2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnşallah yarar işe şu suni sancı lafını duyunca herkes ay yapma direk sezeryan ol diyor ağızlarına bi tane vurasım geliyor zaten işe yararsa 4 cm den sonra epidural alcam ona da aman felç olursun yapma etme dyolar yani sırf bunlara inat çatır çatır doğurasım geliyor

Geçmiş olsun canum. Hiç yıkamadıysanız sarılıkta yıkamak da iyi gelir bence. Metabolizması hızlanır yine de doktora da sorun. Kordonunun düşmesini beklememiştim ben. Yıkanma sonrası baticon sürmüştük iyice kurulayıp
Daha da iyi olursunuz inşallah kuzum. Sen doğurdun eve çıktın az çok zorluklar atlattın az kaldı feraha erersin darısı başımıza :)

Aynıyız:)

Sezeryan olacak arkadaslar kac saat ac olmamiz gerekiyor ona gore gideyim bende

Canim bizde sarilik geciriyoruz bizede 2 saati gecmedem kaldirin dedi sanki gerilemiyorda ama mama demedi

Hiç cikasim yok biliyomu pazartesi doğum var hem kendini hem.evimi toplamam.lazim yaydim bacaklarimi oturuyorum
Valla onun için çıkmazdım ben de Zaten üşenirdim tam yürüyüşe çıkacakken arkadaşım haber verdi
Bi de yenidoğan olsa kalmazdı sanırım. Talan ederlerdi.

Ay çok komikler ya. Ben spinal olurken çok yaygın değildi millet bilmiyordu. Neler dediler ayaklarını bir daha hissetmezsin felçli kalırsın kim bakacak çocuğuna. Uğraşma gir sezeryana. Ya kordon boğarsa çocuğu. Nefessiz kalırsa özürlü olur vs vs. Nst diye mucize bir alet var. Bebeği an be an tskip ediyorlar diyordum ama nafile
Suniden hiiiiç korkma canım gerçekten doktorun doğru söylemiş o olgunlaştırıcı yumuşatırsa bil ki suni çok hızlı tesir eder. Ve epidural de harika keşke normal doğurabilsem hiç düşünmeden suni artı epidural alırım. Arkadaşım suniye gerek kalmadan epidural aldı ama okadar rahat doğurdu ki.

Ayy çok heyecanlı hadi bakalım inşallah düzenli gelir sende gidersin doğuma . Ay enginarını da ye gitsin yesen de yemesen de lavman yapılır bnce yiyeneden giden @tired mıydı ki ?
duş aldım on beş dakika ama geçmedi hala belimde geziniyor arada mola veriyor ben anlamadım ki o kadar da eğitim aldım nasıl dakika tutulur, ya belimde ya karnımda geziyor zaten ama güzel bir şey değilmişşşşşş

Can'ım var mı bildiğin bir site? Cevap alabileceğim.
Can'ım destek için geliyorlar sana da. Şans durumu kişiye göre değişir. Her seye çok karışıyorlarsa o sıkıntı. Ben isterim yanımda birileri olsun mesela. Şimdiye kadar da karışan eden olmadı. İnsan destek istiyor böyle zamanlarda.
Ay hadi inş Can'ım yaaa. Suni sancıyla çabucak açılır inş.

Kizlar ben doguruyorum sanirim. Benim icin dua edin. Sabah beri sivi gelip duruyodu. En son baktim kan pihtisida var icinde. Simdi pembe bi su geliyo pecete dayanmiyo ped koydum artik. Yoldayim hastaneye gidiyorum. Dualariniza ihtiyacim var.
Dualarımız seninle Can'ım. Suyun geliyor demek ki

Ay evet yaa uğraşmak yok telaş yok artık. İnşallah sıkıntısız kolayca doğurursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…