- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.501
Allah korusun öyle birşey olursa genelde sabaha kadar kontrol altında tutup, sabah sezeryana alıyorlar. Benim hastane çantam bile hazır değil. Bu halde neyime güvenipte hazırlamıyorum acaba. Birkaç eksiğim var onlardan hazırlasayım gelmiyor sanırımSonra geçiyor uyuyorum ama genelde 2-3 günde bir doğum başladı korkusu yaşıyoruz...hele o idrara sıkışma duygusu bildiğin bebek başıyla ittiriyor inmeye çalışıyor ama bu söylediklerimi doktor hiç önemsemiyor her hamilelik farklı olur falan deyip geçiştiriyor...gece falan acil doğurmaktan korkmaya başladım anestezi doktoru uykulu olursa doktor gece uyandırınca ters davranırsa falan diye
Kandil diye tercih ettik bizde hayırlısı inşallah.30 Nisan'da baya doğum var heralde ay sagsaglim cikalimda ameliyattan :)
Amin en başı o tabi. Yavrumuzu görünce bugünleri unutuvercesBenim ikisi de erkek ama hamilelik süreçleri baya farklı. Tek ortak olan çatı ağrısı. Sanırım yaş faktörü de önemli. İnşallah hepimiz vaktinde hayırla sağlıkla kucağımıza alalım
Sen Kayseri'de kime gidiyorsun Dr a tatlımBen hastaneye gittigimde sirf boyle durumlar yasamamak icin suratsiz suratsiz takiliyorum kimsenin yuzune bakmiyorum
Tekrar çatı muayenesi yapar mı bilmiyorum kiDur bakalım bi muayene ol inşallah açılman vardır. Benim de nst böyleydi moralim bozuk muayeneden gülerek çıktım. Senin de öyle olcak inşallah
Zaten bize gelmez şu ağrılar sancılarDünden beri belime arada iğne yaparlar gibi ağrı giriyor duzenli de değil ama gitsem mi bı dr a nst için
Benim ebe de omuz işini biz bilemiyoruz dedi bazen 2 kilo çocuğun takılır bazen 4 kilonun takılmaz doğum anında müdahale etmeye çalışıyoruz dedi ama önceden bilemeyiz dedi
Omuz çıkması değil aslında. Onun kastettiği omuz zedelenmesi oluyormuş. Bir iki hafta kıyafeti iğnelenerek kullanılıyormuş.Canım belki açılmayı tetiklemiştir çatı muayenesi, az kaldı son zamanlarımızı geçiriyoruz üzme kendini. Omuz çıkması duymadımda omuz takılması duydum bebek normalde yüzü popoda çıkarmış rahimden kanaldan geçerken yan dönüp tekrar yüzü popoya dönermiş kanaldan geçerken eğer yan dönmezse omuz takılabilirmiş çok nadir görülen vakalardanmış. Ama omuz çıkmasını hiç duymadım eğer doktoruna güveniyorsan birşey olmaz diyorsa sıkıntı yapma bence. Biraz doktorunun verdiği güven önemli olan burda. Bol bol dua et heyecan telaş yapma hep iyiyi düşün.
Çatı dar değilmiş Can'ım basıkmış sadece. Basıklığı da duymadım hiç internette de çıkmıyor. Onda da omuz zedelenmesi olabiliyormuş bazen. Ama ciddi bişey değil dedi de insan kafasına takmadan duramıyor işte.Canim üzme kendini güzel dusun güzel olacak Allahin izniyle. Omuz takılması çok nadir görülen birşey diye biliyorum ve öngörülen birşey degilmis. Doktorun neye göre konuştu catin dar ise riske atma tabi.
Sonuçta kesin olacak diye bişey yok değil mi:)Omuz çıkması değil aslında. Onun kastettiği omuz zedelenmesi oluyormuş. Bir iki hafta kıyafeti iğnelenerek kullanılıyormuş.
Doktoruma güveniyorum kuzum. Ama ağrısı acısı olur mu diye sormak gelmedi aklıma. Öyle olursa ilk haftalar zor geçer diye düşündüm sadece. İnş olmaz tabi allahın izniyle
Kızlar akşamüstü sancılandım.acil sezeryan aldılar.minik kızım 2550 gr dünyaya geldi.hersey o kadar anı geliştiki çantam bile zor yetişti.nerdeyse çıplak kaliyodu pamuk kizim
Can'ım şiddeti az ama düzenli sanki.
Hadi bugün hazırla :) artık zamanı. Yarım saatini almaz Can'ım. Ne olur ne olmaz.Allah korusun öyle birşey olursa genelde sabaha kadar kontrol altında tutup, sabah sezeryana alıyorlar. Benim hastane çantam bile hazır değil. Bu halde neyime güvenipte hazırlamıyorum acaba. Birkaç eksiğim var onlardan hazırlasayım gelmiyor sanırım
Hoşgeldin balım. Her gidenin yokluğu o kadar belli ki... biz de özlüyoruz hepinizi. Çok geçmiş olsun Can'ım kuzucuk atlatır inş yakın zamanda. Kilo da alır merak etme.Kızlar selamlar herkese, hepiniz iyisinizdir umarım? Mesajları okuyamadım çok birikmiş, Doğum yapanlar vardır mutlaka, kimler acaba bana özet geçer misiniz? Benim bebişin sarılığı düşmüyor, giderek de zayıflıyor, dün idrar kültürü verdik enfeksiyondan şüphelendiler, pazartesi sonuç çıkacak.. çok uykusuz ve Yorgun’um, iki saatte bir hem emmeye zorluyoruz hem mama veriyoruz.. grip oldum kafamı kaldıramıyorum, öksürüyorum dikişlerim ve karnımın içi çok acıyor.. ama çok şükür diyorum yine de.. sizler de durumlar nasıl? Ayy çok özledim hepinizi
Yok Can'ım kesin değil. Sadece bilginiz olsun bazen aileler Doğum sonrası üzülebiliyor keşke söyleseydiniz diyebiliyor dedi. O yüzden paylaştı.Sonuçta kesin olacak diye bişey yok değil mi:)
Gecen pazartesi doktor catiya bile girmemis dedi ama anlamadim kuzum ya. Son ayima kadar heo bacak bacak ustune atarak oturdum simdi imkansiz kapatamiyorum zaten bacagimiCanım çatımız iyice açıldı yani bacaklarını sıkma zaten doğru değil çocuk kafasını yerleştirdi beni de artık hiç kapanmıyor bacaklarım başı yerleşik Çünkü hatta eskiden kadınlar bu yöntemle anlarmış çocuğun dönüp yerleştiğini ve doğum zamanını
Bende öyle düşündüm acaba düzenli mi diye ilk tümsekte 35 te biraz uzun süre sabit kaldı ikinci tümsekte 32-33 aradı gitti geldi . nst bitti kasılmam daha çok oldu resmen nst ye grince duruluyor . Doktorda gelmedi hala gıcık oldum ne olcaksa belli olsun artıkCan'ım şiddeti az ama düzenli sanki.
Hadi bugün hazırla :) artık zamanı. Yarım saatini almaz Can'ım. Ne olur ne olmaz.
Hoşgeldin balım. Her gidenin yokluğu o kadar belli ki... biz de özlüyoruz hepinizi. Çok geçmiş olsun Can'ım kuzucuk atlatır inş yakın zamanda. Kilo da alır merak etme.
Yok Can'ım kesin değil. Sadece bilginiz olsun bazen aileler Doğum sonrası üzülebiliyor keşke söyleseydiniz diyebiliyor dedi. O yüzden paylaştı.
Bizim kuzeninimizin başına geldi canım. Ama o risk doğru ıkınmayla minumum düzeye indirilebilir demişti. Çok korkuyordu normal doğumdan. Ikın dedikleri an ıkınamadığı için sanırım doktor çekmek zorunda kalmış. Ikınmayınca kemikler açılmıyor ya da esnemiyor sanırımÇatı dar değilmiş Can'ım basıkmış sadece. Basıklığı da duymadım hiç internette de çıkmıyor. Onda da omuz zedelenmesi olabiliyormuş bazen. Ama ciddi bişey değil dedi de insan kafasına takmadan duramıyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?