2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Öyle miymiş. Sanki çok hormon verilince daha çok hissediyorsun. Bana başta az vermişlerdi sonra arttırmışlardı

Hazırım hazırım oğlumda hazır evimde hevimde hazir herşeyimi zor.haziriz rabbim sagsaglim kucaklamayi nasip etsin .
Valla son güne gelmeden bitmiyor demekki. Hala çantaya nescafe koyacağım. Gözünaydın bungece rahat rahat uyu inşallah

Valla son güne gelmeden bitmiyor demekki. Hala çantaya nescafe koyacağım. Gözünaydın bungece rahat rahat uyu inşallah
Nescafe aldım bende çıkıp kuaföre gittim sonra rezene anason kimyon aldım karıştırıp kavanoza koydum yok bitmiyor yapsam hala.is bulurum kendime ama yaptım kahvemi oturdum yeter ayol :)

Aynen evin her bir yerinde onlara ait şeyler var mutlaka :)
Bu arada ben aktardan rezene kimyon ve anason alıp karıştırdım 10 TL'ye yarım litrelik kavanozu doldurdu bu humana stel tealerde aynı değilmi onlar neden pahali
Can'ım işte anne bebek Pazarı. O yüzden pahalı. Aslında çoğu aynı şey. Hazır şekilde olunca fiyat katlanıyor. Ben de aktardan alırım. Ama humana still farklı sanırım. Çünkü humananın rezeneli kimyonlu çayı farklı humana still farklı. O süt artırıcı sanırım.

Öyle miymiş. Sanki çok hormon verilince daha çok hissediyorsun. Bana başta az vermişlerdi sonra arttırmışlardı
Öyle dedi Can'ım bilmiyorum ki. Ağrı eşiği azalıyordur belki o yüzden Fazla hissediliyor olabilir.
Bi de ben epidural baş ağrısı yapıyor sanıyordum baş ağrısı yapan spinalmiş.

Neyse bakalım işime yarar iyi gelir inşallah oğlumda humana da kar etmemişti emmedigi için kizcem.anasi gibi boğazlı olur inşallah aynı burç aynı gün doğum günü benzesin azıcık bana :))

Bende baktım ona

Evet cNım spinal yapıyor ama doktorlar spinali daha çok kullanılıyor neden acaba. Ben kahve çay içtim diye sanırım başım çok ağrımamıştı

Bnde yapmadım hoşaf falan ayy bişey sorcam ya su ısıtıcısı götürcez mi hastaneye . Nerden bulcaz sucak su . Kantin sıcak su satıyor mu

Isıtıcıyı muhakkak al yanına canım
Sütün ilk etapta gelmezse mama için Laz’ım olacak
Kantinle uğraşılmaz
Hastanede hemşireler mama vermeyin diye tutturuyor onlardan istemekte sıkıntı
Al odanda bulunsun

Kızlar bebişlerin kordon bağı düştü mü
Bizim 8.inci gün dün düştü
Ohhh rahat rahat yıkarım artık
Bide Yen’i doğan bebeklerde olur demişti doktorum hırıltısı oluyor mu
Serum damlatıyorum sabah akşamda aspire ediyorum rahat nefes alsın diye

Sarılık Ne durumda bilmiyorum inş düşüyordur.

geçmiş olsun canım ya inşallah çarçabuk atlatırsiniz

Herkesler dogum yapmıs anlasılan benımkı keyıfcı beklio daha.sarılık için iyi besleyin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…