2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

canım bende düzenli olarak ara öğünde yoğurt yiyordum ama doktor iki hafta magnezyum kullan ama bu arada süt ve yoğurt tüketme dedi

bizde gelen olur.zaten herkes haber verin diyo hastanedeyken.bende de migren var.kokuya karşı çok duyarliyim.o yüzden ya limon kolonyası yada gül suyu götüreceğim ama karar veremedim bi türlü

Erkek anneleri geçen hasta doktorumun aktardığını söyleyeyim.zamanım olmadığı için yazamamistim.bizim bebiste su fıtığı olabilirmiş.
Normalde yumurtalık torbalarıyla vücudun birleştiği yerde bi damar varmış.anne karnındayken o damarın kapanması gerekiyormus.o damar kapanmayinca vücut boşluğundaki sıvı bebesin pipisindeki torbalarına doluyormus.buda pipideki torbaların daha büyük olmasına sebep oluyormuş.doktorumuz bebisimizin pipisindeki torbalar büyük olursa korkmayın dedi.bu damar 1 yaşına kadar kendiliğinden kapanabiliyormus kazanmazsa müdahale ediyorlarmış.çocuk doktorunuzla takibini yaparsınız dedi

Benim oglumda ilk dogdugunda muayenede bakmisti doktor demek ona bakti torbalarını skti birsey yapti

Kızlar bişey sorucam kızım karnımda sanki nefes aliyomus gibi hareketler yapıyor sizdede oluyomu bu ne ollaki nefes egzersizimi acaba

Kızlar bişey sorucam kızım karnımda sanki nefes aliyomus gibi hareketler yapıyor sizdede oluyomu bu ne ollaki nefes egzersizimi acaba
Ayy aynen canım yaa. Hatta en başta hıçkırık mı bu dedim ama Yok hıçkırık o kadar sık aralıklı olmaz diye düşündüm. Saniyelik şekilde karnım inip çıkıyor gibi.

İyi oldu Can'ım söylediğin. Tabi olmaz inş öyle bişey hiçbirimizde.

Ayy aynen canım yaa. Hatta en başta hıçkırık mı bu dedim ama Yok hıçkırık o kadar sık aralıklı olmaz diye düşündüm. Saniyelik şekilde karnım inip çıkıyor gibi.
O zaman nefes egzersizi yapiyo diye düşünüyorum hıçkırık çok.farkli çünkü bu aynen bizim göğüs kafesimizin inip kalkması gibi bişey

Evet canım benimki 1 aydır düzenli alıyor şükür dün ultrason dada izledik nefes alış verişini

olabilir pazartesi kontrolümüz var yeniden soracam acaba kapandimi diye
Gecer annesı sıkıntı etme benim oglumda da böbreklerinde genişleme vardı Çok korkuttular bizi ileride böbreğe alınır falan diye bir buçuk yaşında olacak genişlemesi küçülüyor çok şükür Allah Dermansız dert vermesin

Canım bizde özledik sizleri doğum yapanlar pek yazamıyor artık bebişlerden dolayı :) olsun bebişler ve siz iyi olunda gerisi önemli değil. Bayağı doğum yapan oldu normaller var bekliyoruz işte doğum yaparız diye. Bebişinde düzelir inşallah birşeyi çıkmaz. Bugünleri atlatırsınız merak etme geçici bu günler az daha toparlansın sende soluk alırsın canım bebişini öp bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…