2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım ya geçmiş olsun. Ben bu yüzden korkuyorum sezaryenden
İnş tekrar bi işleme gerek kalmaz da atlatırsın hemen.

Yarın ameliyatim var ve ben bugün aşırı sinirli huysuz duygusal değişik bir haldeyim herkese bağırıp cagirasim ve surekli aglayasim var
Ay canım aklımdasın benim de. Kuzunu kucağına alınca geçecek inş hepsi.

Yarın ameliyatim var ve ben bugün aşırı sinirli huysuz duygusal değişik bir haldeyim herkese bağırıp cagirasim ve surekli aglayasim var
Ben de öyleyim canım kendimi zor tutuyorum annem falan üzulmesin diye ama eşimi parçalayasım geliyor resmen...dün yatarken dedim ki işte bana bişey olsa naparsın nasıl bakarsın bu çocuklara...yani en doğal şekilde içimi actım duygularımı paylaştım biraz güzel şeyler söylesin beni rahatlatsın istedim...aptal aptal konuştu delirtti beni bu kadar duyarsızlık olamaz...adama sırtımı yaslayamıyorum...her zaman güçlü sağlam durmak zorundayım ve bu beni çok yoruyor...annem panik babam da aşırı duygusal...

Ay ne bileyim valla 9 da kalkmıştım tekrar uyumuşum. O rüyayı gördüm :)) Allah hayra çıkarsın. Ama iyiydin rüyamda.

Can'ım ya geçmiş olsun. Ben bu yüzden korkuyorum sezaryenden
İnş tekrar bi işleme gerek kalmaz da atlatırsın hemen.

Ay canım aklımdasın benim de. Kuzunu kucağına alınca geçecek inş hepsi.
İnşallah canım inşallah sağlıkla bı alsam.kucagima geçer inşallah bu sıkıntı

Bende aslında dün eşime kızdım oğlum.uzulmesin diye aglayamadimda biriktirdiği sanırım.icimde ortada bişey de yok bez almaya gidicektik akşam çöpler vardı onlarında indirdim oda arabada bekliyo şunları atıver dedim demez.olsaydim çöp sirasimiymis falan filan çok doldumda yaşamadım malesef

Canım anlamıyorlar işte...ben de doktordan sonra Civil e gidelim dedim napacaz Civil de diyor sokağın ortasında bas bas bağırdım resmen ne demek Civil de napacaz ya ben doğuruyorum eksiklerimiz var daha bu çocuğun bezi yok diye ağlmaya başladım...destek ol biraz diyorum dikkatli konuş canımı yakma korkuyorum ilkte bilmedim bunda daha tuhafım...e ne varmış çocuğu alıp gelecekmişiz...kendisi bi kaza geçirdi ameliyat dikiş yok bir süre yattı inan mahfetti beni oram buram diye bizim yerimizde olsalar naparlar bilmiyorum...ben de oğlumun yanında patlamamaya dikkat ediyorum ama gerçekten destek olacaklarına sıkıntı veriyorlar insana

Bir saattir çok garibim midem bulanıyor aynı zamanda affedersiniz ishal gibiyim ve belimde acayip bir ağrı var mide mi bozdum desen öyle birşey yemedim neden böyle olur ki doğumla ilgisi yoktur değil mi

Bir saattir çok garibim midem bulanıyor aynı zamanda affedersiniz ishal gibiyim ve belimde acayip bir ağrı var mide mi bozdum desen öyle birşey yemedim neden böyle olur ki doğumla ilgisi yoktur değil mi
Cereyanda kalmış olabilir misin belin falan açıkta kaldı belki...sindirim sistemi de sudan stresten her şeyden bozulabiliyor canım...hemen doğuma yorma...uzan dinlen...TV izle kafanı dağıt

Gerçekten hiç anlamiyolar hiç ama dediğim gibi biz güçlü durmak zorundayız ya hepmoda yıpratıyor işte inşallah iyi geçer çabuk ayaklaniriz canım

Gözün aydın canım Hayırlı uğurlu olsun Allah anali babali buyutsun hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Suni sanci hiç acilma olmazsa ise yaramıyor demislerdi. Bundan korkuluyordu. Deneyimleyim paylaşman çok iyi oldu. Evet doğum başlı başına sancılı bir süreç ama bebeğin dünyaya gelince herşey bitiyor. Sonrasında unutmasalar bile emin ol dikiş acısı duymayacaktın. Çünkü uyuşmuş oluyor.
Doktorlar dedi mi batikon ile pansuman yap diye dikişlerine. 1e 10 sulandirip.

Evet 2. İlkini anlamadan girdim ameliyata ama şimdi bı stres yaptım nedense 2 hafta önce 2650 idi kilosu bakalım ne kadar doğacak minik kuşum 38+3 oluyorum bu arada
Haftada 1 gitmiyor musun kontrole 2 hafta once demişsin de
3300 olmuştur şimdi seninki
Normalde beni de 38+3de alcakti

Şimdi durumlar nasıl canim. Korkma korku kendini sikmana neden olabilir.

Gerçekten hiç anlamiyolar hiç ama dediğim gibi biz güçlü durmak zorundayız ya hepmoda yıpratıyor işte inşallah iyi geçer çabuk ayaklaniriz canım
Kuzenim 1 buçuk ay once yakın arkadaşım 4 ay önce 2.bebeğini sezaryenle dünyaya getirdi aslında ikisi de birinciden daha kolay geçtiğini anlatıyor canım...sakin olalım...dua edelim bol bol...kolayca ayaklanırız bebişlerimizi emziririz inşallah...mevsim de güzel...ne aşırı sıcak ne soğuk...alır parklara çıkarız

Gecmis olsun canim .cok dikjat et ins birsey olmaz
Yok canim daha 40 haftaliklar bekliyor.kendimi boyle teselli ediyorum:)
Hakkinda hayirlisi olsun insallah canim tek tek geliyor bebislerimiz
Canim elbette kiskanclik yapacak.
Biz esimle oglumu dikkat eksikligi icin pedogaga goturmustuk 1 ay oldu sanirim .8yasinda .
Gitmisken bu konuyuda ogrendik.Kiskanclik yapiyormus simdiden oysa ben yasi buyuk diye yapmaz saniyordum.
Bu bir surec oyle dusunmek lazim.
Bu surece girmeseler anormalmis

Bendede oyle oldu hala daha gecmedi gunlerdir bebek asagi indide baskimi yapiyor bilmiyorum hergidisimde dr a sormayi unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…