- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.541
Canim süt peynir yoğurt tuketimini arttir. Ben yogurt fazla sevmiyorum ama gunluk 2 bardak hatta bazen daha fazla süt iciyorum ve kramplarim tamamen gecti. Süt icmeden once benimse oyle iki geceye bir kramp giriyordu. Sade bacaklarima da degil inan ki serce parmagima girdigi bile oluyordu. Süt cok rahatlatiyor.
Hastaneye gelen giden olmaz bizim...ama kendim için duru nun mandalina kolonyası var ondan almayı düşünüyorum çok güzel kokuyor ferahlatıyor limon kolonyası sevmem hastanede başka şeye izin vermiyorlardı daha once bikaç ameliyat geçirdim de sürekli o alkollü limon kokusu beni fena yapıyor ozellikle götürcem...bebeği rahatsız edeceğini sanmıyorum sık sık pencereleri açıp odayı havalandırırız zaten
Benim oglumda ilk dogdugunda muayenede bakmisti doktor demek ona bakti torbalarını skti birsey yaptiErkek anneleri geçen hasta doktorumun aktardığını söyleyeyim.zamanım olmadığı için yazamamistim.bizim bebiste su fıtığı olabilirmiş.
Normalde yumurtalık torbalarıyla vücudun birleştiği yerde bi damar varmış.anne karnındayken o damarın kapanması gerekiyormus.o damar kapanmayinca vücut boşluğundaki sıvı bebesin pipisindeki torbalarına doluyormus.buda pipideki torbaların daha büyük olmasına sebep oluyormuş.doktorumuz bebisimizin pipisindeki torbalar büyük olursa korkmayın dedi.bu damar 1 yaşına kadar kendiliğinden kapanabiliyormus kazanmazsa müdahale ediyorlarmış.çocuk doktorunuzla takibini yaparsınız dedi
Ayy aynen canım yaa. Hatta en başta hıçkırık mı bu dedim ama Yok hıçkırık o kadar sık aralıklı olmaz diye düşündüm. Saniyelik şekilde karnım inip çıkıyor gibi.Kızlar bişey sorucam kızım karnımda sanki nefes aliyomus gibi hareketler yapıyor sizdede oluyomu bu ne ollaki nefes egzersizimi acaba
İyi oldu Can'ım söylediğin. Tabi olmaz inş öyle bişey hiçbirimizde.Erkek anneleri geçen hasta doktorumun aktardığını söyleyeyim.zamanım olmadığı için yazamamistim.bizim bebiste su fıtığı olabilirmiş.
Normalde yumurtalık torbalarıyla vücudun birleştiği yerde bi damar varmış.anne karnındayken o damarın kapanması gerekiyormus.o damar kapanmayinca vücut boşluğundaki sıvı bebesin pipisindeki torbalarına doluyormus.buda pipideki torbaların daha büyük olmasına sebep oluyormuş.doktorumuz bebisimizin pipisindeki torbalar büyük olursa korkmayın dedi.bu damar 1 yaşına kadar kendiliğinden kapanabiliyormus kazanmazsa müdahale ediyorlarmış.çocuk doktorunuzla takibini yaparsınız dedi
O zaman nefes egzersizi yapiyo diye düşünüyorum hıçkırık çok.farkli çünkü bu aynen bizim göğüs kafesimizin inip kalkması gibi bişeyAyy aynen canım yaa. Hatta en başta hıçkırık mı bu dedim ama Yok hıçkırık o kadar sık aralıklı olmaz diye düşündüm. Saniyelik şekilde karnım inip çıkıyor gibi.
Benim oglumda ilk dogdugunda muayenede bakmisti doktor demek ona bakti torbalarını skti birsey yapti
İyi oldu Can'ım söylediğin. Tabi olmaz inş öyle bişey hiçbirimizde.
Neden ki ben günde iki kere magnezyum kullanıyorum ama süt yoğurtta tüketmeye çalışıyorumcanım bende düzenli olarak ara öğünde yoğurt yiyordum ama doktor iki hafta magnezyum kullan ama bu arada süt ve yoğurt tüketme dedi
Çok tatlı Can'ım. Güle güle kullanın ve kullansınlar :) anahtarlık çok güzel fikir bence.Bebek sekerimiz geldi kizlar nasil olmusEki Görüntüle 2141289
Evet canım benimki 1 aydır düzenli alıyor şükür dün ultrason dada izledik nefes alış verişiniKızlar bişey sorucam kızım karnımda sanki nefes aliyomus gibi hareketler yapıyor sizdede oluyomu bu ne ollaki nefes egzersizimi acaba
Gecer annesı sıkıntı etme benim oglumda da böbreklerinde genişleme vardı Çok korkuttular bizi ileride böbreğe alınır falan diye bir buçuk yaşında olacak genişlemesi küçülüyor çok şükür Allah Dermansız dert vermesinolabilir pazartesi kontrolümüz var yeniden soracam acaba kapandimi diye
Neden ki ben günde iki kere magnezyum kullanıyorum ama süt yoğurtta tüketmeye çalışıyorum
O zaman çok.iyi benimkide bayadır yapiyo böyle doğmaya hazırlanıyolar demekki :))Evet canım benimki 1 aydır düzenli alıyor şükür dün ultrason dada izledik nefes alış verişini
Suda Eriyenlerden canımbilmiyorum ki eczacıya da sordum oda birşey diyemedi.senin kullandığım hap olarak mi yoksa suda katılanlardan mi
Canim naptin girebiliyo musun uygulamaya ben hala giremedim uygulamayi acinca beyaz bi ekran cikiyoBende giremiyorum uyuz oldum dünden beri
Kızlar selamlar herkese, hepiniz iyisinizdir umarım? Mesajları okuyamadım çok birikmiş, Doğum yapanlar vardır mutlaka, kimler acaba bana özet geçer misiniz? Benim bebişin sarılığı düşmüyor, giderek de zayıflıyor, dün idrar kültürü verdik enfeksiyondan şüphelendiler, pazartesi sonuç çıkacak.. çok uykusuz ve Yorgun’um, iki saatte bir hem emmeye zorluyoruz hem mama veriyoruz.. grip oldum kafamı kaldıramıyorum, öksürüyorum dikişlerim ve karnımın içi çok acıyor.. ama çok şükür diyorum yine de.. sizler de durumlar nasıl? Ayy çok özledim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?