- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.261
nice yasları olsun canım dogum ne zaman inşallahBugün oğluma alışverişe gittik pastası ayakkabı kıyafet arabayi da ben kullandım mecburi. Yarın dogum gunugüzelce hazırlanırım dayıları gelecek il dışından annemde burda. Yalnız kıyafet denemek istemiyor giydiği ayakkabı sapka çıkarmak istemiyor adamlar alarmı sokecek ona bile izni yok artik mala döndüm elinde sürekli boyle sıkılınca hemen .. cokzordu ay doğum yapsam ona böyle hazırlanıp parti yapamazdim her iş de vardır bir hayır diyelim şimdi uyuttum annem iş yapiyor bende hazırlık yapayım az
gözünaydın canım dogurdunmu cok sevindim darısı bize süt için humana soda suiç moralde önemli tabiDogar canim dogar esim" 9 ayı toplasan bu 1 gece kadar zor değildi ya bunu geri soksak nasıl olur, olsun varsın 7 kilo dogsun 2 hafta daha kalsin" diyorkiymetini bilin valla
canım aynı durumdayız bende sancılanıyorum belim agriyo ama sonra geciyo sanmıı baska bişemi anlamıyorumSancılanın lütfen artıkburda 2.sezaryenler sancı çekiyor sizde tık yok...ayy çok huzursuz olmaya başladım ben doktorum da pek rahat sağolsun...3-4 gün arayla bende bi ağrı sancı panik oluyor evdekiler coşuyor çıldırıyor noldu noldu doğuruyor musun diye sonra geçiyor...oglumda hicbir şey bilmedim 39+2 de bir defa ağrım sancım oldu doğum başlamıştı...doktorum da 8 mayısa gün verdi ama önce de doğar da diyemem dogmaz da diyemem onu anlayamayız diyor...tuhafmış böyle...yanlış alarmdır diye gitmiyorum da acile kendi kendime doğurcam galiba yanlışlıkla
Ay o sarı jole gibi şey geliyor arada benden akıntı ile beraber. Kuvete su koydum yarim saat oturdum belim rahatladı ama yine basladi,şimdi yuruem zamanı. Pazara gitcem pazarda suyum gelirse ooo manşet olurum artık.Ay canım inşallah gelir dün ben video izledim nişan gelmeyebilirmişte ve illa kahverengi pembe olmasına gerek yokmuş sarımtırak bile olabiliyormuş çoğu anne akıntı zannedip anlamazmış. Tek fark jöle kıvamda olmasıymış dikkat et belkide nişanın geliyordur seninde. Bebeğin kafa çok aşağıda olduğu zaman su birden boşalmazmış kısım kısım gelirmiş yada doğumda patlarmış su. Kız ben saldım valla cidden hiç kendimi yoklamadım bugün harekette yapmayacağım pazartesi kontrol var bakalım ne durumdayım
Bende bilmedim icin sormustum cnm benim bulundum yerde koyuyorlarmis sanirim rahim daha cabuk toparlansin diyeBanada koyulmadi neden koyuluyormus
Çarşamba dedi tatlım erteleyip duruyor Drnice yasları olsun canım dogum ne zaman inşallah
Kışlıkları kaldırırken yine geldi bnden o akıntı baya iç çamaşırıma yapışmıştı . Rengi sarımtrak dediğin gibi . Bgün hiç sancım yokAy o sarı jole gibi şey geliyor arada benden akıntı ile beraber. Kuvete su koydum yarim saat oturdum belim rahatladı ama yine basladi,şimdi yuruem zamanı. Pazara gitcem pazarda suyum gelirse ooo manşet olurum artık.
Benimde bugün 13-8 çıktı doktor tam sınırda dedi. Çok fazla ödemim olduğu için ve bebek bir haftadır kilo almadığı için talip edelim dedi.14 -8 normal değil mi ki ? Benim de 13 -8 çıkıyor genelde
Ay son 4 gün kaldı. Her foruma girince artık doğumun oldu mu merak ediyorum seni yaKışlıkları kaldırırken yine geldi bnden o akıntı baya iç çamaşırıma yapışmıştı . Rengi sarımtrak dediğin gibi . Bgün hiç sancım yok
Sancı manyağı olduk hepimiz:) canımız mı kaşınıyor nedirKışlıkları kaldırırken yine geldi bnden o akıntı baya iç çamaşırıma yapışmıştı . Rengi sarımtrak dediğin gibi . Bgün hiç sancım yok
bizimde erteledi zayıf diye ama sancım cokÇarşamba dedi tatlım erteleyip duruyor Dr
kızlar nasılsınız dogum yapan arkadaslar varmıgeçmişi okuyamadım hemen okuyacam bize 30 nisan saat 9 a günverdi cok heyacanlıyım berat kandiline denk geliyo inşallah ama belim cok agrıyohafiften sancım var inşallah atlatırım hafta sonunu bebeğimiz cok kücük inşallah biraz alır
Yok canım ben doğurmam dahaAy son 4 gün kaldı. Her foruma girince artık doğumun oldu mu merak ediyorum seni ya
Aynen öyle valla sancım olunca seviniyodum gülüyodum dün hep ama bgün yok ne yapalım artık mecbur suni sancıyı yicezSancı manyağı olduk hepimiz:) canımız mı kaşınıyor nedir
Hiç öyle düşünme benim yengem suni sancıyla 2 saatte doğurdu.. hiç belli olmuyo doğum süresi rabbim hakkımızda hayırlısını versin..Yok canım ben doğurmam dahasancım gitti kasılmam gitti . Çarşamba ancak doğar tabi suni sancıyka kaç saatte doğururum bilmiyorum
benim sancılarım da kasıklarımda adet sancısı gibi oluyor o sancı girince karnım taş gibi oluyor sanki bebek bir yerde toplanıyor gibi oluyor geçen acile gittiğimde ebe bununla birlikte aşağıya baskıda başlarsa doğum başlar dediNasıl oluyo bu sancı ayol?
Şu sancıyı bi tarif edin yaa nasıl bişey adet ağrısı gibi diyosunuz ama ben hayatım boyunca hiç adet sancısı çekmedim bilemiyorum o yüzden nereme gircek ağrı tam olarak??Aynen öyle valla sancım olunca seviniyodum gülüyodum dün hep ama bgün yok ne yapalım artık mecbur suni sancıyı yicez
Benim de karnım bazen taş gibi oluyo ama işte hiç sancı ağrı olmuyo sadece bi kasılıp kalıyorum 1 dk sonra falan geçiyobenim sancılarım da kasıklarımda adet sancısı gibi oluyor o sancı girince karnım taş gibi oluyor sanki bebek bir yerde toplanıyor gibi oluyor geçen acile gittiğimde ebe bununla birlikte aşağıya baskıda başlarsa doğum başlar dedi
benim iki kasığıma birden bıçak saplanmış gibi giriyor bu arada kızım olucak kızın ağrısı kasıktan erkek çocuğun ağrısı belden başlarmış birde karnını sanki iki taraftan sıkıyorlarmış gibi oluyor ama oğlumu hiç sancısız suyum geldiğinden suni sancı ile doğurdum ilk defa kızımda hissettim bu sancıları onuda nst de yükselince baktımŞu sancıyı bi tarif edin yaa nasıl bişey adet ağrısı gibi diyosunuz ama ben hayatım boyunca hiç adet sancısı çekmedim bilemiyorum o yüzden nereme gircek ağrı tam olarak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?