2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Selam kızlar sanırım benimde Mayıs sonu doğumum olacak erken gelme riskim var suyumuz fazla. Sizleri uzun zamandır takip ediyorum yazmadan uzaktan :) bilgilerimi sayenizde tazelemis oldum 2. çocuk benim ergen bir oğlum var bir sürü tedaviler ve sonucunda 2. Geliyor inşallah. Herkes acilmadan yana sıkıntılı oldugundan yazmadan edemedim benim ilk doğumumda hafif adet ağrısı başladığında ben çok uzun yürüyüş yaptım evde alan dar faydali olacağını sanmam dışarı çıktım ve hastaneye gittiğimde 5 cm açılma var dediler kolay bir doğum olmuştu size uzun yürüyüşler tavsiye ediyorum. Şuan emrken doğum riskim olduğundan bana uzun yürüyüşler yasak. Herkese hayırlı evlatlar kolay doğumlardan dilerim

Can'ım benim de geçen hafta 40 çıkmıştı böyle düzenli olarak. Dr paniklemişti niye böyle sancıların çok düzenli dedi magnezyum verdi. Tabi senin için böyle bişeye gerek Yok.
Belki de kuzum. Ikınma ile ilgili bir şey demedi. Bekleyip görücez artık tekrar doktorla konuşuruz bu durumu eşim de konuşur o da rahat eder. Senin sancılar ne alemde?

peki yürürken kasıklarda ağrı oluyormuydu

Bide kızlar hastanede gelen misafirlere kolonya dökecekmisiniz.o alkol kokusu bebisleri rahatsız edermi ki

İnşallah rahatlar içiniz canım. Ben çok iyiyim sancı vs hiç yok inan dün dışarı bile çıktım :) sen nasılsın kanama vs olmadı dimi muayene sonrası

Geçmiş olsun canım ikinizde hemen iyilesirsiniz inşallah

Canim süt peynir yoğurt tuketimini arttir. Ben yogurt fazla sevmiyorum ama gunluk 2 bardak hatta bazen daha fazla süt iciyorum ve kramplarim tamamen gecti. Süt icmeden once benimse oyle iki geceye bir kramp giriyordu. Sade bacaklarima da degil inan ki serce parmagima girdigi bile oluyordu. Süt cok rahatlatiyor.

Aaa kaç kere çıkmıştı senin ki acaba biraz daha dursam çıkarmıydı diye de merak etmiyor değilim

Canım çok geçmiş olsun, bu sezaryenin sonrası gerçekten ızdıraplı anladığım kadarıyla. Beslenmene dikkat etmeye çalış. Bebekte sarılık da bir çok annenin karşılaştığı bir durum. İnşallah en kısa zamanda iyileşir kuzey bebek. Bizde de doğumlar iyice hız kazandı. Pazartesi üç dört Doğum var sanırım. Benim de çarşamba sezaryen. Şu beş gün hayırlısıyla geçsin istiyorum. Mayıs derken mayıs ortasına kadar grupta doğurmayan kimse kalmayacak gibi görünüyor

Bide kızlar hastanede gelen misafirlere kolonya dökecekmisiniz.o alkol kokusu bebisleri rahatsız edermi ki
Hastaneye gelen giden olmaz bizim...ama kendim için duru nun mandalina kolonyası var ondan almayı düşünüyorum çok güzel kokuyor ferahlatıyor limon kolonyası sevmem hastanede başka şeye izin vermiyorlardı daha once bikaç ameliyat geçirdim de sürekli o alkollü limon kokusu beni fena yapıyor ozellikle götürcem...bebeği rahatsız edeceğini sanmıyorum sık sık pencereleri açıp odayı havalandırırız zaten

Üzülme kuzum ödemleri falan inmiştir 200-300gr düşme çok normal toparlar inşallah annesi dünyaya uyum sağlamaya çalışıyor...sarılıgı da geçer...tahlilde mi yüksek çıkıyor kendisi mi sarı? Bazen normale dönse bile kendi yüzünün göz içlerinin sarı rengi hemen geçmiyor zaman alıyor...sakin ol...annenin stresi endişesi bebeğe geçer...sen ne kadar huzurlu olumlu olursan bebeğin de o kadar iyi olur

basık demek kısa demek o zaman ben öyle oturtum kafamda cnm başka bir doktorun daha fikrini al derim anlamış olursun hem.

biz bu doğru nefesi ıkınmayı nasıl yapacağız arkadaşım, burnumda tıkalı bugünde balgam sökülüyor hastamı olcam şaşırdım kendime.

Allah şifa versin cnm bebişini de sana da. Az daha dayan inş çabucak geçer.

biz bu doğru nefesi ıkınmayı nasıl yapacağız arkadaşım, burnumda tıkalı bugünde balgam sökülüyor hastamı olcam şaşırdım kendime.
Ayni sey sürekli benim de aklimda. Aylardir burnum tıkali. Nefes egzersizlerine baslayim diyorum nefes alamıyorum. Dogumda da boyle olacak doye korkutorum.

Hayırlısıyla vaktinde alırsın inşallah kucağına benim de su fazla Dr aniden suyun gelebilir diyor hep sana sebebi için birşey söyledi mi şeker yüklemesi yaptırmış mıydın ?

Can'ım kolonya alacağız biz. Bebek şişelerine doldurduğum Kolonyadan dökeriz.
Rahatsız olursan gül suyu dökebilirsin zararı da olmaz.

İnşallah rahatlar içiniz canım. Ben çok iyiyim sancı vs hiç yok inan dün dışarı bile çıktım :) sen nasılsın kanama vs olmadı dimi muayene sonrası
Oh maşallah. Benim halim Yok adım atmaya ama bugün zorlayıp çıkıcam biraz. Kanamam olmadı ama acayip bi ağrım oldu döndükten şonra. Hem belim de hem kasıklarım da. Sancıyı tetikledi sanırım muayene.
Aaa kaç kere çıkmıştı senin ki acaba biraz daha dursam çıkarmıydı diye de merak etmiyor değilim
2-3 kezdi Can'ım ama aralıkları düzenliydi. Burda kızlar söyledi düzenli olduğu için önemsiyormuş doktorlar. Yoksa ben sancı olarak düşünmemiştim hiç.
basık demek kısa demek o zaman ben öyle oturtum kafamda cnm başka bir doktorun daha fikrini al derim anlamış olursun hem.
Öyle düşündüm ben de Can'ım. Bakalım haftaiçi eski dr uma giderim bir. O ne diyecek.

canım bende düzenli olarak ara öğünde yoğurt yiyordum ama doktor iki hafta magnezyum kullan ama bu arada süt ve yoğurt tüketme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…