2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayyy vallahi yaaa. Bi video var ya kadın hastane koridorunda doğuruyor. Bir anda çıkıyor bebek Nasıl anlamadıysa artık. Biz de öyle oluruz
Ay onjn 5. Bebeği hem de küçük bebek. Eski kadinlarin böyle hikayesi cok. Arkadaşım takside doğmuş hastanede kordonu kesip yollamıslar.

Gecmis olsun, gozun aydin canim masallah kizina, daha iyi olursun insallah darisi basimiza

Kızlaarr izne ayrıldığımdan beri pek yazamıyorum. Mesajlara da yetişemiyorum zaten mesajları atlayarak da olsa okumaya çalışıyorum. Doğum yapanların gözü aydın, bekleyenler de sağlıkla, kolaylıkla doğursun inşallah
Izne ayrıldıktan sonra evde tadilat, badana derken bugünlere geldik. Hâlâ temizlik işi bitmedi Yarın kızımın dolabını kuracağız. Çamaşırlarını yıkadım ütülemedim. Hastane çantamız hazır değil, ne koyacağım içine bilmiyorum. Iyice stres yaptım. Hediyeliklerim tam hazır değil

Yarın kontrolüm var ve dr çatı muayenesi de yapacak genital bölge temizliği yapsam mı bilemedim. Az çıktı şimdi alsam doğuma uzar o zaman alamam gibi geliyor almasam yarın için çekiniyorum

Bir de reflü yatağının kılıfını yıkayacağım da acaba süngerini de yıkasam bir şey olur mu? Yıkayan var mı?

Çook stresliyim çoook

Gözün aydın canım Allah bağışlasın evladını masallah. Bir an önce ağrın sızın kalmaz inşallah.

Canım durabildiğin kadar dur bence kontrollere gidip duruma göre yaptırırsın gününe var daha çünkü acele birşey olursada bas jileti ben öyle yapcam birdaha çıkar çünkü yine

Ah ah hersey para olmus.bu devirde. Bas 250 tl muayene ucreti git ozel klinigi olana bak nasil ilgileniyor nasil bakiyor usg de. Evet once gorunuyo kuzum ama bilmiyorum bekleyelimmi dicek suni vereyimmi dicek sezeryanmi dicek. Suni ve sezeryandan once umarim gelir kizim.

Kalp sesi diyorsun yani kuzum. Haklisin aslinda ama iste ne bileyim endise hat safhada. Hakkimizda hayirlisi diyelim insallah

Bende de var o kasılmalar ızun süredir ve nst de maalesef çıkmıyor. Geçen akşam acilde nat de kaldım 40 dk ve degalarca taş kesti karnım ama hiçbir şey çıkmadı. Sancı olarak görülmüyor demekki

Kizlar bende artik hiziniza daha dogrusu hizimiza yetisemeyenlerdeyim. Genelde gece 3lerde okuyorum ama bugunu okuyamadim. Dogum yapan olduysa Allah analı babalı büyütsün. Gozleri aydin. Uzun uzun dogum hikayesini anlatan arkadaslarada tesekkuru borc bilirim. Vizim icin o kdr obemliki hikayeler okumak olumlu dogumlar heo pozitif enerji veriyor sagolun kizlar.

Gelelim bize bugun bebek nerdeyse hic hareket etmedi tedirgin oldum doktora gittim. Muayenede sıkıntı yoktu nstye soktu nstde hop hop oynadi resmen ya. Sirt ustu yatmayi hic sevmiyo sirt istu yattim diye kimildandi hep. Bi sikinti yok dediler döndüm geldim. Cok sukur. Kalp atislari 170lerdeydi ANNONA sanirim sana tasikardik demislerdi bana normal denildi. Hep oynadigi ocin belkide 170lerde gezdi bilmiyorum. Ayrica sancilarim 10u gecmedi harika dimi 30. Haftada hastanede yatmistim. 30un altina dusmuyodu. Mayisin ilk haftasi dr. alicak galiba

H Hunilimom namideger aarohi. Kizzz hakkaten senle aramizda bigun varmis. Sen niye 1 mayismis gibi davraniyosun . Mayisin ilk haftasi gun sec dedi. Spinal arti epidural kombine yapicak sanirim.

Kizlar slm kk ya giriste sorun yasiyorum .baska yasayan varmi telefonumdanmi kaynaklaniyor anlayamadim .
Cok merak ettim dogum yapacaklar vardi iki gundur giremedim.yaptilarmi yazarsaniz sevinirim

Bu nst beyi ölçüyor neyi sancı olarak alıyor çözemedik bi maalesef

Bugün avmde 4 saat geçirdim. Eve geldiğimde puding kıvamında çok miktarda akıntım vardı. Benim kız göbek deliğimin hizasına kadar inmiş. Ama sancı yok hala. çıktı çıkacak, açılma da var ama bi sancı eksik.

Ay onjn 5. Bebeği hem de küçük bebek. Eski kadinlarin böyle hikayesi cok. Arkadaşım takside doğmuş hastanede kordonu kesip yollamıslar.
Aaa 5. Olduğunu bilmiyordum Can'ım. Ya evet bazıları çok ilginç yaa. Benim babaannem de köyde düğün sırasında sancılanmış ağıra gidip tek başına doğurup düğüne dönmüş tekrar şaka gibi geliyor böyle seyler duyunca.
Canım durabildiğin kadar dur bence kontrollere gidip duruma göre yaptırırsın gününe var daha çünkü acele birşey olursada bas jileti ben öyle yapcam birdaha çıkar çünkü yine
Canım jilet hiç kullanmadım kendimi parçalarım yani şuan 2 hafta görünüyor. Aldırsam iki haftada çıkmaz benimki. Çünkü 1 ayda bile idare eder durumda şuan. Beklemek istiyorum ama aniden su falan gelir endişesi var işte. Pazartesi giderim inş.

Ya bu akıntı bnde de var dün bi anda baya geldi bugünde aynı şekilde geldi . Rengi kırmızı veya kahve olsa kesin nişan dicem de değil işte

Ben hemen doğurayım istiyorum ondan galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…