- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #47.981
Hadi hayırlısı canım. Bence süreç hızlı geliştiği için Doğum başlıyor demişler. Çünkü daha 1 gün önce hiç açılma yoktu.Gittim geldim bile galiba baslamis dogumum
Sancı çıktımı?Gittim geldim bile galiba baslamis dogumum
Aynen oyle yapacağım ben de.Canım iyi yapmışsın hemn tatıl yapmayıp yoksa zorla doğurtur devlet en güzeli sancını bekleyip gitmen bnce de
Yapiyorum valla suan daha oturmadim geldim geleliBol.bol ev işi yap çözmek.kalk emekle.yap.biseyler merdiven çok açıklığın artar mutlaka :)
Olabilir canim. İnsallah hizla gelismeye devam eder.Hadi hayırlısı canım. Bence süreç hızlı geliştiği için Doğum başlıyor demişler. Çünkü daha 1 gün önce hiç açılma yoktu.
Manyak nst ye baglamadi ki. Kiz bi garip burasi. 36. Haftadan beri her kontrolde nst ye giriyorum. İlk defa sancilanip gittim nst yapmadilarSancı çıktımı?
Bende sancı mancı hiç bişey yok yok yok hayırlısıyla gelsin ne diyim
Hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inş canım benimManyak nst ye baglamadi ki. Kiz bi garip burasi. 36. Haftadan beri her kontrolde nst ye giriyorum. İlk defa sancilanip gittim nst yapmadilaraksam yaparlar heralde.
Yarın ameliyatim var ve ben bugün aşırı sinirli huysuz duygusal değişik bir haldeyim herkese bağırıp cagirasim ve surekli aglayasim var
Eneee kız ne doğurması dur temizliğim yapılmadı...dün akşam annemle yürüyüşe çıktık hava güzeldi geçtik oturduk sitenin bahçesinde...eşim çıldırmış nasılsa normal doğuramıyorsun sen daha ne yürüyorsun vakitsiz doğuracaksın başımıza fırt diye yeter artık şekerden falan bebeğe bişey olmazmış yürümek yok ay dedim yeter yaa doğurursam doğururum nolmuş ki amma da gerginlik yaptın sezaryen randevusundan önce doğurmak yok bu sefer diyor doğurcam doğurcam bana ne
Gittim geldim bile galiba baslamis dogumum
Ayy cok sevindim hadi ins kolay saglikli bi dogum olsun .Kizlar galiba benimde doğumum yavas yavas basliyor. Az once acilden geliyorum kontrol icin gitmistim. Açıklığım 2 cm olmuş ama doğumun başlamış dedi. Yatis verecekti ben kabul etmedim eve geldim. Nst ye baglamadi ama anlamadim nasil dogumun basladigina karar verdi. Ama ben de hissediyorum nedense yavastan basladigini. Dun geceden beri hafiften sancilarim var belimde. sure tutabilecek kadar ciddi degil. Aksama tekrar gidecem. Aslinda 2 cm aciklik dogum baslamis demek ickn cok erken degil mi? İnsallah aksama artmis olur açıklığım. Simdi evde son hazirliklari yapiyoruz esimle.
Aksine ilkmsezeryan çok kolay gecti ama.o gün muayene diye gittim bir anda olmuştu herşey bunda biliyorum ha ne olacağını o verdi sanırım beni birde ben deli baş ağrısı çekmiştim o olmazsa çok.iyi olur ay inşallah olmaz.Canım ilk sezeryanda zorluk yaşadıysan ister istemez gerilirsin. Sen düşünmemekte çalış. Çok zor ama yarın çok güzel şeyler olacak.
Benimkide yürümüyorum diye bana kızıyor. Haklı aslında şekerden dolayı bile yürümedim. Nasıl doğururum bu bebisi bilmiyorum. Ama hantal oturduğum yerden kalkmayacak durumda değilim.
Masallah canim .ne guzel bizde haftaya hazir oluruz ins .Sanırım biz hazırız besigimiz mavi ama olsun :))
Hepsi aynı demekki bitek benimki değilmiş çok erteliyo herşeyi yarın doğum var onun yapacağı çok şey var ama elleniyo artık saldım gelen giden beni değil onu ayiplasin akşam.kirildigimi biliyo sabah kusmuyuz diyo bana üstüme gelme dedim sadece gitti çatıda kuşlarla eğleniyo ooof oftired ANNONA acaba doğum yaklaştı sıkıntı mı yapıyoruz dicem ama yok kocamdır ağzımdan kötü laf çıksın da istemiyorum ama beni çok sinir ediyor sonra da ben şaka yapmıştım diyor. Yapma şaka benim şaka kaldıracak durumum mu var sanki. Bir iş söylesem 50 saatte yapıyor. Bugün merdiven tepelerinde perde ile uğraştım kruvaze perdelerin ipleri duamı geçir şunları dersem 40 laf ben geçirdim şimdi görecek yine 40 laf. Avizeyi yikadim kızımın odası için tak dedim 1 ay olacak kaldığı yerde tekrar kirlendi elimden gelse ben takacam da iste elimden gelmiyor. Dolabin amortisoru bozuldu. Hala alip takacak. Ust tarafa uzanmak zaten dert Sonra da senin isin bitmiyor bitmez tabii soyledigim zaman yapsan iş bitecek de birikiyor.
Bndesemabsrn ve peri masali nin epidural doğumla doğum yaptıklarını gördüm soruyodum nasıl oldu hissettiniz mi ıkınmada problem yaşadınız mı diye
Canım dün gece rüyamda doğurmuştun sen vesemabsrn rüyamda sormuştum nasıl oldu epiduralle doğum diye ben yarın hastaneye yatıyorum bi sıkınyı olmazsa fitil gibi biley atcaklar vajinadan o rahmin yumuşamasını sağlicak ve açılmamı . Eğer açılma olursa suni sancı vercekler salı günü . Ama açılma olmazsa sezeryan olcak
Amann uğraşssın dursun doktor bazıları sıkıntı yaşıyor bazıları yaşamıyor . İnşallah bnde yaşamam ıkınmada problem . Çoğu kişide kakasının geldiğini sanıp ıkınmada çekiniyomuş . Halbuki tam da kakanı yaparmış gibi ıkınman lazımmış . Ay bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :)Ay canım devlet te vermiyorlar ki.
Acı hissetmezsen ikinabilinir mı diye düşündüm de benim doğumum aklıma geldi benim doğum başladığında ben ıkınmadan karnım kendisi ıkınma hareketi yapıyordu. Ilk o ıkınma hareketi ayakta yürürken geldi. Ne olduğunu anlamadım. Ikıncı sancida tekrar karnım ıkınır gibi oldu hemen ebeyi çağırdım durumu anlattım. 3 cü de sedyede yatıyordum sancıyla beraber ebe hem acilmama bakti hemde karnımı elledi söylediğim hareket için. Evet doğum başlamış bebeği kafasını elliyorum ama senin acilmam tam olmamış mecbur dogumhaneye gideceğiz dedi.
Şimdi bu tecrübeden hareketle bebek gelmek istediğinde durduramıyorsun vücut zaten kendi ıkınmaya başlıyor sende derin nefeslerle ve doğru zamanda ıkınma ile bebeğe yardım ediyorsun. Epiduralde doktora çok iş düşüyor o zaman çünkü sen ağrını sancini hissetmeyeceksin o sana ikin diyecek ve sen tüm gücünle ikinacaksin.
Dun oglumun doktoruda asi icin 700 tl istedi.
Onuda taktim kafaya tam dogum ustu.
700 nedir ya
Yanliz deilsin cnm bende bi tuafim bugun sitreslerdeyim surekli nasil olcak sorusu varYarın ameliyatim var ve ben bugün aşırı sinirli huysuz duygusal değişik bir haldeyim herkese bağırıp cagirasim ve surekli aglayasim var
Sancilarini agrilarini takip et bakalim.minikoglan kız ayrıntıları yeni okudum bende eve şimdi girdim benim de iki gün önce arkadaş baktı doğumun başlamış dedi arada adet ağrısı çekiyorum ama bugün kimse alttan felan bakmadı sancın yok deyip yolladılar haftaya görüşürüz dediler:)) evde doğmam inşallah
İnsallah yaa.Ayy cok sevindim hadi ins kolay saglikli bi dogum olsun .
2 cm le erken degil bence yavas yavas vucut hazirliyor kendini
Aaa tamam o zaman şimdi anladım. Sağlıkla gelsin yeter ki bebisin. Benim de sancı falan kalmadı superimBenim suyumda sıkıntı var canım olması gerekenden az o yüzden gününde yapıyor doğurtuyor . Yoksa bi hafta daha bekletiyorum normalde dedi zaten doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?