- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.281
Bi sancım olsa hissederim sadece bazen belimden bacağıma doğru bi ağrı oluyo o kadar onun dışında bişeyim yok mayıs 15 e kadar gelmez bu cocuk :)benim iki kasığıma birden bıçak saplanmış gibi giriyor bu arada kızım olucak kızın ağrısı kasıktan erkek çocuğun ağrısı belden başlarmış birde karnını sanki iki taraftan sıkıyorlarmış gibi oluyor ama oğlumu hiç sancısız suyum geldiğinden suni sancı ile doğurdum ilk defa kızımda hissettim bu sancıları onuda nst de yükselince baktım
Bana şöyle oluyor . Mesela karnım bi anda taş gibi oluyor her yeri . Belimde de sanki çok ağır bişey kaldırmışım ya da incitmişim gibi bi ağrı oluyor . Bu karnımıntaş gibi olması tam yumuşamaya yakın olduğunda da kasığımdan vajinaya doğru bi batma oluyor . Tabi bunlar bnde dün vardı bgün hiç yok karnım bile adam akıllı sertleşmediŞu sancıyı bi tarif edin yaa nasıl bişey adet ağrısı gibi diyosunuz ama ben hayatım boyunca hiç adet sancısı çekmedim bilemiyorum o yüzden nereme gircek ağrı tam olarak??
Normalmi düşünüyorsun sezaryan mı?Ben çatı baktırmak istemiyorum çok korkuyorum istemiyorum desem zorlamazlar beni dimi?
Şimdi düşünüyorum benim sadece karnım taş gibi oluyo daha var herhalde benim doğurmamaBana şöyle oluyor . Mesela karnım bi anda taş gibi oluyor her yeri . Belimde de sanki çok ağır bişey kaldırmışım ya da incitmişim gibi bi ağrı oluyor . Bu karnımıntaş gibi olması tam yumuşamaya yakın olduğunda da kasığımdan vajinaya doğru bi batma oluyor . Tabi bunlar bnde dün vardı bgün hiç yok karnım bile adam akıllı sertleşmedi
Bana kalsa düşünce gücüyle falan yapılabiliyosa öyle doğsun :) doktor keyfi sezaryen yapmam diyo normal bekliyoruz o yüzden bi aksilik olursa alcak sezaryene..Normalmi düşünüyorsun sezaryan mı?
Canım normal düşünüyorsan çatı muayenesi olmalısın ki bu sancın gelincede bakılabilir hatta ebeler bir iki bakıyolar doğacağın gün yani kafana takma rahat olmaya çalış benim kadar çatıyı kafasına takan yoktur iki kere muayene oldum daha iki üç rahat olurum doğana kadar kendimi sıkarsam ağrıyor rahat olursam güzel geçiyorBana kalsa düşünce gücüyle falan yapılabiliyosa öyle doğsun :) doktor keyfi sezaryen yapmam diyo normal bekliyoruz o yüzden bi aksilik olursa alcak sezaryene..
O taş gibi olma bende uzun zamandır var . Ama hiç nst esnasında olmadı . O yüzden sancı olarak geçiyor mu bilmiyorumŞimdi düşünüyorum benim sadece karnım taş gibi oluyo daha var herhalde benim doğurmama
Ben de öyle biliyorum canım.benim bebek iri kafası da kilosu da fazla ama doktorum hiç çatı muayenesi yapmadan sezaryana doğru gidiyor dedi.Bu gidişle çarşamba sezaryana alacak beni.işine karışmamak için bir şey demedim ama aklımı kurcaladı.muayene etmeden doğuramayacağımı neden düşündü ki
Haklisin canim agzin bal yesin icimi ferahlattin. Dogru zamani rabbim bilir dogru zamanda gelicek insallah hersey guzel olucak ♡
Off bi hayırlısıyla doğursak hepimiz düşünmekten kafayı yicem vallaCanım normal düşünüyorsan çatı muayenesi olmalısın ki bu sancın gelincede bakılabilir hatta ebeler bir iki bakıyolar doğacağın gün yani kafana takma rahat olmaya çalış benim kadar çatıyı kafasına takan yoktur iki kere muayene oldum daha iki üç rahat olurum doğana kadar kendimi sıkarsam ağrıyor rahat olursam güzel geçiyor
Ay o sarı jole gibi şey geliyor arada benden akıntı ile beraber. Kuvete su koydum yarim saat oturdum belim rahatladı ama yine basladi,şimdi yuruem zamanı. Pazara gitcem pazarda suyum gelirse ooo manşet olurum artık.
Yok canım ben doğurmam dahasancım gitti kasılmam gitti . Çarşamba ancak doğar tabi suni sancıyka kaç saatte doğururum bilmiyorum
Bana kalsa düşünce gücüyle falan yapılabiliyosa öyle doğsun :) doktor keyfi sezaryen yapmam diyo normal bekliyoruz o yüzden bi aksilik olursa alcak sezaryene..
Kızlar geldim randevudan. Çok şükür çatı muayenesini atlattım. Ağrı mı? Birazcık. Ama onun sebebi dr un biraz daha ileri gitmesi. Kendisi söyledi rahim ağzını kontrol için. Ağrı o yüzden olmuş. Korkulacak bişey değil şükür.
1 cm lik açılma var. Normal Doğum için uygunmuş. Ancak çatım basıkmış biraz. Bu yüzden bebeğin kafası rahat geçermiş ancak omuz takılabilirmiş. Bu da omuz da zedelenmeye neden olabiliyormuş. 1-2 hafta kadar koldan göğüs kısmına kıyafeti iğneleyerek kullanılıyormuş.
Ciddi bir şey değil bu ama bazen aileler üzülüyor ve neden söylemediniz diyebiliyor dedi. Çocuk doktoruna da sorsanız önemli bişey olmadığını söyler dedi. Normal doğumu tavsiye ediyorum bu durumda bebeğin kilosu ve çatı uygun birbirine dedi.
Tabi kesin böyle bişey olacak diye bişey de yokmuş. Ama kafamıza takılmadı değil açıkçası
3250 gr oğlum.
Sancılara gelince sancının yükseldiği an bebek hareket etti kızlar ben de.
Bebek hareket etmiyor sanıyordum sancı esnasında. Ama baya coşuyor yani. Kalp atışı da fırlıyor bi anda 160 a.
Bu Bebiş bizi son güne kadar bekletecek herhalde dedim. Bu haftasonu GelmeZ bekleme ama haftaya bekle dedi. Yürüyüşe başla dedi. Nasıl yürüyeceksemDurumlar ben de böyle.
Oglun ilk dogumun muydu? Kac saatte suni sanci ile dogurdun?benim iki kasığıma birden bıçak saplanmış gibi giriyor bu arada kızım olucak kızın ağrısı kasıktan erkek çocuğun ağrısı belden başlarmış birde karnını sanki iki taraftan sıkıyorlarmış gibi oluyor ama oğlumu hiç sancısız suyum geldiğinden suni sancı ile doğurdum ilk defa kızımda hissettim bu sancıları onuda nst de yükselince baktım
Canim benim hamilelik baslangici yada 1inci trimester sonu 11.1 filandi. Bir daha olcmedik ayrica demir hapi verilmedi.. Benim hamile olmayan halimde 10 lardan yukari cikmiyordu.. Benim doktor olsa sana bir seyin yok derdi. Ha ha..@semabsrn kızlar kaninız kaç ki? Benim oğlumda hiç düşmemişti...geçen hafta tahlil istedi doktorum 11.7 çıkmış bu da ferrum fort içen halim çok üzüldum yaa...her şey yasak bu sefer çayı fazla kesmedim mideme falan iyi geliyor diye; ondan oldu galiba...lohusalığımda bile 12den aşağıya inmemişti...yarın sabah 8buçukta görüşücez bakalım ne diycek doktorum...
Onu dokunup bakiyorlar. Tam pelvik kemigimin istune iki noktaya basip kafa burda dediler. Yrri kalmadi bebek donemez artik sanirim. Simdi bebegin yuzunu popoya bakacak sekilde donmesi lazim ama bilmiyorum ona bakabilirler mi..Bu konuda bu kadar katı olmalarini saçma buluyorum ben mesela benim ilk bebek ayaktan gelmeye çalıştı illa normale mı zorlayacaklardi, ay Allah korusun kilosu da fazlaydı yani dusunmek istemiyorum. Ha bir de ultrasonla bakmayinca ayaktan geldiğini de anlamazdi tabi
Yanlis yolda miyiz acaba? Bir de bunu mu denesek? Gerci ben her aksam yatak odasina iki üç mum yakıp kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama elimde telefon ve kadinlar klubu takip ederek
Onu dokunup bakiyorlar. Tam pelvik kemigimin istune iki noktaya basip kafa burda dediler. Yrri kalmadi bebek donemez artik sanirim. Simdi bebegin yuzunu popoya bakacak sekilde donmesi lazim ama bilmiyorum ona bakabilirler mi..
Nisanin gelmis gozun aydin. Bizim kizda bir kipirdama yok... Belim agriyor iki dakika ayakta durunca ama..Canım zaten en normali o bir aksilik olmadan normal olması en güzeli. Düşünce gücüyle ah keşke doğurabilsek çok isterdim hadi doğuruyorum diyip pırt diye çıkarmayıBak bizim ki daha erken bizde de belirti yok ki benim nişanım geldi 2 gün önce azıcık ucundan sancım bile yok Demekki zamanı var az daha dayan az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?