- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.001
Belli olmaz valla bi anda suyun gelir belkiAaa tamam o zaman şimdi anladım. Sağlıkla gelsin yeter ki bebisin. Benim de sancı falan kalmadı superimbugün de doğmaz benim tontis.
Bende varim canimKendimizi de görsek ne güzel olur. Peri masalının ilk doğumu epidural ya onun etkisinde kalmış olabilirsin :))
Kızlar yarın C Chivas Regal veANNONA dışında kimler var Doğuma girecek? Çok kişi vardı öyle hatırlıyorum.
Ayni benim kocam ben yarfim ederim diyor tamamda olmuyor iste binkere hatrlatiyorum herseyi..tired ANNONA acaba doğum yaklaştı sıkıntı mı yapıyoruz dicem ama yok kocamdır ağzımdan kötü laf çıksın da istemiyorum ama beni çok sinir ediyor sonra da ben şaka yapmıştım diyor. Yapma şaka benim şaka kaldıracak durumum mu var sanki. Bir iş söylesem 50 saatte yapıyor. Bugün merdiven tepelerinde perde ile uğraştım kruvaze perdelerin ipleri duamı geçir şunları dersem 40 laf ben geçirdim şimdi görecek yine 40 laf. Avizeyi yikadim kızımın odası için tak dedim 1 ay olacak kaldığı yerde tekrar kirlendi elimden gelse ben takacam da iste elimden gelmiyor. Dolabin amortisoru bozuldu. Hala alip takacak. Ust tarafa uzanmak zaten dert Sonra da senin isin bitmiyor bitmez tabii soyledigim zaman yapsan iş bitecek de birikiyor.
Amin canim .Alerji asisi .artik deneyecek baska birseyimiz kalmadi insallah bu sifa olur .Evet canım bu 700 neymiş çok fazla geldi bana da evlatlarımız için hiç birseyden kaçınmıyoruz. Bunu fırsat biliyorlar sanki.
Gerçekten ne aşısı canım. Tüm sıkıntılarını giderebilecek mı. Bide dediğin gibi tam doğum üstü. Allah kolaylık versin canım.
Seninde yarın dimi Allah yardımcımız olsun .Yanliz deilsin cnm bende bi tuafim bugun sitreslerdeyim surekli nasil olcak sorusu var
Oyyy benim kuzummm dogUrcak mıııııAyy yok ben yarın doğurmicam :) yarın fitil atcaklar bi sıkıntı olmazsa salı doğumu başlatcaklar ama belli mi olur ya bi anda açılma falan olur doğuruveririmyaa ya da bekledi o kadar 1 mayısı beklesin babasıyla aynı gün olsun doğum günü
Öyle canım.haberimiz oldu analı babalı büyüsün kuzular inşallah
Aynı bizimki yaaa...önceki haftasonu ağlaya ağlaya balkonu yıkadım belim ayrılsı agrıdan sızıdan ha bugün ha yarın diye diye leş gibi oldu balkon bi de hep kendi içtiği sigaranın külü yasakladım balkonu git yangın merdiveninde iç madem pisligini temizlemiyorsun dedim yalvar yakar ikna etti beni ama hiç vicdan yok...Allah muhtaç etmesin diyorum bana güç kuvvet versin şu anda en büyük derdim yapamamak...birilerinden istemek...annem geldi geleli dünyanın işini yaptık Allah razı olsun yaa...insanı hiç ciddiye almıyorlar hiç acımıyorlar...onlara göre olsa da oluuuur olmasa da olurtired ANNONA acaba doğum yaklaştı sıkıntı mı yapıyoruz dicem ama yok kocamdır ağzımdan kötü laf çıksın da istemiyorum ama beni çok sinir ediyor sonra da ben şaka yapmıştım diyor. Yapma şaka benim şaka kaldıracak durumum mu var sanki. Bir iş söylesem 50 saatte yapıyor. Bugün merdiven tepelerinde perde ile uğraştım kruvaze perdelerin ipleri duamı geçir şunları dersem 40 laf ben geçirdim şimdi görecek yine 40 laf. Avizeyi yikadim kızımın odası için tak dedim 1 ay olacak kaldığı yerde tekrar kirlendi elimden gelse ben takacam da iste elimden gelmiyor. Dolabin amortisoru bozuldu. Hala alip takacak. Ust tarafa uzanmak zaten dert Sonra da senin isin bitmiyor bitmez tabii soyledigim zaman yapsan iş bitecek de birikiyor.
Amin cnm insallah sag saglim kavusalm..sabah mi senin ki bende yarin sabah gitcem hastaneyeSeninde yarın dimi Allah yardımcımız olsun .
Ne güzel oda ferah ferah. Ben de beşik hantal bişey olmasın dedim illa. Gittim en hantalından almış gibi oldum resmen. Umduğumun ötesinde baya yer kapladı. Oda küçücük kaldı. Komidinler sığmadı kaldırmak zorunda kaldık.Sanırım biz hazırız besigimiz mavi ama olsun :))
Can'ım hayırlısı hepiniz için. İyi haberlerinizi bekliyoruz artık.Bende varim canim
Sabah gel.dedi canım 8.30 da hastanede olurum çok yakın zaten evime ami ln sağlıkla kavusalimAmin cnm insallah sag saglim kavusalm..sabah mi senin ki bende yarin sabah gitcem hastaneye
Saol canım şansıma bütün odalarim büyük ve kullanışlı yeni beşik almadım abimiz den kalanı kurduk sildim mis gibi oldu :)Ne güzel oda ferah ferah. Ben de beşik hantal bişey olmasın dedim illa. Gittim en hantalından almış gibi oldum resmen. Umduğumun ötesinde baya yer kapladı. Oda küçücük kaldı. Komidinler sığmadı kaldırmak zorunda kaldık.
Senin ne güzel olmuş Can'ım. İyi günlerde uyusun kuzu.
Can'ım hayırlısı hepiniz için. İyi haberlerinizi bekliyoruz artık.
Aslında bizim oda da büyük standardın çok üstünde. Ama beşik de büyük olunca böyle olduSaol canım şansıma bütün odalarim büyük ve kullanışlı yeni beşik almadım abimiz den kalanı kurduk sildim mis gibi oldu :)
Aynen evin her bir yerinde onlara ait şeyler var mutlaka :)Aslında bizim oda da büyük standardın çok üstünde. Ama beşik de büyük olunca böyle oldu
Eşim diyor sıpa daha gelmeden her yeri işgal etti diyegerçekten de öyle oldu resmen.
hissetti herhalde son vuruşlarını yapıyor :)Benim kızım yarın doğacağı için çok heyecanlı sanırım :) sabahtan beri fingir fingir cadaloz :)
Hazırım hazırım oğlumda hazır evimde hevimde hazir herşeyimi zor.haziriz rabbim sagsaglim kucaklamayi nasip etsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?