- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.921
Can'ım ya geçmiş olsun. Ben bu yüzden korkuyorum sezaryendenTekttek yazamadım kızlar sağolun ilginiz için acile gittim dikişim intihaplanmış antibiyotik verdi pazartesi dr ma gidicem geçmezse tekrar açıyorlarmış dua edin öyle bişey olmasın daha yeni yeni toparlanıyordum
Ay canım aklımdasın benim de. Kuzunu kucağına alınca geçecek inş hepsi.Yarın ameliyatim var ve ben bugün aşırı sinirli huysuz duygusal değişik bir haldeyim herkese bağırıp cagirasim ve surekli aglayasim var
Ay insallah. Ama benim kendimdem umudum yok henuzYaaa doğuracaz mı kız yoksa:))
Ben de öyleyim canım kendimi zor tutuyorum annem falan üzulmesin diye ama eşimi parçalayasım geliyor resmen...dün yatarken dedim ki işte bana bişey olsa naparsın nasıl bakarsın bu çocuklara...yani en doğal şekilde içimi actım duygularımı paylaştım biraz güzel şeyler söylesin beni rahatlatsın istedim...aptal aptal konuştu delirtti beni bu kadar duyarsızlık olamaz...adama sırtımı yaslayamıyorum...her zaman güçlü sağlam durmak zorundayım ve bu beni çok yoruyor...annem panik babam da aşırı duygusal...Yarın ameliyatim var ve ben bugün aşırı sinirli huysuz duygusal değişik bir haldeyim herkese bağırıp cagirasim ve surekli aglayasim var
Ay ne bileyim valla 9 da kalkmıştım tekrar uyumuşum. O rüyayı gördüm :)) Allah hayra çıkarsın. Ama iyiydin rüyamda.Eneee kız ne doğurması dur temizliğim yapılmadı...dün akşam annemle yürüyüşe çıktık hava güzeldi geçtik oturduk sitenin bahçesinde...eşim çıldırmış nasılsa normal doğuramıyorsun sen daha ne yürüyorsun vakitsiz doğuracaksın başımıza fırt diye yeter artık şekerden falan bebeğe bişey olmazmış yürümek yok ay dedim yeter yaa doğurursam doğururum nolmuş ki amma da gerginlik yaptın sezaryen randevusundan önce doğurmak yok bu sefer diyor doğurcam doğurcam bana ne
Üff ben sıkıldım doğurasımda kaçıyor cesaretimde :))Ay insallah. Ama benim kendimdem umudum yok henuz
İnşallah canım inşallah sağlıkla bı alsam.kucagima geçer inşallah bu sıkıntıCan'ım ya geçmiş olsun. Ben bu yüzden korkuyorum sezaryenden
İnş tekrar bi işleme gerek kalmaz da atlatırsın hemen.
Ay canım aklımdasın benim de. Kuzunu kucağına alınca geçecek inş hepsi.
Hayırdır inşallahAy ne bileyim valla 9 da kalkmıştım tekrar uyumuşum. O rüyayı gördüm :)) Allah hayra çıkarsın. Ama iyiydin rüyamda.
Bende aslında dün eşime kızdım oğlum.uzulmesin diye aglayamadimda biriktirdiği sanırım.icimde ortada bişey de yok bez almaya gidicektik akşam çöpler vardı onlarında indirdim oda arabada bekliyo şunları atıver dedim demez.olsaydim çöp sirasimiymis falan filan çok doldumda yaşamadım malesefBen de öyleyim canım kendimi zor tutuyorum annem falan üzulmesin diye ama eşimi parçalayasım geliyor resmen...dün yatarken dedim ki işte bana bişey olsa naparsın nasıl bakarsın bu çocuklara...yani en doğal şekilde içimi actım duygularımı paylaştım biraz güzel şeyler söylesin beni rahatlatsın istedim...aptal aptal konuştu delirtti beni bu kadar duyarsızlık olamaz...adama sırtımı yaslayamıyorum...her zaman güçlü sağlam durmak zorundayım ve bu beni çok yoruyor...annem panik babam da aşırı duygusal...
Canım anlamıyorlar işte...ben de doktordan sonra Civil e gidelim dedim napacaz Civil de diyor sokağın ortasında bas bas bağırdım resmen ne demek Civil de napacaz ya ben doğuruyorum eksiklerimiz var daha bu çocuğun bezi yok diye ağlmaya başladım...destek ol biraz diyorum dikkatli konuş canımı yakma korkuyorum ilkte bilmedim bunda daha tuhafım...e ne varmış çocuğu alıp gelecekmişiz...kendisi bi kaza geçirdi ameliyat dikiş yok bir süre yattı inan mahfetti beni oram buram diye bizim yerimizde olsalar naparlar bilmiyorum...ben de oğlumun yanında patlamamaya dikkat ediyorum ama gerçekten destek olacaklarına sıkıntı veriyorlar insanaBende aslında dün eşime kızdım oğlum.uzulmesin diye aglayamadimda biriktirdiği sanırım.icimde ortada bişey de yok bez almaya gidicektik akşam çöpler vardı onlarında indirdim oda arabada bekliyo şunları atıver dedim demez.olsaydim çöp sirasimiymis falan filan çok doldumda yaşamadım malesef
Cereyanda kalmış olabilir misin belin falan açıkta kaldı belki...sindirim sistemi de sudan stresten her şeyden bozulabiliyor canım...hemen doğuma yorma...uzan dinlen...TV izle kafanı dağıtBir saattir çok garibim midem bulanıyor aynı zamanda affedersiniz ishal gibiyim ve belimde acayip bir ağrı var mide mi bozdum desen öyle birşey yemedim neden böyle olur ki doğumla ilgisi yoktur değil mi
Gerçekten hiç anlamiyolar hiç ama dediğim gibi biz güçlü durmak zorundayız ya hepmoda yıpratıyor işte inşallah iyi geçer çabuk ayaklaniriz canımCanım anlamıyorlar işte...ben de doktordan sonra Civil e gidelim dedim napacaz Civil de diyor sokağın ortasında bas bas bağırdım resmen ne demek Civil de napacaz ya ben doğuruyorum eksiklerimiz var daha bu çocuğun bezi yok diye ağlmaya başladım...destek ol biraz diyorum dikkatli konuş canımı yakma korkuyorum ilkte bilmedim bunda daha tuhafım...e ne varmış çocuğu alıp gelecekmişiz...kendisi bi kaza geçirdi ameliyat dikiş yok bir süre yattı inan mahfetti beni oram buram diye bizim yerimizde olsalar naparlar bilmiyorum...ben de oğlumun yanında patlamamaya dikkat ediyorum ama gerçekten destek olacaklarına sıkıntı veriyorlar insana
Kizlar merhaba. Suanda melegim gogsumde yatiyor emdi ve gazi cikti suan gogsumde uyuyor.. size onunla beraber yaziyorum. Benim cok ic acici bir dogum hikayem olmadi malesef. Hastaneye gittigimde 0 acilma vardi ama dogum baslamisti. Ustelik kendi doktorum telefonlara cevap bile vermiyordu. Neyseki acildeki doktora daha cok bi cok defa muayene olmustum ve biliyordum. Sukurler olsunki bu doktor dogum yaptirdi kendi doktorum degil.. doktor bey suni sancimi sezeryan mi diye cok acik bi sekilde sordu neler yasayacagimi anlatti her iki durumda da. Sonuc olarak normal dogumu sectim yatisim yapildi odama geldim lagmandi damsryoluydu derken suni sanci serumunu getirdiler. Ilk saatler bunuymus sorun degil cekerim diye cok sarki soyledim :) 1 cm acikliktan sonra kabusum basladi. Yine dayanamayacagim acilar degildi taaki 5 cm olana kadar. Bu arada saat aksam 9 10 oldu. Artik butun hastane cigliklarimla inliyordu derken o aciyi tarif etmeyecegim ikinma hissi gelmeye basladi. Acilmam tamamlanmis. Alel acele ebe geldi beni hizla dogumhaneye yetistirdiler. Catala cikmadan doguruyorum dedim yere comeldim. Son bir gayretle ve ebelerin ysrdimiyla catala ciktim doktor bey geldi. Nst baglandi. Sancinin en hat safhada oldugu an ikinmami istedi. Bir iki uc dort bes derken en sonunda bir ses ve kocaman iri gozler. O an yasadigim duygunun tarifi yok tipki cektigim sancinin tarifi olmadigi gibi. Ama size cok net soyleyebilecegim tek sey HERSEYE BEDEL!!! Kizimin gobegini babasi kesti ♡ harika bir andi bizim icin. Fotografci butun anlari cekti. Ikinma sirasinda igne yaptigini gordum doktorun ama sifir his. Asla hissetniyorsunuz. Hatta ve hatta kesik oldugunu en son anestezi uzmani geldiginde ogrendim. Doktor kesik atmis dikcekmiste anestezi uzmanini bile cagirmis beni uyutmasi icin. Psimolojik travma yasatmadilar bana uyuttular dikis sirasinda cok sukur. Sonra uyandim giydirilmisim. Kizimin kiyafetleri giydiriliyordu ve ondan sonra odama yolculandim. O kapi acildigi an tum sevdiklerinizin sizi orda bekliyor olmasi ve merakli sevgi dolu gozlerle bakmasi muazzam bir duygu.. odama getirildikten 10 dk sonra kizim geldi. Nese heyecan sevinc ozlem gozyasi hepsi bir arada yasandi. Hafif agrilarim muhakkaki oluyor ama ciddiye alinacak agrilar degil. Suan melegim kollarimda misil misil uyuyor ve ben kokusuyla size yaziyorum bunlari.. Evet cok buyuk bir aci ki ben 0 acilmayla suni sanci aldim. Ben dayandiysam hepiniz dayanirsiniz kizlar. Sonu cok ama cok guzel.. helede acisiz sizisiz ayaga kalkabiliyor olmak bebegible ilgilenmek yemek yenek paha bicilemez :) bizim kiz anne karnindaki gibi cok nazli henuz cok fazla elletmek istemiyor kendini.. hemen bi sert bakislar bi mirin kirinlar..
Diyecegim su ki yapamayacagimiz hicbir sey yok. Hayat oldum derken yeryuzundeki cenneti yasatiyormus meger insana.. Biz iyiyiz merak eden herkese cok tesekkur ederiz. Bekleyen tum hamileleri rabbim bir an once kurtarsin insallah ♡
Haftada 1 gitmiyor musun kontrole 2 hafta once demişsin deEvet 2. İlkini anlamadan girdim ameliyata ama şimdi bı stres yaptım nedense 2 hafta önce 2650 idi kilosu bakalım ne kadar doğacak minik kuşum 38+3 oluyorum bu arada
minikoglan @Belirtisiznesne @geminiwoman @Fonetik @tmz Dolunay22 @fcevriye yaa unuttuğum isimler var
Kızlar 2.30 da sancım ve kasılma vardı 4.30 da sancı ve kasılma oldu sonra namaz felan derken bir saattir bişey yok dün kahverengi lekelenmem olmuştu şimdi wc ye gittim yine olmuş yumurta akı kıvamında kahverengi iç çamaşırım baya kirlenmiş bir daha ki sancıyı bekliyorum tam iki saat doluncamı gelecek acaba bugün doğuracakmıyım yoksa ayy çok korkuyorum Allahım yardım et
Kuzenim 1 buçuk ay once yakın arkadaşım 4 ay önce 2.bebeğini sezaryenle dünyaya getirdi aslında ikisi de birinciden daha kolay geçtiğini anlatıyor canım...sakin olalım...dua edelim bol bol...kolayca ayaklanırız bebişlerimizi emziririz inşallah...mevsim de güzel...ne aşırı sıcak ne soğuk...alır parklara çıkarızGerçekten hiç anlamiyolar hiç ama dediğim gibi biz güçlü durmak zorundayız ya hepmoda yıpratıyor işte inşallah iyi geçer çabuk ayaklaniriz canım
Bnde
Aminn.. :) Allah sana da bebeginede bu uzun yolculukta saglik versin hic kafana olumsuz dusunceleri getirme
Gecmis olsun canim .cok dikjat et ins birsey olmazTekttek yazamadım kızlar sağolun ilginiz için acile gittim dikişim intihaplanmış antibiyotik verdi pazartesi dr ma gidicem geçmezse tekrar açıyorlarmış dua edin öyle bişey olmasın daha yeni yeni toparlanıyordum
Yok canim daha 40 haftaliklar bekliyor.kendimi boyle teselli ediyorum:)Kızlar foruma giremedim sorun var internetten giriş yaptım nisan sonunda tüm bebisler gelecek gibi n aceleci çıktı bu bebisler yaa.
Doguran herkese saglik sihhat hayırlısı ile toparlanmalarini diliyorum gözleriniz aydın bayanlar darısı bize ins. Ki forukda da doğurmayan birkaç kişi kaldık sanirim
Benim sezeryan tarihi 8 gun onceye alınmıştı gelişimi önden gidiyo o kadar da beklemez dedi doktorum carsambaya günü netlestircez ins.
Canim elbette kiskanclik yapacak.Cok birikmiş sayfa var okuyamadım nasılsınız bebisler nasıl
2.Doğumu yapan arkadaşların abiler ablaları n tepki veriyor onu cok merak ediyorum benim oğlum kıskanç ve herkes diyorki bu kardeşi doğunca zarar verir napcamı bilmiyorum dikkat etcem ama bu denenler canımı sıkıyor aslında oğlum kardeşini merakla bekliyor kıyafetlerini kokluyor.
Bendede oyle oldu hala daha gecmedi gunlerdir bebek asagi indide baskimi yapiyor bilmiyorum hergidisimde dr a sormayi unutuyorumBir saattir çok garibim midem bulanıyor aynı zamanda affedersiniz ishal gibiyim ve belimde acayip bir ağrı var mide mi bozdum desen öyle birşey yemedim neden böyle olur ki doğumla ilgisi yoktur değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?