2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet şu Doğum sancısı nasıl bilebilsek. Benim dr da sancını evde çek. Erkenden gelmenizi tavsiye etmiyoruz dedi
Yav ben ne bileyim hangi şiddetle gitmek gerek.
Bebeğin kafası bacak aramda gitmem inş
Benim her daim sancım var zaten.
Annem de Doğum sancısı gelse duvarları tırmalarsın anlamaman mümkün değil diyo

Valla yürüyünce azaldı ama baya agriliydi gercekten duzene binince giderim çünkü dogum sancisi dedikleri bu galiba.yalnız oğlum ağzımdan çıkacak acayip kasılıyorum ağrı gelince.

Valla yürüyünce azaldı ama baya agriliydi gercekten duzene binince giderim çünkü dogum sancisi dedikleri bu galiba.yalnız oğlum ağzımdan çıkacak acayip kasılıyorum ağrı gelince.
Benim de var şuan ağrım sancım. Belimden karnıma doğru. Can'ım göbeğinde düşme var mı?

Aynı dertten muzdaribim neyin dakkasını tutacam ben yaw

Ben burayım sekerimm.. henüz tık yok!
Senin daha 17 gunun var. 17 gun demek umut demek benim gunum kalmadi nerdeyse ve tık yok
Aminn insallah. Cok sanslisin o zaman hem uygun fiyatli hem de iyi bir doktor buldugun icin.
Sahsen gunu belli olup doguma gitmekte acayip insan sitrese giriyor ne olcak nasil olcak diye bazen pat diye olmasi daha iyi geliyor bazende biran once kavusmak istiyosun :)
Ben bu ara biran once saglikla kavusmak istiyorum. :))
Cok karisiyorlar beni strese sokuyorlar iste sıkıntı burda. daha simdiden telefonda senin sonun sezeryan degip beni sinir ediyorlar iyice umutsuzluga kapiliyorum.

Tecrübeli anneler acil yardım; bebeğim 1 saat kucağımda duruyor ama ara ara emip uyuyor bu arada meme ağzında sonra aradan 30 dk geçmeden tekrar istiyo benim sütümmü yetmiyo nedir bana yardım edin sütünde geliyo aslında

Sonra biz mama takviyesi yapıyoruz ama su içirmiyoruz her mama takviyesinden sonra su içirmelimiyim

Birde boğazım şiş ağzım burnum yanıyo ona geçmesin diye ne yapmalıyım

Teceubeli degilim ama bebeklere su verme konusunu cok arastirmistim.mama veriyorsaniz su da vermelisiniz diyordu tum yazilar. Sadece anne sütü aliyorsa suya gerek kalmiyormus. Sen mamadan sonra bir iki damla ver yine agzina.

Bendim canım...enginar dolması yapmıştım...kışlıkları kaldırıyordum iş bitsin yeriz dedik yiyemeden doğuma gittim...sedyede anneme diyordum ki annee enginar dolmasını da yiyemediksezaryen olduğum için doktorum da oh iyi ki de yiyememişsin dedi

Haklısın canım hazırlicam inşallah birazdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…