- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.941
Ben de öyleyim canım kendimi zor tutuyorum annem falan üzulmesin diye ama eşimi parçalayasım geliyor resmen...dün yatarken dedim ki işte bana bişey olsa naparsın nasıl bakarsın bu çocuklara...yani en doğal şekilde içimi actım duygularımı paylaştım biraz güzel şeyler söylesin beni rahatlatsın istedim...aptal aptal konuştu delirtti beni bu kadar duyarsızlık olamaz...adama sırtımı yaslayamıyorum...her zaman güçlü sağlam durmak zorundayım ve bu beni çok yoruyor...annem panik babam da aşırı duygusal...
Bende aslında dün eşime kızdım oğlum.uzulmesin diye aglayamadimda biriktirdiği sanırım.icimde ortada bişey de yok bez almaya gidicektik akşam çöpler vardı onlarında indirdim oda arabada bekliyo şunları atıver dedim demez.olsaydim çöp sirasimiymis falan filan çok doldumda yaşamadım malesef
Senin dogum nasil demisti dr .Bndesemabsrn ve peri masali nin epidural doğumla doğum yaptıklarını gördüm soruyodum nasıl oldu hissettiniz mi ıkınmada problem yaşadınız mı diye
Canım dün gece rüyamda doğurmuştun sen veSenin dogum nasil demisti dr .
Ay nezaman sordun bana ins cevap vermisimdir telefonun azizligine ugradim gunlerdir yeni duzeldi.
Yok.kuzum gittim.ama geçen hafta sadece nstye girdim.muayene etmedi bakalım olmuştur inşallah o kadarHaftada 1 gitmiyor musun kontrole 2 hafta once demişsin de
3300 olmuştur şimdi seninki
Normalde beni de 38+3de alcakti
Cereyanda kalmış olabilir misin belin falan açıkta kaldı belki...sindirim sistemi de sudan stresten her şeyden bozulabiliyor canım...hemen doğuma yorma...uzan dinlen...TV izle kafanı dağıt
10 dakika oldu geçti gibi dilim damağım kurudu ya nasıl bir ağrıydı belimde ki şuan rahatladım ama sanki üstümden kamyon geçmiş gibiBendede oyle oldu hala daha gecmedi gunlerdir bebek asagi indide baskimi yapiyor bilmiyorum hergidisimde dr a sormayi unutuyorum
inşallah canım emzirmek en büyük istegii.oda nasip nolur insallahhhhhKuzenim 1 buçuk ay once yakın arkadaşım 4 ay önce 2.bebeğini sezaryenle dünyaya getirdi aslında ikisi de birinciden daha kolay geçtiğini anlatıyor canım...sakin olalım...dua edelim bol bol...kolayca ayaklanırız bebişlerimizi emziririz inşallah...mevsim de güzel...ne aşırı sıcak ne soğuk...alır parklara çıkarız
Canım dün gece rüyamda doğurmuştun sen vesemabsrn rüyamda sormuştum nasıl oldu epiduralle doğum diye ben yarın hastaneye yatıyorum bi sıkınyı olmazsa fitil gibi biley atcaklar vajinadan o rahmin yumuşamasını sağlicak ve açılmamı . Eğer açılma olursa suni sancı vercekler salı günü . Ama açılma olmazsa sezeryan olcak
Üff ben sıkıldım doğurasımda kaçıyor cesaretimde :))
Ay cnm dün kanaması oldu bayadir durduruyorlardi ama geldi barış bebek, 49 cm 3800 Gr. 4 Mayıs da sezeryan olacaktı dün oldu.
Ne zaman gidecen dr a?ben yarım saate gidicemCesaretine sahip çık. Lazım olacak
Yarım saate dr a gidicem canım sancım yok tedbir amaçlıŞimdi durumlar nasıl canim. Korkma korku kendini sikmana neden olabilir.
Cnm ben hala anlamiyorum erken değil mi bu işlem 41.haftadan sonra yapılıyor.Canım dün gece rüyamda doğurmuştun sen vesemabsrn rüyamda sormuştum nasıl oldu epiduralle doğum diye ben yarın hastaneye yatıyorum bi sıkınyı olmazsa fitil gibi biley atcaklar vajinadan o rahmin yumuşamasını sağlicak ve açılmamı . Eğer açılma olursa suni sancı vercekler salı günü . Ama açılma olmazsa sezeryan olcak
Kendimizi de görsek ne güzel olur. Peri masalının ilk doğumu epidural ya onun etkisinde kalmış olabilirsin :))Bndesemabsrn ve peri masali nin epidural doğumla doğum yaptıklarını gördüm soruyodum nasıl oldu hissettiniz mi ıkınmada problem yaşadınız mı diye
Kizlar merhaba. Suanda melegim gogsumde yatiyor emdi ve gazi cikti suan gogsumde uyuyor.. size onunla beraber yaziyorum. Benim cok ic acici bir dogum hikayem olmadi malesef. Hastaneye gittigimde 0 acilma vardi ama dogum baslamisti. Ustelik kendi doktorum telefonlara cevap bile vermiyordu. Neyseki acildeki doktora daha cok bi cok defa muayene olmustum ve biliyordum. Sukurler olsunki bu doktor dogum yaptirdi kendi doktorum degil.. doktor bey suni sancimi sezeryan mi diye cok acik bi sekilde sordu neler yasayacagimi anlatti her iki durumda da. Sonuc olarak normal dogumu sectim yatisim yapildi odama geldim lagmandi damsryoluydu derken suni sanci serumunu getirdiler. Ilk saatler bunuymus sorun degil cekerim diye cok sarki soyledim :) 1 cm acikliktan sonra kabusum basladi. Yine dayanamayacagim acilar degildi taaki 5 cm olana kadar. Bu arada saat aksam 9 10 oldu. Artik butun hastane cigliklarimla inliyordu derken o aciyi tarif etmeyecegim ikinma hissi gelmeye basladi. Acilmam tamamlanmis. Alel acele ebe geldi beni hizla dogumhaneye yetistirdiler. Catala cikmadan doguruyorum dedim yere comeldim. Son bir gayretle ve ebelerin ysrdimiyla catala ciktim doktor bey geldi. Nst baglandi. Sancinin en hat safhada oldugu an ikinmami istedi. Bir iki uc dort bes derken en sonunda bir ses ve kocaman iri gozler. O an yasadigim duygunun tarifi yok tipki cektigim sancinin tarifi olmadigi gibi. Ama size cok net soyleyebilecegim tek sey HERSEYE BEDEL!!! Kizimin gobegini babasi kesti ♡ harika bir andi bizim icin. Fotografci butun anlari cekti. Ikinma sirasinda igne yaptigini gordum doktorun ama sifir his. Asla hissetniyorsunuz. Hatta ve hatta kesik oldugunu en son anestezi uzmani geldiginde ogrendim. Doktor kesik atmis dikcekmiste anestezi uzmanini bile cagirmis beni uyutmasi icin. Psimolojik travma yasatmadilar bana uyuttular dikis sirasinda cok sukur. Sonra uyandim giydirilmisim. Kizimin kiyafetleri giydiriliyordu ve ondan sonra odama yolculandim. O kapi acildigi an tum sevdiklerinizin sizi orda bekliyor olmasi ve merakli sevgi dolu gozlerle bakmasi muazzam bir duygu.. odama getirildikten 10 dk sonra kizim geldi. Nese heyecan sevinc ozlem gozyasi hepsi bir arada yasandi. Hafif agrilarim muhakkaki oluyor ama ciddiye alinacak agrilar degil. Suan melegim kollarimda misil misil uyuyor ve ben kokusuyla size yaziyorum bunlari.. Evet cok buyuk bir aci ki ben 0 acilmayla suni sanci aldim. Ben dayandiysam hepiniz dayanirsiniz kizlar. Sonu cok ama cok guzel.. helede acisiz sizisiz ayaga kalkabiliyor olmak bebegible ilgilenmek yemek yenek paha bicilemez :) bizim kiz anne karnindaki gibi cok nazli henuz cok fazla elletmek istemiyor kendini.. hemen bi sert bakislar bi mirin kirinlar..
Diyecegim su ki yapamayacagimiz hicbir sey yok. Hayat oldum derken yeryuzundeki cenneti yasatiyormus meger insana.. Biz iyiyiz merak eden herkese cok tesekkur ederiz. Bekleyen tum hamileleri rabbim bir an once kurtarsin insallah ♡
Kuzum fırsat buldukça buralardayım :)valla yalan değil ben de özlüyorum.. ne çok boş vaktim varmış ne güzel :) bizim oğlanın göbeği bile düştü siz hala doğurmadınızBenimde ilk doktora gittigimde degerim 270 di. Sonra 2 gun sonra doktora gittim 1000 cikmasi gerekirken 2500 fln cikmisti ve kese hala gorunmuyordu cok korkmuştum dis gebelik diye doktor 2 gun sonraya cagirmisti ve kabus gibi 2 gündü. Degerlere cok takilma kiminde cok fazla yükseliyor kiminde az. Zaten b hcg araliklari onkdr genişki dikkat edersen. Sen kafaya takmamaya calis.
EvBoregi nerelerdesin ozledik ya. Canim Allah acil sifalar versin. Kuzeyede cok uzuldum iri bebek iri bebek dediler zatifliyo cocuk. Ama sen uzulme benum kardesimdede sarılık vardi cok ileriydi ama gecip gidiyo. Sarilik olmayan bebe gormedim. Olup iyilesmeyende gormedim. Cok sukur kurtuldun darisi basimiza. Bende haftaya pazartesi sezeryan olucam buyuk ihtimalle.
Kizlar ya hepinizin fikrini almak istiyorum. Ben normal dogum yapabilecegimi gozum kesmiyo sanirim cok zor geliyo bana ve Benim doktorum 9 13 mayıs arasi yok. Bu nedenlede 16 mayis da 40 haftam doluyoken 7 mayisa gun veriyo. Beklesem sancim gelse doktor olmicak diye bende tamam dedim. Sizce erken bi tarih mi ? Sezeryan olucaksa da once sancilarla dogum baslamasini mi beklemem lazim
Olsun canım kilosu da iyimisin maşallah selam söyle benden analı babalı büyüsün inşallah yavrusuAy cnm dün kanaması oldu bayadir durduruyorlardi ama geldi barış bebek, 49 cm 3800 Gr. 4 Mayıs da sezeryan olacaktı dün oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?