2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dodine maşallah maşallah maşallah çok sevindim kuzucugu bizim içind e kokla benim ne yazıkki öyle bi şansım kalmadı ama sezeryan olurkende gormek hissetmek güzeldi hep doktor yönlendirmeleri napalim sen dayanamazsın suni sancıya diyince insan korkuyor haliyle senin adına çok sevindim canim

Ay canım gözlerim dolu dolu okudum çok sevindimm. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı ömürler versin minnak kızına. Darısı bizlere insallah :) çok mutlu oldum senin adınaa

Maşallah size canım gözün aydin gözümüz aydın diyeyim:)yazın cesaret verdi teşekkür ederiz.Her doğum kendine has kendine göre zor ama sonu ömre bedel:)

Dodine Sana epidural vermediler mi niye o kadar aci cekip bagirdin? Seni niye suni sanciya almislardi? Hala karar vermeye calisiyorum
Benim dusuncem Normal dogumu ne dr ne baska biri yaptiriyo normal dogumu tamamen annenin vucudu kendi kendine yapiyo aslinda sancisiyla ikinmasiyla epidurali cok onermiyolar cunku igne vuruldugu anda annedeki sanciyi kesiyolar o sirada tum dogum islemi dr a geciyor. Bu durum hassas bi surec aslinda ve en guzeli dogumun en dogal sekliyle yasanmasi normal dogum sancisi katlanilmicak bi agri degil ama suni sanci icin aynisini diyemicem acilmanin daha cabuk olmasi icin suni sanci veriyorlar Allah saglikli dogum versinde herkese uc asagi bes yukari butun agrilar ayni o yuzden ben dogal olanindan yanayim ve en onemlisi 3 saat yada 5 saat dogum oldugu andaki rahatlik mutluluk hepsini unutturuyor :)

Ay nasil anliyorsun sanciyi kasilmayi ne guzelniste. Keske bende de baslasa artik gece biraz umitlendim ama suan tık yok. Tabi yine kontrol icin gidecem acile. Bu arada ben de devlette dogum yapacagim ve korkmuyorum. Sen de korkma. Bu bizim yaradılışimizda var. Ne kadar acı cekersen cek hepsi gececek ve nerdeyse hayirlamayacaksin oyle düşün. Bebegin sana gelmek icin cabalayacak ona yardimcinol. İnan ki bebekler bizden daha cok agri sizi cekiyordur.
Sakin korkma ve inancini kaybetme. Emin ol inanirsan basariyorsun ki ben agri esigi cok dusuk bir insanim. Doktorum bile dogum bitince senden umidim yoktu beni cok yanilttin tebrik ederim dedi. Ben yaptim hepiniz basarirsiniz. ♡

Ayy insallah ya. Senin adina gercekten cok sevindim darisi basimiza.

Canım.gozun aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin iyiki sezeryan demedin helal.olsun kız sana :)

Al bndende o kadar 3. Ayda cektigim bel agrisindan eser yok . Bicak saplanmalari kasiklarima igne batmasi hepsi ama hepsi gecti gitti. Hic yorulmuyorum ya. Insallah 7 mayistan once dogum baslar hayirlisiysa tabiki

Puff gece gece bosuna umutlanip kendimi sinir ettim suan cok mutsuzum. Azicik bir agrim oldu doguruyorum sandim da gece 4 te kalkip camasirlari ve mutfagi topladim simdi bir seyim yok.

Maşallah canım çok güzel hikâyen...Allah hayırla sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin...özel hastane değil mi bu yani anestezi uzmanı falan gelip dikiş esnasında uyuttuğunu duymadım hiç...kilosu nasıl bebeğin...doktorun söylediği gibi mi eksik mi fazla mı...

Him simdi anladim.telas ettim bende ya .

Kızlar sezeryan dikiş yerimden kanlı su gelmiş normal değil diymi
Normal degil canim bi bakil doktora
Hadi canim ins dogumdur

masallah canim .
Uyutmalarina cok sasrdim ilkkez duyuyorum dogum sonrasi uyutma oldugunu .
Saglikla sevgiyle buyut insallah kizini canim.darisi bizim basimiza

Allahim birsuru is var evde tek basina olmak ne zormus .
Daha bebegin utulenmeyen kiyafetleri var.
Evdarmaduman .
Nasil yapcam etcem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…