- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.421
Yani sonuçta senin açılman var . Bazılarında hiç gelmiyomuş neden gelmiyor ki acabaAynen ben de nişan sandım ama beyazımsı sarımsı bişey. Bide benim 3 cö açılmam var nişanın çoktan gelmiş olması gerekmezmiydi. Sonuçta orası açılınca tıpa görevinde olan bu nişanın ordan çıkması gerekirdi. Ben mi gözden kaçırdım acaba
Gebelik şekeri doğum yöntemini etkilemiyor...doğumdan sonra bebeğin şekeri ölçülüyor düşük falan olmasın diye icabında mama veriliyor sadece...plasenta yaşlanması da etkilemez sanıyorum...çatı dar değilse ya da kemik çıkıntısı vs yoksa normal deneniriyi akşamlar güzel anneler birkaç sorum olacaktı gebelik şekeri olan anneler doktorunuzun doğum önersi normal mi sezaryan mi birde benim plasenta yaşlanması var aynı durumda olan varmi
Merhaba banada doktor erken doğum riski sebebiyle bugün Protestan verdi vajinadan. Henüz kullanmadım vajinadan alınca baş dönmesi yapıyor mu
Kızlar çatı muayenesi nasıl oluyor yaşayanlar bi anlatıverin çok stres oluyorum
Şu eldivenli iki parmakla yapılan muayene mionu üç kez yaşadım acidan canimdan can gitti ya
Papatya çayı ve ahududu yaprağı çayı ise yariyormus hatta hapı varmış cnm ahududu yaprağının ama aktar vermedi bana sorumluluk almiyorlar ıhlamur bile vermem bu haftalarda dedi saolsun.Benim çatı muayenesinden snra bu kadar çoğaldı . İnşallah yumuşamıştır . Çünkü çatı muayenesini yaptığında yumuşama yok demişti
Gecmis olsun canimSimdi tekrar olctu. 11/8 cikti . Bende bu duzensiz tansiyonla napacami sasirdim. Nst den cikiyim da bir seyler soyler heralde. Soylemese de ben artik diyecem bi duzenleyici ilac falan versin.
Canim kanala girmeye calsiiyor olabilir. Benimki kanala girmeden once oyleydi.Kızlar dünden beri bebeğimin hareketleri canımı acıtıyordün gece 1 saat boyunca karnımı öyle bir ittirdiki ki resmen acıdan ağladım. Çıkmak istercesine ittiriyor bazen de tek tarafta toplanıp ittiriyor. Kasılma mı bu acaba?
Ay o zaman hiç bulaşmayayım ben olacağı varsa yumuşar zaten . Artık alıştırdım baya kendimi suni sancı düşüncesinePapatya çayı ve ahududu yaprağı çayı ise yariyormus hatta hapı varmış cnm ahududu yaprağının ama aktar vermedi bana sorumluluk almiyorlar ıhlamur bile vermem bu haftalarda dedi saolsun.
14 mayıs sezeryan günüm. O zamana kadar gelmez inşallah. Bugün de o kasılma, karnımda sertleşme ve acı devam ediyorCanim kanala girmeye calsiiyor olabilir. Benimki kanala girmeden once oyleydi.
geçmiş olsun rabbim ananlı babalı büyütsünKızlar akşamüstü sancılandım.acil sezeryan aldılar.minik kızım 2550 gr dünyaya geldi.hersey o kadar anı geliştiki çantam bile zor yetişti.nerdeyse çıplak kaliyodu pamuk kizim
Geçen pazartesi ve dün gece tuhaf oldum ben belimden kasığımdan sancı giriyor karnım kaskatı kesiliyor nefes alamıyorum sabah kontrole gidince NST ye girdim ve 99larda sancı çıktı...ama bebek hareketlerindeki karnımın acısı farklı...yine de doktorum pek onemsemedi 8 mayısa sezaryen randevusu verdi hic de demedi daha erkene verelim gelebilir bebek vs. Ben de korkuyorum çünkü oğluma hamileyken hiç böyle şeyler yaşamadım ne zaman karnım belim ağrıdı o zaman doğum başladı...dün gece epey bi uyuyamadım sancı aralıklarına sayıcam diye sürekli çişim geliyor gibi oluyor gidiyorum bikaç damla..bana kalırsa bunların hepsi doğumun başlamasının belirtileriydi ama yanılmışım...hayırlı zamanda gelsinler inşallah kuzular14 mayıs sezeryan günüm. O zamana kadar gelmez inşallah. Bugün de o kasılma, karnımda sertleşme ve acı devam ediyorAllahım tüm bebişler vaktinde hayırla sağlıkla doğsunlar..
Ya kafası 10,1 çıktı bir doktorum doğurursun diyor diğeri sezaryan mantıklı diyor çocuk içerde oksijensiz felan kalırsa diye çok korkuyorum sen en son ne zaman gittin doktora?seninde ilk doğum değilmi ölçüleri ne alemde bebeğin
Aminncan. İnsallah hepimiz saglikla kucağımiza alalim.14 mayıs sezeryan günüm. O zamana kadar gelmez inşallah. Bugün de o kasılma, karnımda sertleşme ve acı devam ediyorAllahım tüm bebişler vaktinde hayırla sağlıkla doğsunlar..
cnm bende gebelik şekeri çıktı insülinde kullanıyorum evt benimde grade 3 çıkmıştı doktorum ondan bekletmiyeceğiz dedi yarın sabah inş kucağıma alacağım yavrumu bi sabah olursa tabi bir gram uykum yok ya offffffffiyi akşamlar güzel anneler birkaç sorum olacaktı gebelik şekeri olan anneler doktorunuzun doğum önersi normal mi sezaryan mi birde benim plasenta yaşlanması var aynı durumda olan varmi
Aynen anlattığın gibi çişim geliyor tuvalete zor gidiyorum o derece sıkıştığımı hissediyorum ve sonuç birkaç damla. Ben de oğlumda böyle şeyler yaşamadım. Dün gece eşimle neredeyse acile gidecektik. Şuan da nasılsın sen? Benim bugün de bebeğin hareketleri ağrılı..Geçen pazartesi ve dün gece tuhaf oldum ben belimden kasığımdan sancı giriyor karnım kaskatı kesiliyor nefes alamıyorum sabah kontrole gidince NST ye girdim ve 99larda sancı çıktı...ama bebek hareketlerindeki karnımın acısı farklı...yine de doktorum pek onemsemedi 8 mayısa sezaryen randevusu verdi hic de demedi daha erkene verelim gelebilir bebek vs. Ben de korkuyorum çünkü oğluma hamileyken hiç böyle şeyler yaşamadım ne zaman karnım belim ağrıdı o zaman doğum başladı...dün gece epey bi uyuyamadım sancı aralıklarına sayıcam diye sürekli çişim geliyor gibi oluyor gidiyorum bikaç damla..bana kalırsa bunların hepsi doğumun başlamasının belirtileriydi ama yanılmışım...hayırlı zamanda gelsinler inşallah kuzular
oncelikle gözun aydin canim Allah bize de bebegimizi saglikla kucaga almamizi nasip eder insalah..Emzik icin cok erken okudugum tum kaynaklarda dogumdan en az 1 ay sonra emzik verilmeli diyor..bebis henuz senin memenle bağ kuramamisken emzige alistirma derim..Kızlar ya bebis emiyor ama sutum gelitor.mu bilmiyorum çok korkuyorum sarılık olur.mu diye. Uyurken de emzik emiyor bana bi fikir verin
Aynı bahsettiğin şeyleri yaşıyorum buraya yazmıştım hatta sancım Var diye sabaha kadar sertleşmeden uyuyamadım Dr gittik doktor magnezyumu artırdı sadece ödemim artmaya başladı karnım sürekli taş gibi nefes alamıyorum uyuyamıyorum sağdan sola dönsem sanki Karnım eziliyor hareket etmek bile çok zor suyun fazla ondan diyor kızım da 38+5 sezaryen oldum bunların hiçbirini yaşamamıştımGeçen pazartesi ve dün gece tuhaf oldum ben belimden kasığımdan sancı giriyor karnım kaskatı kesiliyor nefes alamıyorum sabah kontrole gidince NST ye girdim ve 99larda sancı çıktı...ama bebek hareketlerindeki karnımın acısı farklı...yine de doktorum pek onemsemedi 8 mayısa sezaryen randevusu verdi hic de demedi daha erkene verelim gelebilir bebek vs. Ben de korkuyorum çünkü oğluma hamileyken hiç böyle şeyler yaşamadım ne zaman karnım belim ağrıdı o zaman doğum başladı...dün gece epey bi uyuyamadım sancı aralıklarına sayıcam diye sürekli çişim geliyor gibi oluyor gidiyorum bikaç damla..bana kalırsa bunların hepsi doğumun başlamasının belirtileriydi ama yanılmışım...hayırlı zamanda gelsinler inşallah kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?