2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yani sonuçta senin açılman var . Bazılarında hiç gelmiyomuş neden gelmiyor ki acaba

Kizlar geldim simdi acilden, evdeyim. Tansiyonumun yukseldiginden suphelenip gittim. 15/11 çıktı. Sonra 3 sefer daha ölçüldü belirli araliklarla. Düzenli olarak düştü. Doktor yatış vermedi. Tansiyon duzenleyici istedim, her zaman boyle oluyorsa gerek yok dedi. Ve her zaman boyle oluyor ilk gittigimde cok yuksek cikiyor sonra zamanla düşüyor. Bir seyleri stres yapiyorsundur dedi. Hakli aslinda heran stresliyim. Bu arada cati muayenesi yapti açılmaya bakti hic açılmam yoktu tabiki. Hic de korkulacak bir seyi yokmus kizlar. Kadin resmen rasgele dalgi baya da ittirdi ileri doğru kaganlastirici falan da sürmedi. Ve biz esimle yaklasik 3 aydir iliski yasamadik ve hamilelikte toplasan 10 kere yapmamisizdir. Yani resmen seyim kapandi diyordum ama oyle olmuyormus. Ben resmen iliskide daha cok acı cekiyorum muayene hicbir seymis

iyi akşamlar güzel anneler birkaç sorum olacaktı gebelik şekeri olan anneler doktorunuzun doğum önersi normal mi sezaryan mi birde benim plasenta yaşlanması var aynı durumda olan varmi
Gebelik şekeri doğum yöntemini etkilemiyor...doğumdan sonra bebeğin şekeri ölçülüyor düşük falan olmasın diye icabında mama veriliyor sadece...plasenta yaşlanması da etkilemez sanıyorum...çatı dar değilse ya da kemik çıkıntısı vs yoksa normal denenir

Kızlar çatı muayenesi nasıl oluyor yaşayanlar bi anlatıverin çok stres oluyorum
Şu eldivenli iki parmakla yapılan muayene mi onu üç kez yaşadım acidan canimdan can gitti ya

bana bugün yaptılar, hiç korkulacak bir şey değil. Kanama yapabilir diyor bazıları ama bana kanama yapacak gibi de gelmedi (ki kanamam olmadı zaten). Parmağıyla ölçüm yapıyor sanırım, biraz gerildim ve bir tık gerilmeden ötürü canım acıdı ama saniyelik bir şey ve o kadar büyütülecek bir konu gibi değil bana göre. umarım senin de benimki kadar kolay geçer düşünme hiç üzerine cnm

Benim çatı muayenesinden snra bu kadar çoğaldı . İnşallah yumuşamıştır . Çünkü çatı muayenesini yaptığında yumuşama yok demişti
Papatya çayı ve ahududu yaprağı çayı ise yariyormus hatta hapı varmış cnm ahududu yaprağının ama aktar vermedi bana sorumluluk almiyorlar ıhlamur bile vermem bu haftalarda dedi saolsun.

Kızlar dünden beri bebeğimin hareketleri canımı acıtıyor dün gece 1 saat boyunca karnımı öyle bir ittirdiki ki resmen acıdan ağladım. Çıkmak istercesine ittiriyor bazen de tek tarafta toplanıp ittiriyor. Kasılma mı bu acaba?

Canim kanala girmeye calsiiyor olabilir. Benimki kanala girmeden once oyleydi.

Papatya çayı ve ahududu yaprağı çayı ise yariyormus hatta hapı varmış cnm ahududu yaprağının ama aktar vermedi bana sorumluluk almiyorlar ıhlamur bile vermem bu haftalarda dedi saolsun.
Ay o zaman hiç bulaşmayayım ben olacağı varsa yumuşar zaten . Artık alıştırdım baya kendimi suni sancı düşüncesine

14 mayıs sezeryan günüm. O zamana kadar gelmez inşallah. Bugün de o kasılma, karnımda sertleşme ve acı devam ediyor Allahım tüm bebişler vaktinde hayırla sağlıkla doğsunlar..
Geçen pazartesi ve dün gece tuhaf oldum ben belimden kasığımdan sancı giriyor karnım kaskatı kesiliyor nefes alamıyorum sabah kontrole gidince NST ye girdim ve 99larda sancı çıktı...ama bebek hareketlerindeki karnımın acısı farklı...yine de doktorum pek onemsemedi 8 mayısa sezaryen randevusu verdi hic de demedi daha erkene verelim gelebilir bebek vs. Ben de korkuyorum çünkü oğluma hamileyken hiç böyle şeyler yaşamadım ne zaman karnım belim ağrıdı o zaman doğum başladı...dün gece epey bi uyuyamadım sancı aralıklarına sayıcam diye sürekli çişim geliyor gibi oluyor gidiyorum bikaç damla..bana kalırsa bunların hepsi doğumun başlamasının belirtileriydi ama yanılmışım...hayırlı zamanda gelsinler inşallah kuzular

ben de bugün doktordaydım. Kafa çaı büyümüş yine 9,82 çıktı.. doktorum normal önermiyor ama bekleyeceğiz biraz daha..

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.darisi başınıza.
Ammaaaa her daim hazırlıklı olun derim ben.cunku ben o kadar hazırlıksız yakalandimki anlatamam.sabah oğlumu okula gönderdim.hasteneye kbb'ye gittim.ordan arkadaşa kahve içmeye gittim.oglen saat 12 gibi eve geldim.oglum yemeğini yedi tekrar okula gitti.bende biraz uzanayım dedim.hem uzandım hem kk okuyorum.baktim kasılmalar var.once önemsemedim.her zaman oluyo zaten diye.wonra baktımki sanki düzenli gibi.10 dk da bir.1 saat sürdü.sonra dedimki kalkayım biraz ortalığı toparlayım geçer.kalktim mutfağı topladım.salonu süpürdum. Biberon ve pompayi sterilize ettim.valiz açık ortada duruyo yani nasıl anlatayım hiç bir hazırlığım tam değil.neyse oturdum annem aradı napıosun diye.boyle böyle dedim sancim var.gecmedi.dr u aradinmi dedi.dedim aramadım.niye dedi.ya dedim bisey olmaz.ortaligi ayağa kaldırmayayım.gecer birazdan.annem kızdı.ya haftasonu bisey olursa.ya doğum başlarda çocuk oksijensiz kalırsa dedi.dur dedim kapat arıyım dr u.aradim gel dedi.gittim.ama nasıl rahatım bi görseniz.esime diyorumki döncez nasi olsa.telas yapma.geldik nst ye bi girdim sancılar nst yı görünce 100 e vurdumu.ben kıvranmaya başladım mı.dr bi panik 6 dk da bir sancı gelmeye başladı nst de.ben hala eve gidicem yarın sabah gelirim diyorum.dr dediki asla bırakmam.ben başladım ağlamaya.valiz yok hazırlığım yok.vucut temizliğin bile tam değil düşünün yani.hemen odaya çıktık.o arada kardeşime haber vermiştik.o geldi.ona bi jilet aldırdım.banyoda hemen bi dus yarim yamalak bi temizlik yrm saat sonra ameliyathanedeydim.18.08 de kızım defnem 2550 gr olarak dünyaya geldi.kedi yavrusu kadar.ama emme refleksi ağlaması ciğer gelişimi iyi çok şükür.
Işte böyle kendi seçtiği zamanda geldi kızım.en çok buna sevindim.1 saat önce kalktım yürüdüm.her şey olması gerektiği gibi şükür.Allaha ne kadar şükretsem az.onca acı onca hayal kırıklığı hepsi geride kaldı çok şükür.esas macera şimdi başlıyor galiba.

iyi akşamlar güzel anneler birkaç sorum olacaktı gebelik şekeri olan anneler doktorunuzun doğum önersi normal mi sezaryan mi birde benim plasenta yaşlanması var aynı durumda olan varmi
cnm bende gebelik şekeri çıktı insülinde kullanıyorum evt benimde grade 3 çıkmıştı doktorum ondan bekletmiyeceğiz dedi yarın sabah inş kucağıma alacağım yavrumu bi sabah olursa tabi bir gram uykum yok ya offffffff

Aynen anlattığın gibi çişim geliyor tuvalete zor gidiyorum o derece sıkıştığımı hissediyorum ve sonuç birkaç damla. Ben de oğlumda böyle şeyler yaşamadım. Dün gece eşimle neredeyse acile gidecektik. Şuan da nasılsın sen? Benim bugün de bebeğin hareketleri ağrılı..

Kızlar ya bebis emiyor ama sutum gelitor.mu bilmiyorum çok korkuyorum sarılık olur.mu diye. Uyurken de emzik emiyor bana bi fikir verin
oncelikle gözun aydin canim Allah bize de bebegimizi saglikla kucaga almamizi nasip eder insalah..Emzik icin cok erken okudugum tum kaynaklarda dogumdan en az 1 ay sonra emzik verilmeli diyor..bebis henuz senin memenle bağ kuramamisken emzige alistirma derim..

Aynı bahsettiğin şeyleri yaşıyorum buraya yazmıştım hatta sancım Var diye sabaha kadar sertleşmeden uyuyamadım Dr gittik doktor magnezyumu artırdı sadece ödemim artmaya başladı karnım sürekli taş gibi nefes alamıyorum uyuyamıyorum sağdan sola dönsem sanki Karnım eziliyor hareket etmek bile çok zor suyun fazla ondan diyor kızım da 38+5 sezaryen oldum bunların hiçbirini yaşamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…