2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Senin de az kalmış vuslata kuzum, hayırlısıyla sağ salim inşallah kavuş sen de.. ohh ev temizlenmiş bile, temiz temiz güle güle oturun, güzel haberlerinizi alalım inşallah

Canim sizintida olabiliyormusda ondan tedirgin oldum dedin gibi akintida olabilir

Banada diyolar 2cm açıklıkla ne geziyosun git hastaneye yat töbe yarabbimmm

Kızlar çok kasılma olunc bebek az kilo alıyor sanki. Geçen hafta çok kasılmam olmuştu 10 günde 150 gr almış

Sağıl canım sancıyı çekmekten daha iyidir karnımıza bastırmaları herhalde ayy inşallah suni sancı işe yarar da epiduralde alırım miss gibi normal doğururum

Kızımı bugün kuaföre götürdüm adam bana diyor ki abla karımın okadar büyük krnı olsa intihar eder
Bu karına laf edenleri varya kızımı parka götürmeye çekiniyorum doğum yakın galiba yok daha bir ay var diyince bakışlar sanki herkes aynı benim vücut çok az aldı sadece karın var suda fazla olunca büyük ne yapayım yani

Ben epey abarttım.. bebek cantasinda; 20 bebek bezi,2 haftane cikisi, 3uzun kollu 3kisa kollu zibin, 2 yedek baslik, 2 yedek eldiven, 4 cift corap, 2buyuk 2kucuk muslin bez, 10 adet agiz mendili,pisik kremi.. anne icin de ayri bir bavul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…