2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bi sancım olsa hissederim sadece bazen belimden bacağıma doğru bi ağrı oluyo o kadar onun dışında bişeyim yok mayıs 15 e kadar gelmez bu cocuk :)

Şu sancıyı bi tarif edin yaa nasıl bişey adet ağrısı gibi diyosunuz ama ben hayatım boyunca hiç adet sancısı çekmedim bilemiyorum o yüzden nereme gircek ağrı tam olarak??
Bana şöyle oluyor . Mesela karnım bi anda taş gibi oluyor her yeri . Belimde de sanki çok ağır bişey kaldırmışım ya da incitmişim gibi bi ağrı oluyor . Bu karnımıntaş gibi olması tam yumuşamaya yakın olduğunda da kasığımdan vajinaya doğru bi batma oluyor . Tabi bunlar bnde dün vardı bgün hiç yok karnım bile adam akıllı sertleşmedi

Şimdi düşünüyorum benim sadece karnım taş gibi oluyo daha var herhalde benim doğurmama

Bana kalsa düşünce gücüyle falan yapılabiliyosa öyle doğsun :) doktor keyfi sezaryen yapmam diyo normal bekliyoruz o yüzden bi aksilik olursa alcak sezaryene..
Canım normal düşünüyorsan çatı muayenesi olmalısın ki bu sancın gelincede bakılabilir hatta ebeler bir iki bakıyolar doğacağın gün yani kafana takma rahat olmaya çalış benim kadar çatıyı kafasına takan yoktur iki kere muayene oldum daha iki üç rahat olurum doğana kadar kendimi sıkarsam ağrıyor rahat olursam güzel geçiyor

Şimdi düşünüyorum benim sadece karnım taş gibi oluyo daha var herhalde benim doğurmama
O taş gibi olma bende uzun zamandır var . Ama hiç nst esnasında olmadı . O yüzden sancı olarak geçiyor mu bilmiyorum ama çatı muayenesinden snra baya sıklaşmıştı ne güzel belimle kasıklarımda ağrıyırdu o yüzden sevinmiştim . Bgün hiç ağrım olmadı ama kasılma da çok az oldu

Canım ne alaka muayene etmeden nasıl karar kılmış buna, belki çatın müsait senin ve çok rahat doğuracaksın. Bence doktorunla bu konuyu görüşmelisin. Doktorlar uğraşmakmı istemiyor anlamıyorum cidden. Kimisi sezeryan bağımlısı gibi. Benim bildiğim sezeryan gerçekten zorunlu durumlar dışında yapılmıyor çok risklidir bir durum gelişir çatın dardır gerçekten bebek sığmayacaktır yada ne yaptılarsa açılman olmaz o zaman anlarım. 1 hafta suni sancıyla açılma bekleyen insanlar tanıyorum ben sırf normal olabilsin diye. Ben olsam konuşurdum canım detaylı bilgi iste.

Off bi hayırlısıyla doğursak hepimiz düşünmekten kafayı yicem valla

Ay o sarı jole gibi şey geliyor arada benden akıntı ile beraber. Kuvete su koydum yarim saat oturdum belim rahatladı ama yine basladi,şimdi yuruem zamanı. Pazara gitcem pazarda suyum gelirse ooo manşet olurum artık.

Ay gelsinde tek pazar mazar farketmez :) Bende bugün birşey yapmayacağım dedim kızlar parka çağırdı gittim oturdum yürüdüm hareket falan yaptım valla. Bende eşimle pazara gideceğim bir işe yarar belki diye su gelsin valla nerde olursa olsun sallamam napayım canım hamileyim

Yok canım ben doğurmam daha sancım gitti kasılmam gitti . Çarşamba ancak doğar tabi suni sancıyka kaç saatte doğururum bilmiyorum

Canım inşallah suniye gerek kalmadan doğurursun bir anda. Sunide olsa telaş yapma sakın belki hemen doğuracaksın bilemezsin ki kimisi 1 saatte de doğurabiliyor. Belki sende öyle hemencecik doğurursun. Benimde kasılmam sancım birşeyim yok dün azcık sancım oldu gibiydi şimdi oda yok. Dayanamadım parka çıktım yürüdüm falan yine ama bakalım bugün ne olacak :)

Bana kalsa düşünce gücüyle falan yapılabiliyosa öyle doğsun :) doktor keyfi sezaryen yapmam diyo normal bekliyoruz o yüzden bi aksilik olursa alcak sezaryene..

Canım zaten en normali o bir aksilik olmadan normal olması en güzeli. Düşünce gücüyle ah keşke doğurabilsek çok isterdim hadi doğuruyorum diyip pırt diye çıkarmayı Bak bizim ki daha erken bizde de belirti yok ki benim nişanım geldi 2 gün önce azıcık ucundan sancım bile yok Demekki zamanı var az daha dayan az kaldı

Oh canım bak ne güzel atlatmışsın çatıyı artık sende bizim gibi bekleyeceksin ki bizim veletlerin keyfi gelsinde çıksınlar. Yürüyemezsen bile evde hareket yap çömel sıcak suya otur gerekirse. Evde kendi kendine birşeyler yapmaya çalış ki açılman olsun kolay atlatabilesin bu süreci. Hadi hep beraber normal doğum bekliyoruz bakalım

Oglun ilk dogumun muydu? Kac saatte suni sanci ile dogurdun?

Yanlis yolda miyiz acaba? Bir de bunu mu denesek? Gerci ben her aksam yatak odasina iki üç mum yakıp kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama elimde telefon ve kadinlar klubu takip ederek

Eklentiler

• 87CB5C11-DBC7-4D03-9631-25202AB57905.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 54
Canim benim hamilelik baslangici yada 1inci trimester sonu 11.1 filandi. Bir daha olcmedik ayrica demir hapi verilmedi.. Benim hamile olmayan halimde 10 lardan yukari cikmiyordu.. Benim doktor olsa sana bir seyin yok derdi. Ha ha..

Onu dokunup bakiyorlar. Tam pelvik kemigimin istune iki noktaya basip kafa burda dediler. Yrri kalmadi bebek donemez artik sanirim. Simdi bebegin yuzunu popoya bakacak sekilde donmesi lazim ama bilmiyorum ona bakabilirler mi..

Yanlis yolda miyiz acaba? Bir de bunu mu denesek? Gerci ben her aksam yatak odasina iki üç mum yakıp kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama elimde telefon ve kadinlar klubu takip ederek

Aha biz hoplama zıplama yürüme hepsi var bugün kendimi salcam dedim ama gittim yine yürüdüm. Akşama yoga yapayım bari düşünerek azcık rahatlatayım kendimi. Valla çok kasıyoruz kendimizi gerçekten olmadı olmadı diyip duruyoruz.

Onu dokunup bakiyorlar. Tam pelvik kemigimin istune iki noktaya basip kafa burda dediler. Yrri kalmadi bebek donemez artik sanirim. Simdi bebegin yuzunu popoya bakacak sekilde donmesi lazim ama bilmiyorum ona bakabilirler mi..

Bence onu anlamanın imkanı yoktur diye düşünüyorum ya kolunu rahme kadar sokup bebeğin yüzünü okşaması lazım yada ultrasonla bakması lazım. Benim doktorum dikkat etmişti son muayenede usg de yüzü popoya dönmüş kanala girmiş artık yüzünü dönmez dedi. Ee bu amerikada doğum yapanlar nasıl cesaret edip gidiyor acaba senin doktordanmı kaynaklı böyle. Ben kesin sinir krizleri geçirirdim yaa :/

Nisanin gelmis gozun aydin. Bizim kizda bir kipirdama yok... Belim agriyor iki dakika ayakta durunca ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…