- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.481
Olabilir canım son 10 günüm artık böyle sancılı sancılı geçecek demek ki doktor da hiç önemsemedi olur falan diyor
Sonra geçiyor uyuyorum ama genelde 2-3 günde bir doğum başladı korkusu yaşıyoruz...hele o idrara sıkışma duygusu bildiğin bebek başıyla ittiriyor inmeye çalışıyor ama bu söylediklerimi doktor hiç önemsemiyor her hamilelik farklı olur falan deyip geçiştiriyor...gece falan acil doğurmaktan korkmaya başladım anestezi doktoru uykulu olursa doktor gece uyandırınca ters davranırsa falan diyeAynen anlattığın gibi çişim geliyor tuvalete zor gidiyorum o derece sıkıştığımı hissediyorum ve sonuç birkaç damla. Ben de oğlumda böyle şeyler yaşamadım. Dün gece eşimle neredeyse acile gidecektik. Şuan da nasılsın sen? Benim bugün de bebeğin hareketleri ağrılı..
Evde de rahatsızıma ben sancılardan ilk hamileliğimde bunlar olduğunda 3cm açılmayla doğum başlamıştı ardından sancılar sıklaştı falan bağıra çağıra hastaneye dar düştük biz...şimdi sürekli ağrı sancı halindeyim ama bişey yok...garip geldiEki Görüntüle 2141216
İlk hamileliğimde nstde 90ları gördüğüm gün doğumum olmamıştı. Bundan 3 gün sonra 10 dk aralıklı düzenli sancıyla gittiğimde nst 30 larda sancı gösteriyordu ve ben o gün doğum yaptım...
İki gün önce nstde 10 larda sancı çıktı moralim bozuk ultrasona ve muayeneye girdim. Dr 3 cm açıklığın var hemen yada yarın yatışını yapalım az bi suni sancı desteğiyle doğurursun dedi
Kısacası nstde çıkan sancının tek başına pek bir anlamı yokmuş. Bebeğin hareketleri, kalp atışı değerlendiriliyor asıl.
İnşallah canım doktor günü verince için bi hoş oldu ağladım karnımda baba Allahın verdiği mucizeden kopma hissi ... Hey gidi annelik herşeyi her yönünden Düşünüyoruz... Hem ağlarım hem gülerim hesabı oldum resmen... Hepimiz kuzucuklarımızı doya doya kokluyacağız İnşallah az kaldı .... Sen normal bekliyorsun bakalım vakit saat nezaman olur normalin dakikası hiç belli olmaz....Her dakika yaklaşıyorsun mutlu sona İnşallah ...Canım hadi gözün aydın öyle derken böyle derken geldi çattı günün çok şükür atlattın o kötü günleri kızına kavuşmana az kaldı. Kilosuda iyi artık için rahat olsun heyecan yapma bugünler gelsin diye bekliyorduk hep :) Sıkıntısız bir doğumun olur inşallah
Dün de dedi doktor bunlar normal sancılar dedi son ay çok oluyor gerçekten düzenli değilse hiç sıkıntı etneyinOlabilir canım son 10 günüm artık böyle sancılı sancılı geçecek demek ki doktor da hiç önemsemedi olur falan diyor
Canım çatımız iyice açıldı yani bacaklarını sıkma zaten doğru değil çocuk kafasını yerleştirdi beni de artık hiç kapanmıyor bacaklarım başı yerleşik Çünkü hatta eskiden kadınlar bu yöntemle anlarmış çocuğun dönüp yerleştiğini ve doğum zamanınıBu arada genital bolge kemiklerimde veee genital bolge etlerinde bazen cok ciddi aci hissediyorum. Bacaklarimi kapattigimda daha cok aciyo acinca rahatliyorum. Bunun sebebi nedir acaba
İnşallah canım doktor günü verince için bi hoş oldu ağladım karnımda baba Allahın verdiği mucizeden kopma hissi ... Hey gidi annelik herşeyi her yönünden Düşünüyoruz... Hem ağlarım hem gülerim hesabı oldum resmen... Hepimiz kuzucuklarımızı doya doya kokluyacağız İnşallah az kaldı .... Sen normal bekliyorsun bakalım vakit saat nezaman olur normalin dakikası hiç belli olmaz....Her dakika yaklaşıyorsun mutlu sona İnşallah ...
Hadi inş iyi haberlerle gel Can'ım söylediklerin sancı gibi.Uff 6:30 dan beri ayaktayım zaten üçte yattımgece boyunca karnö sertleşti durdu her uyandığımda belim de ağrıyordu ama şimdi ağrım yok galiba. Bi saat sonra eşimi uyandırıp hastaneye gitcem acaba sancı falan çıkıcak mı çok merak ediyorum tabi doğum günü ve şekli de belirlencek gece boyunca doğum yapan birikerini gördüm rüyamda ne olucak bu halimiz hiç bilmiyırum
Görüşmedin dimi Can'ım doktorla daha? Bakalım o ne diyecek?Sancım yok yine yaa az önce bi 35 e çıktı sevindimne olcak bu halim bilmiyorum
Yok canım nst deyim braz da sıra var daha beklerim herhaldeGörüşmedin dimi Can'ım doktorla daha? Bakalım o ne diyecek?
Canim üzme kendini güzel dusun güzel olacak Allahin izniyle. Omuz takılması çok nadir görülen birşey diye biliyorum ve öngörülen birşey degilmis. Doktorun neye göre konuştu catin dar ise riske atma tabi.Günaydın kızlar. Nasılsınız? Bu sabah Doğum haberi alırım dedim ama Yok yine
Ben kötüyüm yA. Dünkü çatı muayenesi sonrası bel ve karın ağrılarım arttı. Gece sağa sola dönerken ağlatacaktım resmen.
Bir de bu göbek düşmesi durumu.
Üst kısımda bişey Yok. Hala yukarıda. Ama aşağısı o kadar düştü ki. Ağırlık çekiyor yere doğru resmen. Ağrılarım da katlanıyor doğal olarak. Sona yaklaştığımı hissediyorum.
Dün benim doktorun bahsettiği çatı basıklığı ve bebek omuz zedelenmesi ile ilgili hiçbir yazı bulamadım.
Sadece çatı darlığı çıkıyor. Aranızda duyan var mı kızlar? Eşim kafamı karıştırmakta. O daha endişeli yA omuzu çıkarsa diyor.
Bir de bebişin beşiği kuruldu dün. Bakıp bakıp ağlıyorum inanamıyorum altı sene şonra.
Bir de bizim cibinlik çook uzun yerlere sürünüyor. Adam standart dedi. Sizlerin cibinlik boyları nasıl? Yere değmeyecek şekilde kestireyim dedim. Ama eşim gerek Yok sürünsün yerde ne olacak diyor
Benim ebe de omuz işini biz bilemiyoruz dedi bazen 2 kilo çocuğun takılır bazen 4 kilonun takılmaz doğum anında müdahale etmeye çalışıyoruz dedi ama önceden bilemeyiz dediGünaydın kızlar. Nasılsınız? Bu sabah Doğum haberi alırım dedim ama Yok yine
Ben kötüyüm yA. Dünkü çatı muayenesi sonrası bel ve karın ağrılarım arttı. Gece sağa sola dönerken ağlatacaktım resmen.
Üst kısımda bişey Yok. Hala yukarıda. Ama aşağısı o kadar düştü ki. Ağırlık çekiyor yere doğru resmen. Ağrılarım da katlanıyor doğal olarak. Sona yaklaştığımı hissediyorum.
Dün benim doktorun bahsettiği çatı basıklığı ve bebek omuz zedelenmesi ile ilgili hiçbir yazı bulamadım.
Sadece çatı darlığı çıkıyor. Aranızda duyan var mı kızlar? Eşim kafamı karıştırmakta. O daha endişeli yA omuzu çıkarsa diyor.
Bir de bebişin beşiği kuruldu dün. Bakıp bakıp ağlıyorum inanamıyorum altı sene şonra.
Bir de bizim cibinlik çook uzun yerlere sürünüyor. Adam standart dedi. Sizlerin cibinlik boyları nasıl? Yere değmeyecek şekilde kestireyim dedim. Ama eşim gerek Yok sürünsün yerde ne olacak diyor
Kızlar bizde bugun günümüzü aldık... Çarşamba yatıcam tedbir amaçlı iğnemi salı kesicem sancım vardı nts de ama normal sayılır bu haftada 60 65 arası zaman zaman .. Bebek bugun hareketliydi doktor hareket azalırsa hemen gel dedi... Nefes alıp veriyor zaten 1 aydır biliyorum bebek dışardan gözüküyor bugunde doktor nefes alış verişi güzel bebeğin dedi.... Çarşamba herşeye hazır gel dedi ama sıkıntı olmadığı müddetçe cuma sabah alıcam dedi 4 mayıs İnş Rabbim nasip ederse şimdi 4 gün var yatmama eksikleri temizliği falan halledip yatıcam İnş Bi heyecan bastiki sormayınnnnnn
Günaydın kızlar. Nasılsınız? Bu sabah Doğum haberi alırım dedim ama Yok yine
Buda mı gol değilUff 6:30 dan beri ayaktayım zaten üçte yattımgece boyunca karnö sertleşti durdu her uyandığımda belim de ağrıyordu ama şimdi ağrım yok galiba. Bi saat sonra eşimi uyandırıp hastaneye gitcem acaba sancı falan çıkıcak mı çok merak ediyorum tabi doğum günü ve şekli de belirlencek gece boyunca doğum yapan birikerini gördüm rüyamda ne olucak bu halimiz hiç bilmiyırum
Benim ikisi de erkek ama hamilelik süreçleri baya farklı. Tek ortak olan çatı ağrısı. Sanırım yaş faktörü de önemli. İnşallah hepimiz vaktinde hayırla sağlıkla kucağımıza alalımBen de 1 aydır bu durumdayım. Aynen ilk hamileliğimde yaşamadığım şeyler oluyor bu kez. o erkekti bu kız ondan mı bu kadar farklı yoksa 2. Hamilelikler mi böyle bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?