2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar ben doguruyorum sanirim. Benim icin dua edin. Sabah beri sivi gelip duruyodu. En son baktim kan pihtisida var icinde. Simdi pembe bi su geliyo pecete dayanmiyo ped koydum artik. Yoldayim hastaneye gidiyorum. Dualariniza ihtiyacim var.

Hadi inş doğum belirtisidir yaşadıkların
Bir avazda doğur inş.sağlıcakla çıkın hastaneden ikinizde.
Allah’a emanetsiniz

Kizlar ben doguruyorum sanirim. Benim icin dua edin. Sabah beri sivi gelip duruyodu. En son baktim kan pihtisida var icinde. Simdi pembe bi su geliyo pecete dayanmiyo ped koydum artik. Yoldayim hastaneye gidiyorum. Dualariniza ihtiyacim var.
Oh oh oh sonunda geliyo senin kız desene inşallah çok çok kolay bir doğum.olur canım saglikla inşallah hebersiz bırakma bizi

Bebişleri sarılık olan annişler ne durumdasınız

Bizi de buldu o sarılık illeti
3günlükken doktor başlangıç demişti
5.gün gittik doktora 14e yakın bir değer çıktı bilurbin değeri
Kan uyuşmazlığı yüzünden oluşmuş
Kilosu az olduğu için Işın verelim dedi doktor.1 gün hastanede Işın aldık
Ay ne kadar zor bir durum gözlerini korumak çok zor oldu
Bantı sürekli çıkarmak istedi durmadı içinde.Hiç uyumadan geceyi de bitirdik

Tekrar kana bakıldı 9a düşmüştü eve döndük
Dün tekrarlattık tahlili 12ye çıkmıştı
Doktor endişelenecek bir değer değil
Bol bol emzir dedi

Yarım saatte bir uyandırıp süt veriyorum
Uyku hali var tabi uyandırmak zor oluyor
Gece Işık’ta uyuyoruz
Rahatlasın diye her gün yıkıyorum
Kordon bağı bugün yarın düşecek gibi
Kopsa da rahat yıkasam artık
Bizden haberler bunlar

Ben hepsini bir valize koydum canım 1 gün kalırım.diye hesaplayarak 2 kıyafet yeter dedim evimde çok yakın ihtiyaç olursa alınır ama senin ev uzaksa ekstra 1 takım daha koyabilirsin
Uzak sayılmaz ama arabayla trafik olmazsa Esim de şimdi diyo alırım lazım olanları çanta büyük içine sunduğu kadar koy falan diye sağol canim yinede biriyle konuşunca daha rahatliyo insan

Hayırlısıyla doğur inşallah canim Allah kolaylık versin dualarımız seninle Allahın izniyle ikinizde sağ-salim atlatacaksınız

Uzak sayılmaz ama arabayla trafik olmazsa Esim de şimdi diyo alırım lazım olanları çanta büyük içine sunduğu kadar koy falan diye sağol canim yinede biriyle konuşunca daha rahatliyo insan
Evet canım fikir alışverişi yapmak güzel oluyo he ben bide ince bı hırka koydum kendime usursem diye

Hoşgeldin balım. Her gidenin yokluğu o kadar belli ki... biz de özlüyoruz hepinizi. Çok geçmiş olsun Can'ım kuzucuk atlatır inş yakın zamanda. Kilo da alır merak etme.
Canım hoşbuldum, iyice tenhalaşmış burası, dualarım sizinle hep aklımdasınız, allahım hepinizi sağ salim kurtarsın inşallah..

Evet kuzum biraz zor oldu benim ama herkesi böyle olmuyor anladığım kadarıyla.. heyecan yapma diycem ama insanın elinde değil, sağ salim kolay doğumlar olsun inşallah.. ben çok stres yaptım bebegi de sütü de etkiledi sen yapma da hem sütün bol olsun hem bebişin huzurlu olsun.. mayıs sonuna kalmaz bence de.. Ayy şu bir ay geçse herkesin düzeni otursa, ağız tadıyla bebeklerimizin sağlık haberlerini konuşsak
Canım 600 gram oldu verdiği kilo, iki saatte bir hem emiyor hem mama veriyoruz, çok şükür dün kilo vermesi durmuştu, sarılık da 15 de kaldı şimdilik.. pazartesi tekrar kontrol var, inşallah iyileşir bir an önce.. Rengi çok sarı değil, ölçüm cihazında öyle çıkıyor, uyku hali yoğun, kakası hala siyah sümüklü.. artık yeşil sarı arası bir renk olması lazımmış. İdrarından kan gibi bişi geliyor ki bu da beslenemedigini gösteriyormuş ben önce çok stesliydim ama kendimi unuttum sadece bebeğe odaklıyım.. sen nasılsın? Senin tarihin ne zamandı?

Allah şifa versin cnm bebişini de sana da. Az daha dayan inş çabucak geçer
Tatlım sezeryandan vaz mı geçtin? Normal dogum konusmussunuz Rabbim yardımcın olsun, inşallah bir avazda olsun Yekta bebeğimiz

Öperim tabi teyzesi teşekkür ederiz, bebişler uyuyunca biz de uyuyoruz, valla bir lokma şeyler insanın feleğini şaşırtıyor :) ama olsun çok şükür bugünümüze, allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.. sen nasılsın? Agrıların nasıl? Sağlık haberlerinizi alırız en kısa zamanda inşallah

Canım bizimkinde de sarılık 15 i buldu ama durdu ilerlemiyor da düşmüyor da.. yarım saatte bir uyandırman çok zor olur çünkü pelte gibi uyuyorlar, iki saatte bir uyandırıp hem süt hem mama verin dedi bizim doktor.. ben yıkamaya cesaret edemedim, annem pek cabbar değil, ben de tek basıma korkuyorum en azından kordonu düşse diye bekliyorum.. gece ışık açık uyumanızı doktor mu söyledi? Beyaz ışıkta mı uyuyorsunuz, biz gece lambası acıyorduk, lambayı yakalım bari

Yaa cok sevindim senin adina. Keske bana da oyle dese. Ama 41 i doldururuz dedi bu arada devlete mi gidiyorsun özele mi? Devlet ise az cok bende de ayni yolu izlerler. Ozelse de valla bravo boyle bir doktor buldugun icin. Ben basta devlette kontrollerimi yaptirip ozelde dogururum diyordum. Ama ozel doktorlarin hemen hepsi sezeryan yanlisi oldugu icin, normali destekleyenlerinde fiyati cok yuksek oldugu icin vazgectim.
Canim cok sevindim senin adina. Resmem gununde geliyor bebisin. Hadi hayirlisi bakalim. Saglikla kucagina al .

Sizler birer ikiser doguma gittikçe, sancilariniz sulariniz geldikce ben kendimi yalniz hissediyorum. Galiba mayis analari olarak en son ben doguracagim. Saglikla kucagimiza alalim zamanin cok önemi yok. Ama insan gün yaklaştıkça strese giriyor. Aklima dogumu getirmemek icin gun icinde nelerle ugrastigimi duysaniz sasirirsiniz :)

biz bu doğru nefesi ıkınmayı nasıl yapacağız arkadaşım, burnumda tıkalı bugünde balgam sökülüyor hastamı olcam şaşırdım kendime.
Şöyle canım ben son aşamaya geçemedim ama ebeler anlatıyor son aşamaya gelince. Çeneyi ğöğsüne yaslayıp burundan nefesle krnı şişirip büyük wc varmış hissi geliyormuş zaten o şekilde onlr ıkın deyince ıkınıyormuşsun. Ben yaşayamadım keşke yaşayabilseydim ama arkadaşım böyle anlatmıştı. Bir de yanlrda tutunacak yer gösteriyorlarmış sana. Oradan güç alman için. Kalan zamanlarda da bağırmak yerine tekrar nefes alıp karnı doldurmak önemliymiş. Bebek nefessiz kalınca kuzenin doktoru çekmek zorunda kalmış

Gözünaydınn eşine doğumgünü hediyesi geliyor demek ne güzel.
Rahim ağzını olgunlaştıran ilaç nasıl bişey canım?

Ben burayım sekerimm.. henüz tık yok!

Canım özele gidiyorum ana öyle çok çok özel olanlardan değil fiyatları falan uygun olanlarından . Doktorum normal yanlısı ztn bi arkadaşım tavsiye etmişti . Normalde bnm doktorda bi hafta daha beklermiş ama suyum az biliyosun ondan riske atmadı . Epidurali de sordum ilk doğumlarda özellikle rahat oluyor eğer suni sancı işe yararsa almanı tavsiye ederim dedi .uff çok heyecanlıyım seninki de bekletmeden kendi sancınla gelir inşallah

Ya ben okuyamadım misafir var gelişmeleri biri yazsın nolurrr
Fatma ana otu aldım sancı başlayınca suya koyuyormuşsun açıldıkça rahim açılıyormuş sonra sudan çıkartıyosun o kapanınca rahim toparlanıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum

Gözünaydınn eşine doğumgünü hediyesi geliyor demek ne güzel.
Rahim ağzını olgunlaştıran ilaç nasıl bişey canım?
Sağol canım benim artık jel mi fitil mi orasını tam bilmiyorum vajinadan veriyorlarmış bu rahim ağzının yumuşamasını ve açılması sağlıyormuş eğer yumuşama veya açılma olmazsa suni vermiyolar sezeryana alıyolar . Sen benden şanslısın yani ne güzel 3 cm açılman var benim maalesef yumuşama veya açılma yok

Ay canım hadi inşallah kurtulursun hayırlısıyla ay seninde günün belli oldu güzel haberlerini bekliyoruz yaa çok sevindimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…