2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
yazını okurken kendimi gördüm bende oğlumda 37-0 da doğdu suyum geldi gittim yalancı sancı ne bilmedim şimdi kızım olacak her gün sancılarım oluyor nst de 100 lere vuruyor ama sonra geçiyor yanlış alarm vermeyim diye bende evde doğuracam diye korkuyorum

Canım ne güzel şeyler yazmışsın bizde o günlere gelsek de sizle süttü kakaydı konuşsak artık biz normal doğurmayı bekleyenler henüz doğuramadık sezeyan bekleyenleri hatırlayamıyorum ama onlar doğurdu galiba mayıs başı bebeleri mayısı bekliyor anlayacağın

Dogar canim dogar esim" 9 ayı toplasan bu 1 gece kadar zor değildi ya bunu geri soksak nasıl olur, olsun varsın 7 kilo dogsun 2 hafta daha kalsin" diyor kiymetini bilin valla

Kızlar geldik evimize bebeğimin tahlileri temiz çıktı çok şükür çok ağladım sonuçları beklrken göğüslrim taş gibi oldu sıcak su torbası koydum
Bişey olmadığı belliydi kilo kaybedince doktorlar bı panikletiyo insanı sirf bu yüzden benim.oglan mamaya alismisti canım hadi geçmiş olsun sağlıkla büyüt kuzunu

Dogar canim dogar esim" 9 ayı toplasan bu 1 gece kadar zor değildi ya bunu geri soksak nasıl olur, olsun varsın 7 kilo dogsun 2 hafta daha kalsin" diyor kiymetini bilin valla
Dimi ya şimdi ki telaşlar bambaşka tabi sizin ağrınız sızınızda üstüne tuzu biberi. Ama olsun ya gözünün önünde mis kokulu bir melek var gözümde canlandırdıkça ağlayasım geliyor bu arada iyi emanet etmişsin annenlere ben çirkefleşirim diye korkuyorum

Maşallah kuzum. İlk kızın gibi tosuncuk olacak bu da desene sen 99 u hissetmişsin ben sancıyı hiç hissetmedim yA çok ilginç. Benim de şiddetli bir tane oldu sonraki en yüksek 50 ydi.
Bizimki de sancıyı evde çek. Erkenden gelinmesini istemiyoruz pek dedi:))
Su yada kan gelirse gel dedi.
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı sona kalıcaz galiba :))

Ay maşallah kuzum ya ne güzel haberler bunlar. Bebiş tam kıvamında ilerliyor. İnşallah sağlıkla devam eder süreç :))
Çok şükür Can'ım inş. Bugün baya korkarak gittim ilk kez. Sabah ağladım nedenini bile bilmiyorum. Duygusallık sanırım. İnş böyle devam eder de biz de kuzularımıza sağlıkla kavuşuruz.

Sen bol sıvı al canım çorba iç potibor bisküviyle.cay iç süt yapar az az yemen lazım.artik ve bol.su sütun artar Allah'ın izniyle

2 gün var aramızda ya kıyamıyorum da ne kadar çok dursa o kadar iyi anne karnında ama 8 mayısa kadar bekler mi bilmiyorum gece hiç uyumaz olduk eşim de ben de...adamcağız deli gibi uyanıyor inlemelerime noldu doğum başladı mi diye şurda kaldı 10-11 günümüz kafayı yiycez...ilkte ağrı sancı bilmedim...yani doktor da pek rahat bu bebek gelir önceden dikkatli olalım yat dinlen ya da al bu magnezyumu iç kasılma olmasın falan demiyor

Ne güzel yazmışsın benm dr il dışında burda olsamda doğumuna girmem asla ebeler yaptırıyor dedi devlet hast olduğu için.
Açılma varmı diye bakacak arkadaş heyecanlıyım size yazarım

Canım normal kadın doğum hastanesi mı çünkü eğitim araştırmalarda doktor giriyormuş doğuma oğlum kadın doğum hast. Doğurdum ebe girmişti.

Sorma canım yaaa. Bende kızımda öğrendim yalancı sancıyı. Oğlumun dosyasına baktığımda 20lerde 40lardaymis ama hiç hissetmedim bu sefer 100 u gördüm nst de ve evde daha ağır girdiği oluyor sancinin bide ikinci çocuk çok hissetmezsin diyorlar nerdeee

Nasıl oluyo bu sancı ayol?

Ay herkes öyle diyor tek çocuk neki bi doğur sonra görüşelim. Bunun bana moral vermesi mi gerekiyor bilemedim
Gözün aydın masaallah canım. Allah kolaylık verir mutlaka

Canım sende gebelik şekeri yoktu ama...niye düşüyormuş ki bebeğin şekeri...benim oğlan 4 kilo doğdu 2 gün de sütüm gelmedi bişey vermedik öyle bişey hatırlamıyorum...sürekli bebeğin şekerini mi ölçüp duruyorlar...e bizde bi de gebelik şekeri var yandık o zaman zırt pırt bebeğin orasından burasından kan mı alacaklar...sen ye iç uyu bol bol emzir bebek emdikçe süt çoğalır artık biberon vermemeye çalış...mecbur kalırsan 1-2 kaşık ver mamayı sadece bebek çoğaltacak sütünü emerek inşallah

En son 23 nisan pazartesi gitmistim. Nst ultrason bakmisti. Sonra akintim oldu persembe gunu cagirdi gittim alttan bakti nst soktu. Usg yok. Carsamba gel dedi. Normalde ilerleme hep su sekilde oldu. Bu hafta usg ve nst bi sonraki hafta sadece nst. Sonraki hafta yine usg nst. Sonra yine sadece nst. Kontrol suresi icinde asla usg sokmuyo.

Giderken ben de korkularla boğuluyorum. Haklısınneyseki güzel şeyler duydun. Ay bugün ben yine hallerdeyim. Hava çok güzel eve tıkılıp kaldım

İlginçmiş valla gerçi artık öyle çok durdurmuyolar ki usg de bnmki üç dakikada bakıyor . Hatta asistanına söylediği notları hep ezberledi eşim çıkınca alay ediyor öarşamba o zamn bet konuşursunuz sizde artık doğum olayını bnce senin doğumun hepimizden önce gözüküyor bekletiyor yine doktorun

Yazın moral oldu bana çaysız duramıyorum. Çay içmediğim gün ödemim oluyor tam tersi olması gerekmiyor muydu

Canım ödem artırdığını bilmiyordum ama madem öyle kısmayayım. Kansızlık yapar diye çok korkuyorum ama dayanamıyorum.
Bende daha yeni başladı ödem oda çok fazla degil. Koluma bacağıma parmağınla bastirdigimda sadece beyazlık oluyor çok fazla çökme yok ama dudaklarım şişmeye falan başladı. Herhalde o yüzden 18 günde 2 kilo almış gözüktüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…