2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ben bugün doktora gittim, tansiyonum 14-8 çıktı doktor çarşamba günü bebeği alalım riske girmeyelim dedi. tansiyonun riskleriyle ilgili de biraz korkuttu beni. Eşim yanımda olmayınca da iyice duygusallaştım ağlaya ağlaya çıktım kontrolden. Herşeyin hayırlısı, bilmiyorum erken mi olacak doğum. Yani 15 mayıs derken 2 mayısta doğuracam inşallah

Canim uzme kendini yani bebisin cokta kucuk degil. Saglik ocaginda bana 35. haftadan sonra dogsa bile korkma artik bebegin herseyi tamamlandi dedi. Annem'de tansiyon yuzunden kardesimi yaklasik 6 hafta erken dogurmak zorunda kaldiydi cok sukur bi sorun yasamadi.

Can'ım her zaman doktorlar en doğru kararı veremiyor. O da haklı. Benim bi arkadaşımın 40. Haftası dolunca doktoru sezaryen yapmak istedi arkadaşım beklemek istiyorum diyince doktoru kızmış. Defol git der gibi konuştu benimle diyor. Arkadaşım da bıraktı dr unu. Araştırma kadın Doğuma gitti. Orda bekleyelim biraz daha demişler. Sonra suni sancıyla doğumu başlatmışlar normal Doğum yaptı. Kendi dr una kalsa çoktan sezaryen olmuştu.
Kendinle ilgili en doğru kararı yine kendin vereceksin

Hayır gayet güzel bişey olmaz hiç korkma yeter ki sağlıklı olun ikinizde..

benim de haftaya olacakmış çatı muayesi, şimdilik her şey normal, haftaya da netleştiririz dedi. inşallah sorunsuz geçer benim de

14 -8 normal değil mi ki ? Benim de 13 -8 çıkıyor genelde

Yaa nasil dokundu ki bebisim kafasina? Senin nisan gelmis miydi o zaman?
Canim 14-8 hemen sezeryan karari verilebilecek bir tansiyon degi. Bir kere bunun kararindan once doktorun tansiyon takibi yapip idrarindaki proteine bakmasi lazim. Benimki nerdeyse 25 li haftalardan beri 14-9 dan asagi düşmüyor. Hatta 15-11 i gördüğüm de oldu. Doktor sadece yatis verip takip istedi ben kabul etmedim. Baska bir doktora daha gorun istersen. Anlasilan senin doktor da bir sey ciksa da sezeryan yapsam kafasinda bir doktor. Eger normal dogum istiyorsan once takip yaptir. Yok sezeryan olacam zaten diyorsan da haftan erken degil canini hic sıkma.

Reactions: tmz
Çok şükür bizde geçen hafta kavuştuk melegimize fakat sarılık olduk 1 haftadır gecemiz gündüzümüze karıştı.. Zor kısmı atlattık düzeliyoruz artık.. Bebisini kucağına alanları tebrik ediyorum Rabbim bir ömür boyu yavrularımızı bize bağışlasın inşallah sağlıkla huzurla.. Sabırla bekleyenlerde inşallah sağlıkla kucaklarına alsınlar meleklerini..

Canım ben daha evvel bir miyom ameliyatı geçirdiğim için mecburen sezaryen olacak. Tansiyonum da normali 10-6 olduğu için 13-14 ler senin için yüksek diyor doktorum. İdrarda protein de çıkmadı tahlillerimde. Ama anlatamam sana öyle şeyler söyledi ki hala durup durup ağlıyorum. Tansiyon yüksek olursa önce bebeği kaybederiz sonra iç kanaman olur rahmi bile almamız gerekebilir dedi. Sonra da strese girme stres tansiyonu yükseltir diyor. Ne diyim doktor o, ben de tamam hocam çarşamba yapalım doğumu dedim

Geçen nişana benzeyen bişey gelmişti oymuş demekki

Zaten sezeryan olacakmışsın sıkma o zaman canini. Evet malesef tansiyon riskli hamilelikte. Benim doktor da anne ve bebek ölumü dahil tüm riskler anlatildi diye kağıt imzalattı yatış istemedigimden yavrularimiz allaha emanet. İnsallah sag salim kucagimiza aliriz. Zaten 38. Hafta icindesin bebegin dogmak icin hazirdir.

Canım hayallerini yılmam istemem ama o özlem bir süre daha devam edecek. Göbek olmayacak ama bebek olacak sebebi.
Biliyorum canım ama vücudum biraz rahatlasa o bile yeter bana. En azindan cok bunaldigimda bebeği anneme atarım 2 saat. Ama şimdi göbeği çıkarıp kimseye veremiyorum malesef

Doğum hastanesi canım

Bugün oğluma alışverişe gittik pastası ayakkabı kıyafet arabayi da ben kullandım mecburi. Yarın dogum gunu güzelce hazırlanırım dayıları gelecek il dışından annemde burda. Yalnız kıyafet denemek istemiyor giydiği ayakkabı sapka çıkarmak istemiyor adamlar alarmı sokecek ona bile izni yok artik mala döndüm elinde sürekli boyle sıkılınca hemen .. cokzordu ay doğum yapsam ona böyle hazırlanıp parti yapamazdim her iş de vardır bir hayır diyelim şimdi uyuttumannem iş yapiyor bende hazırlık yapayım az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…