2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy benimkine de iri bebek diye diye öldü doktor, yok şöyle zor olur Doğum yok böyle kafası büyük vs. Bi haftada bi lokma kaldı kuzucum.. sezeryan olsun normal doğumu olsun farketmez, yavrucuk sağlıklı olsun.. hayırlısıyla inşallah canım

Cnm ben hala anlamiyorum erken değil mi bu işlem 41.haftadan sonra yapılıyor.
Benim suyumda sıkıntı var canım olması gerekenden az o yüzden gününde yapıyor doğurtuyor . Yoksa bi hafta daha bekletiyorum normalde dedi zaten doktorum

Ayy yok ben yarın doğurmicam :) yarın fitil atcaklar bi sıkıntı olmazsa salı doğumu başlatcaklar ama belli mi olur ya bi anda açılma falan olur doğuruveririm yaa ya da bekledi o kadar 1 mayısı beklesin babasıyla aynı gün olsun doğum günü

Oyy maşallah ona valla siz büyüttünüz bile biz daha doğurcaz da alışcaz da

O kadar güzel anlatmışsın ki gözlerim dolu dolu okudum, her satır o kadar içten o kadar doğru ki, işte annelik... Tebrik ederim güzel yürekli anne, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı, iyi, sağlıklı bir evlat olsun inşallah. Sana da çok geçmiş olsun, sağlıcakla kalın

Ben ilk senden umutluydum valla ama senin kız da tembel çıktı boşver kuzum zamanını beklemesi en iyisi, sağlıkla sıhhatle pırt diye olsun inşallah
O kadar gelsin diye uğraştık maalesef dediğin gibi tembel çıktı bzim kız zorla çıkartcaz ordan onu artık rahatını bozcaz

Kizlar galiba benimde doğumum yavas yavas basliyor. Az once acilden geliyorum kontrol icin gitmistim. Açıklığım 2 cm olmuş ama doğumun başlamış dedi. Yatis verecekti ben kabul etmedim eve geldim. Nst ye baglamadi ama anlamadim nasil dogumun basladigina karar verdi. Ama ben de hissediyorum nedense yavastan basladigini. Dun geceden beri hafiften sancilarim var belimde. sure tutabilecek kadar ciddi degil. Aksama tekrar gidecem. Aslinda 2 cm aciklik dogum baslamis demek ickn cok erken degil mi? İnsallah aksama artmis olur açıklığım. Simdi evde son hazirliklari yapiyoruz esimle.

Canım suni sancıdan bu kadar tırsma bence. İnan Türkiye de o kadar çok suni sancıyla doğum yapan var ki hatta nerdeyse kendi sancısıyla doğuran yok. Sen yine bekle ama kendi sancın gelmezse de suni sancıya çok katı bakma derim. Suni sancının amacı biraz süreci hızlandırmak. Belki eşin suni sancının zararlarını anlatıp duruyor ama sen bebeğini aylardır görmüyorsun ne konumda bilmiyorsun bence bu daha tehlikeli eski usül doğum yapıyorsun bence suni sancı kafanıza takmanız gereken en son şey. Eşlerinizi de takmayın kafanıza ben duymazlıktan gelin son zamanlarda zaten stresliyiz bunlar onu anlamazlar. Biz takmıyoruz desekte içimiz içimizi yiyor şuanda

Ay canım nasıl sevindim ya senin ki de sıkıldı sonunda yerinden . Bu arada bu ağrı bnde de bar bugün hem belim de hem kasıklarımda bazen iğne batırıyolarmış gibi oluyor cız ediyor içim . Bende niye açıklık yoktu yaaay inşallah yarın baktıklarında biraz açılmam olmuş olur bnm de . Bende son hazırlıklarımı yapıyırum . Hadi bakalım biraz hareket falan da yap da belki hızlandırır açılmanı

Canım benim 10 gün önce 2 cm açıklığım vardı ama bana öyle birşey demediler. Doğum başladıysa neden saldılar ki seni kız ya biranda gelişse herşeyyy. Birdaha ne zaman çağırdılar seni. Ay hadi hayırlısıyla doğurursun inşallah. Bizi gelişmelerden haberdar et.

Eneeem belirti yok diye diye kolaycacik gelcek heralde senin beybisi hadi gözün aydın :)

Cuma gunu bende de hic yoktu. Dun gece iste hafiften adet sancisi gibi hissetmeye basladim gece. Suan biraz daha artti. Ama dogum basladi demek icin erken aslinda. Sadece sonunda belirti verdi

Ay insallah benimki de oyle 10 gun falan sürüp delirtmez beni iki gun once hic yoktu acikligim. Gece hafiften sancilanmaya basladim iste. Suan da biraz artti. Aslında salmiyordu ama ben suan yatis istemiyorum deyip kagit imzalayip kactim. Evim cok yakin aksama tekrar gelirim dedim. O da sancilarin sıklasmasini bekleme mutlaka kontrole gel aksama dogru dedi. İlk dogumum ya herAlde bir anda acilmaz bu kadar kisa sürede. Aksam tekrar gidecem iste. Acikligim artmis olursa yatarim. Yok hala 2 cm derse yine eve gelirim. Devlete gidiyorum 2 cm le yatirirsa hemen sunu verirler. Evde cekeyim biraz sancilarimi dedim. Zaten suan cok iyiyim.

Eneeem belirti yok diye diye kolaycacik gelcek heralde senin beybisi hadi gözün aydın :)

Ay insallah ya. Aksam tekrar gidecem insallah artmis olur açıklık. Malum 2 cm cok az. Dogum baslamis demek icin cok erken ama ben hafiften vuran sancilarimdan hissediyorum bir seyler olacagini. İnsallah yanilmam.

minikoglan ay heyecandan akşama çağırdılar kısmını okumamışım yaa şimdi farkettim. Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım resmen doğuruyorsun desene yaa
Ay insallah ya. İnsallah aksama 4 cm falan olur acikligim da hevesim kursagimda kalmaz. Aslinda 2 cm heveslenmek icin cok az bir miktar

Canım iyi yapmışsın hemn tatıl yapmayıp yoksa zorla doğurtur devlet en güzeli sancını bekleyip gitmen bnce de

Bol.bol ev işi yap çözmek.kalk emekle.yap.biseyler merdiven çok açıklığın artar mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…