- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.721
Hadiiii yaaaDolunay22 canım seninki bence yarılamış orta seviye inmiş gibi :)
@geminiwoman seninki baya inmiş ya. Koton elbisenle atmıştın. Arada baya farkı var sanki
Kredi kartının hesap kesim tarihini bekliyordum kuzum dün kesildi. Bugün yarın alırım. Fischer Price a 230 vermektense diğerine 300 vermek daha mantıklı geliyor. Çünkü baya konforlu görünüyor. Sen neye karar verdinloveren canım mathercare deki anakucağından aldın mı? Bir ara bakıyordun ona.
Bu aralar benimde çok kasılmam oluyor hem de baya baya ağrılı. Gerçekten de bebek az kilo aldı.acaba ilgisi var mı gerçektenKızlar çok kasılma olunc bebek az kilo alıyor sanki. Geçen hafta çok kasılmam olmuştu 10 günde 150 gr almış
Bende böyle abartmışım iste 5 er tane şapka yakalık eldiven çorap falan koydum gereksiz mi diye düşündüm 2 sene önce oğluma nasıl hazirladigimi bile hatırlayamıyorum panik korku heyecandanBen epey abarttım.. bebek cantasinda; 20 bebek bezi,2 haftane cikisi, 3uzun kollu 3kisa kollu zibin, 2 yedek baslik, 2 yedek eldiven, 4 cift corap, 2buyuk 2kucuk muslin bez, 10 adet agiz mendili,pisik kremi.. anne icin de ayri bir bavul
Ben burayım sekerimm.. henüz tık yok!
Kızlar kontrolden geldik.geçen hafta 3000 çikmisti kızım bu hafta 2950vitaminı bırakmıştım şimdi tekrar devam edicem.yemeye devam..onun dışında her şey normal şükür.normal doğum ücreti 3300. Bi daha çocuk planlarsam özel sigorta 9yaptrcam
Karna bastırınca içten yırtık oluşuyor canım. Ben ilk doğumumda epidural aldım, sancı hissetmeyince ıkınamadım. Ebe resmen üstüme çıktı. Öyle bastırdı ki nefes alamadım kadını ittirmeye çalışmaktan doğuma odaklanamadım. Sonuç içte yırtık, dıştan kesik. Dr kaç dikişim olduğunu söylemedi bile. Sadece biraz fazla dikişin var diyebildi. Tamamen iyileşmem 3 ay sürdüSağıl canım sancıyı çekmekten daha iyidir karnımıza bastırmaları herhalde ayy inşallah suni sancı işe yarar da epiduralde alırım miss gibi normal doğururum
Yok artık adama bak yaaa. İnsanlarda hiç edep kalmamış. Ne haddine senin. Eşin iyi tutmuş kendini helal olsun.Kızımı bugün kuaföre götürdüm adam bana diyor ki abla karımın okadar büyük krnı olsa intihar eder
Can'ım kasılmadan mı yoksa artık son haftalarda olduğumuz için mi acaba? Midemizde de çok baskı var çünkü.Kızlar çok kasılma olunc bebek az kilo alıyor sanki. Geçen hafta çok kasılmam olmuştu 10 günde 150 gr almış
Karar veremedim Can'ımKredi kartının hesap kesim tarihini bekliyordum kuzum dün kesildi. Bugün yarın alırım. Fischer Price a 230 vermektense diğerine 300 vermek daha mantıklı geliyor. Çünkü baya konforlu görünüyor. Sen neye karar verdin
Ayy o da çok kötü yaKarna bastırınca içten yırtık oluşuyor canım. Ben ilk doğumumda epidural aldım, sancı hissetmeyince ıkınamadım. Ebe resmen üstüme çıktı. Öyle bastırdı ki nefes alamadım kadını ittirmeye çalışmaktan doğuma odaklanamadım. Sonuç içte yırtık, dıştan kesik. Dr kaç dikişim olduğunu söylemedi bile. Sadece biraz fazla dikişin var diyebildi. Tamamen iyileşmem 3 ay sürdü
Ne tatlı göbüş...minnicik...pek de inmemiş seninki kuzumBir de bana bakin. İnmis mi göbeğim. Bana hic inmis gibi gelmiyor
Adam çatlak galiba deli mi neKızımı bugün kuaföre götürdüm adam bana diyor ki abla karımın okadar büyük krnı olsa intihar eder
Nasıl anlayacaz ne kadar açıldığını sık sık baktıracaz mı nasıl olacakEşim de neden hala artmadı acilman diyor anlatamıyorum
Tecrübesizliğin de etkisi vardı tabi ıkınamamam da. İnan öncesinde hiç ıkınmakla ilgili düşünmemiştin bile. Şimdi araştırdım. Karnımızdan derin nefes alıp tuvaletimizi yapar gibi ıkıncakmışız.Ayy o da çok kötü yaen iyisi lavman yaptırıp çekinmeden kaka yaparmış gibi ıkınmak ya da ıkınma esnasında kapatamıyolar mı epidurali onanda biraz sancı çeksek de ıkınmamız kolay olsa .
Aynen ya üff stresten gidecem haa öfNe alaka canım benim bir haftadır 2 cm açılmam var doktorum kendi yolladı beni haftaya gel diye. Herkes çok biliyor yaa her kafadan bir ses.
Öyle mi canım aynen ben de sasirdim hatta çok kilo aldiracak şeyler yemedim:)Aç bırakmışım kuzumuu yemeye devam o haldeDur dur yalnız değilsin geçen hafta 3000 çıkan bebeğim bu hafta 2700. Usg cihazına güvenim kalmadı valla. Yeter ki sağlıkla doğsunlar
Kendi sancım olsa epidural ikinci seçenek oluyordu ama suni olunca insan turdıyor valla . Şu ıkınma işini de halledersem memnun değilim diyen yok zaten . Senin şindi ikinci doğumun bi de 3 cm açılman var şimdi rahat olur inşallah . Ben 3 cm açılmaya gelene kadar neler çekicem kim bilirTecrübesizliğin de etkisi vardı tabi ıkınamamam da. İnan öncesinde hiç ıkınmakla ilgili düşünmemiştin bile. Şimdi araştırdım. Karnımızdan derin nefes alıp tuvaletimizi yapar gibi ıkıncakmışız.
Malesef epidurali verince ilacın etkisi bikaç saat sürüyor zaten. Ben doğurmama 1 saat kala taktırdım. 11 saat çektim sancıyı az daha dayansaydım keşke dedim sonradan da. Ama ben çok uykusuz ve bitkindim. Biraz uyuyabileyim ki doğumda gücüm olsun die istedim asıl ama uyuyamadan doğumhaneye aldılar..
Neyse kısmetim öyleymiş. Bu kez epidural istemiyorum dayanabilirsem. Allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin.
Evet bir de o durum var. Şimdi sen o teyzeye teyze benim suyum fazla diye anlatmaya çalışsan ohoooo :) teyzeler benim krnım doğurana kadar küçücüktü diyor. Bir de ayıplayarak bakanlar var çıplakmışım karnımı kapatmam gerekiyormuş gibiBu karına laf edenleri varyakızımı parka götürmeye çekiniyorum doğum yakın galiba yok daha bir ay var diyince bakışlar sanki herkes aynı benim vücut çok az aldı sadece karın var suda fazla olunca büyük ne yapayım yani
Canim gecmis olsun insallah gribin, agrilarin cabuk gecer, kuzeyin de sariligi tez zamanda duzelir insallah, Allah saglik versin ikinize de .aramizda bir gun vardi seninle ben ve mayis basi anneleri hala beklemedeyiz hayirlisiKızlar selamlar herkese, hepiniz iyisinizdir umarım? Mesajları okuyamadım çok birikmiş, Doğum yapanlar vardır mutlaka, kimler acaba bana özet geçer misiniz? Benim bebişin sarılığı düşmüyor, giderek de zayıflıyor, dün idrar kültürü verdik enfeksiyondan şüphelendiler, pazartesi sonuç çıkacak.. çok uykusuz ve Yorgun’um, iki saatte bir hem emmeye zorluyoruz hem mama veriyoruz.. grip oldum kafamı kaldıramıyorum, öksürüyorum dikişlerim ve karnımın içi çok acıyor.. ama çok şükür diyorum yine de.. sizler de durumlar nasıl? Ayy çok özledim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?