2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aaa tamam o zaman şimdi anladım. Sağlıkla gelsin yeter ki bebisin. Benim de sancı falan kalmadı superim bugün de doğmaz benim tontis.
Belli olmaz valla bi anda suyun gelir belki ay bu doğum işi çok garip valla kimin ne zamn doğurcağı belli değil gerçekten

Ayni benim kocam ben yarfim ederim diyor tamamda olmuyor iste binkere hatrlatiyorum herseyi..

Amin canim .Alerji asisi .artik deneyecek baska birseyimiz kalmadi insallah bu sifa olur .
Ucreti ayri yolu ugrasmasi ayri .

Aynı bizimki yaaa...önceki haftasonu ağlaya ağlaya balkonu yıkadım belim ayrılsı agrıdan sızıdan ha bugün ha yarın diye diye leş gibi oldu balkon bi de hep kendi içtiği sigaranın külü yasakladım balkonu git yangın merdiveninde iç madem pisligini temizlemiyorsun dedim yalvar yakar ikna etti beni ama hiç vicdan yok...Allah muhtaç etmesin diyorum bana güç kuvvet versin şu anda en büyük derdim yapamamak...birilerinden istemek...annem geldi geleli dünyanın işini yaptık Allah razı olsun yaa...insanı hiç ciddiye almıyorlar hiç acımıyorlar...onlara göre olsa da oluuuur olmasa da olur

Sanırım biz hazırız besigimiz mavi ama olsun :))
Ne güzel oda ferah ferah. Ben de beşik hantal bişey olmasın dedim illa. Gittim en hantalından almış gibi oldum resmen. Umduğumun ötesinde baya yer kapladı. Oda küçücük kaldı. Komidinler sığmadı kaldırmak zorunda kaldık.
Senin ne güzel olmuş Can'ım. İyi günlerde uyusun kuzu.

Bende varim canim
Can'ım hayırlısı hepiniz için. İyi haberlerinizi bekliyoruz artık.

Kızlar az önce banu çiftçi yi dinledim. Suni sancı için vücuda bilinenin aksine sancı ağrı vermiyoruz. Oksitosin salgılanınca gebeler sancı hissedermiş. Biz okditosin hormonu veriyoruz ve kişi normalde ne kadar sancı çekecekse o kadar sancı çeker dedi. Ekstra bir sancı verilmiyormuş. Bunu ben bilmiyordum.

Saol canım şansıma bütün odalarim büyük ve kullanışlı yeni beşik almadım abimiz den kalanı kurduk sildim mis gibi oldu :)

Saol canım şansıma bütün odalarim büyük ve kullanışlı yeni beşik almadım abimiz den kalanı kurduk sildim mis gibi oldu :)
Aslında bizim oda da büyük standardın çok üstünde. Ama beşik de büyük olunca böyle oldu
Eşim diyor sıpa daha gelmeden her yeri işgal etti diye gerçekten de öyle oldu resmen.

Aslında bizim oda da büyük standardın çok üstünde. Ama beşik de büyük olunca böyle oldu
Eşim diyor sıpa daha gelmeden her yeri işgal etti diye gerçekten de öyle oldu resmen.
Aynen evin her bir yerinde onlara ait şeyler var mutlaka :)
Bu arada ben aktardan rezene kimyon ve anason alıp karıştırdım 10 TL'ye yarım litrelik kavanozu doldurdu bu humana stel tealerde aynı değilmi onlar neden pahali

ANNONA elifahsen kızlar hayırlı olsun diyorum şimdiden , son saatleriniz tek çocuklu. İki çocuklu hayata hazır mıyız
@Kumsalpoyraz canım inşallah doğdoğru hayırlı olumlu geçer senin de sürecin. Rahat rahat ilerlersin doğuma:)

Hazırım hazırım oğlumda hazır evimde hevimde hazir herşeyimi zor.haziriz rabbim sagsaglim kucaklamayi nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…