2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İlk hamileliğimde nstde 90ları gördüğüm gün doğumum olmamıştı. Bundan 3 gün sonra 10 dk aralıklı düzenli sancıyla gittiğimde nst 30 larda sancı gösteriyordu ve ben o gün doğum yaptım...
İki gün önce nstde 10 larda sancı çıktı moralim bozuk ultrasona ve muayeneye girdim. Dr 3 cm açıklığın var hemen yada yarın yatışını yapalım az bi suni sancı desteğiyle doğurursun dedi
Kısacası nstde çıkan sancının tek başına pek bir anlamı yokmuş. Bebeğin hareketleri, kalp atışı değerlendiriliyor asıl.

Ben de 1 aydır bu durumdayım. Aynen ilk hamileliğimde yaşamadığım şeyler oluyor bu kez. o erkekti bu kız ondan mı bu kadar farklı yoksa 2. Hamilelikler mi böyle bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı..

Ohh cok sukur 2500de olmus. Aslinda kuvoze bile gerek kalmaz belki neden uzun yatiriyo

Kizlar doktordan geldim. Doktor sancin var mi dedi, bilmiyorum dedim. o da cati acilimina bakti, 2 cm den az ya da kapali dedi tam anlamadim o kismini. Acaba iki santim acilmak acilmaktan sayilmiyormu? sanki normali 2 cm'ymis gibi konustu. Rahim agzi yukarida ama incelmis dedi.

Sonra yeni arastirmalara gore bebegin gelmesi icin en saglikli ve en dusuk riskli zaman 39uncu hafta, o yuzden haftaya Sali tekrar gel ve geldiginde suni sanci vermek istiyorum ama sen haftasonu bunu dusun kendi kararini ver dedi. Ben gerekli mi filan dedim ama biraz geveledi, ben ne olacagini bilmiyorum, sana hic bir sey soyleyemem, ama riskten kacinmak benim prensipimdir o yuzden 39uncu haftada suni sanci vermeyi oneriyorum dedi..

Sali gunu 39+1 oluyorum. Carsamba gunu de evlilik yildonumuz. bir yandan aa evlilik yildonumumuze bebek gercekten denk gelecek diye havalara uctum, bir yandan da esim okuyor, tamamen kapali rahimden baslatilan suni sancilarin sezeryanla sonlanan kotu dogum hikayeleri olma olasiligi yuksekmis diye. Siz ne diyorsunuz bu konuda?

Gecmis olsun canim, bebegine kavusanlar kervanina katilmissin sende :)

Öncelikle hakkında hayırlısı olur inşallah canım. Senle durumumuz benziyor. Perşembe 39+1 iken dr 3 cm açıklığım olduğunu cuma yatışımı yapıp çok az suni sancı ve epiduralle doğumumu gerçekleştirmeyi teklif etti. Ben suniden korktuğumu istemediğimi söyledim. Kendi sancımı beklemeye karar verdim. O zaman pazartesiye kadar bekleriz o zaman yatarsın dedi. Düşüneyim diyip zor kaçtım odasından. Dr yarın kontrole bekliyor ama gitmiycem yine sıkıştırcak die.. sezeryana dönen suni sancı olaylarını ben de okudum, çok gerildim. 40 haftam çarşamba doluyor. O güne doğmazsa o gün alırım suni die karar verdim kendimce şimdilik bakalım fikrim değişmezse.

Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı bizlere

Senin açılma da varmış zaten o zamana kadar erkenden de gelebilir sanki

Hayirli olsun canım ne mutlu sana atlattin dogum heyecanını. En korktuğum şeyi anlatmissin hazırlıksız yakalanmak.her gün dua ediyorum daha dogmasini diye.her yer her yerde.tek başıma evi toparlıyorum taşıncaz diye.gerçi evlatlarimiz saglikla gelsinler her şey hallolunuyor:)Hoselm is minik defne:)

Acaba bu saate kadar uyuyamayan kaç kişiyiz?
Dön o tana dön bu yana uyku yok. Geniz etim sanırım yumrugum kadar, kendi horultuma uyanıyorum tam uykuya dalacakkrn. Daldım diyelim saçma sapan, stres dolu rüyalar görüyorum. E 5 defa falan da tuvalete kalkıyorum. Arada karnım taş gibi kesiliyor, belimden sancı giriyor. Sonuç? Uyku haram!!!
İkinci çocuğa tövbe ettim bu hamileşik sayesinde

Allah hayirlisi ile kucağına almayı nasip etsin bende insülin kullanıyorum bir türlü düzene girmedi şekerim

insülin e rağmen açlık sekerim düzene girmedi sıkıntı o

Uff 6:30 dan beri ayaktayım zaten üçte yattım gece boyunca karnö sertleşti durdu her uyandığımda belim de ağrıyordu ama şimdi ağrım yok galiba. Bi saat sonra eşimi uyandırıp hastaneye gitcem acaba sancı falan çıkıcak mı çok merak ediyorum tabi doğum günü ve şekli de belirlencek gece boyunca doğum yapan birikerini gördüm rüyamda ne olucak bu halimiz hiç bilmiyırum

Hakkında hayırlısı olsun canım.
Ben de doktorumu gördüm rüyamda. Kontrole die gidiyorum bırakmıyor beni doğurtcak illa. Kavga ediyorum onunla
Dönünce haberdar et

Canım benimde geçen haftadan beri 2cm açıklığım var açılman başlamış bu güzel dedi doktorum ama bekleyeceğiz demişti. Orda nasıl sistem bilmiyorum ama belki de kendi kendine açılacak salıya kadar. Hareketler falan yap daha çok açılabilir. Burda da bazı doktorlar 4 5 cm den sonra suni sancıyla destekliyor doğumu anne daha fazla oyalanmasın diye, benim ablamın öyle olmuştu yani ikisinide suniyle destekleyerek doğurdu. Eğer riski olsa orda sana söylerdi bence bebeği riske atmaz sanırım. Sen salı gününe kadar açılmayı destekleyecek hareketler dene belki gerek bile kalmadan kendi gelir bebiş.

tired acaba bu kızlar mı sancılı bende oğlumda hatırlamıyorum sanci

Hakkında hayırlısı olsun canım.
Ben de doktorumu gördüm rüyamda. Kontrole die gidiyorum bırakmıyor beni doğurtcak illa. Kavga ediyorum onunla
Dönünce haberdar et
Canım yaa senin işinde zor ama beterin beteri var diyolar ya ben oyum işte sana göre keşke iki üç cm açılmam olsa yarın gel yatıralım dese . Sancı beklemekten hatta gına geldi bana

Ay canım hadi güzel haberlerle gel inşallah sen bari başlat şu doğumu da bir bir doğuralım. Birimiz doğursak bence açılacağız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…