2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bu epiduralde yürüyebiliyomuyduk ya yürüyüp sadece sancıyı mı hissetmiyoduk

Biz şimdi doğuma giderken çantamıza mama koyalım mı? Bi de sürekli dicez dimi gebelik şekerimiz olduğunu ona göre kan şekerime bakcaklar.. başka yapacağımız bişey var mı?

Canım gebelik şekeri olduğunu doğumdan önce söylememiz gerekiyormus. Ona göre bebeğin şekerini kontrol ediyorlarmış. Ben mama koymayacağım. Gerekli olursa hastanelerin yanında eczaneler var. Yada hastanede bulunabiliyor. Gebelik okulunda mama koymayın bilinç altınız mama olduğunu biliyor ve ağrılarınız olduğu için emzirmek istemiyorsunuz ama kolostrum çok özel bir süt mutlaka sütünüz gelecektir. Vücudunuz bunu üretecek ama bilinç altınız zaten mama var bu ağrıda uğraşamam diyip suyum gelmiyor diyerek kestirip atacaksınız dedi. Oglum da da götürmemiştik. Ben ameliyata falan gidince eşim almış ama kullanmadık geri iade etmiştik. Ne zaman emzirdigimi hatırlamıyorum ama emzirmişim :)

Kizlar ben doguruyorum sanirim. Benim icin dua edin. Sabah beri sivi gelip duruyodu. En son baktim kan pihtisida var icinde. Simdi pembe bi su geliyo pecete dayanmiyo ped koydum artik. Yoldayim hastaneye gidiyorum. Dualariniza ihtiyacim var.

Bir avazda doğurursun inşallah canim

Evet çok yasa aynen o bacağın kaşıkla birleştiği yerden bacağa vuran ağrı.bende markete falan gidiyordum merdiven çıkıyordum asansör kullanmak yerine ama birden böyle koturum gibi oldum hic srkizini falan bile beklemek istemiyorum artik.

Ahahah ben yedim ve sancim kesildi

Ay hafifledi benim ki çok güçlü gelmisti oysaki belki akşama artar. Önce düzensiz gelirmiş ya.

Bende aşırı şişenlerdenim.Gündüz ayaklarım gece ellerim şişiyor.Ve inanılmaz tatlı kaşınıyor.Ben soğuk suya tutuyorum uzun süre bir süre geçiriyor.Ayaklarımın üst kısmı mayası gelmiş hamur gibi

Ay hiç kilon da varmış gibi durmuyor hee nereye kaçmış bu bebek
Var var olmaz mi? Yakinda 100 kilo olacam basenlerim cok kalin.
Yedim yedim yiyince geçti sancı ama çok.fena birseydi, belim kasiklairm karnim nefesimi kesti. Akşama bir atak daha bekliyorum.
Hadi hayirlisi bakalim.
Ay bu pek minnnak çözemedim. Benimki nasıl inmiş demi gogsum açıldı.
Eki Görüntüle 2141353

Sebin karnin da minişş :)) valla ben anlamiyorum inme kalkma islerinden

Benimde ayaklarimda var sadece resmen mayali pogaca.ayakta kalincada nasil geriliyor. Dogurunca geciyormu hemen acaba?

Kızlar bu epiduralde yürüyebiliyomuyduk ya yürüyüp sadece sancıyı mı hissetmiyoduk
Can'ım ağrı kesiyorlar sadece. Bacaklarda herhangi bi sıkıntı olmuyormuş. Ama tek sorun sancıyı çok hissedemediklerini için ıkınma zor oluyormuş epiduralde. Arkadaşımın öyle olmuş. Bu yüzden karnına çok bastırmak zorunda kalmışlar. Sonrasında karnı ağrımış biraz. Ama çok memnundu. Şiddetle epidural Doğum tavsiye ediyorum diyor.
Ay bu pek minnnak çözemedim. Benimki nasıl inmiş demi gogsum açıldı.
Eki Görüntüle 2141353
Ayy kuzummm senin baya inmiş yaaa. Benimki buna göre hiç İnmemiş valla.
Ama bir günde bile fark olabiliyormuş. Arkadaşımın bi fotosunda karnı dik baya. Ertesi gün fotosu karnı düşmüş resmen. O günde doğurmuş Zaten :))

Hadi inş hepimiz sağlıkla kurtulalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…