2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sahsen gunu belli olup doguma gitmekte acayip insan sitrese giriyor ne olcak nasil olcak diye bazen pat diye olmasi daha iyi geliyor bazende biran once kavusmak istiyosun :)

Ay canım benim nişanım geldi 3 gün önce ama ne ağrı ne sancı ne kasılma hiçbirşeyim yok 2 cm açılmam vardı en son. Bekleyeceğiz dedi doktorum normal olacağı için. Pazartesi randevum var tekrardan bakalım açılmam falan nasıl bende sizin gbi doğurayım istiyorum valla

Ay canım hadi inşallah kurtulursun hayırlısıyla ay seninde günün belli oldu güzel haberlerini bekliyoruz yaa çok sevindimm :)
Evett belli oldu valla artık gelsin diye uğraşmicam ya ne de olsa ilaç vercekler açılma olsun diye bi de eşimin doğum gününde gelmesi ona tam hediye oluyor gerçi artık hep pabucu dama atılır doğum günlerinde kimse onun doğum gününü kutlamaz

Öyle kolay düşmez hemen zaten.Ayları buluyor tamamen sıfırlanması
Artmıyorsa o da iyi bari

Beyne de zarar veriyormuş ya ödüm kopuyor ya.Lohusalık yetmiyor bu eklendi bi de başımıza.Allah yardımcımız olsun

Şu tahlil kandan değil de idrardan bakılsaydı ne güzel olurdu.2 günde bir yaptırırdık.Canları acıdı bu ara çok 2 sefer topuk kanı,2 sefer elinden 2 seferde şekerine bakmak için kan aldılar
İçim gidiyor.

Banyo konusunda korkma bir sefer yıkadın mı gerisi gelir
Göbeğine bi çamaşırını sar
Kısım kısım yıka.

Beyaz Işık’ta uyut diyen çok oldu en son hemşirede söyledi ben de denemekten zarar gelmez dedim.Sabaha kadar ışık açık işte.Zaten uyuduğumda yok.
Kızım da hasta bir ona bakıyorum bir oğluma.

Şu sarılık gerileyerek biter te zamanda inş.
Zor işimiz canım zor

Hayırlısıyla vaktinde alırsın inşallah kucağına benim de su fazla Dr aniden suyun gelebilir diyor hep sana sebebi için birşey söyledi mi şeker yüklemesi yaptırmış mıydın ?
Inşallah canım vaktinde gelirler. Şeker yüklemesi yapıldı sorun yok sebebide yok dedi vucud kendi yapıyor demişti şuan yüksek su fakat aynı kaldı dahada fazlasirsa o zaman sıkıntı işte. Ben progestan fitil kullanıyorum aynı zamanda.

Sen illa normal mi istiyorsun canım ilaç işe yaramazsa sezeryanı da kabul etcen mi?

Sen illa normal mi istiyorsun canım ilaç işe yaramazsa sezeryanı da kabul etcen mi?
Yok illa normal diye diretmiyorum çatın müsait değil dese hemen sezeryan günü alırdım . Ama müsaitmiş o yüzden normal olması için deneyeyim olmazsa sezeryan olur en azından içimde kalmaz denemedim diye

Canım bi de kakasının rengine bak.Işın almadan önce sarıyıdı kakası
Işın’dan sonra değer düşünce yeşile dönmüştü.Değer yine yükselince sarıya döndü.
Bol bol kaka be şiş yapması lazım atabilmesi için.2 aaatte bir beslenme arası çok bence sen onu 1 e düşür.Ne yap et az az da olsa içir.

Ayy çok heyecanlı hadi bakalım inşallah düzenli gelir sende gidersin doğuma . Ay enginarını da ye gitsin yesen de yemesen de lavman yapılır bnce yiyeneden giden tired mıydı ki ?

Herkese merhaba,Bebeğimin kafası aşağıda duruyor ama kanala inmedi henüz.Bol bol yürüyüş yapıyorum ama günlük 13 bin adım 15 bin adım yapıyorum abartıyor muyum acaba ?

Çol güzel haberler maşallah. O olgunlaştırıcı çok işe yarıyor canım kaldı mı sana birgüncük. Yarın doya doya gez toz ye :)

Kizlar ben doguruyorum sanirim. Benim icin dua edin. Sabah beri sivi gelip duruyodu. En son baktim kan pihtisida var icinde. Simdi pembe bi su geliyo pecete dayanmiyo ped koydum artik. Yoldayim hastaneye gidiyorum. Dualariniza ihtiyacim var.
Hayırlı olsun bir bebişimiz saha geliyor. Sağlıkla kucakla canım inşallah

Herkese merhaba,Bebeğimin kafası aşağıda duruyor ama kanala inmedi henüz.Bol bol yürüyüş yapıyorum ama günlük 13 bin adım 15 bin adım yapıyorum abartıyor muyum acaba ?
Senin icin sıkınti yoksa birsey olcanı sanmam İlk doğumda ilk doktorum normal istiyorsan 8 aydan sonra bol bol yürü demişti doğum kanalım çok uzunmuş doğumun çok uzun sürer demişti kısalsın demişti Bence normal istiyorsan İyi yapıyorsun

Şu an her şey normal görünüyor sıkıntı çıkmazsa inşallah normal olur diye düşünüyorum.Yani umarım.İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…