2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar ben doguruyorum sanirim. Benim icin dua edin. Sabah beri sivi gelip duruyodu. En son baktim kan pihtisida var icinde. Simdi pembe bi su geliyo pecete dayanmiyo ped koydum artik. Yoldayim hastaneye gidiyorum. Dualariniza ihtiyacim var.
Allah bir nefeste kurtarsın hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Benim Dr Progeston falan vermedi su gelmesine engel olurmu ki acaba ?

Herhalde en son ben dogurucam
17sinde
Ben senden de sonra görünüyorum bir aksilik olmazsa
EvBoregi geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatır

Yav genelde tam tersi için anneyi boğarlar sezaryen olma diye.
Bana da genelde hemen sezaryene tamam deme diye uyarıda bulunuyor.

Bir de bana bakin. İnmis mi göbeğim. Bana hic inmis gibi gelmiyor
Yavrum ben buldum senin niye sancın açılman Yok. Seninki 40 hafTalık falan değil sen daha 20 haftalık ya varsın ya yoksun ondan sancı gelmiyor. Sen bi 20 hafta daha bekle
O ne karın kız miniminnacık içeriye saklanmış kuzucuk

Evet evet bu gün bir baktım göğsümle arası açılmış baya ama şimdi kasılıyor çok olcemiyom.

Canım sancının şiddetinden ziyade süresi ve düzenli olup olmaması önemli eğer sürekli geçmeyen bir ağrıysa o doğum sancısı değildir büyük ihtimal. Ama süresi git gide azalan dakikaları kısalan ağrıların varsa o sancıdır. Ağrın başlayınca dakika tut yada bir kağıda yaz en azından düzen olup olmadığını anlarsın.

8 mayısa sezaryen randevusu verdi bize de doktorumuz...2-3 güne bir sancılar doğuruyorum panikleri yaşıyorum ben de doktorum gayet rahat ben alışık değilim oğlumda bunlar olduğunda doğum başlamıştı...Halıları yıkamaya verdim koltuklar da pzt yıkanacak...çrş temizlikçi gelecek...cuma da kuafore ağdaya falan giderim...öbür salı doğum...erken gelmezse küçük hanım...sen de üzulme canım hem süt hem mama alıyorsa besleniyordur inşallah yavaş yavaş geçer o sararması falan güçlü ol annesi

@geminiwoman @Hafsa_23 minikoglan Dolunay22 Kızlar çok stres yaptık galiba yaa. Ne oldum ne bittim demeden doğuracağız gibime geliyor benim. Ha bu sancımı ha bu kasılmamı derken pırt diye çıkıverecekler gibi geliyor Sizde yine anlamadığınız bir sancı var bende oda yok valla hep dua ediyorum size de bir avazda doğuralım

Kizlar sari akintim oluyor su sizsa nasil bisey ki suyum siziyor olabilir mi

Canım su olsa anlarsın diyor benim doktorum. Sızıntıda bile bayağı ıslatırmış çamaşırı. Ayrıca su konusunda telaş yapmayın su bitsede bebeğe hemen birşey olmazmış içerde su bebeği darbelere karşı korurmuş genelde. Eğer ki sürekli geliyor çamaşırını ıslatıyorsa suyundur.

Yaaaaa sizlerin yA günü geldi yA bebek ileri haftada. Bana noluyorsa
Bir sn önce gelsin hevesi bendeki de halbuki daha günüm var. Bu bekleme ile 2 hafta nasıl geçer

Bende tam anlamiyrm ki her wc ye gittimde sari leke oluyor camasirda .bikac gundur daha belli ve bugun icimden bisey akiyor gib hissediyrm ama ole casirim islanacak kadar cok deil iltihapda olabilir bilmiyrm pazartesi dogum olcak nasipse

Bizim sezeryan günümüzde seninle aynı canım ama benim bacagim inanılmaz ağrıyor.resmen yuruyemiyorum.kalçadan bacagima vuruyor.agirligimi sağ bacagima asla veremiyorum.bu normal mi?inanılmaz mutsuzum dün aksam yemek yapamadım aç yattım.ayrıca bütün gece karnım taş gibiydi.günde iki kere magnezyumda alıyorum ama geçmiyor.ayrıca ayaklarmda çok fena sis.yükseğe kaldırmaktan başka napilir ki

Kizlar sari akintim oluyor su sizsa nasil bisey ki suyum siziyor olabilir mi
Sarı akıntı bende de oluyor.Bu dönemde akıntı artıyormuş.suyun değildir çünkü hastaneye kontrole gittiğimde birini suyu gelmişti ve pantolonu komple ıslaktı.Ve suyun geldiğinde durduramıyormuşsun idrarın gibi.ben en çok duş alırken suyum gelirse anlamazsam diye korkuyorum ki onda bile anlıyormuşsun

Senin oğlan daha bekler gibi geliyor bana. Hayırlısı olsun dur bakalım belkide bir an da nişanın suyun falan gelir sürpriz yapar sana:)
Bana da bekler gibi geliyor ama beklemesin teyzesi ya geliversin kollarima
Malesef benim kendi tarafim da cok durdun sezeryan olacaksan biran once ol deyip beni dellendiriyor.

Valla ultrason olcumlerinde 3500 ustunde bebis kilosu cikmasa, diger olcumleri 39-40 haftalik cikmasa ben de diyecem herLde adet tarihimi yanlis hatirliyorum diye hayir hicbir belirtim yok karnimin kucuklugunu geçtim daha bacak bacak ustune atip takiliyorum
Ben de yok arkadasim bende de yok sanci manci
Sana maşallah çok.fit bir 9 aylık.hamilesin :) bence pek inmemis gibi :)
94 kiloyum ama evet bence de inmedi
Hangi göbek ben göbek görmüyorum
Benim yavru iceri iceri büyüyor ben normalde de zaten gobekli biriydim. Hamilelik fiziken pek degistirmedi beni

Ay hiç kilon da varmış gibi durmuyor hee nereye kaçmış bu bebek

Ben gebelik diyabeti yüzünden ekmek tatlı hamurişi patates vs birçok şeyi yiyemiyorum ve her akşam 5km yürüyorum hala canım belki onun etkisi olabilir şişme yok fazLa...bir de her gün maden suyu içiyorum 1 bazen 2 şişe...kramp falan da olmadı hic...ama bu yüruyüşümü bikaç gün yapmazsam gerçekten bacağımın kasıkla birleşme yerinde feci bir ağrı oluyor...aslında epey ağrılı sancılı geçiriyorum beni diyetle yürüyüş kurtarıyor galiba yoksa yanmıştım

Yaaaaa sizlerin yA günü geldi yA bebek ileri haftada. Bana noluyorsa
Bir sn önce gelsin hevesi bendeki de halbuki daha günüm var. Bu bekleme ile 2 hafta nasıl geçer

Güne bakmıyorki canım bu işler artıo biz potansiyel doğurmalık anneleriz heran gelebilir. İnsan biran önce gelsin istiyor gerçektenn ha bugün ha yarın günler doluyor zaten. Normali beklediğimiz için bakalım ne zaman doğuracağız yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…