- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.581
Aminnn inşallahAz daha sabır geliyor minişin.Son günlerini dinlenerek geçir.Dua et bol bol
İnş kolay bir Doğum seni bekliyordur
Kizlar ben doguruyorum sanirim. Benim icin dua edin. Sabah beri sivi gelip duruyodu. En son baktim kan pihtisida var icinde. Simdi pembe bi su geliyo pecete dayanmiyo ped koydum artik. Yoldayim hastaneye gidiyorum. Dualariniza ihtiyacim var.
Oh oh oh sonunda geliyo senin kız desene inşallah çok çok kolay bir doğum.olur canım saglikla inşallah hebersiz bırakma biziKizlar ben doguruyorum sanirim. Benim icin dua edin. Sabah beri sivi gelip duruyodu. En son baktim kan pihtisida var icinde. Simdi pembe bi su geliyo pecete dayanmiyo ped koydum artik. Yoldayim hastaneye gidiyorum. Dualariniza ihtiyacim var.
Uzak sayılmaz ama arabayla trafik olmazsa Esim de şimdi diyo alırım lazım olanları çanta büyük içine sunduğu kadar koy falan diye sağol canim yinede biriyle konuşunca daha rahatliyo insanBen hepsini bir valize koydum canım 1 gün kalırım.diye hesaplayarak 2 kıyafet yeter dedim evimde çok yakın ihtiyaç olursa alınır ama senin ev uzaksa ekstra 1 takım daha koyabilirsin
Hayırlısıyla doğur inşallah canim Allah kolaylık versin dualarımız seninle Allahın izniyle ikinizde sağ-salim atlatacaksınızKizlar ben doguruyorum sanirim. Benim icin dua edin. Sabah beri sivi gelip duruyodu. En son baktim kan pihtisida var icinde. Simdi pembe bi su geliyo pecete dayanmiyo ped koydum artik. Yoldayim hastaneye gidiyorum. Dualariniza ihtiyacim var.
Evet canım fikir alışverişi yapmak güzel oluyo he ben bide ince bı hırka koydum kendime usursem diyeUzak sayılmaz ama arabayla trafik olmazsa Esim de şimdi diyo alırım lazım olanları çanta büyük içine sunduğu kadar koy falan diye sağol canim yinede biriyle konuşunca daha rahatliyo insan
Canım hoşbuldum, iyice tenhalaşmış burası, dualarım sizinle hep aklımdasınız, allahım hepinizi sağ salim kurtarsın inşallah..Hoşgeldin balım. Her gidenin yokluğu o kadar belli ki... biz de özlüyoruz hepinizi. Çok geçmiş olsun Can'ım kuzucuk atlatır inş yakın zamanda. Kilo da alır merak etme.
Evet kuzum biraz zor oldu benim ama herkesi böyle olmuyor anladığım kadarıyla.. heyecan yapma diycem ama insanın elinde değil, sağ salim kolay doğumlar olsun inşallah.. ben çok stres yaptım bebegi de sütü de etkiledi sen yapma da hem sütün bol olsun hem bebişin huzurlu olsun.. mayıs sonuna kalmaz bence de.. Ayy şu bir ay geçse herkesin düzeni otursa, ağız tadıyla bebeklerimizin sağlık haberlerini konuşsakCanım çok geçmiş olsun, bu sezaryenin sonrası gerçekten ızdıraplı anladığım kadarıyla. Beslenmene dikkat etmeye çalış. Bebekte sarılık da bir çok annenin karşılaştığı bir durum. İnşallah en kısa zamanda iyileşir kuzey bebek. Bizde de doğumlar iyice hız kazandı. Pazartesi üç dört Doğum var sanırım. Benim de çarşamba sezaryen. Şu beş gün hayırlısıyla geçsin istiyorum. Mayıs derken mayıs ortasına kadar grupta doğurmayan kimse kalmayacak gibi görünüyor
Canım 600 gram oldu verdiği kilo, iki saatte bir hem emiyor hem mama veriyoruz, çok şükür dün kilo vermesi durmuştu, sarılık da 15 de kaldı şimdilik.. pazartesi tekrar kontrol var, inşallah iyileşir bir an önce.. Rengi çok sarı değil, ölçüm cihazında öyle çıkıyor, uyku hali yoğun, kakası hala siyah sümüklü.. artık yeşil sarı arası bir renk olması lazımmış. İdrarından kan gibi bişi geliyor ki bu da beslenemedigini gösteriyormuşÜzülme kuzum ödemleri falan inmiştir 200-300gr düşme çok normal toparlar inşallah annesi dünyaya uyum sağlamaya çalışıyor...sarılıgı da geçer...tahlilde mi yüksek çıkıyor kendisi mi sarı? Bazen normale dönse bile kendi yüzünün göz içlerinin sarı rengi hemen geçmiyor zaman alıyor...sakin ol...annenin stresi endişesi bebeğe geçer...sen ne kadar huzurlu olumlu olursan bebeğin de o kadar iyi olur
Tatlım sezeryandan vaz mı geçtin? Normal dogum konusmussunuz Rabbim yardımcın olsun, inşallah bir avazda olsun Yekta bebeğimizAllah şifa versin cnm bebişini de sana da. Az daha dayan inş çabucak geçer
Öperim tabi teyzesi teşekkür ederiz, bebişler uyuyunca biz de uyuyoruz, valla bir lokma şeyler insanın feleğini şaşırtıyor :) ama olsun çok şükür bugünümüze, allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.. sen nasılsın? Agrıların nasıl? Sağlık haberlerinizi alırız en kısa zamanda inşallahCanım bizde özledik sizleri doğum yapanlar pek yazamıyor artık bebişlerden dolayı :) olsun bebişler ve siz iyi olunda gerisi önemli değil. Bayağı doğum yapan oldu normaller var bekliyoruz işte doğum yaparız diye. Bebişinde düzelir inşallah birşeyi çıkmaz. Bugünleri atlatırsınız merak etme geçici bu günler az daha toparlansın sende soluk alırsın canım bebişini öp bizim için.
Canım bizimkinde de sarılık 15 i buldu ama durdu ilerlemiyor da düşmüyor da.. yarım saatte bir uyandırman çok zor olur çünkü pelte gibi uyuyorlar, iki saatte bir uyandırıp hem süt hem mama verin dedi bizim doktor.. ben yıkamaya cesaret edemedim, annem pek cabbar değil, ben de tek basıma korkuyorum en azından kordonu düşse diye bekliyorum.. gece ışık açık uyumanızı doktor mu söyledi? Beyaz ışıkta mı uyuyorsunuz, biz gece lambası acıyorduk, lambayı yakalım bariBebişleri sarılık olan annişler ne durumdasınız
Bizi de buldu o sarılık illeti
3günlükken doktor başlangıç demişti
5.gün gittik doktora 14e yakın bir değer çıktı bilurbin değeri
Kan uyuşmazlığı yüzünden oluşmuş
Kilosu az olduğu için Işın verelim dedi doktor.1 gün hastanede Işın aldık
Ay ne kadar zor bir durum gözlerini korumak çok zor oldu
Bantı sürekli çıkarmak istedi durmadı içinde.Hiç uyumadan geceyi de bitirdik
Tekrar kana bakıldı 9a düşmüştü eve döndük
Dün tekrarlattık tahlili 12ye çıkmıştı
Doktor endişelenecek bir değer değil
Bol bol emzir dedi
Yarım saatte bir uyandırıp süt veriyorum
Uyku hali var tabi uyandırmak zor oluyor
Gece Işık’ta uyuyoruz
Rahatlasın diye her gün yıkıyorum
Kordon bağı bugün yarın düşecek gibi
Kopsa da rahat yıkasam artık
Bizden haberler bunlar
Yaa cok sevindim senin adina. Keske bana da oyle dese. Ama 41 i doldururuz dediKızlar ben geldim çarşamba günü salıngünü yatışının yapar çarşamba suni veririz demişti doktorum ama bugün pazartesi yatışını yapalım dedibu rahim ağzını olgunlaştıran ilaç verilcek pazartesi salı günü de işe yararsa suni sancıyla normal doğumu denicez 1 mayısta yokum demişti ama bir iki doğum daha varmış galiba asistanına 1 mayısta gelicez galiba dedi . Nöbeti biz alırız en azından doğumlariçin gelirim dedi . Çok sevindim valla babasına doğum günü hediyesi olcak inşallah bzim kız o günü bekliyor demekki tık yok çünkü bu arada çatıma baktı yine açılma veya yumuşama yok bebeğide Çarşamba 3300 demişti bgün 3550 dedi artık kaç doğar bilmiyorum bizden haberler böyle baklım neler bekliyor beni
Canim cok sevindim senin adina. Resmem gununde geliyor bebisin. Hadi hayirlisi bakalim. Saglikla kucagina al .Kizlar ben doguruyorum sanirim. Benim icin dua edin. Sabah beri sivi gelip duruyodu. En son baktim kan pihtisida var icinde. Simdi pembe bi su geliyo pecete dayanmiyo ped koydum artik. Yoldayim hastaneye gidiyorum. Dualariniza ihtiyacim var.
Şöyle canım ben son aşamaya geçemedim ama ebeler anlatıyor son aşamaya gelince. Çeneyi ğöğsüne yaslayıp burundan nefesle krnı şişirip büyük wc varmış hissi geliyormuş zaten o şekilde onlr ıkın deyince ıkınıyormuşsun. Ben yaşayamadım keşke yaşayabilseydim ama arkadaşım böyle anlatmıştı. Bir de yanlrda tutunacak yer gösteriyorlarmış sana. Oradan güç alman için. Kalan zamanlarda da bağırmak yerine tekrar nefes alıp karnı doldurmak önemliymiş. Bebek nefessiz kalınca kuzenin doktoru çekmek zorunda kalmışbiz bu doğru nefesi ıkınmayı nasıl yapacağız arkadaşım, burnumda tıkalı bugünde balgam sökülüyor hastamı olcam şaşırdım kendime.
GözünaydınnKızlar ben geldim çarşamba günü salıngünü yatışının yapar çarşamba suni veririz demişti doktorum ama bugün pazartesi yatışını yapalım dedibu rahim ağzını olgunlaştıran ilaç verilcek pazartesi salı günü de işe yararsa suni sancıyla normal doğumu denicez 1 mayısta yokum demişti ama bir iki doğum daha varmış galiba asistanına 1 mayısta gelicez galiba dedi . Nöbeti biz alırız en azından doğumlariçin gelirim dedi . Çok sevindim valla babasına doğum günü hediyesi olcak inşallah bzim kız o günü bekliyor demekki tık yok çünkü bu arada çatıma baktı yine açılma veya yumuşama yok bebeğide Çarşamba 3300 demişti bgün 3550 dedi artık kaç doğar bilmiyorum bizden haberler böyle baklım neler bekliyor beni
Ben burayım sekerimm.. henüz tık yok!Sizler birer ikiser doguma gittikçe, sancilariniz sulariniz geldikce ben kendimi yalniz hissediyorum. Galiba mayis analari olarak en son ben doguracagim.Saglikla kucagimiza alalim zamanin cok önemi yok. Ama insan gün yaklaştıkça strese giriyor. Aklima dogumu getirmemek icin gun icinde nelerle ugrastigimi duysaniz sasirirsiniz :)
Canım özele gidiyorum ana öyle çok çok özel olanlardan değilYaa cok sevindim senin adina. Keske bana da oyle dese. Ama 41 i doldururuz dedibu arada devlete mi gidiyorsun özele mi? Devlet ise az cok bende de ayni yolu izlerler. Ozelse de valla bravo boyle bir doktor buldugun icin. Ben basta devlette kontrollerimi yaptirip ozelde dogururum diyordum. Ama ozel doktorlarin hemen hepsi sezeryan yanlisi oldugu icin, normali destekleyenlerinde fiyati cok yuksek oldugu icin vazgectim.
Canim cok sevindim senin adina. Resmem gununde geliyor bebisin. Hadi hayirlisi bakalim. Saglikla kucagina al .
Sağol canım benimGözünaydınneşine doğumgünü hediyesi geliyor demek ne güzel.
Rahim ağzını olgunlaştıran ilaç nasıl bişey canım?
Kızlar ben geldim çarşamba günü salıngünü yatışının yapar çarşamba suni veririz demişti doktorum ama bugün pazartesi yatışını yapalım dedibu rahim ağzını olgunlaştıran ilaç verilcek pazartesi salı günü de işe yararsa suni sancıyla normal doğumu denicez 1 mayısta yokum demişti ama bir iki doğum daha varmış galiba asistanına 1 mayısta gelicez galiba dedi . Nöbeti biz alırız en azından doğumlariçin gelirim dedi . Çok sevindim valla babasına doğum günü hediyesi olcak inşallah bzim kız o günü bekliyor demekki tık yok çünkü bu arada çatıma baktı yine açılma veya yumuşama yok bebeğide Çarşamba 3300 demişti bgün 3550 dedi artık kaç doğar bilmiyorum bizden haberler böyle baklım neler bekliyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?