2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sanki sezeryan yeni olmuşum gibi ağrılar var dayanamiyorum ağlıyorum artik 2 sene bile olmadığı için mi bu kadar acı işkence cekiyorum ben(

Sonra geçiyor uyuyorum ama genelde 2-3 günde bir doğum başladı korkusu yaşıyoruz...hele o idrara sıkışma duygusu bildiğin bebek başıyla ittiriyor inmeye çalışıyor ama bu söylediklerimi doktor hiç önemsemiyor her hamilelik farklı olur falan deyip geçiştiriyor...gece falan acil doğurmaktan korkmaya başladım anestezi doktoru uykulu olursa doktor gece uyandırınca ters davranırsa falan diye

Evde de rahatsızıma ben sancılardan ilk hamileliğimde bunlar olduğunda 3cm açılmayla doğum başlamıştı ardından sancılar sıklaştı falan bağıra çağıra hastaneye dar düştük biz...şimdi sürekli ağrı sancı halindeyim ama bişey yok...garip geldi

İnşallah canım doktor günü verince için bi hoş oldu ağladım karnımda baba Allahın verdiği mucizeden kopma hissi ... Hey gidi annelik herşeyi her yönünden Düşünüyoruz... Hem ağlarım hem gülerim hesabı oldum resmen... Hepimiz kuzucuklarımızı doya doya kokluyacağız İnşallah az kaldı .... Sen normal bekliyorsun bakalım vakit saat nezaman olur normalin dakikası hiç belli olmaz....Her dakika yaklaşıyorsun mutlu sona İnşallah ...

Olabilir canım son 10 günüm artık böyle sancılı sancılı geçecek demek ki doktor da hiç önemsemedi olur falan diyor
Dün de dedi doktor bunlar normal sancılar dedi son ay çok oluyor gerçekten düzenli değilse hiç sıkıntı etneyin

Bu arada genital bolge kemiklerimde veee genital bolge etlerinde bazen cok ciddi aci hissediyorum. Bacaklarimi kapattigimda daha cok aciyo acinca rahatliyorum. Bunun sebebi nedir acaba
Canım çatımız iyice açıldı yani bacaklarını sıkma zaten doğru değil çocuk kafasını yerleştirdi beni de artık hiç kapanmıyor bacaklarım başı yerleşik Çünkü hatta eskiden kadınlar bu yöntemle anlarmış çocuğun dönüp yerleştiğini ve doğum zamanını

Bende bazen aynı şeyi düşünüyorum içimde olmayacağını düşündükçe bir boşluk oluyor ama keşke diyorum gelse artık kucağımda olsun gözümün önünde olsun. Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla doğuralım hepimiz kuzucuklarımızı

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Bu sabah Doğum haberi alırım dedim ama Yok yine
Ben kötüyüm yA. Dünkü çatı muayenesi sonrası bel ve karın ağrılarım arttı. Gece sağa sola dönerken ağlatacaktım resmen.
Bir de bu göbek düşmesi durumu.
Üst kısımda bişey Yok. Hala yukarıda. Ama aşağısı o kadar düştü ki. Ağırlık çekiyor yere doğru resmen. Ağrılarım da katlanıyor doğal olarak. Sona yaklaştığımı hissediyorum.
Dün benim doktorun bahsettiği çatı basıklığı ve bebek omuz zedelenmesi ile ilgili hiçbir yazı bulamadım.
Sadece çatı darlığı çıkıyor. Aranızda duyan var mı kızlar? Eşim kafamı karıştırmakta. O daha endişeli yA omuzu çıkarsa diyor.
Bir de bebişin beşiği kuruldu dün. Bakıp bakıp ağlıyorum inanamıyorum altı sene şonra.
Bir de bizim cibinlik çook uzun yerlere sürünüyor. Adam standart dedi. Sizlerin cibinlik boyları nasıl? Yere değmeyecek şekilde kestireyim dedim. Ama eşim gerek Yok sürünsün yerde ne olacak diyor

Hadi inş iyi haberlerle gel Can'ım söylediklerin sancı gibi.

Sancım yok yine yaa az önce bi 35 e çıktı sevindim ne olcak bu halim bilmiyorum

Canim üzme kendini güzel dusun güzel olacak Allahin izniyle. Omuz takılması çok nadir görülen birşey diye biliyorum ve öngörülen birşey degilmis. Doktorun neye göre konuştu catin dar ise riske atma tabi.

Benim ebe de omuz işini biz bilemiyoruz dedi bazen 2 kilo çocuğun takılır bazen 4 kilonun takılmaz doğum anında müdahale etmeye çalışıyoruz dedi ama önceden bilemeyiz dedi

Gözün aydın canım. Heyecan olmaz mı nereden nerelere geldik. Sağlıkla kucağına alman nasip etsin canım. Senin kadar bende meraktaydım az kaldı kavuşmanıza ne guzel

Canım belki açılmayı tetiklemiştir çatı muayenesi, az kaldı son zamanlarımızı geçiriyoruz üzme kendini. Omuz çıkması duymadımda omuz takılması duydum bebek normalde yüzü popoda çıkarmış rahimden kanaldan geçerken yan dönüp tekrar yüzü popoya dönermiş kanaldan geçerken eğer yan dönmezse omuz takılabilirmiş çok nadir görülen vakalardanmış. Ama omuz çıkmasını hiç duymadım eğer doktoruna güveniyorsan birşey olmaz diyorsa sıkıntı yapma bence. Biraz doktorunun verdiği güven önemli olan burda. Bol bol dua et heyecan telaş yapma hep iyiyi düşün.

Buda mı gol değil

Ben de 1 aydır bu durumdayım. Aynen ilk hamileliğimde yaşamadığım şeyler oluyor bu kez. o erkekti bu kız ondan mı bu kadar farklı yoksa 2. Hamilelikler mi böyle bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı..
Benim ikisi de erkek ama hamilelik süreçleri baya farklı. Tek ortak olan çatı ağrısı. Sanırım yaş faktörü de önemli. İnşallah hepimiz vaktinde hayırla sağlıkla kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…