2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım son adet tarihine göre hesaplanıyor zaten gebelik değere göre değil. Dış gebelikte ancak muayenede anlaşılır onun da pek değerle alakası yok .
anladim cnm sagol haftaya randevum var ultrasona gircem girmeden icim rahat etmicek sanirim
kasik agrilar normal ama dimi bu haftalarda hatta bazen o kadar asiri bi agri giriyo sanki adet olcakmisim gibi lavaboya gidip bakiyorum hemen kanama olmasin Allah im diyorum cok sukur yok olmazda insallah zaten 15 dk falan sueuyo geri agrik normale biniyo gunduz rahatim aslinda agrim olmuyo ama gece yatarken oluyo

Facebook yok Can'ım ordan takip etmedi. İnş hayırlı ise normal olsun Can'ım. En önemlisi oğlumun sağlığı.
Yaaa evet aslında strese girdiğine inanırım. Çünkü nst de sancım yükselince Bebiş de coşuyor acayip hareketleniyordu. Ayyy demek onlara da yansıyor bu yA. Çok üzüldüm

cok tesekkur ederim insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
herhangi bir belirti falan yok yani dimi dış gebeligin
pazartesi beklemek zorundayim o halde
4 haftalikmidir acaba degerlerime gore yoksa 5 mi orayi da pek anlayamadim
Can'ım dış gebelik kan değerlerinin artışına göre yorumlanır. İki günde düzenli artış olmaz. Ya çok çok artar yada ikiye katlamaz değer. Mesela iki günde bir değerler 300-420-2090-2500 gibi artarsa şüphe edilir. Kese de görünmez rahimde. Benim ilk hamileliğimde hiç ikiye katlanmadı. Dr dış gebelikten şüphe duydu. Çok şükür değildi. Ama düşük oldu sonra.
Allah korusun sen niye takıldın ki buna?
Değerin güzel. Zaten kesende görünür yakında.

Ya ben ilk hamilelikte sezaryen de olacaksa gününün beklenmesi taraftarıyım Can'ım. Ama doktorun da yokmuş. Bilemedim şimdi. Ben olsam beklerdim sanırım. 1 gün bile kalması önemli bence herhangi bi risk yoksa.
Erken Doğum riskin de yoksa eğer. Belki de gelmeyecek yavru kuş son gününe kadar.
Bak @geminiwoman bazı dr lara kalsa çoktan sezaryeni olmuştu. Ama hala bebişi gelmedi. Gününü doldurdu nerdeyse. Normal olmasa da günü dolmuş olacak.
Tabi kendinle ilgili kararı en iyi sen verirsin

Benim alacağım Mothercare de satılıyor ama markası Bright Stars. Senin dediğin hangisi canım merak ettim
Can'ım onları da mathercare de gördüm. Ama internette başka sitelerde de varmış daha uyguna ama kalmamış hiç bir yerde.
Resimlerini atıyorum.ama biri bright stars değilmiş şimdi fark ettim.

Eklentiler

• IMG_5507.webp
    15 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_5508.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 37

Evet canım doğru. Suya attıktan sonra senin adına biri dua okuyor ve o el gibi aciliyor. Doğum sonrası sudan çıkardıktan sonra kendini tekrar toparlıyor. Çıkarmayı unutmamak lazım çünkü o suda kaldıkça rahim kendini toparlamiyor.

Hayırli olsun cnm son adet tarihine göre kac hafta ise o kadardır. En doğrusu odur. Başkasına göre hesap yapma, dış gebelik belirtisi nedir bilmiyorum ama doktor kalp atışı için cagirir seni keseye bakar bir aksilik olursa söyler ama olumlu düşün hep.

Ya inanamıyorum gerçekten mi sancı 5 dakikaya düşünce atayım değilmi hatta onu yanıma alayım hastaneye gideyim

doktora gidemedim cnm haftaya randevum bi de nette 6 hafta deyio ordaki danisman kiz 4 haftaliksindir dediya icime kurt dustu dedim heralde 6 haftaliga gore dusuk bi deger o yuzden cnm
bi de cok yurudum bugun mecburen dusukten de korktum kanama falan yoktu Allah tan oyle teselli ettim kendimi
ha bi de dotor degerlerime bakmadan 6 gun gecmisti o zmn adetim o da 4 haftaliksindir demisti o yuzden kafam karisti cnm
e bi de ustune kk da dis gebelikle ilgili seyler okudum ne demek oldugunu blmyodum bayagi gercek hamilelikle ayniymis

Sikayet etmek lazim ben bile sinirlendim

Canım 7 mayıs erken bir tarih değil...39un icinde oluyorsun...benimki de 8 mayıs sezaryen randevusu sanırım 38+5 gibi oluyor...ve benim oğlum 39+2 de doğmuş e arada 4 gün var...o kadar durur mu ondan da emin değilim de Allah bilir...doktorunla sezaryene karar verdiysen hiç de gidip başkasıyla muhattap olma derim...o da önemli kesmesi içini temizlemesi dikmesi vs doktoruna güveniyorsan sancı falan bekleme o da kısmet bence...ben randevuya 1 gün kala acil sezaryene gittim oğlumda...bu işler belli olmuyor

cok sagol cnm olumlu dusunmeye caliscam haftaya randevu almistim zaten bakalim bakar heralde ultrasona cnm o zmn ogrenirim
ya ben doktora sordum o zmn 6 gun gecmisti adetim nette 5 haftalik diyodu doktor 4 haftaliksindir demisti daha degerimi bilmiyodum
sordum nette hesapladik 5 hafta ediyo netteki hesap yanlis mi dedim ben oyle bisey bilmiyorum dedi cinsler hep beni bulur zaten :)
nende tistim doktor 4 haftalik diyo bugun danisman kiz vardi ona sordum o a 4 haftaliksindir dedi nette 6 haftalik diyo bende suphelendim cnm

Her beebk farklıdır rahme ne zaman tutunduğunu bilemezsin. Embriyo olusumu ve rahme tutunma sürelerini bilmen lazim, geç dollenme erken döllenme gibi kavramlar var. Bunu doktorun takip ettikçe bilir önemli olan bebeğin her doktor kontrolünde gelişmis olmasidir. Baya baya ders çalısir gibi açıp.okuman lazım anlamak için herkesi dinleme merak ediyorsan, kitaplardan oku cnm.

cnm embriyo olusumu rahme tutunma suresini biz anlayabiliyor muyuz ki
erkan ve gec dollenme olayini biliuorum
kimyasal gebelikte de idrarda cikmiyormus ama kanda cikiyormus
ama cidden dış gebelik hem idrarda cikiyo hem kanda cikiyo hem de tum gebelik belirtilerini tasiyo o yuzden kafa karisikligi yapti
bi sey okudum o birazcik icimi rahatlatti dis gebelikte sanirim sadece tek tarafli kasik olurmus sirt ve omuz agrisi olurmus cok sukur yok onlar bende kasik agrim var hic gecmiyo zaten bunu doktora sorucam ama tek tarafli degil

Kızlar tansiyon düşürmek için ne yapabilirim. 14/9 çıktı. 24 saatlik idrar biriktirme yapıyorum yarın sabah goturecem tahlile şimdi ölçtüm 14/9 çıktı moralim bozuldu

YOk canım değil merak etme :) değerin hiç bir önemi yok tadını Çıkar hamileliğinin 3000 üstünde kese de görülüyordu az kaldı :)
haftaya randevum var insallah gorunur kese de icim rahat eder cnm cok sagol pazartesi kan degerime tekrar bakar belki aile hekimi cmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…