- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.201
Ama sen normalistiyosun zaten :) hastaneye sancımızla gittiğimizde gelen giden bakıcak alttanNe bileyim ondan bi korktum çok canım yancak gibi geliyo.. ben ilk haftalarda alttan muayne olurken de çok zorlanmıştım kamera için baya problem çıkarmıştım.. bi şansımı deniyim dedim
Ayy gecen haftaki düşüşten sonra bmde korkuyorum tek çıkmıyorumZaten dr da gayet rahattı söylerken. Yani sezaryen işine gelir kadının bu durumda. Ama normale yönlendiriyor.
Haklısın canım ne zaman geleceği belli olmaz. Dr da kesin konuşmadı tabi. Büyük ihtimal bu haftasonu GelmeZ dedi. Ben de başlıcam artık sizin gibi çömelmelere sandalyeye ters oturmalarayürüyüş için de hiç uygun değil sitemiz. Hep inşaat etraf. İnş yapabilirim eşimi boş yakaladığım anda uygun bi yere giderim artık.
Malesef benim doktorum her hafta bakmasi gerektigi bebege hala 2 haftada bir bakan bir kadin. Kontrol suresi icerisinde sadece nst istiyor ultrasona sen ustesende sokmuyor. Dedigim gibi sadece ticaretci bir kadin.. bunu gec anladim malesef. Umarim saglikla birb an.once kurtuluruzHımm seni yönlendirme yapmıyor yani yani oturup konuşması lazım tabiki böyle böyle beklersek şu durumlar olabilir vs. Diye mesela haftan gecerse 2 günde bi kontrol istiyor doktorlar öyle takip ederim falan diyebilir
Sancı olduğunda gözüm görmez bişey diye avutuyodum kendimi :) sıkıntıdan egzamalar artık show yapıyo vucudumda doğumdan sonra bana bunları hep hatırlatın kafama kafama vurun boşuna girdin o kadar tribe diye :)Ama sen normalistiyosun zaten :) hastaneye sancımızla gittiğimizde gelen giden bakıcak alttanbnce hiç korkma çünkü hiç acımıyor ama kasma kendini
Bu ölçümlere güvenme demiştik sana :) artık bozma moralini katıl aramıza :)Kızlar bugün kontrolüm vardı . Geçen hafta 9.79 çıkan kafa çapı 9.5 çıktı bugün . 39+1 yani tam gününde çıktı . Kafası mı küçüldü anlamadım . Daha çatı muayenesi olmadım ayrıca . Boyun uzun bebek 3.250 gram rahat doğurursun . Doğuma kadar 3500 civarı olur dedi. Bakalım hayırlısı . Geçen hafta kafa çapıyla ilgili bayağı moralimi bozmuştu .
Aaa ne biçim kadınmış o ticaretçiysede çağırması lazım bnm suyum 34. Haftadan beri bi az oluyor bi normal o yüzden her hafta gidiyorum . Sanki biz parasını düşüncez bu durumda. Peki şimdi ne zamn çağırdıMalesef benim doktorum her hafta bakmasi gerektigi bebege hala 2 haftada bir bakan bir kadin. Kontrol suresi icerisinde sadece nst istiyor ultrasona sen ustesende sokmuyor. Dedigim gibi sadece ticaretci bir kadin.. bunu gec anladim malesef. Umarim saglikla birb an.once kurtuluruz
Sancı olduğunda gözüm görmez bişey diye avutuyodum kendimi :) sıkıntıdan egzamalar artık show yapıyo vucudumda doğumdan sonra bana bunları hep hatırlatın kafama kafama vurun boşuna girdin o kadar tribe diye :)
Ben de öyle biliyorum canım.benim bebek iri kafası da kilosu da fazla ama doktorum hiç çatı muayenesi yapmadan sezaryana doğru gidiyor dedi.Bu gidişle çarşamba sezaryana alacak beni.işine karışmamak için bir şey demedim ama aklımı kurcaladı.muayene etmeden doğuramayacağımı neden düşündü kiKızlar dün normal doğumla ilgili biraz video izledim animasyonlu ama doktorların anlattıklarından var ya ondan. Kafa çapıyla ilgili bence hiç endişe edeceğimiz bir durum yok eğer çatı müsaitse kafa kocaman olsa da genelde geçermiş çatının müsaitliği önemliymiş genelde. Kafa büyükse eğer kafada ki bıngıldak dediğimiz boşluklar anne çatısından geçerken üstüste ya kapanırmış yada üstüste geçermiş hani dün diyordumda yamuk oluyor kafalar diye ondanmış. Ayrıca bebek çatıdan geçerken en geniş ye kafa oluyormuş hani bebek kilolu falan diye omuz gövde sığmaz diye bir durum çok ama çok nadir bir durummuş. Yani aslına bakarsan kiloluda olsa çatımız müsaitse doğurabiliriz kızlar. O yüzden kafaymış kiloymuş telaş yapmayın.
Canım çok sevindim açılman olmasına.devamı gelir en kısa zamanda inşallah.nst de sancıların oluyo muydu ya da kendin hissediyor musun?ben sürekli kasılıp duruyorum ama nst de bir şey çıkmadı yine son kontrolde.Ben hiç açılma oldunu düşünmüyordum bu işler belli olmuyor inş seninde yumuşamıştı ben en azından normal doğumu deniyeceğim Allah nasip ederse dün sen mi demiştin çık yürü diye o iyi geldi parkta spor aleti bile biraz yaptım:)gece alt bölgem ağrıyodu iyi geldi galiba:) sancı bekliyecez bakalım özeldeki dr dinleseydim bugün sezaryan yapacaktı beni hayırlısı bakalım
Aman beceremedim ki.. becerebilsem eski adımı geri alcaktım.. durup dururken başıma iş açtım varsa şu takvimin linki atar mısın bana?Tamam tamam hatırlatırız . Bu arada bi hamile takvimi yapsana altın boş kalmış
Sancılanın lütfen artıkBu arada kızçeler ne sancım varrr ne kasılmam
Bak bnm takvimimin altında hamile günlüğü imzalamk için tıkla yazıyor orayı tıkla ordan yapabilirsinAman beceremedim ki.. becerebilsem eski adımı geri alcaktım.. durup dururken başıma iş açtım varsa şu takvimin linki atar mısın bana?
Oldu mu ki?Bak bnm takvimimin altında hamile günlüğü imzalamk için tıkla yazıyor orayı tıkla ordan yapabilirsin
Amaan amma basitmiş be.. dün kan ter içinde kalmıştım!Bak bnm takvimimin altında hamile günlüğü imzalamk için tıkla yazıyor orayı tıkla ordan yapabilirsin
Ay ewet nedense sezeryan olacaklar sancılanıyorSancılanın lütfen artıkburda 2.sezaryenler sancı çekiyor sizde tık yok...ayy çok huzursuz olmaya başladım ben doktorum da pek rahat sağolsun...3-4 gün arayla bende bi ağrı sancı panik oluyor evdekiler coşuyor çıldırıyor noldu noldu doğuruyor musun diye sonra geçiyor...oglumda hicbir şey bilmedim 39+2 de bir defa ağrım sancım oldu doğum başlamıştı...doktorum da 8 mayısa gün verdi ama önce de doğar da diyemem dogmaz da diyemem onu anlayamayız diyor...tuhafmış böyle...yanlış alarmdır diye gitmiyorum da acile kendi kendime doğurcam galiba yanlışlıkla
Heh bak olmuş sen sorsana hemn söyleyelim sanaAmaan amma basitmiş be.. dün kan ter içinde kalmıştım!
Olmuş olmuş :)Oldu mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?