- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.961
Ayy benimkine de iri bebek diye diye öldü doktor, yok şöyle zor olur Doğum yok böyle kafası büyük vs. Bi haftada bi lokma kaldı kuzucum.. sezeryan olsun normal doğumu olsun farketmez, yavrucuk sağlıklı olsun.. hayırlısıyla inşallah canımSagolasin canim, Allah razi olsun bakalim bize ne kismet olacak persembe 40 doluyor benim de gelmezse doktor sabahtan kontrole cagirdi sezeryana dogru gidiyoruz sanirsam 3750 idi persembe haftaya 4 u bulursa zor olur dedi sanirim bi sezeryan isigi yakti hayirlisi olsun da gerisi onemli degil
Benim suyumda sıkıntı var canım olması gerekenden az o yüzden gününde yapıyor doğurtuyor . Yoksa bi hafta daha bekletiyorum normalde dedi zaten doktorumCnm ben hala anlamiyorum erken değil mi bu işlem 41.haftadan sonra yapılıyor.
Ayy yok ben yarın doğurmicam :) yarın fitil atcaklar bi sıkıntı olmazsa salı doğumu başlatcaklar ama belli mi olur ya bi anda açılma falan olur doğuruveririmKendimizi de görsek ne güzel olur. Peri masalının ilk doğumu epidural ya onun etkisinde kalmış olabilirsin :))
Kızlar yarın C Chivas Regal veANNONA dışında kimler var Doğuma girecek? Çok kişi vardı öyle hatırlıyorum.
Oyy maşallah onaKuzum fırsat buldukça buralardayım :)valla yalan değil ben de özlüyorum.. ne çok boş vaktim varmış ne güzel :) bizim oğlanın göbeği bile düştü siz hala doğurmadınızşaka bi yana sağ salim hepiniz atlatın Allah’ın izniyle.. senin de az kalmış hayırlısıyla inşallah
O kadar güzel anlatmışsın ki gözlerim dolu dolu okudum, her satır o kadar içten o kadar doğru ki, işte annelik... Tebrik ederim güzel yürekli anne, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı, iyi, sağlıklı bir evlat olsun inşallah. Sana da çok geçmiş olsun, sağlıcakla kalınKizlar merhaba. Suanda melegim gogsumde yatiyor emdi ve gazi cikti suan gogsumde uyuyor.. size onunla beraber yaziyorum. Benim cok ic acici bir dogum hikayem olmadi malesef. Hastaneye gittigimde 0 acilma vardi ama dogum baslamisti. Ustelik kendi doktorum telefonlara cevap bile vermiyordu. Neyseki acildeki doktora daha cok bi cok defa muayene olmustum ve biliyordum. Sukurler olsunki bu doktor dogum yaptirdi kendi doktorum degil.. doktor bey suni sancimi sezeryan mi diye cok acik bi sekilde sordu neler yasayacagimi anlatti her iki durumda da. Sonuc olarak normal dogumu sectim yatisim yapildi odama geldim lagmandi damsryoluydu derken suni sanci serumunu getirdiler. Ilk saatler bunuymus sorun degil cekerim diye cok sarki soyledim :) 1 cm acikliktan sonra kabusum basladi. Yine dayanamayacagim acilar degildi taaki 5 cm olana kadar. Bu arada saat aksam 9 10 oldu. Artik butun hastane cigliklarimla inliyordu derken o aciyi tarif etmeyecegim ikinma hissi gelmeye basladi. Acilmam tamamlanmis. Alel acele ebe geldi beni hizla dogumhaneye yetistirdiler. Catala cikmadan doguruyorum dedim yere comeldim. Son bir gayretle ve ebelerin ysrdimiyla catala ciktim doktor bey geldi. Nst baglandi. Sancinin en hat safhada oldugu an ikinmami istedi. Bir iki uc dort bes derken en sonunda bir ses ve kocaman iri gozler. O an yasadigim duygunun tarifi yok tipki cektigim sancinin tarifi olmadigi gibi. Ama size cok net soyleyebilecegim tek sey HERSEYE BEDEL!!! Kizimin gobegini babasi kesti ♡ harika bir andi bizim icin. Fotografci butun anlari cekti. Ikinma sirasinda igne yaptigini gordum doktorun ama sifir his. Asla hissetniyorsunuz. Hatta ve hatta kesik oldugunu en son anestezi uzmani geldiginde ogrendim. Doktor kesik atmis dikcekmiste anestezi uzmanini bile cagirmis beni uyutmasi icin. Psimolojik travma yasatmadilar bana uyuttular dikis sirasinda cok sukur. Sonra uyandim giydirilmisim. Kizimin kiyafetleri giydiriliyordu ve ondan sonra odama yolculandim. O kapi acildigi an tum sevdiklerinizin sizi orda bekliyor olmasi ve merakli sevgi dolu gozlerle bakmasi muazzam bir duygu.. odama getirildikten 10 dk sonra kizim geldi. Nese heyecan sevinc ozlem gozyasi hepsi bir arada yasandi. Hafif agrilarim muhakkaki oluyor ama ciddiye alinacak agrilar degil. Suan melegim kollarimda misil misil uyuyor ve ben kokusuyla size yaziyorum bunlari.. Evet cok buyuk bir aci ki ben 0 acilmayla suni sanci aldim. Ben dayandiysam hepiniz dayanirsiniz kizlar. Sonu cok ama cok guzel.. helede acisiz sizisiz ayaga kalkabiliyor olmak bebegible ilgilenmek yemek yenek paha bicilemez :) bizim kiz anne karnindaki gibi cok nazli henuz cok fazla elletmek istemiyor kendini.. hemen bi sert bakislar bi mirin kirinlar..
Diyecegim su ki yapamayacagimiz hicbir sey yok. Hayat oldum derken yeryuzundeki cenneti yasatiyormus meger insana.. Biz iyiyiz merak eden herkese cok tesekkur ederiz. Bekleyen tum hamileleri rabbim bir an once kurtarsin insallah ♡
Ben ilk senden umutluydum valla ama senin kız da tembel çıktıOyy maşallah onavalla siz büyüttünüz bile biz daha doğurcaz da alışcaz da
Gittim geldim bile galiba baslamis dogumumNe zaman gidecen dr a?ben yarım saate gidicem
O kadar gelsin diye uğraştık maalesef dediğin gibi tembel çıktı bzim kızBen ilk senden umutluydum valla ama senin kız da tembel çıktıboşver kuzum zamanını beklemesi en iyisi, sağlıkla sıhhatle pırt diye olsun inşallah
Gittim geldim bile galiba baslamis dogumum
Bu arada sabahtan beri kendi kendine dogum baslasin stresim vardi. 4 hurma yedim, 4 kupa ahududu yapragi cayi ictim.. Simdi bir agrilar basladi.
Suni sanciyla dogurmaktan vazgecgim gibi, annemin gelmesini beklemek istiyorum. Yarin bir bardak icerim bu caydan.
Ay canım nasıl sevindim yaKizlar galiba benimde doğumum yavas yavas basliyor. Az once acilden geliyorum kontrol icin gitmistim. Açıklığım 2 cm olmuş ama doğumun başlamış dedi. Yatis verecekti ben kabul etmedim eve geldim. Nst ye baglamadi ama anlamadim nasil dogumun basladigina karar verdi. Ama ben de hissediyorum nedense yavastan basladigini. Dun geceden beri hafiften sancilarim var belimde. sure tutabilecek kadar ciddi degil. Aksama tekrar gidecem. Aslinda 2 cm aciklik dogum baslamis demek ickn cok erken degil mi? İnsallah aksama artmis olur açıklığım. Simdi evde son hazirliklari yapiyoruz esimle.
Kizlar galiba benimde doğumum yavas yavas basliyor. Az once acilden geliyorum kontrol icin gitmistim. Açıklığım 2 cm olmuş ama doğumun başlamış dedi. Yatis verecekti ben kabul etmedim eve geldim. Nst ye baglamadi ama anlamadim nasil dogumun basladigina karar verdi. Ama ben de hissediyorum nedense yavastan basladigini. Dun geceden beri hafiften sancilarim var belimde. sure tutabilecek kadar ciddi degil. Aksama tekrar gidecem. Aslinda 2 cm aciklik dogum baslamis demek ickn cok erken degil mi? İnsallah aksama artmis olur açıklığım. Simdi evde son hazirliklari yapiyoruz esimle.
Eneeem belirti yok diye diye kolaycacik gelcek heralde senin beybisi hadi gözün aydın :)Kizlar galiba benimde doğumum yavas yavas basliyor. Az once acilden geliyorum kontrol icin gitmistim. Açıklığım 2 cm olmuş ama doğumun başlamış dedi. Yatis verecekti ben kabul etmedim eve geldim. Nst ye baglamadi ama anlamadim nasil dogumun basladigina karar verdi. Ama ben de hissediyorum nedense yavastan basladigini. Dun geceden beri hafiften sancilarim var belimde. sure tutabilecek kadar ciddi degil. Aksama tekrar gidecem. Aslinda 2 cm aciklik dogum baslamis demek ickn cok erken degil mi? İnsallah aksama artmis olur açıklığım. Simdi evde son hazirliklari yapiyoruz esimle.
Cuma gunu bende de hic yoktu. Dun gece iste hafiften adet sancisi gibi hissetmeye basladim gece. Suan biraz daha artti. Ama dogum basladi demek icin erken aslinda. Sadece sonunda belirti verdiAy canım nasıl sevindim yasenin ki de sıkıldı sonunda yerinden . Bu arada bu ağrı bnde de bar bugün hem belim de hem kasıklarımda bazen iğne batırıyolarmış gibi oluyor cız ediyor içim . Bende niye açıklık yoktu yaa ay inşallah yarın baktıklarında biraz açılmam olmuş olur bnm de . Bende son hazırlıklarımı yapıyırum . Hadi bakalım biraz hareket falan da yap da belki hızlandırır açılmanı
Ay insallah benimki de oyle 10 gun falan sürüp delirtmez beniCanım benim 10 gün önce 2 cm açıklığım vardı ama bana öyle birşey demediler. Doğum başladıysa neden saldılar ki seni kız ya biranda gelişse herşeyyy. Birdaha ne zaman çağırdılar seni. Ay hadi hayırlısıyla doğurursun inşallah. Bizi gelişmelerden haberdar et.
Eneeem belirti yok diye diye kolaycacik gelcek heralde senin beybisi hadi gözün aydın :)
Ay insallah ya. İnsallah aksama 4 cm falan olur acikligim da hevesim kursagimda kalmaz. Aslinda 2 cm heveslenmek icin cok az bir miktarminikoglan ay heyecandan akşama çağırdılar kısmını okumamışım yaa şimdi farkettim. Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım resmen doğuruyorsun desene yaa
Canım iyi yapmışsın hemn tatıl yapmayıp yoksa zorla doğurtur devlet en güzeli sancını bekleyip gitmen bnce deCuma gunu bende de hic yoktu. Dun gece iste hafiften adet sancisi gibi hissetmeye basladim gece. Suan biraz daha artti. Ama dogum basladi demek icin erken aslinda. Sadece sonunda belirti verdi
Ay insallah benimki de oyle 10 gun falan sürüp delirtmez beniiki gun once hic yoktu acikligim. Gece hafiften sancilanmaya basladim iste. Suan da biraz artti. Aslında salmiyordu ama ben suan yatis istemiyorum deyip kagit imzalayip kactim. Evim cok yakin aksama tekrar gelirim dedim. O da sancilarin sıklasmasini bekleme mutlaka kontrole gel aksama dogru dedi. İlk dogumum ya herAlde bir anda acilmaz bu kadar kisa sürede. Aksam tekrar gidecem iste. Acikligim artmis olursa yatarim. Yok hala 2 cm derse yine eve gelirim. Devlete gidiyorum 2 cm le yatirirsa hemen sunu verirler. Evde cekeyim biraz sancilarimi dedim. Zaten suan cok iyiyim.
Ay insallah ya. Aksam tekrar gidecem insallah artmis olur açıklık. Malum 2 cm cok az. Dogum baslamis demek icin cok erken ama ben hafiften vuran sancilarimdan hissediyorum bir seyler olacagini. İnsallah yanilmam.
Bol.bol ev işi yap çözmek.kalk emekle.yap.biseyler merdiven çok açıklığın artar mutlaka :)Cuma gunu bende de hic yoktu. Dun gece iste hafiften adet sancisi gibi hissetmeye basladim gece. Suan biraz daha artti. Ama dogum basladi demek icin erken aslinda. Sadece sonunda belirti verdi
Ay insallah benimki de oyle 10 gun falan sürüp delirtmez beniiki gun once hic yoktu acikligim. Gece hafiften sancilanmaya basladim iste. Suan da biraz artti. Aslında salmiyordu ama ben suan yatis istemiyorum deyip kagit imzalayip kactim. Evim cok yakin aksama tekrar gelirim dedim. O da sancilarin sıklasmasini bekleme mutlaka kontrole gel aksama dogru dedi. İlk dogumum ya herAlde bir anda acilmaz bu kadar kisa sürede. Aksam tekrar gidecem iste. Acikligim artmis olursa yatarim. Yok hala 2 cm derse yine eve gelirim. Devlete gidiyorum 2 cm le yatirirsa hemen sunu verirler. Evde cekeyim biraz sancilarimi dedim. Zaten suan cok iyiyim.
Ay insallah ya. Aksam tekrar gidecem insallah artmis olur açıklık. Malum 2 cm cok az. Dogum baslamis demek icin cok erken ama ben hafiften vuran sancilarimdan hissediyorum bir seyler olacagini. İnsallah yanilmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?