- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.601
Sahsen gunu belli olup doguma gitmekte acayip insan sitrese giriyor ne olcak nasil olcak diye bazen pat diye olmasi daha iyi geliyor bazende biran once kavusmak istiyosun :)Sizler birer ikiser doguma gittikçe, sancilariniz sulariniz geldikce ben kendimi yalniz hissediyorum. Galiba mayis analari olarak en son ben doguracagim.Saglikla kucagimiza alalim zamanin cok önemi yok. Ama insan gün yaklaştıkça strese giriyor. Aklima dogumu getirmemek icin gun icinde nelerle ugrastigimi duysaniz sasirirsiniz :)
Öperim tabi teyzesi teşekkür ederiz, bebişler uyuyunca biz de uyuyoruz, valla bir lokma şeyler insanın feleğini şaşırtıyor :) ama olsun çok şükür bugünümüze, allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.. sen nasılsın? Agrıların nasıl? Sağlık haberlerinizi alırız en kısa zamanda inşallah
Evett belli oldu vallaAy canım hadi inşallah kurtulursun hayırlısıyla ay seninde günün belli oldu güzel haberlerini bekliyoruz yaa çok sevindimm :)
Bazen ağrı oluyordu duruyorum geçince yine devam yürüyüş en iyi açılma yöntemi bencepeki yürürken kasıklarda ağrı oluyormuydu
Canım bizimkinde de sarılık 15 i buldu ama durdu ilerlemiyor da düşmüyor da.. yarım saatte bir uyandırman çok zor olur çünkü pelte gibi uyuyorlar, iki saatte bir uyandırıp hem süt hem mama verin dedi bizim doktor.. ben yıkamaya cesaret edemedim, annem pek cabbar değil, ben de tek basıma korkuyorum en azından kordonu düşse diye bekliyorum.. gece ışık açık uyumanızı doktor mu söyledi? Beyaz ışıkta mı uyuyorsunuz, biz gece lambası acıyorduk, lambayı yakalım bari
Inşallah canım vaktinde gelirler. Şeker yüklemesi yapıldı sorun yok sebebide yok dedi vucud kendi yapıyor demişti şuan yüksek su fakat aynı kaldı dahada fazlasirsa o zaman sıkıntı işte. Ben progestan fitil kullanıyorum aynı zamanda.Hayırlısıyla vaktinde alırsın inşallah kucağına benim de su fazla Dr aniden suyun gelebilir diyor hep sana sebebi için birşey söyledi mi şeker yüklemesi yaptırmış mıydın ?
Sen illa normal mi istiyorsun canım ilaç işe yaramazsa sezeryanı da kabul etcen mi?Sağol canım benimartık jel mi fitil mi orasını tam bilmiyorum vajinadan veriyorlarmış bu rahim ağzının yumuşamasını ve açılması sağlıyormuş eğer yumuşama veya açılma olmazsa suni vermiyolar sezeryana alıyolar . Sen benden şanslısın yani ne güzel 3 cm açılman var benim maalesef yumuşama veya açılma yok
Denedim canim silip yukledim yine ayni telefonu bile kapayip actimYok canım girmiyor Google'dan giriyorum hala bendede beyaz ekran var sadece silip tekrar mi yuklesek
Yok illa normal diye diretmiyorum çatın müsait değil dese hemen sezeryan günü alırdım . Ama müsaitmiş o yüzden normal olması için deneyeyim olmazsa sezeryan olur en azından içimde kalmaz denemedim diyeSen illa normal mi istiyorsun canım ilaç işe yaramazsa sezeryanı da kabul etcen mi?
Canım bizimkinde de sarılık 15 i buldu ama durdu ilerlemiyor da düşmüyor da.. yarım saatte bir uyandırman çok zor olur çünkü pelte gibi uyuyorlar, iki saatte bir uyandırıp hem süt hem mama verin dedi bizim doktor.. ben yıkamaya cesaret edemedim, annem pek cabbar değil, ben de tek basıma korkuyorum en azından kordonu düşse diye bekliyorum.. gece ışık açık uyumanızı doktor mu söyledi? Beyaz ışıkta mı uyuyorsunuz, biz gece lambası acıyorduk, lambayı yakalım bari
Ayy çok heyecanlıAy kızlar sancim var, belimde geziniyor karnıma giriyor. Doğum sancısı nasıl birşey kasılmam da var ve karnım indi gitti sanki. İç baklalı.enginar koydum ocağa yemeden gitmem diyordum şakayla ay kimdi bu enginar yemeden doğuma giden.
Bende de oluyor kalp atışı gibi hissediyorum hatta başta inanamadım ama başka bişey de olamaz diye düşünüyorumKızlar bişey sorucam kızım karnımda sanki nefes aliyomus gibi hareketler yapıyor sizdede oluyomu bu ne ollaki nefes egzersizimi acaba
Çok güzel ve kullanışlı olmuş güle güle dağıt :)Bebek sekerimiz geldi kizlar nasil olmusEki Görüntüle 2141289
Bian önce düzelir inşallahDenedim canim silip yukledim yine ayni telefonu bile kapayip actim
Çol güzel haberler maşallah. O olgunlaştırıcı çok işe yarıyor canım kaldı mı sana birgüncük. Yarın doya doya gez toz ye :)Kızlar ben geldim çarşamba günü salıngünü yatışının yapar çarşamba suni veririz demişti doktorum ama bugün pazartesi yatışını yapalım dedibu rahim ağzını olgunlaştıran ilaç verilcek pazartesi salı günü de işe yararsa suni sancıyla normal doğumu denicez 1 mayısta yokum demişti ama bir iki doğum daha varmış galiba asistanına 1 mayısta gelicez galiba dedi . Nöbeti biz alırız en azından doğumlariçin gelirim dedi . Çok sevindim valla babasına doğum günü hediyesi olcak inşallah bzim kız o günü bekliyor demekki tık yok çünkü bu arada çatıma baktı yine açılma veya yumuşama yok bebeğide Çarşamba 3300 demişti bgün 3550 dedi artık kaç doğar bilmiyorum bizden haberler böyle baklım neler bekliyor beni
Hayırlı olsun bir bebişimiz saha geliyor. Sağlıkla kucakla canım inşallahKizlar ben doguruyorum sanirim. Benim icin dua edin. Sabah beri sivi gelip duruyodu. En son baktim kan pihtisida var icinde. Simdi pembe bi su geliyo pecete dayanmiyo ped koydum artik. Yoldayim hastaneye gidiyorum. Dualariniza ihtiyacim var.
Senin icin sıkınti yoksa birsey olcanı sanmam İlk doğumda ilk doktorum normal istiyorsan 8 aydan sonra bol bol yürü demişti doğum kanalım çok uzunmuş doğumun çok uzun sürer demişti kısalsın demişti Bence normal istiyorsan İyi yapıyorsunHerkese merhaba,Bebeğimin kafası aşağıda duruyor ama kanala inmedi henüz.Bol bol yürüyüş yapıyorum ama günlük 13 bin adım 15 bin adım yapıyorum abartıyor muyum acaba ?
Şu an her şey normal görünüyor sıkıntı çıkmazsa inşallah normal olur diye düşünüyorum.Yani umarım.İnşallahSenin icin sıkınti yoksa birsey olcanı sanmam İlk doğumda ilk doktorum normal istiyorsan 8 aydan sonra bol bol yürü demişti doğum kanalım çok uzunmuş doğumun çok uzun sürer demişti kısalsın demişti Bence normal istiyorsan İyi yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?