2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bana da öyle dedi canım 5 yıl geçenleri yaptırıyormuş. Ben de korkuyorum zaten mustu arkadaşın 5 yıl geçtiği halde açılmış baksana

Amin canım kesinlikle en önemlisi o.
Evet ya strese giriyorlarmış onlar için de zorlu bir yolculuk :)

Kızlar muhtemel doğum tarihimiz dolunca 9. Ay 10 günü tamamlamis mi oluyoruz. Bende hiç doğum belirtileri yok hala. Doktorum 41. Haftada sancim vs yoksa sezeryan demisti umarım gerek kalmaz

Kızlar tansiyon düşürmek için ne yapabilirim. 14/9 çıktı. 24 saatlik idrar biriktirme yapıyorum yarın sabah goturecem tahlile şimdi ölçtüm 14/9 çıktı moralim bozuldu
Canim limonlu su ic
Sarimsak butun yut
Bol su ic.
Iyi gelir.telas etme daha cok cikiyot

Reactions: tmz
Kızlar tansiyon düşürmek için ne yapabilirim. 14/9 çıktı. 24 saatlik idrar biriktirme yapıyorum yarın sabah goturecem tahlile şimdi ölçtüm 14/9 çıktı moralim bozuldu
Limonlu su içip karanlık bir odaya geç canım. Bol bol sıvı alıp wcye çıktıkça düşer zaten
Geçmiş olsun tansiyon çok önemli. Ben 14 olunca hastaneye gel diyor doktorum

Reactions: tmz
Canim sperm yumurtaya ulasmadan 3 gun vajina rahim yollarinda yasayabiliyor. O yuzden kafadan yarim hafta fark cikiyor diye dusun. Su an gebeligin cok erken, 8 haftaya kadar gebelik tibbi olarak saglikli gebelik diye dogrulanamiyor ve doktorun mudahele edebilecegi bir sey yok. Hamilelik oncesi vitaminlerini al, hamile gibi beslenmeye devam et, kanaman olmadigi surece doktora bile gitme derim. Sonradan stress olacagin yeterince sey bulacaksin. Simdi internete filan girme rahat ol tadini cikar derim.

Bugün hayatımda ilk defa hurma yedim.. hemde sabah öğle akşam birer tane.. aylardır tatlı yemediğimden herhalde şuan resmen içim bayıldı bu hurmalar beni tırmalamaz dimii? Hurma yiyince koca gün doğru düzgün hareket etmeyen oğlum show yapıyo resmen :)

Can'ım onları da mathercare de gördüm. Ama internette başka sitelerde de varmış daha uyguna ama kalmamış hiç bir yerde.
Resimlerini atıyorum.ama biri bright stars değilmiş şimdi fark ettim.
BC yazınca da Bright Stars oluyor sanırım markası. Bunlarda çok güzel..ben de şimdi netten pişik kremi, tırnak makası ve avent 125 ml biberon siparişi verdim. Oğlumdan kalan avent cam 120 ml biberon vardı aslında. Sadece uç kısmını yeni alayım dedim. Bi baktım nette 2 tane biberon emziği 25 TL Biberon 27 TL. Ben de biberon aldım. Daha mantıklı geldi. En azından yedek biberon olur. Şu anda almam gereken 3 şey kaldı.
Ana kucağı
Bez
Çikolata.

Allah doktorun da iyisini versin. Acil doktorları nerden çıktı bu gözüyle bakıyorlar adama. Geçmiş olsun bimere falan şikayet et istersen

Dis gebelik gecirmis biri olarak degerler duzensiz yukseliyor gec dollenmesi degil degerlerin dengesiz olmasi zaten 1 hafta sonra kesen gozukur muhtemel olarak alttan muayenede dis gebelikte tuplerde gozukuyo eger varsa dis gebeliik

stres sıkıntı bitmicek diyosun cnm dogru hayat zaten hep sıkıntı stres..
ama hic doktora gozukmezsem de olmaz cnm kese gorunur haftaya buyuk ihtimal bence haftaya randevum var ultrasona gircem akttan baktirmam ama
bi de dedigin gibi vitamin almam lazim doktora daniscam
doktora sormadan folik asit almadim simdilik bi de benim b 12 im eksikti igne vurduruyodum ona devm etmeliyim omu sorcam fıtık vardi doktor yeni hareket vermisti yapmiyorum ogrendigim gunden beri onu sorcam cnm zaten hic doktora daha gozukemedim ama merak ediyorum belki kalp atislarini da duyariz 6 haftalikken

Can'ım ya sen ne kadar takılmışsın böyle. Hiç gerek Yok bunlara. Kimyasal ve dış gebelik çok farklı birbirinden. Kimyasalda sadece kan değerin yükseliyor ve birden düşüp adetle birlikte dışarı atılıyor. Birçok kadın kimyasal gebelik geçirdiğini bile bilmez.
Dış gebelik çok farklı. Embriyo rahim dışında tüplere yada karın boşluğuna yerleşir. Ve orda büyümeye başlar. Kalbi bile atabilir. Normal gebelik gibi. Ama büyüdükçe tüpleri patlatır ve iç kanamaya sebep olur. Ben bu yüzden 1 ay boyunca iki günde bi kan vermiştim. Ama senin kan değerin güzel. Pazartesi bi kan testi daha yaptır. Yükselişine bak. Hatta pazartesi vajinal muayenede kese bile görünür. Tadını çıkar hamileliğinin.

Benimde temizlik carsamba cuma ağda 8 i doğum

Dis gebelik gecirmis biri olarak degerler duzensiz yukseliyor gec dollenmesi degil degerlerin dengesiz olmasi zaten 1 hafta sonra kesen gozukur muhtemel olarak alttan muayenede dis gebelikte tuplerde gozukuyo eger varsa dis gebeliik
cok gecmis olsun allah yasatmasin tekrarini insallah
bende akttan baksin istemiyorum aslinda ama insallah ultrasonda gozukur haftaya

hic sorma cnm dış gebelikle hamilelik belirtisini ayni oldugunu okuyunca kuskulandim bayagi
insallah oyledir de bosuna telas yapiyorumdur
haftaya randevu alabildim 9 una kadar ultrasona giremicem cmm 9 unda belki ultrasona cikar oazartesi saglik ocagina gitcem bi daha bakilsim degerime
sagol cnm insalah pazartesiden sonra tam tadini cikarcam :)

Normalde dogum evinde Eda Ülkü Karakılıç a gidiyordum. Ama artik 3-4 gune bir gittigim icin her seferinde ona gidemiyorum. Kimin muayene sırası azsa ona gidiyorum beklememek icin. Sen kayseride misin?
Yok canım ilk bebegim zamanında oradaydım dünyam hastanesinde doğum yapmıştım bende ibrahİm demire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…