2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende bugün bir ara kontrole gidicem.ağrım bel ağrısı karın ağrısı oluyor adet ağrısının aynısı ve de o sırada karnım taş gibi oluyor ama bir taraf ampül gibi şişiyor ağrı ve gerilme bir arada oluyor benim şimdilik gördüğüm sancı bu haa artınca milletin çığlık attığı seviyede noluyor ona daha gelmedik

Ayy resmen ağlaım okurken ne güzel anlatmışsın hikayeni . Çok duygulandım bi kaç gün içinde hmn hemn aynı şeyleri yaşıcak olmak çok heyecan verici gazsız sancısız bol sütlü günleriniz olsun inşallah bu arada beş cm olana kadar o kadar kötü değil yazmışsın . Bana da kısmet olursa 4 cm den snra epidural alıcam . Bu beş cm e kaç saat içinde geldin müsait olunca yazardan çok sevinirim

Normal degil canim bi bakil doktora

Hadi canim ins dogumdur

yok bebisin yeri rahat demekki
Aynen. Kuzum yerini fazla sevdi heralde

Bu gidisle gelemeyecez Gibime geliyor

Kızlar foruma giremedim sorun var internetten giriş yaptım nisan sonunda tüm bebisler gelecek gibi n aceleci çıktı bu bebisler yaa.
Doguran herkese saglik sihhat hayırlısı ile toparlanmalarini diliyorum gözleriniz aydın bayanlar darısı bize ins. Ki forukda da doğurmayan birkaç kişi kaldık sanirim
Benim sezeryan tarihi 8 gun onceye alınmıştı gelişimi önden gidiyo o kadar da beklemez dedi doktorum carsambaya günü netlestircez ins.

Antibiyotik iyi gelir canım inşallah kurumu tutmadın acaba neden olmuşki iltihap

Cok birikmiş sayfa var okuyamadım nasılsınız bebisler nasıl
2.Doğumu yapan arkadaşların abiler ablaları n tepki veriyor onu cok merak ediyorum benim oğlum kıskanç ve herkes diyorki bu kardeşi doğunca zarar verir napcamı bilmiyorum dikkat etcem ama bu denenler canımı sıkıyor aslında oğlum kardeşini merakla bekliyor kıyafetlerini kokluyor.

Canım doktorun sana sezaryenden sonra antibiyotik vermemiş miydi? Veriyorlar diye hatırlıyorum ama...ameliyat sonuçta enfeksiyon kapmamak gerekiyor Allah korusun

Geçmiş olsun canım ins ona gerek kalmadan iyileşir ilaçlarla

tired
toist
Kızlar rüyamda Doğuma gitmiştiniz ani sancıyla.
tired Can'ım sen doğuruyordun. Mesaj yazmışsın buraya. toist ten ses yoktu onu bekliyorduk
Eneee kız ne doğurması dur temizliğim yapılmadı ...dün akşam annemle yürüyüşe çıktık hava güzeldi geçtik oturduk sitenin bahçesinde...eşim çıldırmış nasılsa normal doğuramıyorsun sen daha ne yürüyorsun vakitsiz doğuracaksın başımıza fırt diye yeter artık şekerden falan bebeğe bişey olmazmış yürümek yok ay dedim yeter yaa doğurursam doğururum nolmuş ki amma da gerginlik yaptın sezaryen randevusundan önce doğurmak yok bu sefer diyor doğurcam doğurcam bana ne

2. Doğumundu senin yanlış hatirlamiyorum dimi?
Rahatlat kendini düşünmemeye çalış dicem ama zor biliyorum.bebişin kac kilo suan kaçıncı haftatada alcak doktorun 38+ kacta alcak senin doktor
Evet 2. İlkini anlamadan girdim ameliyata ama şimdi bı stres yaptım nedense 2 hafta önce 2650 idi kilosu bakalım ne kadar doğacak minik kuşum 38+3 oluyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…