ben de doktordan geldim bebek hareketleri suyu iyi diyor...sancım oluyor diyorum olur diyor...8 mayıs ta direk doğuma gidicem o zamana kadar acil bi durum olursa gelirsin bakarız dedi NST de çok hareketliydi kızım sık sık sekteye uğradı ölçümler 40dk yattım 1 tane şiddetli sancı çıktı 99larda falan yavaş yavaş düştü o sırada nefes alamadım evet sancıymış gece olanlar da ama onu da pek ciddiye almadı...3360 gr dedi ama bilemiyorum ne kadar doğrudur...bizden haberler böyle

Ay maşallah kuzum ya ne güzel haberler bunlar. Bebiş tam kıvamında ilerliyor. İnşallah sağlıkla devam eder süreç :))

Canım doktor ölçüm noktalarını kendisi belirliyor. Demekki bu sefer biraz daha küçük ölçtü haliyle daha küçük çıktı. Onu net bi sonuç gibi düşünme aşağı yukarı 9.5 diye düşün. Kafanin küçülmesi tabikide mümkün değil. Sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…