- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.741
Dimi ya hazırlıklı beklemek ayrı bir huzur valla. Diğer türlü beynimde temizlik valiz temizlikçi ay dolanıp duruyordu :)Hadiiii yaaaay çok sevindim. İnsan böyle herşeyi hazır olunca nasıl mutlu oluyor. Annem de demişti 5-6 gün önce. Ben diyeyim 10 gün sen de 15 gün karnın başlamış inmeye diye. Özellikle bikaç gündür alt kısım baya düştü
Ben eminim canım ya. Hep 250 alıyordu bir de son ay güya çok alırmış. Çok kasılınca strese giriyormuş bebek magnezyuma yüklenelim. Gerçi senin de öyle mi ya içim nasıl gidior normal doğuma. Keşke sancılansam gitsem açıklıkla belki doktorum yaptırır diyorumBu aralar benimde çok kasılmam oluyor hem de baya baya ağrılı. Gerçekten de bebek az kilo aldı.acaba ilgisi var mı gerçekten
Ya eşim çok sakindir ama patlayınca fena patlar. Boğa burcuYok artık adama bak yaaa. İnsanlarda hiç edep kalmamış. Ne haddine senin. Eşin iyi tutmuş kendini helal olsun.
Can'ım kasılmadan mı yoksa artık son haftalarda olduğumuz için mi acaba? Midemizde de çok baskı var çünkü.
Karar veremedim Can'ımSen burda onu paylaşınca çok hoşuma gitti. Aslında aynı markanın daha ucuz bi modeli de var.
Eşim de ses Yok benim de. O kadar ana kucağı baktık durduk. Şimdi hiç almayacakmışız gibi ses Yok
Hayırlı olsun :)) sağlıkla kucağına al inşallah. Adetime 4 gün vardı 34 falandıkizlar bu hafta cok sukur 3.5 yıl aradan sonra hamile oldugumu ogrendim..Allah gercekten isteyen herkese nasip etsin insallah..
yalniz kafam biseye takiliyo.....
aile hekimi olmadigi icin kac gundur saglik ocagina gidemiyorum degerlerimi ogrendim bugun 1962 cikti
ordaki danisman kiz da hamileymis 4 haftalik vardir dedi ama netten hesaplayinca 6 haftalik cikiyo
degerlerime bakmadan once doktor adet gecikmemi sorarak 4 haftalik vardir senin demisti
kafam bu yonden cok karisik...???
ve de dış gebelik ihtimali var midir cok korkuyorum...???
son adet tarihik 17 mart
adet gecikmem 8 gün
degerlerim nasil iyi mi ??
sizce kac haftaliktir ??
en onemlisi de dış gebelik belrtileri var mı ve de dış gebelikte kanda 1962 gibi bi deger cikma olasiligi olabilir mi
cok tesekkur ederim insallah hepimiz saglikla kucagimiza alirizHayırlı olsun :)) sağlıkla kucağına al inşallah. Adetime 4 gün vardı 34 falandı
Hesapladığım zaman seninle aynı sayıya denk geliyor hatta, normal yani. Dış gebelikte sanırım değer düzenli artmıyor iki günde bir iki ye katlanması gerek.
Son adetine göre 6. Haftanın içindesin işte. Değere takılma ona göre bakılmıyor hafta canım. Senin adet başlngıcın 14 ise sen bugün 6. Haftanı bitiriyorsun hatta :)cok tesekkur ederim insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
herhangi bir belirti falan yok yani dimi dış gebeligin
pazartesi beklemek zorundayim o halde
4 haftalikmidir acaba degerlerime gore yoksa 5 mi orayi da pek anlayamadim
Merhaba bisürü bebişimiz oldu. Erken olanlar bile sağlıklı çok şükür. Kalanlar olarak da doğumu bekliyoruz :)Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum herşey yolunda mı??
Canım son adet tarihine göre hesaplanıyor zaten gebelik değere göre değil. Dış gebelikte ancak muayenede anlaşılır onun da pek değerle alakası yok .cok tesekkur ederim insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
cok tesekkur ederim insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
Kesinlikle sezeryan istiyorum diyorsan 7 si en mantıklısı canım. Bence normal doğumda ebeler yönlendirebilirler doktor son dk giriyor zaten ama sezeryanda doktorun dikişi çok önemli. Kendi doktorun iyiyse ona ol derim. Sezeryan tanımadığın doktorda risk sankiBenimde ilk doktora gittigimde degerim 270 di. Sonra 2 gun sonra doktora gittim 1000 cikmasi gerekirken 2500 fln cikmisti ve kese hala gorunmuyordu cok korkmuştum dis gebelik diye doktor 2 gun sonraya cagirmisti ve kabus gibi 2 gündü. Degerlere cok takilma kiminde cok fazla yükseliyor kiminde az. Zaten b hcg araliklari onkdr genişki dikkat edersen. Sen kafaya takmamaya calis.
EvBoregi nerelerdesin ozledik ya. Canim Allah acil sifalar versin. Kuzeyede cok uzuldum iri bebek iri bebek dediler zatifliyo cocuk. Ama sen uzulme benum kardesimdede sarılık vardi cok ileriydi ama gecip gidiyo. Sarilik olmayan bebe gormedim. Olup iyilesmeyende gormedim. Cok sukur kurtuldun darisi basimiza. Bende haftaya pazartesi sezeryan olucam buyuk ihtimalle.
Kizlar ya hepinizin fikrini almak istiyorum. Ben normal dogum yapabilecegimi gozum kesmiyo sanirim cok zor geliyo bana ve Benim doktorum 9 13 mayıs arasi yok. Bu nedenlede 16 mayis da 40 haftam doluyoken 7 mayisa gun veriyo. Beklesem sancim gelse doktor olmicak diye bende tamam dedim. Sizce erken bi tarih mi ? Sezeryan olucaksa da once sancilarla dogum baslamasini mi beklemem lazim
17 cnm son adet tarihimSon adetine göre 6. Haftanın içindesin işte. Değere takılma ona göre bakılmıyor hafta canım. Senin adet başlngıcın 14 ise sen bugün 6. Haftanı bitiriyorsun hatta :)
Bilmem ki pazartesi kontrole çağırdı bakar mı yine. sonra çarşamba ve cuma olmazsa cumartesi yatiş olacak.sanci verecekNasıl anlayacaz ne kadar açıldığını sık sık baktıracaz mı nasıl olacak
Evet magnezyumu aksatmayalım. Ben de ilk doğumda normali çok istedim ama nasip olmadı. Şimdi de ilk doğumdan 3 yıl 5 ay geçti tam olarak. Benim dr 39 haftayı geçiremeyiz dikişler açılabilir dedi. İntagramda takip ettiğim bir dr var sezeryan sonrası 2 yıl geçipte normal doğurttuğu hastalar var. Ben sanırım dikiş açılır korkusundan normale cesaret edemem canım.Ben eminim canım ya. Hep 250 alıyordu bir de son ay güya çok alırmış. Çok kasılınca strese giriyormuş bebek magnezyuma yüklenelim. Gerçi senin de öyle mi ya içim nasıl gidior normal doğuma. Keşke sancılansam gitsem açıklıkla belki doktorum yaptırır diyorum
Canım teşekkür ederiz, sizler için de o kadar heyecanlıyım kiCanim gecmis olsun insallah gribin, agrilarin cabuk gecer, kuzeyin de sariligi tez zamanda duzelir insallah, Allah saglik versin ikinize de .aramizda bir gun vardi seninle ben ve mayis basi anneleri hala beklemedeyiz hayirlisi
Benim alacağım Mothercare de satılıyor ama markası Bright Stars. Senin dediğin hangisi canım merak ettimYok artık adama bak yaaa. İnsanlarda hiç edep kalmamış. Ne haddine senin. Eşin iyi tutmuş kendini helal olsun.
Can'ım kasılmadan mı yoksa artık son haftalarda olduğumuz için mi acaba? Midemizde de çok baskı var çünkü.
Karar veremedim Can'ımSen burda onu paylaşınca çok hoşuma gitti. Aslında aynı markanın daha ucuz bi modeli de var.
Eşim de ses Yok benim de. O kadar ana kucağı baktık durduk. Şimdi hiç almayacakmışız gibi ses Yok
Bende merak ediyorum sabahtan beri haber yok muDodine doğurdunmu bacım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?