2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bana çatı muayenesi hiç yapilmadi. Bugün kontrolün vardı bugün yapar herhalde dedim ama bugünde yapılmadı. Ben normal doğum istiyorum ama ya catim uygun degilse. Aklıma takıldı.

Nisanin gelmis gozun aydin. Bizim kizda bir kipirdama yok... Belim agriyor iki dakika ayakta durunca ama..

Nişan geldi ama bende tık yok canım ne ağrı ne sancı ne kasılma nişandan başka bir belirti veremedim şimdiye kadar birde 2 cm açılmam var. Bak bugün o kadar yürüdüm belim bile ağrımadı. Kız sancısı belden vurur derler bizim burda belki sancıdır seninki de. Bizim arkadaş doğuma girecek sancım yok yok deyip durmuş saatler geçiyor sancım yok diyor, sanmış kasıktan gelecek. Doktoru demiş belindemi ağrımıyor ee belim ağrıyor sürekli demiş nasıl kızmış doktoru neden söylemiyorsun oda sancı demiş. Sende takip et sürelerini bence.

Normalde keyifli mutlu bir insanimdir, esim de komiktir mutludur. Hamileligi ben cok stresli buldum. Arada bir sarterler atiyor esim sakinlestiriyor, bu hafta ben sakinim onun keyfi bozuk bebek cok kipirdamiyor niye diye gezinip panik oluyor. Dogsun mutlu oluruz biz yine..

Kızlar bana çatı muayenesi hiç yapilmadi. Bugün kontrolün vardı bugün yapar herhalde dedim ama bugünde yapılmadı. Ben normal doğum istiyorum ama ya catim uygun degilse. Aklıma takıldı.
Canim bana da yapilmiyor, o cati son dakikada acildikca acilan birsey. Simdi 2cm vs olmasi bir sey ifade etmiyor. 6 cm nin altindaysan dogum aktif degil ve 2 cm den 6 cm ye iki gunde de iki haftada varabilirmisiz. Bosver yani :)

Bence bilinmezlik sizin ruh halinizi değiştiriyordur, iyiki kendinizi durdurabiliyorsunuz ikinizde panik olsanız daha kötü geçerdi 9 ay. Sağ salim doğsunda annesi artık tersti düzdü hepsi bitecek. Demekki şartlar orda öyle şuan orda olduğun için pozitif düşünmeye bakmak en güzeli. Eskilerde böyle doğuruyormuş bilmeden diyerek kendini telkin et canım. Sen soranlara dersin eskiden usg mi varmış diye :)

ANNONA toist bugün bahsettiğiniz uçlardan aldık çok şükür tutuyor oğlum memede emiyor tüm gün öyle emdi. Yalnız bu biraz büyük ben wee baby almışım Philips’in daha küçük olanı varmış omdan isteticem. Dediğin gibi sağdıktan sonra gölde koyuyorum tam acıkınca fakat kriz geçiriyor az süt geliyor çok yoruluyor diye resmen morarıyor çocuk bi süre bu silikonlarla devam edip sonra göğüse geçmeyi denicem hem böyle eme eme ucunu çıkarır inşallah

A
aynen. Esim de cok kızıyor bu halime. Cocugu strese sokacaksın daha dogmadan istenmedigini hissedecek diye. Oysa ben artik kollarimda olsun istiyorum. Gun gectikce endiselerim artiyor ve aklimdan atamiyorum “dogum ne zaman ve nasil baslar “ sorusunu.

Kışlıkları kaldırırken yine geldi bnden o akıntı baya iç çamaşırıma yapışmıştı . Rengi sarımtrak dediğin gibi . Bgün hiç sancım yok
Bugün bel ağrısı en yuksek seviyede benim pazara da gittim hareket olsun diye ama arttı bel ağrısı ay inş yakın galiba.Kasilmam da var baya regl oluyormus gibiyim.

Valla hiç anlamadım canım ya.normal doğum yanlısı bir doktor normalde.benim de en başından beri normal istediğimi biliyor.çarşamba kontrole gittiğimde konuşacağım mutlaka.muayene etmesini isteyeceğim.muayene sonucu uygun değilsin denirse tabi ki zorlamam ama normal şansım varsa sezaryen olmak istemiyorum.bir de doktorum bir kaç gün yokmuş yarından itibaren.yani şuan acil bir şey olsa başka doktor gerçekleştirecek doğumu.ona da çok moralim bozuk

Kızlar sizi yakından takip ediyorum Haziran annesi olarak ilk doğumum normaldi son ana kadar hep gezdim Doğum olacağı güne kadar çok sancı çekmedim o gün beni hafif rahatsız edecek şekilde başladı sonra nefesimi kesecek kadar ama aralıklıydı gittik 2 cm açılma evde bekle dedi 2 saat sonra beni bağırtacak ve dayanılmayacak ağrılar çok sıklaştı tamam artık gidelim dedim o şekilde anlamıştım ama şu an yalancı kasılmalar yaşıyorum bazen geliyor ritmik değil mutlaka anlarsınız geleceğini bence bol bol gezin yürüyün iyiyseniz ben 13.haftadan beri yatıyorum serklaj olduğu için tadını çıkarın güzel havaların hem stres olumsuz etkiliyor cidden Allah sağlıklı Doğum nasip etsin herkese

Ay o sarı jole gibi şey geliyor arada benden akıntı ile beraber. Kuvete su koydum yarim saat oturdum belim rahatladı ama yine basladi,şimdi yuruem zamanı. Pazara gitcem pazarda suyum gelirse ooo manşet olurum artık.
Canim ben bel agrisi icin su yogadaki kedi pozu gibi yapiyorum. Ya da koltugun arkasindan ters L gibi koltuga egiliyorum. Ise yariyor. Nisanin geldiyse kuvete oturma bence. Rahmin koruyucu tikaci dusmus demek o.

Kız o ne demekmis ilk kez duydum benim.de belim çok fena ama çocuk giriyor işte kemiklerin arasina ondandır.

Canim ben bel agrisi icin su yogadaki kedi pozu gibi yapiyorum. Ya da koltugun arkasindan ters L gibi koltuga egiliyorum. Ise yariyor. Nisanin geldiyse kuvete oturma bence. Rahmin koruyucu tikaci dusmus demek o.
Kedi pozunu yapayim bakalım. Valla Nisan gelmedi benden muayeneden sonra bir gün kanama oldu o kadar. Ama çok iyi gelmişti sıcak su gerçi yine basladi yürüyunce.

Selam. Sanirim cabuk doguran annelerdenmissin. Umarim bizim de cabuk olur.. Bu bebeginde gununu doldurup, rahat gelir umarim.

Canım bence salmamız lazım gerçekten. Kendimizi rahatlatmak vücudu gevşetmek en güzeli ne kadar kasarsak kendimizi o kadar bebekte etkileniyor. Normalde de hani bir şeyi çok isteriz isterizde olmaz umudu keseriz bi rahatlarız o zaman olur yaa. İşte tam o konumdayız şuanda. Bugün kendimizi telkin edelim akşam rahatlayalım bakalım birde öyle deneyelim

F fcevriye kedi pozu için bebeğin hızlı geldigi durumlarda yavaşlatmak için kullanılır demişti Banu çifci yapmayalım onu.

cnm ben oğlumda yaşamıştım ama ben benim doktoruma anlatamadım ve bebegimi nerdeyse kaybediyordum benim normal tansyonum 7 8 9 lardaydı 13 çıkmaya başladı 38 haftamda dedim bakın ykseldi çok sıkıntı olmasın alalım zaten 38 olduk diye yok bişey olmaz dedi çok değil bu konuşma cumaydı tatli alalım protein için dedi aldı tabi sonuç pazartesi gittim aprtopar sezeryana alındım bebegimin kalp atışlar düşük tansyon yine 13 lerde aldılr kuzum nefesiz dogdu 9 gün küvezde kaldı tabi korkular emarlar vs yani çok sıkıntı yaşadım bunda takp ediyorum yine yükselmeye başladı ama busefer sagolsun dr um yarın alcak sezer yana yani tans yon çok riskli doktorunuda dinle derim aftan dolmu 100 gr eksik 100 gr fazla kilo fark etmez amam allah korun karnımızda görmüyoruz bebek için çok tehlikeli

Selam. Sanirim cabuk doguran annelerdenmissin. Umarim bizim de cabuk olur.. Bu bebeginde gununu doldurup, rahat gelir umarim.
İnşallah canım herkesin öyle olur inşallah 39+5 te doğdu bir de diyordum ki dişleri çıkacak hala gelmedi yerinden memnun herhalde diye bu Arada doktorum demişti ki küvetiniz varsa sıcak suya bir saat yat açılma kolaylaşır demişti belki günü dolanlar için yardımcı olur

Kız o ne demekmis ilk kez duydum benim.de belim çok fena ama çocuk giriyor işte kemiklerin arasina ondandır.
Burada back labor diyorlar, sirt agrisi ile doguma. Bebek iste yuzunu popoya donmezse oluyormus.. Kafasinin ve vajinanin acilarindan dolayi daha zor oluyormus dogum. Onu dondurmek icin egzersizler filan var ama korkuyorum bebek donerken dolanir diye. Doktora sorup ona gore yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…