2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kendin oku doğuma giderken de yanına al eğer senden önce doğum yaparsam ve işe yararsa söz sen sancılanınca ben sana burda yapacam iki tane var bende ama ben ne durumda olurum bilmediğim için söz veremiyorum
Canimm cok sağol. Dusunmen yeter :))
Yaa çok şükür erkendi gelecekti derken tam gununde kucagina aldim yavrunu. Cok sevindim senin adina ve seciminden dolayi da bana cesarer verdin. Ne kadar dayanilmaz olursa olsun ben de sonunda gececegine olan inancimdan dolayi korkmuyorum normal dogumdan. Allahim en hayirli zamanda en guzel sekilde bizlere de nasip etsin.
Bunu yeni gördüm benden önce doğuradabilirsin benimde birsz sancım var yarın doğururmuyym acep
Ay geri kacti benimki ya resmem heveslenmistim biran icin

Dr un ssvd konusunda destekçinse ve aksi bir durum olmazsa neden olmasın..inşallah hakkında hayırlı ve sağlıklı olan olur
Evet destekliyor amin inşallah hepimiz için en hayırlısı olsun

Kızlar sezeryan dikiş yerimden kanlı su gelmiş normal değil diymi
Normal değil diye biliyorum doktorunla görüş canım

Dodine maşallah darısı bekleyen herkese ne güzel bir doğum hikayesi olmuş sağlıkla tüm sevdikleriyle büyüsün inşallah

minikoglan Belirtisiznesne @geminiwoman Fonetik tmz Dolunay22 F fcevriye yaa unuttuğum isimler var
Kızlar 2.30 da sancım ve kasılma vardı 4.30 da sancı ve kasılma oldu sonra namaz felan derken bir saattir bişey yok dün kahverengi lekelenmem olmuştu şimdi wc ye gittim yine olmuş yumurta akı kıvamında kahverengi iç çamaşırım baya kirlenmiş bir daha ki sancıyı bekliyorum tam iki saat doluncamı gelecek acaba bugün doğuracakmıyım yoksa ayy çok korkuyorum Allahım yardım et

Hadi bakalim hayirlisiyla. Kasilmalarinin suresini olcebiliyor musun? Ne olur ne olmaz hastane cantana son kez bak her seyin hazir olsun. Sakin olmaya calis, olmadi tv filan izle, on dakikada bire dusup siklasirsa esini uyandirirsin.

Dogumun 3 asamasi varmis. Baslangic gelisme sonuc seklinde :) 10 dakika da bire indiginde gelisme kismi basliyor. Artik ikin dediklerinde sonuc :). Sen belki baslangictasindir. Bakalim.. Hadi hayirlisi.. H Hafsa

Sakin korkma ve inancini kaybetme. Emin ol inanirsan basariyorsun ki ben agri esigi cok dusuk bir insanim. Doktorum bile dogum bitince senden umidim yoktu beni cok yanilttin tebrik ederim dedi. Ben yaptim hepiniz basarirsiniz. ♡

Hadi bakalim hayirlisiyla. Kasilmalarinin suresini olcebiliyor musun? Ne olur ne olmaz hastane cantana son kez bak her seyin hazir olsun. Sakin olmaya calis, olmadi tv filan izle, on dakikada bire dusup siklasirsa esini uyandirirsin.
İnş eksiğim yoktur açmak istemiyorum bidaha çantayı şimdilik çok uykum vardı süre ölçmedim uyandığımda 3-5 dk sürmüştür rahat biraz daha uyumaya çalışayım

Sakin korkma ve inancini kaybetme. Emin ol inanirsan basariyorsun ki ben agri esigi cok dusuk bir insanim. Doktorum bile dogum bitince senden umidim yoktu beni cok yanilttin tebrik ederim dedi. Ben yaptim hepiniz basarirsiniz. ♡
Yazını okurken gözlerim doldu belliki teşkilatlı bir hastanede doğum yapmışsın ben devlette ebe de yapacam kim uyutsun kim giydirsin ne biliyim prensesler gibi doğum yapmışsın maşallah tanbiö evladını size bsğışlasın

Ya işte o yüzden çok net bişey diyemedim. Doktor da önemli tabi. Özellikle sezaryen olacaksan.
Ya bu doktorların tam da Doğum zamanı olmaması çok can sıkıcı bir durum. İnşallah 9 Mayıs gelmeden kuzun kendi gelmek ister.

Baya baya nişan gelmiş demek ki Can'ım. Rabbim yanında olsun.

Can'ım aslında sabırsızca bekleyenlerin bir çoğunun günü çok yakın ve açılma nişan gibi durumları var :))
O sabırsızlardan biri de benim ama düne kadar bişey yoktu. Son kontrolde sancı olunca ve açılma başladığı için bekler oldum. Doktorum da haftasonu GelmeZ büyük ihtimal ama haftaya hazırlıklı ol dedi o yüzden.
Yoksa tabi ki kuzular ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek. Sanmıyorum ki burda kimse sadece erken kavuşmak için erkenden haftası dolmadan bıçak altına yatsın. Doktor yönlendirmesi çoğu.

Kızlar sezeryan dikiş yerimden kanlı su gelmiş normal değil diymi
Aman Can'ım ihmal etme. Normal değildir sanırım. Bize de haber ver mutlaka.

Can'ım burda kızlar Doğum yaklaşınca bi dinçlik bi enerji geldiğini söylüyorlardı :))
Oohhhh maşallahhh sana. Ben çok umutluydum senden normal için. İç açıcı hikayem olmadı demişsin ama Nasıl güzel anlatmışsın. Bence gayet iç açtı hikayen O göğsündeki meleğin ellerinden öp yerimize bol bol kokla Can'ım.
Darısı bizlerin başına artık Can'ım.
Bazen gerçekten doğru doktor tercihi yaptığımızı sanıyoruz. Çok kişiden duydum. Acil Doğuma gidip de kendi doktoru olmayınca iyi ki bu doktor yaptırmış doğumu diyenleri.

Bence dogum yakın ondandır bildigm kadaryla dogumdan once anne enerjik oluyor

Nişanım 4-5 gün önce geldi bence canım bu nedir bilmiyorum şimdilik sancım yok fırsatını bulmuşken uyuyayım :)

Dodine Gozunuz aydin. Bence dogum hikayen gayet olumlu, suni sancinin normal sancidan hep daha yogun oldugunu duyuyorum ve sen gayet guzel atlatmissin. Darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…