2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Ben de surekli kavga ediyorum. Yarim saatte bir didistik agladim durdum. Sabah gozumu actim telefonundan haber okuyor, inka uygarliginin toplu mezari bulunmus, tanrilarina bebek kurban etmisler detaylariyla okudugu haberi anlatiyor. Anlatma dedikce detay veriyor.

Butun gun didisti benimle. Surekli suni sanciyla dogum yaparsam basima gelecek kotu olaylardan bahsetti. Temizlik yaptik biraz her seye kavga cikardi. Bugun gercekten uzup durdu beni.

Bu arada sabahtan beri kendi kendine dogum baslasin stresim vardi. 4 hurma yedim, 4 kupa ahududu yapragi cayi ictim.. Simdi bir agrilar basladi.

Suni sanciyla dogurmaktan vazgecgim gibi, annemin gelmesini beklemek istiyorum. Yarin bir bardak icerim bu caydan.

Senin dogum nasil demisti dr .
Ay nezaman sordun bana ins cevap vermisimdir telefonun azizligine ugradim gunlerdir yeni duzeldi.
Canım dün gece rüyamda doğurmuştun sen ve semabsrn rüyamda sormuştum nasıl oldu epiduralle doğum diye ben yarın hastaneye yatıyorum bi sıkınyı olmazsa fitil gibi biley atcaklar vajinadan o rahmin yumuşamasını sağlicak ve açılmamı . Eğer açılma olursa suni sancı vercekler salı günü . Ama açılma olmazsa sezeryan olcak

Cereyanda kalmış olabilir misin belin falan açıkta kaldı belki...sindirim sistemi de sudan stresten her şeyden bozulabiliyor canım...hemen doğuma yorma...uzan dinlen...TV izle kafanı dağıt

Bendede oyle oldu hala daha gecmedi gunlerdir bebek asagi indide baskimi yapiyor bilmiyorum hergidisimde dr a sormayi unutuyorum
10 dakika oldu geçti gibi dilim damağım kurudu ya nasıl bir ağrıydı belimde ki şuan rahatladım ama sanki üstümden kamyon geçmiş gibi

P
inşallah canım emzirmek en büyük istegii.oda nasip nolur insallahhhhh

bende gercekte sandim .
Hadi hayirlisi olsun insallah .suniyede cok gerek kalmaz ins.

Bende diuorum buralar niye sakin .
Pazarmis bugun .
Hic sevmem pazar gunu evde oturmayi pardon is yapmayi
Dun esim kizdi benimde otur yerinde artik orda burda dogurcan diyo
Sen doguruncada alir bebegi cikarsin sakin ha diyo.
Tabiki alip cikicam dedim senden araci bebek arabasini bosunami istitorum dedim
Kendimi avutuyorum iste oysa kesin eve hapsolurum
Dun oglumun doktoruda asi icin 700 tl istedi.
Onuda taktim kafaya tam dogum ustu.
700 nedir ya

Cnm ben hala anlamiyorum erken değil mi bu işlem 41.haftadan sonra yapılıyor.

Bnde semabsrn ve peri masali nin epidural doğumla doğum yaptıklarını gördüm soruyodum nasıl oldu hissettiniz mi ıkınmada problem yaşadınız mı diye
Kendimizi de görsek ne güzel olur. Peri masalının ilk doğumu epidural ya onun etkisinde kalmış olabilirsin :))

Kızlar yarın C Chivas Regal ve ANNONA dışında kimler var Doğuma girecek? Çok kişi vardı öyle hatırlıyorum.

Kuzum fırsat buldukça buralardayım :)valla yalan değil ben de özlüyorum.. ne çok boş vaktim varmış ne güzel :) bizim oğlanın göbeği bile düştü siz hala doğurmadınız şaka bi yana sağ salim hepiniz atlatın Allah’ın izniyle.. senin de az kalmış hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…