2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ne bileyim ondan bi korktum çok canım yancak gibi geliyo.. ben ilk haftalarda alttan muayne olurken de çok zorlanmıştım kamera için baya problem çıkarmıştım.. bi şansımı deniyim dedim
Ama sen normalistiyosun zaten :) hastaneye sancımızla gittiğimizde gelen giden bakıcak alttanbnce hiç korkma çünkü hiç acımıyor ama kasma kendini

Ayy gecen haftaki düşüşten sonra bmde korkuyorum tek çıkmıyorum eşim işten geliyor onu biraz dinlendiriyorum öyle birlikte çıkıyoruz

Hımm seni yönlendirme yapmıyor yani yani oturup konuşması lazım tabiki böyle böyle beklersek şu durumlar olabilir vs. Diye mesela haftan gecerse 2 günde bi kontrol istiyor doktorlar öyle takip ederim falan diyebilir
Malesef benim doktorum her hafta bakmasi gerektigi bebege hala 2 haftada bir bakan bir kadin. Kontrol suresi icerisinde sadece nst istiyor ultrasona sen ustesende sokmuyor. Dedigim gibi sadece ticaretci bir kadin.. bunu gec anladim malesef. Umarim saglikla birb an.once kurtuluruz

Ama sen normalistiyosun zaten :) hastaneye sancımızla gittiğimizde gelen giden bakıcak alttanbnce hiç korkma çünkü hiç acımıyor ama kasma kendini
Sancı olduğunda gözüm görmez bişey diye avutuyodum kendimi :) sıkıntıdan egzamalar artık show yapıyo vucudumda doğumdan sonra bana bunları hep hatırlatın kafama kafama vurun boşuna girdin o kadar tribe diye :)

Bu ölçümlere güvenme demiştik sana :) artık bozma moralini katıl aramıza :)

Aaa ne biçim kadınmış o ticaretçiysede çağırması lazım bnm suyum 34. Haftadan beri bi az oluyor bi normal o yüzden her hafta gidiyorum . Sanki biz parasını düşüncez bu durumda. Peki şimdi ne zamn çağırdı

Tamam tamam hatırlatırız . Bu arada bi hamile takvimi yapsana altın boş kalmış

Ben de öyle biliyorum canım.benim bebek iri kafası da kilosu da fazla ama doktorum hiç çatı muayenesi yapmadan sezaryana doğru gidiyor dedi.Bu gidişle çarşamba sezaryana alacak beni.işine karışmamak için bir şey demedim ama aklımı kurcaladı.muayene etmeden doğuramayacağımı neden düşündü ki

Canım çok sevindim açılman olmasına.devamı gelir en kısa zamanda inşallah.nst de sancıların oluyo muydu ya da kendin hissediyor musun?ben sürekli kasılıp duruyorum ama nst de bir şey çıkmadı yine son kontrolde.

Bu arada kızçeler ne sancım varrr ne kasılmam
Sancılanın lütfen artık burda 2.sezaryenler sancı çekiyor sizde tık yok...ayy çok huzursuz olmaya başladım ben doktorum da pek rahat sağolsun...3-4 gün arayla bende bi ağrı sancı panik oluyor evdekiler coşuyor çıldırıyor noldu noldu doğuruyor musun diye sonra geçiyor...oglumda hicbir şey bilmedim 39+2 de bir defa ağrım sancım oldu doğum başlamıştı...doktorum da 8 mayısa gün verdi ama önce de doğar da diyemem dogmaz da diyemem onu anlayamayız diyor...tuhafmış böyle...yanlış alarmdır diye gitmiyorum da acile kendi kendime doğurcam galiba yanlışlıkla

Aman beceremedim ki.. becerebilsem eski adımı geri alcaktım.. durup dururken başıma iş açtım varsa şu takvimin linki atar mısın bana?
Bak bnm takvimimin altında hamile günlüğü imzalamk için tıkla yazıyor orayı tıkla ordan yapabilirsin

Ay ewet nedense sezeryan olacaklar sancılanıyor ya bnm sonum suni sancı gibi duruyor zaten de işte bi umut yarın son kontrolüm var nst de bi kere sancı göreyim diyorum

Selam kizlaaaar çok giremiyorum bu sabah taburcu olduk. Sabah hastaneyi çocuğumun şekeri düşük uyanmiyo diye birbirine kattım bence haklıyım.

Dün gece 3 e adar emistik falan ağladı emdi uyudu. Ben 5 dakika bile uyumadim ve hiçbirşey yiyip icmedim. Gece 3ten sonra neredeyse bebe hiç uyanmadi. Sütum de gelmedi. Mama takviyesi yaptık sabah. Şekeri düşüyordu. Şimdi de annemlere emanet ettim 2 saat uyumusum icerdeler ne yapıyorlar bilemiyorum, sağ omzum tutuldu atletle yattığım için.uyku da sıfır olunca aldılar elimdn beni yatırdılar. Sezaryen ağrım acim çok olmadı şükür. 8de ameliyat oldum 12de ayağa kalktım şimdi kendim geziyorum. Kanama çok degil.
Kum torbası koymadılar ama 4 defa falan gelip bastirdilar çok da sorun değildi yani bekliyordum. Doguma girerken 82 ile girdim şimdi 75 kiloyum
Lansinohun çiftlik pompasini aldık eve gelirken daha denemedim. Sütümü artirmam lazım. Biberonla verdiler mamayi bakalım nasıl vazgecircez. Çocuk doktoru biberonla ver dedi avent kullandık ama bakalım.
Aslında dün sutum sıkinca büyük büyük damlalar halinde geliyordu ama açlık ve uykusuzluk bitirdi. Inşallah gelir dua edin kızçeler.

Korktuğum gibi değildi ameliyat da çok şükür ya kızlar. Allah herkese böyle kolay toparlanmayi nasip etsin. Bende haberler böyle siz de bana özet geçin nolurrrrrrrr kim doğurdu kimler sancılandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…