2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Malesef oluyo yoğun bakımlarını en kötü en korkunç yüzü sanırım .. Bende işte o deney yüzünden gitmiyorum korkuyorum öğrenciler öğrenmeye pek hevesliii

Kızlar akşamüstü sancılandım.acil sezeryan aldılar.minik kızım 2550 gr dünyaya geldi.hersey o kadar anı geliştiki çantam bile zor yetişti.nerdeyse çıplak kaliyodu pamuk kizim
Gözün aydın canım çok şükür sağlıklısın ya minnak be giyse yakışır.... Rabbim bağışlasın İnşallah

Kızlar akşamüstü sancılandım.acil sezeryan aldılar.minik kızım 2550 gr dünyaya geldi.hersey o kadar anı geliştiki çantam bile zor yetişti.nerdeyse çıplak kaliyodu pamuk kizim
Amanın bizim de daha çantanın son rötuşları yapılmadi bugün civil de sleepy paket aldım 30 liralık...doktorcum benim sancılarimı hiç ciddiye almıyor yaa 8ine seazaryen randevusu verdi rahat rahat Allah hayırlı uzun ömürler versin canım bugün oldu di mi...bebiş nası iyi mi

Biz beraber doguracaz belli oldu ama içimden bir his senin daha erken gelecek diyor bakalim
Ayy ağzın bal yesin ne güzel olur kendisi gelmesi . Yarın doktora desem mi ki azcık daha kurcala sen kurcalayınca sancım kasılmam oluyor diye

Giderken ben de korkularla boğuluyorum. Haklısınneyseki güzel şeyler duydun. Ay bugün ben yine hallerdeyim. Hava çok güzel eve tıkılıp kaldım
Çok şükür balım. Felaket bir sıcak. Evde su içinde kalıyorum vallahi. Giyecek doğru düzgün kıyafetim de Yok. Babam annem bende. Valla evde nasıl dolaşacağımı şaşırdım. Annem olsun istiyorum o olunca mecbur babam da oluyor.
Aman yalnız çıkma Can'ım dışarı.

Öyle yapıcam kuzum. Haftaya gelir inş benim kuzum da.
Bugün beşiği de geldi artık gelmemesi için bi neden Yok sayılır. Benim beden temizliğimi saymazsam

Ne guzel haberler almisin hayirlisiyla kucagina alirsin insallah

Benim de karnım bazen taş gibi oluyo ama işte hiç sancı ağrı olmuyo sadece bi kasılıp kalıyorum 1 dk sonra falan geçiyo
Can'ım valla nst de sancı çıktı bugün ama hiçbi şey hissetmedim ki. Sadece oğlum hareketleniyor birden kalp atışı fırlıyor sancıyla beraber. Cihazdan anladım sadece.
Kasıklarıma iğne batar gibi olurdu geceleri falan sancı sanıyordum ama aynısı orda da oldu sancı görünmedi.
Ben de nasıl anlıcam hiç bilmiyorum.

Biz anlamadan doğurcaz artık yapcak bişey yok :)) biz öylemiydi böylemiydi diyene kadar cocuklar yolu bulup çıkcak :)

Can'ım ya ben de bugün dr a kanala girme olayını sordum. Başı aşağıda evet ama kanala girmiş mi dedim. Kanala girdiği anda zaten Doğum başlar. Şu an Doğum pozisyonuna uygun durumda dedi. Bu dr ların dilleri niye farklı farklı yahu

Bugün beşiği de geldi artık gelmemesi için bi neden Yok sayılır. Benim beden temizliğimi saymazsam

Ay ben onu çoktan yaptırdım hatta geçenlerde üstüne birdaha yaptırdım kuaförde. Büyük ihtimal benimki gelmezse birdaha gideceğim Sağolsun tembel çıktı bizimkiler. Seninkide çok bekletmeden gelir inşallah.

Ay canım bilmiyorum ki benimki kanala girmiş dedi son gittiğimde ondan önceki kontrolümde kanala çok yakın girmek üzere demişti. Pazartesi randevumda sorayım bakalım bana ne diyecek. Acaba terimlerimi başka bunların bilmiyorum hepsi değişik konuşuyor hep farklı bilgiler veriyor. Ama doğurmak üzere olsam söylerdi bana heralde :/

Bence siz fanfiniye devam edin cok işe yarıyor diyolar da bilemedim
Ayyy iyi hatırlattın annemi özellikle yarın çağırdım son kez deneyelim diye gerçi pazar günü mecbur gtcek yine pztsi döncek ben bugünle pazar gününü de değerlendireyim en iyisi

Ben dün gidecektim çatı muayenesi öncesi. 1 ay önce gitmiştim. Ama daha tam çıkmamış. Dedim kadın da durup incelemez herhalde. Zaten kararmış orası bikaç siyah kıl da görünmez herhalde dedim. İyi ki de gitmemişim. Ama kaçınılmaz son ne zaman gitsem ki

Gözün aydın canım sağlık ile gelmiş onemli olan bu cnm. Neden sezeryana aldilar ki cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…