2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım benimkisi 200lere vuruyordu o yüzden tasikardik denilmişti

Basim cok agriyordu. Tansiyondan suphelendim acile geldim. Tansiyonum da yuksek çıktı zaten. 15/11 muayene de etti. Simdi nst deyim. Sonuclarim da ciksin ona gore bir sey der heralde.
İyiki gitmişsin canım ya gözetim altında olmak iyidir serum vermeleri lazım bence de

Çok yüksek canım Allah korusun...serum falan vermediler mi

İyiki gitmişsin canım ya gözetim altında olmak iyidir serum vermeleri lazım bence de

Simdi tekrar olctu. 11/8 cikti . Bende bu duzensiz tansiyonla napacami sasirdim. Nst den cikiyim da bir seyler soyler heralde. Soylemese de ben artik diyecem bi duzenleyici ilac falan versin.

iyi akşamlar güzel anneler birkaç sorum olacaktı gebelik şekeri olan anneler doktorunuzun doğum önersi normal mi sezaryan mi birde benim plasenta yaşlanması var aynı durumda olan varmi

Basim cok agriyordu. Tansiyondan suphelendim acile geldim. Tansiyonum da yuksek çıktı zaten. 15/11 muayene de etti. Simdi nst deyim. Sonuclarim da ciksin ona gore bir sey der heralde.
Allah allah niye bu tansiyon çıkar ki . Nst nasıl var mı sancı falan

Ahahah kız düğüne dönüp ne yapmış valla orasını çok merak ettim

Ya bu akıntı bnde de var dün bi anda baya geldi bugünde aynı şekilde geldi . Rengi kırmızı veya kahve olsa kesin nişan dicem de değil işte

O bahsettigin akitidan 5. Aydan beri yasiyorum. Ama genelde rahim agzi yumusadiginda bu sekilde akintilar olacagi söyleniyor. Boyle her sabah uyandigimda binyemek kasigi lak diye akiyo.
Canım benimkisi 200lere vuruyordu o yüzden tasikardik denilmişti

Anladm canim senin daha yuksekmis. Hayirlisiyla gelselerde icimiz rahat etse

Dikkat et cnm kendine hazırlıkli ol herşeye.

Ya bu akıntı bnde de var dün bi anda baya geldi bugünde aynı şekilde geldi . Rengi kırmızı veya kahve olsa kesin nişan dicem de değil işte
Aynen ben de nişan sandım ama beyazımsı sarımsı bişey. Bide benim 3 cö açılmam var nişanın çoktan gelmiş olması gerekmezmiydi. Sonuçta orası açılınca tıpa görevinde olan bu nişanın ordan çıkması gerekirdi. Ben mi gözden kaçırdım acaba

en son geçen pazartesi nstyee girdim bu sefer normal çıktı pazartesiden doğum.insallah

İyi maşallah...korkuyla endişeyle yine de çok iyi geldiniz bu günlere...çarşamba da olsa cuma da zaten artık erken değil gelişmiştir canım Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip eylesin hepimize
Amin canım doktorumda dedi çok iyi geldik diye bunun sebebi zayıf olmam sanırım çok şükür Rabbime hepimiz yavrularımızı kucaklayalım İnş canım

Yok canım açılmayla nişanın ilgisi yok hemde hiç yok ben 7 cm le gittim hiç nişan mişan görmedim ilk oğlum sa 5 cm le gittim yine görmedim ne su ne nişan suyumu kendileri açtı hep

Benim çatı muayenesinden snra bu kadar çoğaldı . İnşallah yumuşamıştır . Çünkü çatı muayenesini yaptığında yumuşama yok demişti

Canim gormedim kacirdim sanirim. Kontrole gittin mi kac kg olmus bebegin. Ne zaman alicak dr. Belli oldumu
Gittim canım çarşamba tedbir amaçlı yatış olcak cuma dopum günü verdi bebiş 2500 dedi nefes alabiliyor gayet iyi dedi .. Hastanede uzun yatıcam o canımı sıkıyor aslında biraz ama inş mutlu bi şekilde taburcu olurum o hastaneden şimdi gün uzadığı içn çantamı tekrar gözden geçiricem yeterlimi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…