2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
nice yasları olsun canım dogum ne zaman inşallah

canım aynı durumdayız bende sancılanıyorum belim agriyo ama sonra geciyo sanmıı baska bişemi anlamıyorumcok korkuyorum

Ay o sarı jole gibi şey geliyor arada benden akıntı ile beraber. Kuvete su koydum yarim saat oturdum belim rahatladı ama yine basladi,şimdi yuruem zamanı. Pazara gitcem pazarda suyum gelirse ooo manşet olurum artık.

Ay o sarı jole gibi şey geliyor arada benden akıntı ile beraber. Kuvete su koydum yarim saat oturdum belim rahatladı ama yine basladi,şimdi yuruem zamanı. Pazara gitcem pazarda suyum gelirse ooo manşet olurum artık.
Kışlıkları kaldırırken yine geldi bnden o akıntı baya iç çamaşırıma yapışmıştı . Rengi sarımtrak dediğin gibi . Bgün hiç sancım yok

ANNONA ben ve senle beraber 3 kisi olduk pazartesi dogum yapacak olan var mi baska aceba :)))

Yok canım ben doğurmam daha sancım gitti kasılmam gitti . Çarşamba ancak doğar tabi suni sancıyka kaç saatte doğururum bilmiyorum
Hiç öyle düşünme benim yengem suni sancıyla 2 saatte doğurdu.. hiç belli olmuyo doğum süresi rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

Aynen öyle valla sancım olunca seviniyodum gülüyodum dün hep ama bgün yok ne yapalım artık mecbur suni sancıyı yicez
Şu sancıyı bi tarif edin yaa nasıl bişey adet ağrısı gibi diyosunuz ama ben hayatım boyunca hiç adet sancısı çekmedim bilemiyorum o yüzden nereme gircek ağrı tam olarak??

Benim de karnım bazen taş gibi oluyo ama işte hiç sancı ağrı olmuyo sadece bi kasılıp kalıyorum 1 dk sonra falan geçiyo

Şu sancıyı bi tarif edin yaa nasıl bişey adet ağrısı gibi diyosunuz ama ben hayatım boyunca hiç adet sancısı çekmedim bilemiyorum o yüzden nereme gircek ağrı tam olarak??
benim iki kasığıma birden bıçak saplanmış gibi giriyor bu arada kızım olucak kızın ağrısı kasıktan erkek çocuğun ağrısı belden başlarmış birde karnını sanki iki taraftan sıkıyorlarmış gibi oluyor ama oğlumu hiç sancısız suyum geldiğinden suni sancı ile doğurdum ilk defa kızımda hissettim bu sancıları onuda nst de yükselince baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…