- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.681
Biz şimdi doğuma giderken çantamıza mama koyalım mı? Bi de sürekli dicez dimi gebelik şekerimiz olduğunu ona göre kan şekerime bakcaklar.. başka yapacağımız bişey var mı?
Kizlar ben doguruyorum sanirim. Benim icin dua edin. Sabah beri sivi gelip duruyodu. En son baktim kan pihtisida var icinde. Simdi pembe bi su geliyo pecete dayanmiyo ped koydum artik. Yoldayim hastaneye gidiyorum. Dualariniza ihtiyacim var.
Evet çok yasa aynen o bacağın kaşıkla birleştiği yerden bacağa vuran ağrı.bende markete falan gidiyordum merdiven çıkıyordum asansör kullanmak yerine ama birden böyle koturum gibi oldum hic srkizini falan bile beklemek istemiyorum artik.Ben gebelik diyabeti yüzünden ekmek tatlı hamurişi patates vs birçok şeyi yiyemiyorum ve her akşam 5km yürüyorum hala canım belki onun etkisi olabilir şişme yok fazLa...bir de her gün maden suyu içiyorum 1 bazen 2 şişe...kramp falan da olmadı hic...ama bu yüruyüşümü bikaç gün yapmazsam gerçekten bacağımın kasıkla birleşme yerinde feci bir ağrı oluyor...aslında epey ağrılı sancılı geçiriyorum beni diyetle yürüyüş kurtarıyor galiba yoksa yanmıştım
Ahahah ben yedim ve sancim kesildiBendim canım...enginar dolması yapmıştım...kışlıkları kaldırıyordum iş bitsin yeriz dedik yiyemeden doğuma gittim...sedyede anneme diyordum ki annee enginar dolmasını da yiyemediksezaryen olduğum için doktorum da oh iyi ki de yiyememişsin dedi
Ay hafifledi benim ki çok güçlü gelmisti oysaki belki akşama artar. Önce düzensiz gelirmiş ya.tgb34 @Hafsa_23 minikoglan Dolunay22 Kızlar çok stres yaptık galiba yaa. Ne oldum ne bittim demeden doğuracağız gibime geliyor benim. Ha bu sancımı ha bu kasılmamı derken pırt diye çıkıverecekler gibi geliyor Sizde yine anlamadığınız bir sancı var bende oda yok valla hep dua ediyorum size de bir avazda doğuralım
Bende aşırı şişenlerdenim.Gündüz ayaklarım gece ellerim şişiyor.Ve inanılmaz tatlı kaşınıyor.Ben soğuk suya tutuyorum uzun süre bir süre geçiriyor.Ayaklarımın üst kısmı mayası gelmiş hamur gibiEvet çok yasa aynen o bacağın kaşıkla birleştiği yerden bacağa vuran ağrı.bende markete falan gidiyordum merdiven çıkıyordum asansör kullanmak yerine ama birden böyle koturum gibi oldum hic srkizini falan bile beklemek istemiyorum artik.
Yedim yedim yiyince geçti sancı ama çok.fena birseydi, belim kasiklairm karnim nefesimi kesti. Akşama bir atak daha bekliyorum.tgb34 ay evet biri daha vardi enginar yiyemeden doguma giden. Allahim enginar mi alsam napsam bilemedim
Ay bu pek minnnak çözemedim. Benimki nasıl inmiş demi gogsum açıldı.Bir de bana bakin. İnmis mi göbeğim. Bana hic inmis gibi gelmiyor
Yürüyebiliyorsun. Sadece sancıyı hissetmiyorsun.Kızlar bu epiduralde yürüyebiliyomuyduk ya yürüyüp sadece sancıyı mı hissetmiyoduk
Var var olmaz mi? Yakinda 100 kilo olacamAy hiç kilon da varmış gibi durmuyor hee nereye kaçmış bu bebek
Hadi hayirlisi bakalim.Yedim yedim yiyince geçti sancı ama çok.fena birseydi, belim kasiklairm karnim nefesimi kesti. Akşama bir atak daha bekliyorum.
Ay bu pek minnnak çözemedim. Benimki nasıl inmiş demi gogsum açıldı.
Eki Görüntüle 2141353
Benimde ayaklarimda var sadece resmen mayali pogaca.ayakta kalincada nasil geriliyor. Dogurunca geciyormu hemen acaba?Bende aşırı şişenlerdenim.Gündüz ayaklarım gece ellerim şişiyor.Ve inanılmaz tatlı kaşınıyor.Ben soğuk suya tutuyorum uzun süre bir süre geçiriyor.Ayaklarımın üst kısmı mayası gelmiş hamur gibi
Can'ım ağrı kesiyorlar sadece. Bacaklarda herhangi bi sıkıntı olmuyormuş. Ama tek sorun sancıyı çok hissedemediklerini için ıkınma zor oluyormuş epiduralde. Arkadaşımın öyle olmuş. Bu yüzden karnına çok bastırmak zorunda kalmışlar. Sonrasında karnı ağrımış biraz. Ama çok memnundu. Şiddetle epidural Doğum tavsiye ediyorum diyor.Kızlar bu epiduralde yürüyebiliyomuyduk ya yürüyüp sadece sancıyı mı hissetmiyoduk
Ayy kuzummm senin baya inmiş yaaa. Benimki buna göre hiç İnmemiş valla.Ay bu pek minnnak çözemedim. Benimki nasıl inmiş demi gogsum açıldı.
Eki Görüntüle 2141353
Can'ım sen adasuyu musunBenimde ayaklarimda var sadece resmen mayali pogaca.ayakta kalincada nasil geriliyor. Dogurunca geciyormu hemen acaba?
Hadi inş hepimiz sağlıkla kurtulalim.Can'ım ağrı kesiyorlar sadece. Bacaklarda herhangi bi sıkıntı olmuyormuş. Ama tek sorun sancıyı çok hissedemediklerini için ıkınma zor oluyormuş epiduralde. Arkadaşımın öyle olmuş. Bu yüzden karnına çok bastırmak zorunda kalmışlar. Sonrasında karnı ağrımış biraz. Ama çok memnundu. Şiddetle epidural Doğum tavsiye ediyorum diyor.
Ayy kuzummm senin baya inmiş yaaa. Benimki buna göre hiç İnmemiş valla.
Ama bir günde bile fark olabiliyormuş. Arkadaşımın bi fotosunda karnı dik baya. Ertesi gün fotosu karnı düşmüş resmen. O günde doğurmuş Zaten :))
Canım inmiş senin karnın gerçekten...Ay bu pek minnnak çözemedim. Benimki nasıl inmiş demi gogsum açıldı.
Eki Görüntüle 2141353
Ay söyleyin söyleyin kızlar inş gelir yakın zamanda bugün yarın bekliyorum ben :)Canım inmiş senin karnın gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?