- 13 Kasım 2017
- 352
- 430
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.241
Şöyle rahat rahat oturmayi yatmayi o kadar özledim ki anlatamam.
Kızlar ben bugün doktora gittim, tansiyonum 14-8 çıktı doktor çarşamba günü bebeği alalım riske girmeyelim dedi. tansiyonun riskleriyle ilgili de biraz korkuttu beni. Eşim yanımda olmayınca da iyice duygusallaştım ağlaya ağlaya çıktım kontrolden. Herşeyin hayırlısı, bilmiyorum erken mi olacak doğum. Yani 15 mayıs derken 2 mayısta doğuracam inşallah
Can'ım her zaman doktorlar en doğru kararı veremiyor. O da haklı. Benim bi arkadaşımın 40. Haftası dolunca doktoru sezaryen yapmak istedi arkadaşım beklemek istiyorum diyince doktoru kızmış. Defol git der gibi konuştu benimle diyor. Arkadaşım da bıraktı dr unu. Araştırma kadın Doğuma gitti. Orda bekleyelim biraz daha demişler. Sonra suni sancıyla doğumu başlatmışlar normal Doğum yaptı. Kendi dr una kalsa çoktan sezaryen olmuştu.Ama kuzum doktor olan o. Ben ebbegim icin zararlimi degilmi bilemem o muayene ediyo o bakiyo o biliyo durumlari. Onun bana demesi lazim ruya boyle yaparsak soyle bi risk olur bence boyle yapalim diye. Bunlarin kararini ben verebilcek olsam ne isim var ki onda
Hayır gayet güzel bişey olmaz hiç korkma yeter ki sağlıklı olun ikinizde..Kızlar ben bugün doktora gittim, tansiyonum 14-8 çıktı doktor çarşamba günü bebeği alalım riske girmeyelim dedi. tansiyonun riskleriyle ilgili de biraz korkuttu beni. Eşim yanımda olmayınca da iyice duygusallaştım ağlaya ağlaya çıktım kontrolden. Herşeyin hayırlısı, bilmiyorum erken mi olacak doğum. Yani 15 mayıs derken 2 mayısta doğuracam inşallah
benim de haftaya olacakmış çatı muayesi, şimdilik her şey normal, haftaya da netleştiririz dedi. inşallah sorunsuz geçer benim deNormal doğum ekibi gelin hele:)tek tek etiketlemiyim sonra unuttuğum isimler oluyor.
Hastaneden şimdi geldim ebe baktı daha 2 cm açıklık var ama rahim ağzı incelmiş olgunlaşmış bebişimin başına dokundu parmaklarıyla çok duygulandım rica ettim okadar yavaş ilerlediki canım fazla yanmadı çatım iyiymiş normal yap kesinlikle dedi korkuyla bekliyorum muayeneden dolayı belim ağrıyor sanırım benden haberler böyle
14 -8 normal değil mi ki ? Benim de 13 -8 çıkıyor geneldeKızlar ben bugün doktora gittim, tansiyonum 14-8 çıktı doktor çarşamba günü bebeği alalım riske girmeyelim dedi. tansiyonun riskleriyle ilgili de biraz korkuttu beni. Eşim yanımda olmayınca da iyice duygusallaştım ağlaya ağlaya çıktım kontrolden. Herşeyin hayırlısı, bilmiyorum erken mi olacak doğum. Yani 15 mayıs derken 2 mayısta doğuracam inşallah
Banada koyulmadi neden koyuluyormusKizlar sezeryan olan arkadaslar dogumdan sonra kum torbasi koyuyorlarmis karnimiza niye konuyor ilk dogumda bana koymamislardi bide ne kadar duruyor o sekilde
Akışına bıraktımBu ölçümlere güvenme demiştik sana :) artık bozma moralini katıl aramıza :)
Yaa nasil dokundu ki bebisim kafasina? Senin nisan gelmis miydi o zaman?Normal doğum ekibi gelin hele:)tek tek etiketlemiyim sonra unuttuğum isimler oluyor.
Hastaneden şimdi geldim ebe baktı daha 2 cm açıklık var ama rahim ağzı incelmiş olgunlaşmış bebişimin başına dokundu parmaklarıyla çok duygulandım rica ettim okadar yavaş ilerlediki canım fazla yanmadı çatım iyiymiş normal yap kesinlikle dedi korkuyla bekliyorum muayeneden dolayı belim ağrıyor sanırım benden haberler böyle
Canim 14-8 hemen sezeryan karari verilebilecek bir tansiyon degi. Bir kere bunun kararindan once doktorun tansiyon takibi yapip idrarindaki proteine bakmasi lazim. Benimki nerdeyse 25 li haftalardan beri 14-9 dan asagi düşmüyor. Hatta 15-11 i gördüğüm de oldu. Doktor sadece yatis verip takip istedi ben kabul etmedim. Baska bir doktora daha gorun istersen. Anlasilan senin doktor da bir sey ciksa da sezeryan yapsam kafasinda bir doktor. Eger normal dogum istiyorsan once takip yaptir. Yok sezeryan olacam zaten diyorsan da haftan erken degil canini hic sıkma.Kızlar ben bugün doktora gittim, tansiyonum 14-8 çıktı doktor çarşamba günü bebeği alalım riske girmeyelim dedi. tansiyonun riskleriyle ilgili de biraz korkuttu beni. Eşim yanımda olmayınca da iyice duygusallaştım ağlaya ağlaya çıktım kontrolden. Herşeyin hayırlısı, bilmiyorum erken mi olacak doğum. Yani 15 mayıs derken 2 mayısta doğuracam inşallah
Herkesin normali farklı aslında, benim genelde 10-6 çıkıyordu. O yüzden benim için 13 bile yüksek. Sana doktorun bişey demediyse sorun yoktur.14 -8 normal değil mi ki ? Benim de 13 -8 çıkıyor genelde
Çok şükür bizde geçen hafta kavuştuk melegimize fakat sarılık olduk 1 haftadır gecemiz gündüzümüze karıştı.. Zor kısmı atlattık düzeliyoruz artık.. Bebisini kucağına alanları tebrik ediyorum Rabbim bir ömür boyu yavrularımızı bize bağışlasın inşallah sağlıkla huzurla.. Sabırla bekleyenlerde inşallah sağlıkla kucaklarına alsınlar meleklerini..Günaydın kızlar doğumu olanlara kolaylıklar diliyorum sağlıkla kavussunlar insallah mis kokulu bebişlere
@Assoskardelen384 @esmerhatun66 @Sedossedos92 sizler nasılsız yavrular nasıl
BerkBerrak dogum yapıcaktı ondanda hiç ses yok
Canım ben daha evvel bir miyom ameliyatı geçirdiğim için mecburen sezaryen olacak. Tansiyonum da normali 10-6 olduğu için 13-14 ler senin için yüksek diyor doktorum. İdrarda protein de çıkmadı tahlillerimde. Ama anlatamam sana öyle şeyler söyledi ki hala durup durup ağlıyorum. Tansiyon yüksek olursa önce bebeği kaybederiz sonra iç kanaman olur rahmi bile almamız gerekebilir dedi. Sonra da strese girme stres tansiyonu yükseltir diyor. Ne diyim doktor o, ben de tamam hocam çarşamba yapalım doğumu dedimYaa nasil dokundu ki bebisim kafasina? Senin nisan gelmis miydi o zaman?
Canim 14-8 hemen sezeryan karari verilebilecek bir tansiyon degi. Bir kere bunun kararindan once doktorun tansiyon takibi yapip idrarindaki proteine bakmasi lazim. Benimki nerdeyse 25 li haftalardan beri 14-9 dan asagi düşmüyor. Hatta 15-11 i gördüğüm de oldu. Doktor sadece yatis verip takip istedi ben kabul etmedim. Baska bir doktora daha gorun istersen. Anlasilan senin doktor da bir sey ciksa da sezeryan yapsam kafasinda bir doktor. Eger normal dogum istiyorsan once takip yaptir. Yok sezeryan olacam zaten diyorsan da haftan erken degil canini hic sıkma.
Geçen nişana benzeyen bişey gelmişti oymuş demekkiYaa nasil dokundu ki bebisim kafasina? Senin nisan gelmis miydi o zaman?
Canim 14-8 hemen sezeryan karari verilebilecek bir tansiyon degi. Bir kere bunun kararindan once doktorun tansiyon takibi yapip idrarindaki proteine bakmasi lazim. Benimki nerdeyse 25 li haftalardan beri 14-9 dan asagi düşmüyor. Hatta 15-11 i gördüğüm de oldu. Doktor sadece yatis verip takip istedi ben kabul etmedim. Baska bir doktora daha gorun istersen. Anlasilan senin doktor da bir sey ciksa da sezeryan yapsam kafasinda bir doktor. Eger normal dogum istiyorsan once takip yaptir. Yok sezeryan olacam zaten diyorsan da haftan erken degil canini hic sıkma.
Zaten sezeryan olacakmışsın sıkma o zaman canini. Evet malesef tansiyon riskli hamilelikte. Benim doktor da anne ve bebek ölumü dahil tüm riskler anlatildi diye kağıt imzalattı yatış istemedigimdenCanım ben daha evvel bir miyom ameliyatı geçirdiğim için mecburen sezaryen olacak. Tansiyonum da normali 10-6 olduğu için 13-14 ler senin için yüksek diyor doktorum. İdrarda protein de çıkmadı tahlillerimde. Ama anlatamam sana öyle şeyler söyledi ki hala durup durup ağlıyorum. Tansiyon yüksek olursa önce bebeği kaybederiz sonra iç kanaman olur rahmi bile almamız gerekebilir dedi. Sonra da strese girme stres tansiyonu yükseltir diyor. Ne diyim doktor o, ben de tamam hocam çarşamba yapalım doğumu dedim
Biliyorum canım ama vücudum biraz rahatlasa o bile yeter bana. En azindan cok bunaldigimda bebeği anneme atarım 2 saat. Ama şimdi göbeği çıkarıp kimseye veremiyorum malesefCanım hayallerini yılmam istemem ama o özlem bir süre daha devam edecek. Göbek olmayacak ama bebek olacak sebebi.
Benim ilki zor geçmişti bunda rahat durmaya çalıştım çok az acıdı durabiliyosan derin nefes al sakin durbenim de haftaya olacakmış çatı muayesi, şimdilik her şey normal, haftaya da netleştiririz dedi. inşallah sorunsuz geçer benim de
Doğum hastanesi canımCanım normal kadın doğum hastanesi mı çünkü eğitim araştırmalarda doktor giriyormuş doğuma oğlum kadın doğum hast. Doğurdum ebe girmişti.
Sorma canım yaaa. Bende kızımda öğrendim yalancı sancıyı. Oğlumun dosyasına baktığımda 20lerde 40lardaymis ama hiç hissetmedim bu sefer 100 u gördüm nst de ve evde daha ağır girdiği oluyor sancinin bide ikinci çocuk çok hissetmezsin diyorlar nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?