- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.401
Canım benimkisi 200lere vuruyordu o yüzden tasikardik denilmiştiKizlar bende artik hiziniza daha dogrusu hizimiza yetisemeyenlerdeyim. Genelde gece 3lerde okuyorum ama bugunu okuyamadim. Dogum yapan olduysa Allah analı babalı büyütsün. Gozleri aydin. Uzun uzun dogum hikayesini anlatan arkadaslarada tesekkuru borc bilirim. Vizim icin o kdr obemliki hikayeler okumak olumlu dogumlar heo pozitif enerji veriyor sagolun kizlar.
Gelelim bize bugun bebek nerdeyse hic hareket etmedi tedirgin oldum doktora gittim. Muayenede sıkıntı yoktu nstye soktu nstde hop hop oynadi resmen ya. Sirt ustu yatmayi hic sevmiyo sirt istu yattim diye kimildandi hep. Bi sikinti yok dediler döndüm geldim. Cok sukur. Kalp atislari 170lerdeydiANNONA sanirim sana tasikardik demislerdi bana normal denildi. Hep oynadigi ocin belkide 170lerde gezdi bilmiyorum. Ayrica sancilarim 10u gecmedi harika dimi 30. Haftada hastanede yatmistim. 30un altina dusmuyodu. Mayisin ilk haftasi dr. alicak galiba
@Hunilimom namideger aarohi. Kizzz hakkaten senle aramizda bigun varmis. Sen niye 1 mayismis gibi davraniyosun. Mayisin ilk haftasi gun sec dedi. Spinal arti epidural kombine yapicak sanirim.
Basim cok agriyordu. Tansiyondan suphelendim acile geldim. Tansiyonum da yuksek çıktı zaten. 15/11Kızz ne zaman yaptırdın çatı muayenesini ? Bu saatte mi yaptırdın
Çok yüksek canım Allah korusun...serum falan vermediler miBasim cok agriyordu. Tansiyondan suphelendim acile geldim. Tansiyonum da yuksek çıktı zaten. 15/11muayene de etti. Simdi nst deyim. Sonuclarim da ciksin ona gore bir sey der heralde.
İyiki gitmişsin canım ya gözetim altında olmak iyidir serum vermeleri lazım bence deBasim cok agriyordu. Tansiyondan suphelendim acile geldim. Tansiyonum da yuksek çıktı zaten. 15/11muayene de etti. Simdi nst deyim. Sonuclarim da ciksin ona gore bir sey der heralde.
Çok yüksek canım Allah korusun...serum falan vermediler mi
İyiki gitmişsin canım ya gözetim altında olmak iyidir serum vermeleri lazım bence de
Allah allah niye bu tansiyon çıkar ki . Nst nasıl var mı sancı falanBasim cok agriyordu. Tansiyondan suphelendim acile geldim. Tansiyonum da yuksek çıktı zaten. 15/11muayene de etti. Simdi nst deyim. Sonuclarim da ciksin ona gore bir sey der heralde.
Ahahah kız düğüne dönüp ne yapmış valla orasını çok merak ettimAaa 5. Olduğunu bilmiyordum Can'ım. Ya evet bazıları çok ilginç yaa. Benim babaannem de köyde düğün sırasında sancılanmış ağıra gidip tek başına doğurup düğüne dönmüş tekrarşaka gibi geliyor böyle seyler duyunca.
Canım jilet hiç kullanmadım kendimi parçalarımyani şuan 2 hafta görünüyor. Aldırsam iki haftada çıkmaz benimki. Çünkü 1 ayda bile idare eder durumda şuan. Beklemek istiyorum ama aniden su falan gelir endişesi var işte. Pazartesi giderim inş.
Cnm uygulamada sıkıntı var bende goggleden giriyorum sadece.Kizlar slm kk ya giriste sorun yasiyorum .baska yasayan varmi telefonumdanmi kaynaklaniyor anlayamadim .
Cok merak ettim dogum yapacaklar vardi iki gundur giremedim.yaptilarmi yazarsaniz sevinirim
Ya bu akıntı bnde de var dün bi anda baya geldi bugünde aynı şekilde geldi . Rengi kırmızı veya kahve olsa kesin nişan dicem de değil işte
Canım benimkisi 200lere vuruyordu o yüzden tasikardik denilmişti
Dikkat et cnm kendine hazırlıkli ol herşeye.Basim cok agriyordu. Tansiyondan suphelendim acile geldim. Tansiyonum da yuksek çıktı zaten. 15/11muayene de etti. Simdi nst deyim. Sonuclarim da ciksin ona gore bir sey der heralde.
Aynen ben de nişan sandım ama beyazımsı sarımsı bişey. Bide benim 3 cö açılmam var nişanın çoktan gelmiş olması gerekmezmiydi. Sonuçta orası açılınca tıpa görevinde olan bu nişanın ordan çıkması gerekirdi. Ben mi gözden kaçırdım acabaYa bu akıntı bnde de var dün bi anda baya geldi bugünde aynı şekilde geldi . Rengi kırmızı veya kahve olsa kesin nişan dicem de değil işte
Tabiki yokAllah allah niye bu tansiyon çıkar ki . Nst nasıl var mı sancı falan
en son geçen pazartesi nstyee girdim bu sefer normal çıktı pazartesiden doğum.insallahO bahsettigin akitidan 5. Aydan beri yasiyorum. Ama genelde rahim agzi yumusadiginda bu sekilde akintilar olacagi söyleniyor. Boyle her sabah uyandigimda binyemek kasigi lak diye akiyo.
Anladm canim senin daha yuksekmis. Hayirlisiyla gelselerde icimiz rahat etse
Sonuclarimin cikmasini bekliyorum iste . Dustu tansiyonum :/Dikkat et cnm kendine hazırlıkli ol herşeye.
Amin canım doktorumda dedi çok iyi geldik diye bunun sebebi zayıf olmam sanırım çok şükür Rabbime hepimiz yavrularımızı kucaklayalım İnş canımİyi maşallah...korkuyla endişeyle yine de çok iyi geldiniz bu günlere...çarşamba da olsa cuma da zaten artık erken değil gelişmiştir canım Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip eylesin hepimize
Canim gormedim kacirdim sanirim. Kontrole gittin mi kac kg olmus bebegin. Ne zaman alicak dr. Belli oldumuAmin canım doktorumda dedi çok iyi geldik diye bunun sebebi zayıf olmam sanırım çok şükür Rabbime hepimiz yavrularımızı kucaklayalım İnş canım
Yok canım açılmayla nişanın ilgisi yok hemde hiç yok ben 7 cm le gittim hiç nişan mişan görmedim ilk oğlum sa 5 cm le gittim yine görmedim ne su ne nişan suyumu kendileri açtı hepAynen ben de nişan sandım ama beyazımsı sarımsı bişey. Bide benim 3 cö açılmam var nişanın çoktan gelmiş olması gerekmezmiydi. Sonuçta orası açılınca tıpa görevinde olan bu nişanın ordan çıkması gerekirdi. Ben mi gözden kaçırdım acaba
Benim çatı muayenesinden snra bu kadar çoğaldı . İnşallah yumuşamıştır . Çünkü çatı muayenesini yaptığında yumuşama yok demiştiO bahsettigin akitidan 5. Aydan beri yasiyorum. Ama genelde rahim agzi yumusadiginda bu sekilde akintilar olacagi söyleniyor. Boyle her sabah uyandigimda binyemek kasigi lak diye akiyo.
Anladm canim senin daha yuksekmis. Hayirlisiyla gelselerde icimiz rahat etse
Gittim canım çarşamba tedbir amaçlı yatış olcak cuma dopum günü verdi bebiş 2500 dedi nefes alabiliyor gayet iyi dedi .. Hastanede uzun yatıcam o canımı sıkıyor aslında biraz ama inş mutlu bi şekilde taburcu olurum o hastaneden şimdi gün uzadığı içn çantamı tekrar gözden geçiricem yeterlimi diyeCanim gormedim kacirdim sanirim. Kontrole gittin mi kac kg olmus bebegin. Ne zaman alicak dr. Belli oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?