- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.381
Amin hepimiz inş canımNe guzel haberler almisin hayirlisiyla kucagina alirsin insallah
Ayyy iyi hatırlattınannemi özellikle yarın çağırdım son kez deneyelim diye gerçi pazar günü mecbur gtcek yine pztsi döncek ben bugünle pazar gününü de değerlendireyim en iyisi
Ay onjn 5. Bebeği hem de küçük bebek. Eski kadinlarin böyle hikayesi cok. Arkadaşım takside doğmuş hastanede kordonu kesip yollamıslar.Ayyy vallahi yaaa. Bi video var ya kadın hastane koridorunda doğuruyor. Bir anda çıkıyor bebek Nasıl anlamadıysa artık. Biz de öyle oluruz
Gecmis olsun, gozun aydin canim masallah kizina, daha iyi olursun insallah darisi basimizaKızlar 25nisan öğlende kızımla kavustuk, 37+4’de. Suyu bitmiş ve 1 saat içinde almamız gerekiyor dedi. 3030gr doğdu. Masallah sahlığı yerinde, küvez durumu olmadı. Dün eve cıktık. Spinal sezaryen olfum. Korkum çoktu, ilk akşamdan yürümeye basladım. Ama tabi ağrım vardı hala var. Sadece gündüz 15:00da bi ağrı kesici yaptırdım. Onun dışında almadım. Dikişsiz estetik yapmış, bn göremiyorum asagıda bayahı. Karnım baya bi kaldı, külotsuz korse kullanabileceğimi söyledi doktorum. Henüz alamadıgım için evde bsyler sarıp sıktırıyoruz. Aşırı ödemim var, elim ayagım bacagım şiş. Antibiyotik , kan ilacı ve minoset verdi doktor. Minoseti almasam da olur ama biraz rahatlamak için almayı düşünüyorum. Geceliği şiddetle tavsiye ediyorum. Pijamada almiştim ama hiç yüzüne bakmadım. Birde depent çok güzel oldu, ilk akşam cok kanamam oldu ve hiç sizdırmadı. Hala kanamam var kullanıyorum. Bi sorunumuz var, kızım göğsümü almıyor, ilk gün bi 10dk aldı, 2. Günde yine bi 10dk. Sütüm yok o ayrı ama mene ucum yok sanırım. Sarılık olmasın diye mama veriyoruz 2 saatte bir. Onun dışındada sürekli deniyorum. Bu arada philipsin göğüs ucu koruyucysunu aldım onu taktıgımda daha güzel emiyor. Göğsümdende su gbi bsy geliyor azar azar. Bide hipin pre combiyotik prematüre manasını aldım öneri üzerine, çok şükür gaz sorunu olmuyor, içer içmez hemen cıkarıyor gazını. İlk gün topuk kanı alındı, sekerine bakıldı, 2.gübde işitme testi yapıldı. 1 hafta sonrada hem bnm hemde kızımın kontrolü var. Bizden böyle. İyiZ çok şükür. Geriye dönük okuyamadım, doğum yapan varsa hayırlı olsun, Allaha emanet olun
Gözün aydın canım Allah bağışlasın evladını masallah. Bir an önce ağrın sızın kalmaz inşallah.Kızlar 25nisan öğlende kızımla kavustuk, 37+4’de. Suyu bitmiş ve 1 saat içinde almamız gerekiyor dedi. 3030gr doğdu. Masallah sahlığı yerinde, küvez durumu olmadı. Dün eve cıktık. Spinal sezaryen olfum. Korkum çoktu, ilk akşamdan yürümeye basladım. Ama tabi ağrım vardı hala var. Sadece gündüz 15:00da bi ağrı kesici yaptırdım. Onun dışında almadım. Dikişsiz estetik yapmış, bn göremiyorum asagıda bayahı. Karnım baya bi kaldı, külotsuz korse kullanabileceğimi söyledi doktorum. Henüz alamadıgım için evde bsyler sarıp sıktırıyoruz. Aşırı ödemim var, elim ayagım bacagım şiş. Antibiyotik , kan ilacı ve minoset verdi doktor. Minoseti almasam da olur ama biraz rahatlamak için almayı düşünüyorum. Geceliği şiddetle tavsiye ediyorum. Pijamada almiştim ama hiç yüzüne bakmadım. Birde depent çok güzel oldu, ilk akşam cok kanamam oldu ve hiç sizdırmadı. Hala kanamam var kullanıyorum. Bi sorunumuz var, kızım göğsümü almıyor, ilk gün bi 10dk aldı, 2. Günde yine bi 10dk. Sütüm yok o ayrı ama mene ucum yok sanırım. Sarılık olmasın diye mama veriyoruz 2 saatte bir. Onun dışındada sürekli deniyorum. Bu arada philipsin göğüs ucu koruyucysunu aldım onu taktıgımda daha güzel emiyor. Göğsümdende su gbi bsy geliyor azar azar. Bide hipin pre combiyotik prematüre manasını aldım öneri üzerine, çok şükür gaz sorunu olmuyor, içer içmez hemen cıkarıyor gazını. İlk gün topuk kanı alındı, sekerine bakıldı, 2.gübde işitme testi yapıldı. 1 hafta sonrada hem bnm hemde kızımın kontrolü var. Bizden böyle. İyiZ çok şükür. Geriye dönük okuyamadım, doğum yapan varsa hayırlı olsun, Allaha emanet olun
Ben dün gidecektim çatı muayenesi öncesi. 1 ay önce gitmiştim. Ama daha tam çıkmamış. Dedim kadın da durup incelemez herhalde. Zaten kararmış orası bikaç siyah kıl da görünmez herhalde dedim. İyi ki de gitmemişim. Ama kaçınılmaz son ne zaman gitsem ki
Ah ah hersey para olmus.bu devirde. Bas 250 tl muayene ucreti git ozel klinigi olana bak nasil ilgileniyor nasil bakiyor usg de. Evet once gorunuyo kuzum ama bilmiyorum bekleyelimmi dicek suni vereyimmi dicek sezeryanmi dicek. Suni ve sezeryandan once umarim gelir kizim.İlginçmiş valla gerçi artık öyle çok durdurmuyolar ki usg de bnmki üç dakikada bakıyor . Hatta asistanına söylediği notları hep ezberledi eşim çıkınca alay ediyoröarşamba o zamn bet konuşursunuz sizde artık doğum olayını bnce senin doğumun hepimizden önce gözüküyor bekletiyor yine doktorun
Kalp sesi diyorsun yani kuzum. Haklisin aslinda ama iste ne bileyim endise hat safhada. Hakkimizda hayirlisi diyelim insallahCan'ım her zaman doktorlar en doğru kararı veremiyor. O da haklı. Benim bi arkadaşımın 40. Haftası dolunca doktoru sezaryen yapmak istedi arkadaşım beklemek istiyorum diyince doktoru kızmış. Defol git der gibi konuştu benimle diyor. Arkadaşım da bıraktı dr unu. Araştırma kadın Doğuma gitti. Orda bekleyelim biraz daha demişler. Sonra suni sancıyla doğumu başlatmışlar normal Doğum yaptı. Kendi dr una kalsa çoktan sezaryen olmuştu.
Kendinle ilgili en doğru kararı yine kendin vereceksin
Bugün bi arkadaşım geldi bir kızı var ve tam 42+3 de doğurmuş.. kafayı yicektim..
Bende de var o kasılmalar ızun süredir ve nst de maalesef çıkmıyor. Geçen akşam acilde nat de kaldım 40 dk ve degalarca taş kesti karnım ama hiçbir şey çıkmadı. Sancı olarak görülmüyor demekkiO taş gibi olma bende uzun zamandır var . Ama hiç nst esnasında olmadı . O yüzden sancı olarak geçiyor mu bilmiyorumama çatı muayenesinden snra baya sıklaşmıştı ne güzel belimle kasıklarımda ağrıyırdu o yüzden sevinmiştim . Bgün hiç ağrım olmadı ama kasılma da çok az oldu
Bu nst beyi ölçüyor neyi sancı olarak alıyor çözemedik bi maalesefBende de var o kasılmalar ızun süredir ve nst de maalesef çıkmıyor. Geçen akşam acilde nat de kaldım 40 dk ve degalarca taş kesti karnım ama hiçbir şey çıkmadı. Sancı olarak görülmüyor demekki
Kızz ne zaman yaptırdın çatı muayenesini ? Bu saatte mi yaptırdınSonunda ilk catı muayenemi gerceklestirdim ve bilin bakalım kimin açılması 0 cmneyse en azindan canim acımadı. Bu da zugurt tesellisi olsun.
Aaa 5. Olduğunu bilmiyordum Can'ım. Ya evet bazıları çok ilginç yaa. Benim babaannem de köyde düğün sırasında sancılanmış ağıra gidip tek başına doğurup düğüne dönmüş tekrarAy onjn 5. Bebeği hem de küçük bebek. Eski kadinlarin böyle hikayesi cok. Arkadaşım takside doğmuş hastanede kordonu kesip yollamıslar.
Canım jilet hiç kullanmadım kendimi parçalarımCanım durabildiğin kadar dur bence kontrollere gidip duruma göre yaptırırsın gününe var daha çünkü acele birşey olursada bas jileti ben öyle yapcam birdaha çıkar çünkü yine
Ya bu akıntı bnde de var dün bi anda baya geldi bugünde aynı şekilde geldi . Rengi kırmızı veya kahve olsa kesin nişan dicem de değil işteBugün avmde 4 saat geçirdim. Eve geldiğimde puding kıvamında çok miktarda akıntım vardı. Benim kız göbek deliğimin hizasına kadar inmiş. Ama sancı yok hala.çıktı çıkacak, açılma da var ama bi sancı eksik.
Ben hemen doğurayım istiyorum ondan galiba :)Kizlar bende artik hiziniza daha dogrusu hizimiza yetisemeyenlerdeyim. Genelde gece 3lerde okuyorum ama bugunu okuyamadim. Dogum yapan olduysa Allah analı babalı büyütsün. Gozleri aydin. Uzun uzun dogum hikayesini anlatan arkadaslarada tesekkuru borc bilirim. Vizim icin o kdr obemliki hikayeler okumak olumlu dogumlar heo pozitif enerji veriyor sagolun kizlar.
Gelelim bize bugun bebek nerdeyse hic hareket etmedi tedirgin oldum doktora gittim. Muayenede sıkıntı yoktu nstye soktu nstde hop hop oynadi resmen ya. Sirt ustu yatmayi hic sevmiyo sirt istu yattim diye kimildandi hep. Bi sikinti yok dediler döndüm geldim. Cok sukur. Kalp atislari 170lerdeydiANNONA sanirim sana tasikardik demislerdi bana normal denildi. Hep oynadigi ocin belkide 170lerde gezdi bilmiyorum. Ayrica sancilarim 10u gecmedi harika dimi 30. Haftada hastanede yatmistim. 30un altina dusmuyodu. Mayisin ilk haftasi dr. alicak galiba
H Hunilimom namideger aarohi. Kizzz hakkaten senle aramizda bigun varmis. Sen niye 1 mayismis gibi davraniyosun. Mayisin ilk haftasi gun sec dedi. Spinal arti epidural kombine yapicak sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?