- 13 Kasım 2017
- 352
- 430
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.341
Çok büyük tehlike atlatmışsın canım, ben de korkuyorum dediğin gibi, inşallah çarşambaya kadar sorunsuz geçer de hayırlısıyla alırım bebeğimi kucağımacnm ben oğlumda yaşamıştım ama ben benim doktoruma anlatamadım ve bebegimi nerdeyse kaybediyordum benim normal tansyonum 7 8 9 lardaydı 13 çıkmaya başladı 38 haftamda dedim bakın ykseldi çok sıkıntı olmasın alalım zaten 38 olduk diye yok bişey olmaz dedi çok değil bu konuşma cumaydı tatli alalım protein için dedi aldı tabi sonuç pazartesi gittim aprtopar sezeryana alındım bebegimin kalp atışlar düşük tansyon yine 13 lerde aldılr kuzum nefesiz dogdu 9 gün küvezde kaldı tabi korkular emarlar vs yani çok sıkıntı yaşadım bunda takp ediyorum yine yükselmeye başladı ama busefer sagolsun dr um yarın alcak sezer yana yani tans yon çok riskli doktorunuda dinle derim aftan dolmu 100 gr eksik 100 gr fazla kilo fark etmez amam allah korun karnımızda görmüyoruz bebek için çok tehlikeli
Hadi bakalım Allah kavuştursun diyelim o zaman canımAllah Allah yaa çok üzüldüm şimdi gerçekten.. Daha öncede oldu enfeksiyon orda ünüverste dede oldu malesef ama heryerde olabilir bunun çok garantisi yok sanırım aslında yoğun bakım gerçekten temiz 12 gün girdim çıktım... Ama nebilyim Allah yardım etsin .. Pazartesi sorarım yine ben gidicem buarada çarşamba yatış yapıcaz bugun işlemleri hallettik çarşamba yatış tedbir için olucakmış sancım nts de çıktı zaten 2 gündür farkındayım varlığının .. İğne salı kesicem tedbir amaçlı müşahede de olcaz cuma ameliyat inş
Kadınlar klubü yüzünden radyasyondan gidecez ikimizde pöfYanlis yolda miyiz acaba? Bir de bunu mu denesek? Gerci ben her aksam yatak odasina iki üç mum yakıp kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama elimde telefon ve kadinlar klubu takip ederek
Açılman oluyordur benceBugün bel ağrısı en yuksek seviyede benim pazara da gittim hareket olsun diye ama arttı bel ağrısı ay inş yakın galiba.Kasilmam da var baya regl oluyormus gibiyim.
Yiktin beni. Hem yavas acilicaz hem yirtilacaz..Açılma rahim ağzında oluyo vajina koca kafa ile yırtılır bence
Yarina hepimiz doguruyormuşuzCanım bence salmamız lazım gerçekten. Kendimizi rahatlatmak vücudu gevşetmek en güzeli ne kadar kasarsak kendimizi o kadar bebekte etkileniyor. Normalde de hani bir şeyi çok isteriz isterizde olmaz umudu keseriz bi rahatlarız o zaman olur yaa. İşte tam o konumdayız şuanda. Bugün kendimizi telkin edelim akşam rahatlayalım bakalım birde öyle deneyelim
Kedi pozu ney kız? İlk kez duydum
Kadınlar klubü yüzünden radyasyondan gidecez ikimizde pöf
Gecmis olsun ve gozun aydinKızlar iyisiniz inşallah.Size biraz deneyimlerini aktarayım. .Dün akşam taburcu oldum.Kızım da bende iyiyiz çok şükür..Sezeryan dan çok korkuyordum biliyorsunuz..Hiç korktuğum gibi olmadı..epidural süper bişey..endişe eden korkan arkadaşlar hiç ama hiç korkmasın.zaten hastaneden çıkana kadar takılı kalıyor..ağrı olunca basıyorsun düğmeye hop ilaç rahatlatıyor hemen..Ev içinde ağrı kesici antibiyotik kullanıyorsun..normalde benim adetleri sancılı geçer. Yatak döşek olurum..evdeki ağrılarda benim adet ağrılarımın yanında hiç birşey..evet oluyor ağrı ama dayanılmiyacak gibi değil..bugün çok daha iyiyim mesela.....şu depennt harika arkadaşlar.suyum gelmişti evde hastaneye gidene kadar giydim.tertemiz hiç sızmadan götürdü beni..kanamam da çok oldu ilk gün rahat rahat yattım onunla..pijama gidemiyorsun hastanede hiç kullanmadım..sabah duşumu aldım duştan sonra yeniden dünyaya gelmiş gibi oldum..annem karnimi eski usul sardı. Acayip iyi oldu.hareketlerimi rahatlattı...Aklıma gelenler bunlar sorusu olanlara yardımcı olabilirim..Haa unutmadan gece yarısı kalkıp yaptığım o hoşafta çok işime yaradi
.
Iste 4 ayak uzerinde durup sirtini korkmus kedi gibi kabartmak indirmek. Gerci indirme kismini yapmiyoruz. Ama doktoruma soracagim once belki de yapmamamiz gereken bir seymisYarina hepimiz doguruyormuşuz
Kedi pozu ney kız? İlk kez duydum
İyi maşallah...korkuyla endişeyle yine de çok iyi geldiniz bu günlere...çarşamba da olsa cuma da zaten artık erken değil gelişmiştir canım Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip eylesin hepimizeKızlar bizde bugun günümüzü aldık... Çarşamba yatıcam tedbir amaçlı iğnemi salı kesicem sancım vardı nts de ama normal sayılır bu haftada 60 65 arası zaman zaman .. Bebek bugun hareketliydi doktor hareket azalırsa hemen gel dedi... Nefes alıp veriyor zaten 1 aydır biliyorum bebek dışardan gözüküyor bugunde doktor nefes alış verişi güzel bebeğin dedi.... Çarşamba herşeye hazır gel dedi ama sıkıntı olmadığı müddetçe cuma sabah alıcam dedi 4 mayıs İnş Rabbim nasip ederse şimdi 4 gün var yatmama eksikleri temizliği falan halledip yatıcam İnş Bi heyecan bastiki sormayınnnnnn
Amin cnm inş hepimiz sağlıklı sıhhatli alalım yavrularımızıÇok büyük tehlike atlatmışsın canım, ben de korkuyorum dediğin gibi, inşallah çarşambaya kadar sorunsuz geçer de hayırlısıyla alırım bebeğimi kucağıma
canım kare büyükçe bir kundak yaptırmıştı annem..onu çapraz bir şekilde katladı. Karnimi önünden başlayarak sardık. Uçları tekrar tam öne gelmedi..uçlarına da birer filteke ile kumaşa tutturduk..tuvalete fln girerken hiç açmaya gerek kalmıyor..çok güzel tutuyor karnimi dikişlerimi.Ne çok sıktık nede çok gevşek bıraktıkGecmis olsun ve gozun aydin
Karnini ne ile sardiniz nasil sardiniz?
Sali günü kendi doktorum 3900, 10 cm dedi kafa çapına cnm ama unutmayin doğumda küçülüyor 2.5 cm kızlar.tgb34 Canım senin bebişin kilosu ve kafa çapı en son ne kadardı?
Yok cnm ben üniversite personeliyim bizim üniversite hastanesi yeni bina asamasinda boya kokusu en küçük sorun ayrıca hep öğrenciler tepende oluyor. Hoca doguma girse bile önce ve sonra o çocuklar üstünde deney yapiyor resmen. Gecen hafta beni şeker hastası yaptılar düşün yok diyorum sonradan çıkmıştır diyorBenim eşim ünvtede canım ama ben başından beri sıkıntılı gebelik diye hiç oraya gitmedim hocalar muhakkak iyi ücreti neyse ver hoca girsin doğuma.... Ünv yoğun bakımda iyi Allah düşürmesin tabi ama işte biz her ihtimale karşı düşünüyoruz
Bende giremiyorum uyuz oldum dünden beriKizlar uygulamadan kadinlar klubune giremiyorum bende mi bi sorun var acaba??
Canım geçmiş olsun analı babalı büyüsün inşallah kızın emme refleksi nasılKızlar akşamüstü sancılandım.acil sezeryan aldılar.minik kızım 2550 gr dünyaya geldi.hersey o kadar anı geliştiki çantam bile zor yetişti.nerdeyse çıplak kaliyodu pamuk kizim
Hayırlı uğurlu olsun canım, mutlu sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallahKızlar akşamüstü sancılandım.acil sezeryan aldılar.minik kızım 2550 gr dünyaya geldi.hersey o kadar anı geliştiki çantam bile zor yetişti.nerdeyse çıplak kaliyodu pamuk kizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?