- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.641
Evet şu Doğum sancısı nasıl bilebilsek. Benim dr da sancını evde çek. Erkenden gelmenizi tavsiye etmiyoruz dediAy kızlar sancim var, belimde geziniyor karnıma giriyor. Doğum sancısı nasıl birşey kasılmam da var ve karnım indi gitti sanki. İç baklalı.enginar koydum ocağa yemeden gitmem diyordum şakayla ay kimdi bu enginar yemeden doğuma giden.
Valla yürüyünce azaldı ama baya agriliydi gercekten duzene binince giderim çünkü dogum sancisi dedikleri bu galiba.yalnız oğlum ağzımdan çıkacak acayip kasılıyorum ağrı gelince.Evet şu Doğum sancısı nasıl bilebilsek. Benim dr da sancını evde çek. Erkenden gelmenizi tavsiye etmiyoruz dedi
Yav ben ne bileyim hangi şiddetle gitmek gerek.
Bebeğin kafası bacak aramda gitmem inş
Benim her daim sancım var zaten.
Annem de Doğum sancısı gelse duvarları tırmalarsın anlamaman mümkün değil diyo
Yok canım ben de varım aynı zamanlarda dogurucazHerhalde en son ben dogurucam
17sinde
Benim de var şuan ağrım sancım. Belimden karnıma doğru. Can'ım göbeğinde düşme var mı?Valla yürüyünce azaldı ama baya agriliydi gercekten duzene binince giderim çünkü dogum sancisi dedikleri bu galiba.yalnız oğlum ağzımdan çıkacak acayip kasılıyorum ağrı gelince.
Evet evet bu gün bir baktım göğsümle arası açılmış baya ama şimdi kasılıyor çok olcemiyom.Benim de var şuan ağrım sancım. Belimden karnıma doğru. Can'ım göbeğinde düşme var mı?
Aynı dertten muzdaribim neyin dakkasını tutacam ben yawEvet şu Doğum sancısı nasıl bilebilsek. Benim dr da sancını evde çek. Erkenden gelmenizi tavsiye etmiyoruz dedi
Yav ben ne bileyim hangi şiddetle gitmek gerek.
Bebeğin kafası bacak aramda gitmem inş
Benim her daim sancım var zaten.
Annem de Doğum sancısı gelse duvarları tırmalarsın anlamaman mümkün değil diyo
Aşağıda baya bebiş :)Eki Görüntüle 2141330
Benim göğüsle arası açık değil ama aşağısı çok aşağıda sanki yA en ufak hareketle sürtünüyor bacaklarıma
tgb34
Ay vallahi bi tek bana öyle görünmemesine sevindim canım.Aşağıda baya bebiş :)
Senin daha 17 gunun var. 17 gun demek umut demekBen burayım sekerimm.. henüz tık yok!
Aminn insallah. Cok sanslisin o zaman hem uygun fiyatli hem de iyi bir doktor buldugun icin.Canım özele gidiyorum ana öyle çok çok özel olanlardan değilfiyatları falan uygun olanlarından . Doktorum normal yanlısı ztn bi arkadaşım tavsiye etmişti . Normalde bnm doktorda bi hafta daha beklermiş ama suyum az biliyosun ondan riske atmadı . Epidurali de sordum ilk doğumlarda özellikle rahat oluyor eğer suni sancı işe yararsa almanı tavsiye ederim dedi .uff çok heyecanlıyım seninki de bekletmeden kendi sancınla gelir inşallah
Ben bu ara biran once saglikla kavusmak istiyorum. :))Sahsen gunu belli olup doguma gitmekte acayip insan sitrese giriyor ne olcak nasil olcak diye bazen pat diye olmasi daha iyi geliyor bazende biran once kavusmak istiyosun :)
Cok karisiyorlar beni strese sokuyorlar iste sıkıntı burda.Can'ım var mı bildiğin bir site? Cevap alabileceğim.
Can'ım destek için geliyorlar sana da. Şans durumu kişiye göre değişir. Her seye çok karışıyorlarsa o sıkıntı. Ben isterim yanımda birileri olsun mesela. Şimdiye kadar da karışan eden olmadı. İnsan destek istiyor böyle zamanlarda.
Ay hadi inş Can'ım yaaa. Suni sancıyla çabucak açılır inş.
Dualarımız seninle Can'ım. Suyun geliyor demek ki
Bizimde 3,5 yaş oluyorAmin en başı o tabi. Yavrumuzu görünce bugünleri unutuvercesbenim ikisi arasında 3 sene var. Senin?
Tecrübeli anneler acil yardım; bebeğim 1 saat kucağımda duruyor ama ara ara emip uyuyor bu arada meme ağzında sonra aradan 30 dk geçmeden tekrar istiyo benim sütümmü yetmiyo nedir bana yardım edin sütünde geliyo aslında
Sonra biz mama takviyesi yapıyoruz ama su içirmiyoruz her mama takviyesinden sonra su içirmelimiyim
Birde boğazım şiş ağzım burnum yanıyo ona geçmesin diye ne yapmalıyım
Bendim canım...enginar dolması yapmıştım...kışlıkları kaldırıyordum iş bitsin yeriz dedik yiyemeden doğuma gittim...sedyede anneme diyordum ki annee enginar dolmasını da yiyemedikAy kızlar sancim var, belimde geziniyor karnıma giriyor. Doğum sancısı nasıl birşey kasılmam da var ve karnım indi gitti sanki. İç baklalı.enginar koydum ocağa yemeden gitmem diyordum şakayla ay kimdi bu enginar yemeden doğuma giden.
Haklısın canım hazırlicam inşallah birazdan :)Can'ım şiddeti az ama düzenli sanki.
Hadi bugün hazırla :) artık zamanı. Yarım saatini almaz Can'ım. Ne olur ne olmaz.
Hoşgeldin balım. Her gidenin yokluğu o kadar belli ki... biz de özlüyoruz hepinizi. Çok geçmiş olsun Can'ım kuzucuk atlatır inş yakın zamanda. Kilo da alır merak etme.
Yok Can'ım kesin değil. Sadece bilginiz olsun bazen aileler Doğum sonrası üzülebiliyor keşke söyleseydiniz diyebiliyor dedi. O yüzden paylaştı.
Ay seninde göbeğinde minicik:)) benimde çok büyük değil:) benim göbekte aşağıda çok durmuyor ama mideden bastırınca boşBir de bana bakin. İnmis mi göbeğim. Bana hic inmis gibi gelmiyor
Ay benim midenin o tarafa sirtini dikti galiba bebisim. Dolu yani orasi daAy seninde göbeğinde minicik:)) benimde çok büyük değil:) benim göbekte aşağıda çok durmuyor ama mideden bastırınca boş
Senin oğlan daha bekler gibi geliyor bana. Hayırlısı olsun dur bakalım belkide bir an da nişanın suyun falan gelir sürpriz yapar sana:)Bir de bana bakin. İnmis mi göbeğim. Bana hic inmis gibi gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?