2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

İnşallah olmaz canım benim doktor sana orda olabilecek olanı söylemiştir illa olacak diye birşey yok bence stres yapmazsak güzel doğumlar yapabiliriz diye düşünüyorum. Doktoruna yine gittiğinde sorarsın yada ara sor acısı olurmu diye. Netten çocuk doktorlarına da soru sorabilirsin onlarda cevap veriyorlar içinde rahatlar hem.

Gecen pazartesi doktor catiya bile girmemis dedi ama anlamadim kuzum ya. Son ayima kadar heo bacak bacak ustune atarak oturdum simdi imkansiz kapatamiyorum zaten bacagimi

Canım valla maşallah sana ben 6. aydan sonra hayatta kapatamadım bacağımı. Hele şimdi görsen tam v şeklinde kesinlikle kapatamam çok acıyor kapatırsam çatım :) oturduğum yere düşüyor göbeğim zaten imkanı yok yani

Kızlar kontrolden geldik.geçen hafta 3000 çikmisti kızım bu hafta 2950vitaminı bırakmıştım şimdi tekrar devam edicem.yemeye devam..onun dışında her şey normal şükür.normal doğum ücreti 3300. Bi daha çocuk planlarsam özel sigorta yaptrcam

Kızlar çantaya neler koydunuz ben hatırlayamıyorum kafam karisyo sürekli sezeryan olacak bide bebek icin içeri ne vereceksiniz iyice panik yaptım eşim sakın ol sürekli kötüyü çağırıyorum diyo doktorum bile ama sanki bi tuhaflık var stresi atamıyorum uzerimden

iyi akşamlar güzel anneler birkaç sorum olacaktı gebelik şekeri olan anneler doktorunuzun doğum önersi normal mi sezaryan mi birde benim plasenta yaşlanması var aynı durumda olan varmi

Canım şekerler doğum şeklinin bir ilgisi yok. 3 farklı hastaneye gidiyorum 2 devlet 1 özel devlette farklı doktorlar da gördü ama hicbiri birsey demedi. Ilk bebeğimi nirmal dogumla dunyaya getirdigim icin bunu da normal bekliyorlar hersey de normal.
Plesenta yaşlanması yok canım birşey demediler bu konuda

Kendim için;
2 takım pijama
3 atlet 3 külot
Pet
Sütyen
Göğüs pedi
Sıcak su torbası
Bebek için ;
Doğum haneye verilecek iç zıbın çorap eldiven şapka tulum ve penye battaniye.
Bir takım yerden 10 bez ıslak mendil alt açma örtüsü pişik kremi bı kalın battaniye :)

yanlış hesaplamışlardır bana doktorum %100 doğru değil ölçülerimiz demişti

Sağol canim bende böyle koydum su torbası koymadim bebek icin çanta çok kıyafet almalı miyim sence

Dünkü çatı muayenesinden sonra belki sancim olur, belirtim vs olur dedim ama ben de tık yok. Aslinda rahatsiz degilim ama onumuzdeki haftaya kadar zor tuttum gelecek olanlari. Artik en kotu ihtimal carsamba damlarlar. Ben kimse gelmeden dogurmak istiyorum tek sıkıntı yaptigim konu bu. İnsanlarda erkenden dolusmak istiyor. Aramiz 3 saat. Sancilansam zaten dogum yapmadan yetisirsiniz. Neden beni strese sokuyorsunuz? Hergun arayip bebegin hareketleri nasil? Sezeryan mi olsan valla bana kafayi yedirteekler sanki benden daha cok dusunecekler Bebegimi. Bir de esim isten çıktı ki artik onu da bunaltirlar beni de. Ne isiniz var ya deli olacam. Burda amerikada yasayan bir arkadas vardi. Bir bilse aslinda ne kadar şanslı yalniz oldugu icin.

Kızlar ben geldim çarşamba günü salıngünü yatışının yapar çarşamba suni veririz demişti doktorum ama bugün pazartesi yatışını yapalım dedi bu rahim ağzını olgunlaştıran ilaç verilcek pazartesi salı günü de işe yararsa suni sancıyla normal doğumu denicez 1 mayısta yokum demişti ama bir iki doğum daha varmış galiba asistanına 1 mayısta gelicez galiba dedi . Nöbeti biz alırız en azından doğumlariçin gelirim dedi . Çok sevindim valla babasına doğum günü hediyesi olcak inşallah bzim kız o günü bekliyor demekki tık yok çünkü bu arada çatıma baktı yine açılma veya yumuşama yok bebeğide Çarşamba 3300 demişti bgün 3550 dedi artık kaç doğar bilmiyorum bizden haberler böyle baklım neler bekliyor beni

Biz şimdi doğuma giderken çantamıza mama koyalım mı? Bi de sürekli dicez dimi gebelik şekerimiz olduğunu ona göre kan şekerime bakcaklar.. başka yapacağımız bişey var mı?

Canım onun bi alakası yok bence. Bebek emmek isterse emiyor istemezse kesinlikle emmiyor. Oğlumu odaya çıkardıklarında kuzenimi eşi ağzına tıkmış emzigi oğlu emzik almadığı için çok çekmişlerdi. Oglum 14 ay sadece meme emdi. Ek gıdaya geçemedim. Sürüm onu doyuyordu ama kilo alması yavaşladı bir zaman sonra 6 ayda 1 kilo aldı mesela. Ama kesinlikle ne biberon aldı ne kaşıkla yemek yedi. Suya bile zor alıştırdık. Onuda direk bardakla içti. Emzik ve memem dışında birşeyi ağzına koymadı senin anlayacağın.

Az daha sabır geliyor minişin.Son günlerini dinlenerek geçir.Dua et bol bol
İnş kolay bir Doğum seni bekliyordur

Kizlar ben doguruyorum sanirim. Benim icin dua edin. Sabah beri sivi gelip duruyodu. En son baktim kan pihtisida var icinde. Simdi pembe bi su geliyo pecete dayanmiyo ped koydum artik. Yoldayim hastaneye gidiyorum. Dualariniza ihtiyacim var.
Ayy suyun geliyor galiba Allahım bi avazda kurtarsın inşallah . Sancıyı acıyı anlamadan pırt diye doğurmak nasip olsun

Kizlar ben doguruyorum sanirim. Benim icin dua edin. Sabah beri sivi gelip duruyodu. En son baktim kan pihtisida var icinde. Simdi pembe bi su geliyo pecete dayanmiyo ped koydum artik. Yoldayim hastaneye gidiyorum. Dualariniza ihtiyacim var.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz,hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Sağol canim bende böyle koydum su torbası koymadim bebek icin çanta çok kıyafet almalı miyim sence
Ben hepsini bir valize koydum canım 1 gün kalırım.diye hesaplayarak 2 kıyafet yeter dedim evimde çok yakın ihtiyaç olursa alınır ama senin ev uzaksa ekstra 1 takım daha koyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…