- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.861
Canimm cok sağol. Dusunmen yeter :))Kendin oku doğuma giderken de yanına al eğer senden önce doğum yaparsam ve işe yararsa söz sen sancılanınca ben sana burda yapacam iki tane var bende ama ben ne durumda olurum bilmediğim için söz veremiyorum
Yaa çok şükür erkendi gelecekti derken tam gununde kucagina aldim yavrunu. Cok sevindim senin adina ve seciminden dolayi da bana cesarer verdin. Ne kadar dayanilmaz olursa olsun ben de sonunda gececegine olan inancimdan dolayi korkmuyorum normal dogumdan. Allahim en hayirli zamanda en guzel sekilde bizlere de nasip etsin.Kizlar merhaba. Suanda melegim gogsumde yatiyor emdi ve gazi cikti suan gogsumde uyuyor.. size onunla beraber yaziyorum. Benim cok ic acici bir dogum hikayem olmadi malesef. Hastaneye gittigimde 0 acilma vardi ama dogum baslamisti. Ustelik kendi doktorum telefonlara cevap bile vermiyordu. Neyseki acildeki doktora daha cok bi cok defa muayene olmustum ve biliyordum. Sukurler olsunki bu doktor dogum yaptirdi kendi doktorum degil.. doktor bey suni sancimi sezeryan mi diye cok acik bi sekilde sordu neler yasayacagimi anlatti her iki durumda da. Sonuc olarak normal dogumu sectim yatisim yapildi odama geldim lagmandi damsryoluydu derken suni sanci serumunu getirdiler. Ilk saatler bunuymus sorun degil cekerim diye cok sarki soyledim :) 1 cm acikliktan sonra kabusum basladi. Yine dayanamayacagim acilar degildi taaki 5 cm olana kadar. Bu arada saat aksam 9 10 oldu. Artik butun hastane cigliklarimla inliyordu derken o aciyi tarif etmeyecegim ikinma hissi gelmeye basladi. Acilmam tamamlanmis. Alel acele ebe geldi beni hizla dogumhaneye yetistirdiler. Catala cikmadan doguruyorum dedim yere comeldim. Son bir gayretle ve ebelerin ysrdimiyla catala ciktim doktor bey geldi. Nst baglandi. Sancinin en hat safhada oldugu an ikinmami istedi. Bir iki uc dort bes derken en sonunda bir ses ve kocaman iri gozler. O an yasadigim duygunun tarifi yok tipki cektigim sancinin tarifi olmadigi gibi. Ama size cok net soyleyebilecegim tek sey HERSEYE BEDEL!!! Kizimin gobegini babasi kesti ♡ harika bir andi bizim icin. Fotografci butun anlari cekti. Ikinma sirasinda igne yaptigini gordum doktorun ama sifir his. Asla hissetniyorsunuz. Hatta ve hatta kesik oldugunu en son anestezi uzmani geldiginde ogrendim. Doktor kesik atmis dikcekmiste anestezi uzmanini bile cagirmis beni uyutmasi icin. Psimolojik travma yasatmadilar bana uyuttular dikis sirasinda cok sukur. Sonra uyandim giydirilmisim. Kizimin kiyafetleri giydiriliyordu ve ondan sonra odama yolculandim. O kapi acildigi an tum sevdiklerinizin sizi orda bekliyor olmasi ve merakli sevgi dolu gozlerle bakmasi muazzam bir duygu.. odama getirildikten 10 dk sonra kizim geldi. Nese heyecan sevinc ozlem gozyasi hepsi bir arada yasandi. Hafif agrilarim muhakkaki oluyor ama ciddiye alinacak agrilar degil. Suan melegim kollarimda misil misil uyuyor ve ben kokusuyla size yaziyorum bunlari.. Evet cok buyuk bir aci ki ben 0 acilmayla suni sanci aldim. Ben dayandiysam hepiniz dayanirsiniz kizlar. Sonu cok ama cok guzel.. helede acisiz sizisiz ayaga kalkabiliyor olmak bebegible ilgilenmek yemek yenek paha bicilemez :) bizim kiz anne karnindaki gibi cok nazli henuz cok fazla elletmek istemiyor kendini.. hemen bi sert bakislar bi mirin kirinlar..
Diyecegim su ki yapamayacagimiz hicbir sey yok. Hayat oldum derken yeryuzundeki cenneti yasatiyormus meger insana.. Biz iyiyiz merak eden herkese cok tesekkur ederiz. Bekleyen tum hamileleri rabbim bir an once kurtarsin insallah ♡
Ay geri kacti benimki yaBunu yeni gördüm benden önce doğuradabilirsin benimde birsz sancım var yarın doğururmuyym acep