2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bizimkilere ssvd den bahsetmedimki hiç canım. Sadece kayınvalideme anlattım o da sen bilirsin dedi. Ssvd yapıcam desem var yaa oooo :) ben kilo aldım bebek mormal kiloda dikişler de 3 yıllık. Sen bana göre çook daha yatkınsın

Zaten diretiyorum canım. Valla kimseye eyvallahım yok. Aynen 37 de suyuyla doğanın nasibi oymuş. Ona hiç bişey denilmez ki. Allahın takdiri. O bebek için en hayırlısı güzeli erken doğmakmış demekki. Ya da suyu az bebek gelişemiyor vs bunlar ayrı. Ama şuna karşıyım bebek kilolu diye 37 de hooop sezeryana. Yani zaten sezeryan olacak neden daha fazla durmuyor acaba.

Ya inanamıyorum gerçekten mi sancı 5 dakikaya düşünce atayım değilmi hatta onu yanıma alayım hastaneye gideyim

Canım senin adına birisi yapsın. Evet sancin başlatınca dua okuyorsun. Kuzenim için 5 lt bidonun içine atıldı rahat acilma olsun diye kaynanası hacıdır kaynanası dua okudu. Doğum gerçekleşince hemen içindeki suyu dökmen lazım. Kuzenimin dikişi pek yoktu hatta epizyo yapılmamıştı sadece işte çok az bir gittik vardı. Ama eğer sudan çıkmazsa rahim kendini toparlamiyor hatta birisinde unutulmuş. Kızcağız çok kan kaybetmiş.
O yüzden müjde gelince unutmayacak biri olsun nette de araştır istersen

H Hafsa semabsrn kizlar ya bu bahsettiğiniz sey cok ilginç. Ben inanirim boyle seylere. Ama yapacak olsam cevremdeki herkes bana deli gözüyle bakar. En Başta eşim ne sacmaliyorsun falan der

Doktoruma cok guveniyorum. Hic sizin gibi dusunmemistim. Ya hep bi annelik icgudusu iste aslinda kalmasi gerekirken erken mi aldiriyorum mantığı geliyo. 38+5 oluyo. Zaten bn smdiye kdr neye plan yaptıysam hep degistirdimm :)). Dua ediyorum Allah'ın işine karisilmaz hayirlisi degilse hayirli olan tarihte kendi gelsin diye. Kul kurar kader gülermiş. Hee o gun olucaksada kaderimde zaten o tarih vardir.
Dolunay22 canim iste o kararsizligi cok yasadim. Sezeryan olursa bile kndi gelmk isyesin doye ama 9 13 mayis arasi doktorum yok. Ve dusunsene zaten sezeryan isticm ve bilmedigim bi dr giricek. Zaten bu konuda kararsizdim hep

H Hafsa semabsrn kizlar ya bu bahsettiğiniz sey cok ilginç. Ben inanirim boyle seylere. Ama yapacak olsam cevremdeki herkes bana deli gözüyle bakar. En Başta eşim ne sacmaliyorsun falan der

Canım yer gök dua ile derler. Ben oğlumda yapmadım ama hep zikir gibi Abese süresinin 20. Ayetini okudum. Her bos animda mesela yemek yaparken yada çamaşır asarken. Eşim de biliyordu dua okuduğumu. Benim eşimin sadece bazı tertipler için dinden çıkarsın farkına varmazsın der ama saçma demez. Sonuçta dua var icin de oyuzden tertiplere karşıdır.
Oglum da okuduğum ayeti şimdi sancim geldiğinde bile okuamıyorum nedense. Nedeni belkide Doğum dan cok doğum sonrası korkumun olmasi onun icin de Allah a tevekkül etmek lazım sanirim. Sonuçta bu bebisler vakti zamanı gelince dünyaya gözlerini açacaklar.
Rabbim sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin. Cekemeyecegimiz dert kaldiramayacagimiz yük vermesin Allah im

Dua ediyorum Allah'ın işine karisilmaz hayirlisi degilse hayirli olan tarihte kendi gelsin diye. Kul kurar kader gülermiş. Hee o gun olucaksada kaderimde zaten o tarih vardir.

Aynen canım.vakti zamanlarını kendileri belirlersinler. UykucuSirine nın prensesi Zeynep gibi sezeryan gününu beklerken hooop hayır ben şimdi gelicem desin.

Ben fanusa koydum hastaneye yanıma alayım unutmazsam çok sağol

Kizlar devlette sezeryan olan uar mi kac gün hast. Yatiliyor ben ilkinde ozeldydm 1gece yattm bi akraba 2gün diyor devlette hastanedede 3gün dedi bi kadin.off kücük oglum var benim nasıl yapcam onsuz
Canim ben devlette yapcam dogumumu evet 2-3 gun kaliyosn hastanede benimde oglum var mecbur idare edecez yapacak bisey yok

Canim ben devlette yapcam dogumumu evet 2-3 gun kaliyosn hastanede benimde oglum var mecbur idare edecez yapacak bisey yok
Eyvah eyvah aslında bi yandan iyi o agrilari hast. Cekiyosun da oglum zorlancak cok 17aylik evde bile beni araniyo banyo falan yaparken ay insallah skıntisız gecer su donemimiz

İnsallah canim insallah.
İnanıyorsan yap dinleme kimseyi hac malzemeleri satan yerlerde oluyor
Canim aman kimsenin lafiyla sözüyle ugrasamam. Ben doguma gittigimde kim dua okuyacak da suya birakacak onu? Hickimse yapmaz ki?

Kizlar hafiften adet sancisi gibi belimde agri var. İnsallah baslamistir dogumum ya. Ama karnimda hic sertlesme falan yok. Sabah gidecem hastaneye gecmeSe eger. Korkuyorum da bos hir belirti cikacak diye. Ne kadar dogurmak istedigimi biliyorsunuz suan resmen belimin agrisi beni mutlu ediyor. Hastaneye giderim de yine O açıklık O sanci ile donersem buyuk hayal kırıklığı yasarım

İnsallah canim insallah.

Canim aman kimsenin lafiyla sözüyle ugrasamam. Ben doguma gittigimde kim dua okuyacak da suya birakacak onu? Hickimse yapmaz ki?
Kendin oku doğuma giderken de yanına al eğer senden önce doğum yaparsam ve işe yararsa söz sen sancılanınca ben sana burda yapacam iki tane var bende ama ben ne durumda olurum bilmediğim için söz veremiyorum

Ağrım sancım artacak da doğurcam die beklerken ben günden güne kendimi daha iyi hissetmeye başladım bel kasık ağrım yok, gün içinde bikaç kasılma olup geçiyor. Dün sabah öyle enerjim yerinde dinlenmiş uyandım ki hamile olduğumu unutmuşum karnıma bakınca saniyelik bi şok geçirdim. Noluyor yaa kafayı mı yiyorum

Kizlar merhaba. Suanda melegim gogsumde yatiyor emdi ve gazi cikti suan gogsumde uyuyor.. size onunla beraber yaziyorum. Benim cok ic acici bir dogum hikayem olmadi malesef. Hastaneye gittigimde 0 acilma vardi ama dogum baslamisti. Ustelik kendi doktorum telefonlara cevap bile vermiyordu. Neyseki acildeki doktora daha cok bi cok defa muayene olmustum ve biliyordum. Sukurler olsunki bu doktor dogum yaptirdi kendi doktorum degil.. doktor bey suni sancimi sezeryan mi diye cok acik bi sekilde sordu neler yasayacagimi anlatti her iki durumda da. Sonuc olarak normal dogumu sectim yatisim yapildi odama geldim lagmandi damsryoluydu derken suni sanci serumunu getirdiler. Ilk saatler bunuymus sorun degil cekerim diye cok sarki soyledim :) 1 cm acikliktan sonra kabusum basladi. Yine dayanamayacagim acilar degildi taaki 5 cm olana kadar. Bu arada saat aksam 9 10 oldu. Artik butun hastane cigliklarimla inliyordu derken o aciyi tarif etmeyecegim ikinma hissi gelmeye basladi. Acilmam tamamlanmis. Alel acele ebe geldi beni hizla dogumhaneye yetistirdiler. Catala cikmadan doguruyorum dedim yere comeldim. Son bir gayretle ve ebelerin ysrdimiyla catala ciktim doktor bey geldi. Nst baglandi. Sancinin en hat safhada oldugu an ikinmami istedi. Bir iki uc dort bes derken en sonunda bir ses ve kocaman iri gozler. O an yasadigim duygunun tarifi yok tipki cektigim sancinin tarifi olmadigi gibi. Ama size cok net soyleyebilecegim tek sey HERSEYE BEDEL!!! Kizimin gobegini babasi kesti ♡ harika bir andi bizim icin. Fotografci butun anlari cekti. Ikinma sirasinda igne yaptigini gordum doktorun ama sifir his. Asla hissetniyorsunuz. Hatta ve hatta kesik oldugunu en son anestezi uzmani geldiginde ogrendim. Doktor kesik atmis dikcekmiste anestezi uzmanini bile cagirmis beni uyutmasi icin. Psimolojik travma yasatmadilar bana uyuttular dikis sirasinda cok sukur. Sonra uyandim giydirilmisim. Kizimin kiyafetleri giydiriliyordu ve ondan sonra odama yolculandim. O kapi acildigi an tum sevdiklerinizin sizi orda bekliyor olmasi ve merakli sevgi dolu gozlerle bakmasi muazzam bir duygu.. odama getirildikten 10 dk sonra kizim geldi. Nese heyecan sevinc ozlem gozyasi hepsi bir arada yasandi. Hafif agrilarim muhakkaki oluyor ama ciddiye alinacak agrilar degil. Suan melegim kollarimda misil misil uyuyor ve ben kokusuyla size yaziyorum bunlari.. Evet cok buyuk bir aci ki ben 0 acilmayla suni sanci aldim. Ben dayandiysam hepiniz dayanirsiniz kizlar. Sonu cok ama cok guzel.. helede acisiz sizisiz ayaga kalkabiliyor olmak bebegible ilgilenmek yemek yenek paha bicilemez :) bizim kiz anne karnindaki gibi cok nazli henuz cok fazla elletmek istemiyor kendini.. hemen bi sert bakislar bi mirin kirinlar..

Diyecegim su ki yapamayacagimiz hicbir sey yok. Hayat oldum derken yeryuzundeki cenneti yasatiyormus meger insana.. Biz iyiyiz merak eden herkese cok tesekkur ederiz. Bekleyen tum hamileleri rabbim bir an once kurtarsin insallah ♡

Bunu yeni gördüm benden önce doğuradabilirsin benimde birsz sancım var yarın doğururmuyym acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…