- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.621
Gecer annesı sıkıntı etme benim oglumda da böbreklerinde genişleme vardı Çok korkuttular bizi ileride böbreğe alınır falan diye bir buçuk yaşında olacak genişlemesi küçülüyor çok şükür Allah Dermansız dert vermesin
İnşallah yarar işeÇol güzel haberler maşallah. O olgunlaştırıcı çok işe yarıyor canım kaldı mı sana birgüncük. Yarın doya doya gez toz ye :)
Hayırlı olsun bir bebişimiz saha geliyor. Sağlıkla kucakla canım inşallah
Yenidoğan değil ama kuzum onlarKızlar A101 de 21 tl lik alışverişe unibaby 5 li ıslak mendil 9.95 tl.
Geçmiş olsun canum. Hiç yıkamadıysanız sarılıkta yıkamak da iyi gelir bence. Metabolizması hızlanır yine de doktora da sorun. Kordonunun düşmesini beklememiştim ben. Yıkanma sonrası baticon sürmüştük iyice kurulayıpBebişleri sarılık olan annişler ne durumdasınız
Bizi de buldu o sarılık illeti
3günlükken doktor başlangıç demişti
5.gün gittik doktora 14e yakın bir değer çıktı bilurbin değeri
Kan uyuşmazlığı yüzünden oluşmuş
Kilosu az olduğu için Işın verelim dedi doktor.1 gün hastanede Işın aldık
Ay ne kadar zor bir durum gözlerini korumak çok zor oldu
Bantı sürekli çıkarmak istedi durmadı içinde.Hiç uyumadan geceyi de bitirdik
Tekrar kana bakıldı 9a düşmüştü eve döndük
Dün tekrarlattık tahlili 12ye çıkmıştı
Doktor endişelenecek bir değer değil
Bol bol emzir dedi
Yarım saatte bir uyandırıp süt veriyorum
Uyku hali var tabi uyandırmak zor oluyor
Gece Işık’ta uyuyoruz
Rahatlasın diye her gün yıkıyorum
Kordon bağı bugün yarın düşecek gibi
Kopsa da rahat yıkasam artık
Bizden haberler bunlar
Daha da iyi olursunuz inşallah kuzum. Sen doğurdun eve çıktın az çok zorluklar atlattın az kaldı feraha erersin darısı başımıza :)Canım hoşbuldum, iyice tenhalaşmış burası, dualarım sizinle hep aklımdasınız, allahım hepinizi sağ salim kurtarsın inşallah..
Evet kuzum biraz zor oldu benim ama herkesi böyle olmuyor anladığım kadarıyla.. heyecan yapma diycem ama insanın elinde değil, sağ salim kolay doğumlar olsun inşallah.. ben çok stres yaptım bebegi de sütü de etkiledi sen yapma da hem sütün bol olsun hem bebişin huzurlu olsun.. mayıs sonuna kalmaz bence de.. Ayy şu bir ay geçse herkesin düzeni otursa, ağız tadıyla bebeklerimizin sağlık haberlerini konuşsak
Canım 600 gram oldu verdiği kilo, iki saatte bir hem emiyor hem mama veriyoruz, çok şükür dün kilo vermesi durmuştu, sarılık da 15 de kaldı şimdilik.. pazartesi tekrar kontrol var, inşallah iyileşir bir an önce.. Rengi çok sarı değil, ölçüm cihazında öyle çıkıyor, uyku hali yoğun, kakası hala siyah sümüklü.. artık yeşil sarı arası bir renk olması lazımmış. İdrarından kan gibi bişi geliyor ki bu da beslenemedigini gösteriyormuşben önce çok stesliydim ama kendimi unuttum sadece bebeğe odaklıyım.. sen nasılsın? Senin tarihin ne zamandı?
Tatlım sezeryandan vaz mı geçtin? Normal dogum konusmussunuz Rabbim yardımcın olsun, inşallah bir avazda olsun Yekta bebeğimiz
Öperim tabi teyzesi teşekkür ederiz, bebişler uyuyunca biz de uyuyoruz, valla bir lokma şeyler insanın feleğini şaşırtıyor :) ama olsun çok şükür bugünümüze, allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.. sen nasılsın? Agrıların nasıl? Sağlık haberlerinizi alırız en kısa zamanda inşallah
Değil Can'ım. Ama yine de kullanılır sonradan.Yenidoğan değil ama kuzum onlar
Aynıyız:)Ay canım benim nişanım geldi 3 gün önce ama ne ağrı ne sancı ne kasılma hiçbirşeyim yok 2 cm açılmam vardı en son. Bekleyeceğiz dedi doktorum normal olacağı için. Pazartesi randevum var tekrardan bakalım açılmam falan nasıl bende sizin gbi doğurayım istiyorum valla
Hiç cikasim yok biliyomuDeğil Can'ım. Ama yine de kullanılır sonradan.
Gece 11 den sonra yemek 3 ten sonra sıvı alımı yok canimSezeryan olacak arkadaslar kac saat ac olmamiz gerekiyor ona gore gideyim bende
Tsk ederim cnm senin dogum sabah mi olcakGece 11 den sonra yemek 3 ten sonra sıvı alımı yok canim
Canım bizimkinde de sarılık 15 i buldu ama durdu ilerlemiyor da düşmüyor da.. yarım saatte bir uyandırman çok zor olur çünkü pelte gibi uyuyorlar, iki saatte bir uyandırıp hem süt hem mama verin dedi bizim doktor.. ben yıkamaya cesaret edemedim, annem pek cabbar değil, ben de tek basıma korkuyorum en azından kordonu düşse diye bekliyorum.. gece ışık açık uyumanızı doktor mu söyledi? Beyaz ışıkta mı uyuyorsunuz, biz gece lambası acıyorduk, lambayı yakalım bari
Kız çok yürüyosun bence çok zorlama o iner inşallahHerkese merhaba,Bebeğimin kafası aşağıda duruyor ama kanala inmedi henüz.Bol bol yürüyüş yapıyorum ama günlük 13 bin adım 15 bin adım yapıyorum abartıyor muyum acaba ?
Hiç cikasim yok biliyomupazartesi doğum var hem kendini hem.evimi toplamam.lazim yaydim bacaklarimi oturuyorum
Ay çok komikler ya. Ben spinal olurken çok yaygın değildi millet bilmiyordu. Neler dediler ayaklarını bir daha hissetmezsin felçli kalırsın kim bakacak çocuğuna. Uğraşma gir sezeryana. Ya kordon boğarsa çocuğu. Nefessiz kalırsa özürlü olur vs vs. Nst diye mucize bir alet var. Bebeği an be an tskip ediyorlar diyordum ama nafileİnşallah yarar işeşu suni sancı lafını duyunca herkes ay yapma direk sezeryan ol diyor ağızlarına bi tane vurasım geliyor zaten işe yararsa 4 cm den sonra epidural alcam ona da aman felç olursun yapma etme dyolar yani sırf bunlara inat çatır çatır doğurasım geliyor
duş aldım on beş dakika ama geçmedi hala belimde geziniyor arada mola veriyor ben anlamadım ki o kadar da eğitim aldım nasıl dakika tutulur, ya belimde ya karnımda geziyor zaten ama güzel bir şey değilmişşşşşşAyy çok heyecanlıhadi bakalım inşallah düzenli gelir sende gidersin doğuma . Ay enginarını da ye gitsin yesen de yemesen de lavman yapılır bnce yiyeneden giden @tired mıydı ki ?
İnşallah canım hakkınızda hayırlısıŞu an her şey normal görünüyor sıkıntı çıkmazsa inşallah normal olur diye düşünüyorum.Yani umarım.İnşallah
Aynen .Öyle kokusunu bile bulamazdin:))Valla onun için çıkmazdım ben de Zaten üşenirdim tam yürüyüşe çıkacakken arkadaşım haber verdi
Bi de yenidoğan olsa kalmazdı sanırım. Talan ederlerdi.
Can'ım var mı bildiğin bir site? Cevap alabileceğim.İnşallah olmaz canım benim doktor sana orda olabilecek olanı söylemiştir illa olacak diye birşey yok bence stres yapmazsak güzel doğumlar yapabiliriz diye düşünüyorum. Doktoruna yine gittiğinde sorarsın yada ara sor acısı olurmu diye. Netten çocuk doktorlarına da soru sorabilirsin onlarda cevap veriyorlar içinde rahatlar hem.
Can'ım destek için geliyorlar sana da. Şans durumu kişiye göre değişir. Her seye çok karışıyorlarsa o sıkıntı. Ben isterim yanımda birileri olsun mesela. Şimdiye kadar da karışan eden olmadı. İnsan destek istiyor böyle zamanlarda.Dünkü çatı muayenesinden sonra belki sancim olur, belirtim vs olur dedim ama ben de tık yok. Aslinda rahatsiz degilim ama onumuzdeki haftaya kadar zor tuttum gelecek olanlari. Artik en kotu ihtimal carsamba damlarlar. Ben kimse gelmeden dogurmak istiyorum tek sıkıntı yaptigim konu bu. İnsanlarda erkenden dolusmak istiyor. Aramiz 3 saat. Sancilansam zaten dogum yapmadan yetisirsiniz. Neden beni strese sokuyorsunuz? Hergun arayip bebegin hareketleri nasil? Sezeryan mi olsan valla bana kafayi yedirteekler sanki benden daha cok dusunecekler Bebegimi. Bir de esim isten çıktı ki artik onu da bunaltirlar beni de. Ne isiniz var ya deli olacam. Burda amerikada yasayan bir arkadas vardi. Bir bilse aslinda ne kadar şanslı yalniz oldugu icin.
Ay hadi inş Can'ım yaaa. Suni sancıyla çabucak açılır inş.Kızlar ben geldim çarşamba günü salıngünü yatışının yapar çarşamba suni veririz demişti doktorum ama bugün pazartesi yatışını yapalım dedibu rahim ağzını olgunlaştıran ilaç verilcek pazartesi salı günü de işe yararsa suni sancıyla normal doğumu denicez 1 mayısta yokum demişti ama bir iki doğum daha varmış galiba asistanına 1 mayısta gelicez galiba dedi . Nöbeti biz alırız en azından doğumlariçin gelirim dedi . Çok sevindim valla babasına doğum günü hediyesi olcak inşallah bzim kız o günü bekliyor demekki tık yok çünkü bu arada çatıma baktı yine açılma veya yumuşama yok bebeğide Çarşamba 3300 demişti bgün 3550 dedi artık kaç doğar bilmiyorum bizden haberler böyle baklım neler bekliyor beni
Dualarımız seninle Can'ım. Suyun geliyor demek kiKizlar ben doguruyorum sanirim. Benim icin dua edin. Sabah beri sivi gelip duruyodu. En son baktim kan pihtisida var icinde. Simdi pembe bi su geliyo pecete dayanmiyo ped koydum artik. Yoldayim hastaneye gidiyorum. Dualariniza ihtiyacim var.
Evett belli oldu vallaartık gelsin diye uğraşmicam ya ne de olsa ilaç vercekler açılma olsun diye bi de eşimin doğum gününde gelmesi ona tam hediye oluyor gerçi artık hep pabucu dama atılır doğum günlerinde kimse onun doğum gününü kutlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?