- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.361
Malesef oluyo yoğun bakımlarını en kötü en korkunç yüzü sanırım .. Bende işte o deney yüzünden gitmiyorum korkuyorum öğrenciler öğrenmeye pek hevesliiiYok cnm ben üniversite personeliyim bizim üniversite hastanesi yeni bina asamasinda boya kokusu en küçük sorun ayrıca hep öğrenciler tepende oluyor. Hoca doguma girse bile önce ve sonra o çocuklar üstünde deney yapiyor resmen. Gecen hafta beni şeker hastası yaptılar düşün yok diyorum sonradan çıkmıştır diyorçocuğun elini kolunu bile bulamıyorlar aman aman kalsin. Ayrıca yenidoğan ünitesinde nasil enfeksiyon olur aklim almiyor.
Biz beraber doguracaz belli olduYok canım ben doğurmam dahasancım gitti kasılmam gitti . Çarşamba ancak doğar tabi suni sancıyka kaç saatte doğururum bilmiyorum
Gözün aydın canım çok şükür sağlıklısın ya minnak be giyse yakışır.... Rabbim bağışlasın İnşallahKızlar akşamüstü sancılandım.acil sezeryan aldılar.minik kızım 2550 gr dünyaya geldi.hersey o kadar anı geliştiki çantam bile zor yetişti.nerdeyse çıplak kaliyodu pamuk kizim
Amanın bizim de daha çantanın son rötuşları yapılmadi bugün civil de sleepy paket aldım 30 liralık...doktorcum benim sancılarimı hiç ciddiye almıyor yaa 8ine seazaryen randevusu verdi rahat rahatKızlar akşamüstü sancılandım.acil sezeryan aldılar.minik kızım 2550 gr dünyaya geldi.hersey o kadar anı geliştiki çantam bile zor yetişti.nerdeyse çıplak kaliyodu pamuk kizim
Ayy ağzın bal yesinBiz beraber doguracaz belli olduama içimden bir his senin daha erken gelecek diyor bakalim
Çok şükür balım. Felaket bir sıcak. Evde su içinde kalıyorum vallahi. Giyecek doğru düzgün kıyafetim de Yok. Babam annem bende. Valla evde nasıl dolaşacağımı şaşırdım. Annem olsun istiyorum o olunca mecbur babam da oluyor.Giderken ben de korkularla boğuluyorum. Haklısınneyseki güzel şeyler duydun. Ay bugün ben yine hallerdeyim. Hava çok güzel eve tıkılıp kaldım
Öyle yapıcam kuzum. Haftaya gelir inş benim kuzum da.Oh canım bak ne güzel atlatmışsın çatıyı artık sende bizim gibi bekleyeceksin ki bizim veletlerin keyfi gelsinde çıksınlar. Yürüyemezsen bile evde hareket yap çömel sıcak suya otur gerekirse. Evde kendi kendine birşeyler yapmaya çalış ki açılman olsun kolay atlatabilesin bu süreci. Hadi hep beraber normal doğum bekliyoruz bakalım
Ne guzel haberler almisin hayirlisiyla kucagina alirsin insallahNormal doğum ekibi gelin hele:)tek tek etiketlemiyim sonra unuttuğum isimler oluyor.
Hastaneden şimdi geldim ebe baktı daha 2 cm açıklık var ama rahim ağzı incelmiş olgunlaşmış bebişimin başına dokundu parmaklarıyla çok duygulandım rica ettim okadar yavaş ilerlediki canım fazla yanmadı çatım iyiymiş normal yap kesinlikle dedi korkuyla bekliyorum muayeneden dolayı belim ağrıyor sanırım benden haberler böyle
Can'ım valla nst de sancı çıktı bugün ama hiçbi şey hissetmedim ki. Sadece oğlum hareketleniyor birden kalp atışı fırlıyor sancıyla beraber. Cihazdan anladım sadece.Benim de karnım bazen taş gibi oluyo ama işte hiç sancı ağrı olmuyo sadece bi kasılıp kalıyorum 1 dk sonra falan geçiyo
Biz anlamadan doğurcaz artık yapcak bişey yok :)) biz öylemiydi böylemiydi diyene kadar cocuklar yolu bulup çıkcak :)Can'ım valla nst de sancı çıktı bugün ama hiçbi şey hissetmedim ki. Sadece oğlum hareketleniyor birden kalp atışı fırlıyor sancıyla beraber. Cihazdan anladım sadece.
Kasıklarıma iğne batar gibi olurdu geceleri falan sancı sanıyordum ama aynısı orda da oldu sancı görünmedi.
Ben de nasıl anlıcam hiç bilmiyorum.
30 Nisan'da baya doğum var heralde ay sagsaglim cikalimda ameliyattan :)Kızlar Allah izin verirse pazartesi bizimde doğum olacak. Cok heyecanlıyım, dualarınızı eksik etmeyin
Bence siz fanfiniye devam edinAyy ağzın bal yesinne güzel olur kendisi gelmesi . Yarın doktora desem mi ki azcık daha kurcala sen kurcalayınca sancım kasılmam oluyor diye
Can'ım ya ben de bugün dr a kanala girme olayını sordum. Başı aşağıda evet ama kanala girmiş mi dedim. Kanala girdiği anda zaten Doğum başlar. Şu an Doğum pozisyonuna uygun durumda dedi. Bu dr ların dilleri niye farklı farklı yahuBence onu anlamanın imkanı yoktur diye düşünüyorum ya kolunu rahme kadar sokup bebeğin yüzünü okşaması lazım yada ultrasonla bakması lazım. Benim doktorum dikkat etmişti son muayenede usg de yüzü popoya dönmüş kanala girmiş artık yüzünü dönmez dedi. Ee bu amerikada doğum yapanlar nasıl cesaret edip gidiyor acaba senin doktordanmı kaynaklı böyle. Ben kesin sinir krizleri geçirirdim yaa :/
Bugün beşiği de geldiartık gelmemesi için bi neden Yok sayılır. Benim beden temizliğimi saymazsam
Ayyy vallahi yaaa. Bi video var ya kadın hastane koridorunda doğuruyor. Bir anda çıkıyor bebek Nasıl anlamadıysa artık. Biz de öyle oluruzBiz anlamadan doğurcaz artık yapcak bişey yok :)) biz öylemiydi böylemiydi diyene kadar cocuklar yolu bulup çıkcak :)
Can'ım ya ben de bugün dr a kanala girme olayını sordum. Başı aşağıda evet ama kanala girmiş mi dedim. Kanala girdiği anda zaten Doğum başlar. Şu an Doğum pozisyonuna uygun durumda dedi. Bu dr ların dilleri niye farklı farklı yahu
Ayyy iyi hatırlattınBence siz fanfiniye devam edincok işe yarıyor diyolar da bilemedim
Ben dün gidecektim çatı muayenesi öncesi. 1 ay önce gitmiştim. Ama daha tam çıkmamış. Dedim kadın da durup incelemez herhalde. Zaten kararmış orası bikaç siyah kıl da görünmez herhalde dedim. İyi ki de gitmemişim. Ama kaçınılmaz son ne zaman gitsem kiAy ben onu çoktan yaptırdım hatta geçenlerde üstüne birdaha yaptırdım kuaförde. Büyük ihtimal benimki gelmezse birdaha gideceğimSağolsun tembel çıktı bizimkiler. Seninkide çok bekletmeden gelir inşallah.
Gözün aydın canım sağlık ile gelmiş onemli olan bu cnm. Neden sezeryana aldilar ki cnm.Kızlar akşamüstü sancılandım.acil sezeryan aldılar.minik kızım 2550 gr dünyaya geldi.hersey o kadar anı geliştiki çantam bile zor yetişti.nerdeyse çıplak kaliyodu pamuk kizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?