2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Nasıl oluyo bu sancı ayol?

Canım sancim geldiğinde isik görmüş tavşan gibi kalakalıyorum. Hareket edemiyorum. Karnım kasları oluyor hem vaginas hemde anüs e baskı oluyor acıtacak şekilde. Ama uzun durmuyor yada düzenli gelmiyor.

Bende korkmaya başladım bu olaydan. Oglum da yok şekeri düşer yok ac kaldı korkum yoktu. Halkimizda hayirlisi.

Gou aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Benim de karnım bazen taş gibi oluyo ama işte hiç sancı ağrı olmuyo sadece bi kasılıp kalıyorum 1 dk sonra falan geçiyo

Canım 15 gün var dilediğin kasılmalar doğuma hazırlık kasılmaları. Benimde devamlı karşılıyor sadece bi kaç kere alt tarafa baskı da oldu. Cok erken benim için diye düşünüyorum. Herhalde yolu bulmak için baskı yaptı. :) zamanına yakın doğan bebekler daha çabuk toparliyorlar sanki birde perşembe gozuktugum dr senin geç döllenme yani 36 hafta degilde 35 hafta olarak düşünelim son adet tarihine göre bakmayalım dedi. O zaman daha da erken oluyor. Bence olabildiğince zamanın doldursun

Canim hazirliksiz yakalansan da guzel bir doğum hikayen olmus. Cok şükür sağlıkla kucagina almissin. Darisi basimizaZ
Bebim de hic açılmam yok henuz. Doktor 41 i dokdurdugunda hala gelmezse o zaman veririz suniyi dedi. Olumsu hikayeler okumayin. Olumsuz hikaye her dogum seklinde var yeterki olumsuzu ara. Hic okuyup canini sıkma.
Canim ne durumdasin gittin mi acile?

Ay canım hadi güzel haberlerle gel inşallah sen bari başlat şu doğumu da bir bir doğuralım. Birimiz doğursak bence açılacağız :)
Ay hadi inşallah ya doğurmaktan çok şu nst de bi kere sancı görmek istiyorum . Benim kaçarım yok zaten baksana en kötü çarşamba yicem suniyi ayy inşallah epiduraledr tamam der tek dayanağım o şuan kendi sancım olsa düşünürdüm ama suni de epidurale şartladım resmen kendimi

Rüyam ı anlatiyim. icinde mevlana gibi dini büyüklerin hala yaşadığı bir camide muezzinlik yapma teklifi alıyordum. neyse camiye gittigimde de muezzinlik yapacağıma kabak dolması yemeye durdum bazen böyle ilahi rüyalar görüyorum. Rabbim beni cok uyarıyor galiba da iste insanoglu anlamamazliktan geliyor. Daha kuran okumayi bilmem rüyamda mevlananin imam oldugu camide muezzinlik yapmam gerektigini görüyorum

Acike değil canım muayeneye gdiyorum doğumdan önceki son muayenedir herhalde

Ben hiç okumadim doğum videoları izlemedim ama nasıl oluyorsa hastanede sıra beklerken yanımda biri bitiyor benim ilk doğumum şöyle oldu böyle oldu bilmem ne. Güzel bir doğum hikayesi olsa amenna. Ayy sus da diyemiyorum. Doğum yapacak birine anlatılır mi aklım almıyor

Canım kendini şartlama azcık akışına bırak nasıl gelişirse öyle gitsin. Biz doğuracağız diye illa çok şartladık kendimizi
Haber bekliyoruz senden bakalım ne diyecek doktor. Ay inşallah suniye gerek kalmaz yaa

Ben hastaneye gittigimde sirf boyle durumlar yasamamak icin suratsiz suratsiz takiliyorum kimsenin yuzune bakmiyorum

Acilmanin biraz yavas olmasi iyi aslinda, degil mi, alisir ordaki dokular belki daha az yirtiliriz.. Belki hic yirtilmayiz

Aslında dediğin doğru olabilir canım. Benim oğlumda akşam 8-9 gibi 1.5 cm acilmam vardı 6 saat sonra doğum yaptım. Bebeğin kafası geldiğinde tam acilmam olmamıştı ama ebe doğuma almak zorundayım dedi ve sonucunda tüm hafen yirtilmisti.

Cnm doğum 4 cmden sonra aktif başlamış sayılıyor. Bak ne dicem 39 sancı için erken açılma yoksa rahim ağzı olgunlaştici fıtıl koyuyorlar o daha saglikli ama senin olgunlasmis ki açılma başlamis. Bence doktorun isine geleno yapiyor. 40 hafta dolmadan vakti dolmaz bebeğin benim doktorum 40. Dan sonra sancı verecek. Haftaya cumartesi 40+4 oluyor o zamana kadar iki günde bir kez gorecek.

Canım hadi gözün aydın öyle derken böyle derken geldi çattı günün çok şükür atlattın o kötü günleri kızına kavuşmana az kaldı. Kilosuda iyi artık için rahat olsun heyecan yapma bugünler gelsin diye bekliyorduk hep :) Sıkıntısız bir doğumun olur inşallah

Nişan bekleyen kızlar beklemesin boşuna bende halen tık yok valla bugün 3 gün oldu nişan geleli ama ne sancı ne kasılma var. Aksine kendimi daha zamanım çok varmış gibi hissediyorum. Pazartesi durumlar nasıl göreceğiz bakalım. Oğlumun keyfi pek yerinde sanırım dünyanın en güzel yerindeyim diye sallamıyor hiç anasını

Yok yok bu bebelerin gelecegi yok. Benim kiz 40 ini anne karninda cikarmayi planliyor bence. Gerci dunden beri kasigimin icinde bazen biraz daha asagi kisimda biseyler oynuyo gibi hissediyorum sanki kizanim oralarda oynuyo gibi. Bir de sancilarim artik daha uzun surmeye basladi anlamadim. Hem uzun hem cok siddetli. Bir de kafama hareketlerini cok takmaya basladim uyuyan cocugu zorla uyandiriyorum hareket etsin diye sonrada uzuluyorum uyandirdim diye. Bi geleydi hepimiz rahatlasaydik.

Bu arada genital bolge kemiklerimde veee genital bolge etlerinde bazen cok ciddi aci hissediyorum. Bacaklarimi kapattigimda daha cok aciyo acinca rahatliyorum. Bunun sebebi nedir acaba

Canım yaa senin işinde zor ama beterin beteri var diyolar ya ben oyum işte sana göre keşke iki üç cm açılmam olsa yarın gel yatıralım dese . Sancı beklemekten hatta gına geldi bana
Beklediğimiz için gelmediğini düşünüyorum artık. Dün akşamdan itibaren saldım kendimi, takmıycam artık inşallah. Sen de boşvermeyi dene bakalım
Gece rahat uyumuşum ağrısız sızısız. Sabahta çok dinlenmiş olarak enerjik ve pozitif uyandım. Şuan deli gibi temizlik yapacak güçte hissediyorum ama yapmıycam. Öğleden sonra bi piknik planımız var ohh gideyim yayılayım çimenlere misss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…