- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.881
Kizlar merhaba. Suanda melegim gogsumde yatiyor emdi ve gazi cikti suan gogsumde uyuyor.. size onunla beraber yaziyorum. Benim cok ic acici bir dogum hikayem olmadi malesef. Hastaneye gittigimde 0 acilma vardi ama dogum baslamisti. Ustelik kendi doktorum telefonlara cevap bile vermiyordu. Neyseki acildeki doktora daha cok bi cok defa muayene olmustum ve biliyordum. Sukurler olsunki bu doktor dogum yaptirdi kendi doktorum degil.. doktor bey suni sancimi sezeryan mi diye cok acik bi sekilde sordu neler yasayacagimi anlatti her iki durumda da. Sonuc olarak normal dogumu sectim yatisim yapildi odama geldim lagmandi damsryoluydu derken suni sanci serumunu getirdiler. Ilk saatler bunuymus sorun degil cekerim diye cok sarki soyledim :) 1 cm acikliktan sonra kabusum basladi. Yine dayanamayacagim acilar degildi taaki 5 cm olana kadar. Bu arada saat aksam 9 10 oldu. Artik butun hastane cigliklarimla inliyordu derken o aciyi tarif etmeyecegim ikinma hissi gelmeye basladi. Acilmam tamamlanmis. Alel acele ebe geldi beni hizla dogumhaneye yetistirdiler. Catala cikmadan doguruyorum dedim yere comeldim. Son bir gayretle ve ebelerin ysrdimiyla catala ciktim doktor bey geldi. Nst baglandi. Sancinin en hat safhada oldugu an ikinmami istedi. Bir iki uc dort bes derken en sonunda bir ses ve kocaman iri gozler. O an yasadigim duygunun tarifi yok tipki cektigim sancinin tarifi olmadigi gibi. Ama size cok net soyleyebilecegim tek sey HERSEYE BEDEL!!! Kizimin gobegini babasi kesti ♡ harika bir andi bizim icin. Fotografci butun anlari cekti. Ikinma sirasinda igne yaptigini gordum doktorun ama sifir his. Asla hissetniyorsunuz. Hatta ve hatta kesik oldugunu en son anestezi uzmani geldiginde ogrendim. Doktor kesik atmis dikcekmiste anestezi uzmanini bile cagirmis beni uyutmasi icin. Psimolojik travma yasatmadilar bana uyuttular dikis sirasinda cok sukur. Sonra uyandim giydirilmisim. Kizimin kiyafetleri giydiriliyordu ve ondan sonra odama yolculandim. O kapi acildigi an tum sevdiklerinizin sizi orda bekliyor olmasi ve merakli sevgi dolu gozlerle bakmasi muazzam bir duygu.. odama getirildikten 10 dk sonra kizim geldi. Nese heyecan sevinc ozlem gozyasi hepsi bir arada yasandi. Hafif agrilarim muhakkaki oluyor ama ciddiye alinacak agrilar degil. Suan melegim kollarimda misil misil uyuyor ve ben kokusuyla size yaziyorum bunlari.. Evet cok buyuk bir aci ki ben 0 acilmayla suni sanci aldim. Ben dayandiysam hepiniz dayanirsiniz kizlar. Sonu cok ama cok guzel.. helede acisiz sizisiz ayaga kalkabiliyor olmak bebegible ilgilenmek yemek yenek paha bicilemez :) bizim kiz anne karnindaki gibi cok nazli henuz cok fazla elletmek istemiyor kendini.. hemen bi sert bakislar bi mirin kirinlar..
Diyecegim su ki yapamayacagimiz hicbir sey yok. Hayat oldum derken yeryuzundeki cenneti yasatiyormus meger insana.. Biz iyiyiz merak eden herkese cok tesekkur ederiz. Bekleyen tum hamileleri rabbim bir an once kurtarsin insallah ♡
Maşallah size canım gözün aydin gözümüz aydın diyeyim:)yazın cesaret verdi teşekkür ederiz.Her doğum kendine has kendine göre zor ama sonu ömre bedel:)Kizlar merhaba. Suanda melegim gogsumde yatiyor emdi ve gazi cikti suan gogsumde uyuyor.. size onunla beraber yaziyorum. Benim cok ic acici bir dogum hikayem olmadi malesef. Hastaneye gittigimde 0 acilma vardi ama dogum baslamisti. Ustelik kendi doktorum telefonlara cevap bile vermiyordu. Neyseki acildeki doktora daha cok bi cok defa muayene olmustum ve biliyordum. Sukurler olsunki bu doktor dogum yaptirdi kendi doktorum degil.. doktor bey suni sancimi sezeryan mi diye cok acik bi sekilde sordu neler yasayacagimi anlatti her iki durumda da. Sonuc olarak normal dogumu sectim yatisim yapildi odama geldim lagmandi damsryoluydu derken suni sanci serumunu getirdiler. Ilk saatler bunuymus sorun degil cekerim diye cok sarki soyledim :) 1 cm acikliktan sonra kabusum basladi. Yine dayanamayacagim acilar degildi taaki 5 cm olana kadar. Bu arada saat aksam 9 10 oldu. Artik butun hastane cigliklarimla inliyordu derken o aciyi tarif etmeyecegim ikinma hissi gelmeye basladi. Acilmam tamamlanmis. Alel acele ebe geldi beni hizla dogumhaneye yetistirdiler. Catala cikmadan doguruyorum dedim yere comeldim. Son bir gayretle ve ebelerin ysrdimiyla catala ciktim doktor bey geldi. Nst baglandi. Sancinin en hat safhada oldugu an ikinmami istedi. Bir iki uc dort bes derken en sonunda bir ses ve kocaman iri gozler. O an yasadigim duygunun tarifi yok tipki cektigim sancinin tarifi olmadigi gibi. Ama size cok net soyleyebilecegim tek sey HERSEYE BEDEL!!! Kizimin gobegini babasi kesti ♡ harika bir andi bizim icin. Fotografci butun anlari cekti. Ikinma sirasinda igne yaptigini gordum doktorun ama sifir his. Asla hissetniyorsunuz. Hatta ve hatta kesik oldugunu en son anestezi uzmani geldiginde ogrendim. Doktor kesik atmis dikcekmiste anestezi uzmanini bile cagirmis beni uyutmasi icin. Psimolojik travma yasatmadilar bana uyuttular dikis sirasinda cok sukur. Sonra uyandim giydirilmisim. Kizimin kiyafetleri giydiriliyordu ve ondan sonra odama yolculandim. O kapi acildigi an tum sevdiklerinizin sizi orda bekliyor olmasi ve merakli sevgi dolu gozlerle bakmasi muazzam bir duygu.. odama getirildikten 10 dk sonra kizim geldi. Nese heyecan sevinc ozlem gozyasi hepsi bir arada yasandi. Hafif agrilarim muhakkaki oluyor ama ciddiye alinacak agrilar degil. Suan melegim kollarimda misil misil uyuyor ve ben kokusuyla size yaziyorum bunlari.. Evet cok buyuk bir aci ki ben 0 acilmayla suni sanci aldim. Ben dayandiysam hepiniz dayanirsiniz kizlar. Sonu cok ama cok guzel.. helede acisiz sizisiz ayaga kalkabiliyor olmak bebegible ilgilenmek yemek yenek paha bicilemez :) bizim kiz anne karnindaki gibi cok nazli henuz cok fazla elletmek istemiyor kendini.. hemen bi sert bakislar bi mirin kirinlar..
Diyecegim su ki yapamayacagimiz hicbir sey yok. Hayat oldum derken yeryuzundeki cenneti yasatiyormus meger insana.. Biz iyiyiz merak eden herkese cok tesekkur ederiz. Bekleyen tum hamileleri rabbim bir an once kurtarsin insallah ♡
Aminn.. :) Allah sana da bebeginede bu uzun yolculukta saglik versin hic kafana olumsuz dusunceleri getirmecok sagol cmm cidden icimi rahatlattin Allah razi olsun senden insallah Allah sama saglikli hayirli bi evlat versin tez zmnda
Benim dusuncem Normal dogumu ne dr ne baska biri yaptiriyo normal dogumu tamamen annenin vucudu kendi kendine yapiyo aslinda sancisiyla ikinmasiyla epidurali cok onermiyolar cunku igne vuruldugu anda annedeki sanciyi kesiyolar o sirada tum dogum islemi dr a geciyor. Bu durum hassas bi surec aslinda ve en guzeli dogumun en dogal sekliyle yasanmasi normal dogum sancisi katlanilmicak bi agri degil ama suni sanci icin aynisini diyemicem acilmanin daha cabuk olmasi icin suni sanci veriyorlar Allah saglikli dogum versinde herkese uc asagi bes yukari butun agrilar ayni o yuzden ben dogal olanindan yanayim ve en onemlisi 3 saat yada 5 saat dogum oldugu andaki rahatlik mutluluk hepsini unutturuyor :)Dodine Sana epidural vermediler mi niye o kadar aci cekip bagirdin? Seni niye suni sanciya almislardi? Hala karar vermeye calisiyorum
Ay nasil anliyorsun sanciyi kasilmayi ne guzelniste. Keske bende de baslasa artikminikoglan Belirtisiznesne @geminiwoman @Fonetik tmz @Dolunay22 F fcevriye yaa unuttuğum isimler var
Kızlar 2.30 da sancım ve kasılma vardı 4.30 da sancı ve kasılma oldu sonra namaz felan derken bir saattir bişey yok dün kahverengi lekelenmem olmuştu şimdi wc ye gittim yine olmuş yumurta akı kıvamında kahverengi iç çamaşırım baya kirlenmiş bir daha ki sancıyı bekliyorum tam iki saat doluncamı gelecek acaba bugün doğuracakmıyım yoksa ayy çok korkuyorum Allahım yardım et
Sakin korkma ve inancini kaybetme. Emin ol inanirsan basariyorsun ki ben agri esigi cok dusuk bir insanim. Doktorum bile dogum bitince senden umidim yoktu beni cok yanilttin tebrik ederim dedi. Ben yaptim hepiniz basarirsiniz. ♡
Canım.gozun aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin iyiki sezeryan demedin helal.olsun kız sana :)Kizlar merhaba. Suanda melegim gogsumde yatiyor emdi ve gazi cikti suan gogsumde uyuyor.. size onunla beraber yaziyorum. Benim cok ic acici bir dogum hikayem olmadi malesef. Hastaneye gittigimde 0 acilma vardi ama dogum baslamisti. Ustelik kendi doktorum telefonlara cevap bile vermiyordu. Neyseki acildeki doktora daha cok bi cok defa muayene olmustum ve biliyordum. Sukurler olsunki bu doktor dogum yaptirdi kendi doktorum degil.. doktor bey suni sancimi sezeryan mi diye cok acik bi sekilde sordu neler yasayacagimi anlatti her iki durumda da. Sonuc olarak normal dogumu sectim yatisim yapildi odama geldim lagmandi damsryoluydu derken suni sanci serumunu getirdiler. Ilk saatler bunuymus sorun degil cekerim diye cok sarki soyledim :) 1 cm acikliktan sonra kabusum basladi. Yine dayanamayacagim acilar degildi taaki 5 cm olana kadar. Bu arada saat aksam 9 10 oldu. Artik butun hastane cigliklarimla inliyordu derken o aciyi tarif etmeyecegim ikinma hissi gelmeye basladi. Acilmam tamamlanmis. Alel acele ebe geldi beni hizla dogumhaneye yetistirdiler. Catala cikmadan doguruyorum dedim yere comeldim. Son bir gayretle ve ebelerin ysrdimiyla catala ciktim doktor bey geldi. Nst baglandi. Sancinin en hat safhada oldugu an ikinmami istedi. Bir iki uc dort bes derken en sonunda bir ses ve kocaman iri gozler. O an yasadigim duygunun tarifi yok tipki cektigim sancinin tarifi olmadigi gibi. Ama size cok net soyleyebilecegim tek sey HERSEYE BEDEL!!! Kizimin gobegini babasi kesti ♡ harika bir andi bizim icin. Fotografci butun anlari cekti. Ikinma sirasinda igne yaptigini gordum doktorun ama sifir his. Asla hissetniyorsunuz. Hatta ve hatta kesik oldugunu en son anestezi uzmani geldiginde ogrendim. Doktor kesik atmis dikcekmiste anestezi uzmanini bile cagirmis beni uyutmasi icin. Psimolojik travma yasatmadilar bana uyuttular dikis sirasinda cok sukur. Sonra uyandim giydirilmisim. Kizimin kiyafetleri giydiriliyordu ve ondan sonra odama yolculandim. O kapi acildigi an tum sevdiklerinizin sizi orda bekliyor olmasi ve merakli sevgi dolu gozlerle bakmasi muazzam bir duygu.. odama getirildikten 10 dk sonra kizim geldi. Nese heyecan sevinc ozlem gozyasi hepsi bir arada yasandi. Hafif agrilarim muhakkaki oluyor ama ciddiye alinacak agrilar degil. Suan melegim kollarimda misil misil uyuyor ve ben kokusuyla size yaziyorum bunlari.. Evet cok buyuk bir aci ki ben 0 acilmayla suni sanci aldim. Ben dayandiysam hepiniz dayanirsiniz kizlar. Sonu cok ama cok guzel.. helede acisiz sizisiz ayaga kalkabiliyor olmak bebegible ilgilenmek yemek yenek paha bicilemez :) bizim kiz anne karnindaki gibi cok nazli henuz cok fazla elletmek istemiyor kendini.. hemen bi sert bakislar bi mirin kirinlar..
Ağrım sancım artacak da doğurcam die beklerken ben günden güne kendimi daha iyi hissetmeye başladımbel kasık ağrım yok, gün içinde bikaç kasılma olup geçiyor. Dün sabah öyle enerjim yerinde dinlenmiş uyandım ki hamile olduğumu unutmuşum karnıma bakınca saniyelik bi şok geçirdim. Noluyor yaa kafayı mı yiyorum
Açılması olmamış galiba canım.Dodine Sana epidural vermediler mi niye o kadar aci cekip bagirdin? Seni niye suni sanciya almislardi? Hala karar vermeye calisiyorum
Maşallah canım çok güzel hikâyen...Allah hayırla sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin...özel hastane değil mi bu yani anestezi uzmanı falan gelip dikiş esnasında uyuttuğunu duymadım hiç...kilosu nasıl bebeğin...doktorun söylediği gibi mi eksik mi fazla mı...Kizlar merhaba. Suanda melegim gogsumde yatiyor emdi ve gazi cikti suan gogsumde uyuyor.. size onunla beraber yaziyorum. Benim cok ic acici bir dogum hikayem olmadi malesef. Hastaneye gittigimde 0 acilma vardi ama dogum baslamisti. Ustelik kendi doktorum telefonlara cevap bile vermiyordu. Neyseki acildeki doktora daha cok bi cok defa muayene olmustum ve biliyordum. Sukurler olsunki bu doktor dogum yaptirdi kendi doktorum degil.. doktor bey suni sancimi sezeryan mi diye cok acik bi sekilde sordu neler yasayacagimi anlatti her iki durumda da. Sonuc olarak normal dogumu sectim yatisim yapildi odama geldim lagmandi damsryoluydu derken suni sanci serumunu getirdiler. Ilk saatler bunuymus sorun degil cekerim diye cok sarki soyledim :) 1 cm acikliktan sonra kabusum basladi. Yine dayanamayacagim acilar degildi taaki 5 cm olana kadar. Bu arada saat aksam 9 10 oldu. Artik butun hastane cigliklarimla inliyordu derken o aciyi tarif etmeyecegim ikinma hissi gelmeye basladi. Acilmam tamamlanmis. Alel acele ebe geldi beni hizla dogumhaneye yetistirdiler. Catala cikmadan doguruyorum dedim yere comeldim. Son bir gayretle ve ebelerin ysrdimiyla catala ciktim doktor bey geldi. Nst baglandi. Sancinin en hat safhada oldugu an ikinmami istedi. Bir iki uc dort bes derken en sonunda bir ses ve kocaman iri gozler. O an yasadigim duygunun tarifi yok tipki cektigim sancinin tarifi olmadigi gibi. Ama size cok net soyleyebilecegim tek sey HERSEYE BEDEL!!! Kizimin gobegini babasi kesti ♡ harika bir andi bizim icin. Fotografci butun anlari cekti. Ikinma sirasinda igne yaptigini gordum doktorun ama sifir his. Asla hissetniyorsunuz. Hatta ve hatta kesik oldugunu en son anestezi uzmani geldiginde ogrendim. Doktor kesik atmis dikcekmiste anestezi uzmanini bile cagirmis beni uyutmasi icin. Psimolojik travma yasatmadilar bana uyuttular dikis sirasinda cok sukur. Sonra uyandim giydirilmisim. Kizimin kiyafetleri giydiriliyordu ve ondan sonra odama yolculandim. O kapi acildigi an tum sevdiklerinizin sizi orda bekliyor olmasi ve merakli sevgi dolu gozlerle bakmasi muazzam bir duygu.. odama getirildikten 10 dk sonra kizim geldi. Nese heyecan sevinc ozlem gozyasi hepsi bir arada yasandi. Hafif agrilarim muhakkaki oluyor ama ciddiye alinacak agrilar degil. Suan melegim kollarimda misil misil uyuyor ve ben kokusuyla size yaziyorum bunlari.. Evet cok buyuk bir aci ki ben 0 acilmayla suni sanci aldim. Ben dayandiysam hepiniz dayanirsiniz kizlar. Sonu cok ama cok guzel.. helede acisiz sizisiz ayaga kalkabiliyor olmak bebegible ilgilenmek yemek yenek paha bicilemez :) bizim kiz anne karnindaki gibi cok nazli henuz cok fazla elletmek istemiyor kendini.. hemen bi sert bakislar bi mirin kirinlar..
Him simdi anladim.telas ettim bende ya .O zaman doğumdan sonra ayaklanmaya başlayınca alırım ya suan hic carsiya cikacak enerjim yok
Yok canim erken degil de. Sen o 20 yi sanci diye sayma zaten. Ben de bir tek 36. Haftada 40 a cikmisti. Bir daha da sanci falan görmedim. Sonra benim gibi sanci ararsin
Normal degil canim bi bakil doktoraKızlar sezeryan dikiş yerimden kanlı su gelmiş normal değil diymi
Hadi canim ins dogumdurKizlar hafiften adet sancisi gibi belimde agri var. İnsallah baslamistir dogumum ya. Ama karnimda hic sertlesme falan yok. Sabah gidecem hastaneye gecmeSe eger. Korkuyorum da bos hir belirti cikacak diye. Ne kadar dogurmak istedigimi biliyorsunuzsuan resmen belimin agrisi beni mutlu ediyor. Hastaneye giderim de yine O açıklık O sanci ile donersem buyuk hayal kırıklığı yasarım
Kizlar merhaba. Suanda melegim gogsumde yatiyor emdi ve gazi cikti suan gogsumde uyuyor.. size onunla beraber yaziyorum. Benim cok ic acici bir dogum hikayem olmadi malesef. Hastaneye gittigimde 0 acilma vardi ama dogum baslamisti. Ustelik kendi doktorum telefonlara cevap bile vermiyordu. Neyseki acildeki doktora daha cok bi cok defa muayene olmustum ve biliyordum. Sukurler olsunki bu doktor dogum yaptirdi kendi doktorum degil.. doktor bey suni sancimi sezeryan mi diye cok acik bi sekilde sordu neler yasayacagimi anlatti her iki durumda da. Sonuc olarak normal dogumu sectim yatisim yapildi odama geldim lagmandi damsryoluydu derken suni sanci serumunu getirdiler. Ilk saatler bunuymus sorun degil cekerim diye cok sarki soyledim :) 1 cm acikliktan sonra kabusum basladi. Yine dayanamayacagim acilar degildi taaki 5 cm olana kadar. Bu arada saat aksam 9 10 oldu. Artik butun hastane cigliklarimla inliyordu derken o aciyi tarif etmeyecegim ikinma hissi gelmeye basladi. Acilmam tamamlanmis. Alel acele ebe geldi beni hizla dogumhaneye yetistirdiler. Catala cikmadan doguruyorum dedim yere comeldim. Son bir gayretle ve ebelerin ysrdimiyla catala ciktim doktor bey geldi. Nst baglandi. Sancinin en hat safhada oldugu an ikinmami istedi. Bir iki uc dort bes derken en sonunda bir ses ve kocaman iri gozler. O an yasadigim duygunun tarifi yok tipki cektigim sancinin tarifi olmadigi gibi. Ama size cok net soyleyebilecegim tek sey HERSEYE BEDEL!!! Kizimin gobegini babasi kesti ♡ harika bir andi bizim icin. Fotografci butun anlari cekti. Ikinma sirasinda igne yaptigini gordum doktorun ama sifir his. Asla hissetniyorsunuz. Hatta ve hatta kesik oldugunu en son anestezi uzmani geldiginde ogrendim. Doktor kesik atmis dikcekmiste anestezi uzmanini bile cagirmis beni uyutmasi icin. Psimolojik travma yasatmadilar bana uyuttular dikis sirasinda cok sukur. Sonra uyandim giydirilmisim. Kizimin kiyafetleri giydiriliyordu ve ondan sonra odama yolculandim. O kapi acildigi an tum sevdiklerinizin sizi orda bekliyor olmasi ve merakli sevgi dolu gozlerle bakmasi muazzam bir duygu.. odama getirildikten 10 dk sonra kizim geldi. Nese heyecan sevinc ozlem gozyasi hepsi bir arada yasandi. Hafif agrilarim muhakkaki oluyor ama ciddiye alinacak agrilar degil. Suan melegim kollarimda misil misil uyuyor ve ben kokusuyla size yaziyorum bunlari.. Evet cok buyuk bir aci ki ben 0 acilmayla suni sanci aldim. Ben dayandiysam hepiniz dayanirsiniz kizlar. Sonu cok ama cok guzel.. helede acisiz sizisiz ayaga kalkabiliyor olmak bebegible ilgilenmek yemek yenek paha bicilemez :) bizim kiz anne karnindaki gibi cok nazli henuz cok fazla elletmek istemiyor kendini.. hemen bi sert bakislar bi mirin kirinlar..
Puff gece gece bosuna umutlanip kendimi sinir ettim suan cok mutsuzum. Azicik bir agrim oldu doguruyorum sandim da gece 4 te kalkip camasirlari ve mutfagi topladimsimdi bir seyim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?