2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar nasılsınız özledim sizi baya birikmiş sayfalar okuyabildiğim kadar biraz okudum..doğum yapanlar olmuş gözleri aydın olsun...gözlerime inanamıyorum minikoglan sonunda doğum belirtisi vermiş..@Kumsalpoyraz inş seninde yarınki işlem netice verir.. Bizde iyiyiz kızlar çok şükür gün gün dahada toparlanıyorum..Kızım Zeyneb im hamdolsun oda iyi çok şükür .yarın ilk kontrolümüz var topuk kanımız var

Hazirim cnm cok sukur bakalim bizi ne bekliyor 2 cocukla yasayip gorcez

Götüreyim o zamn bi ısıtıcı bebekten çok annemi düşünüyorum kadın çaysız kahvesiz duramıyor ona çay khve yetiştiremeyiz kantinden

Amin canım inşallah ne güzel büyüttün bebişi darısı bzm başımıza artık . Belki senin başına geldiği gbi bnmde başıma gelir diye dua etmiyor değilim bi su bi sancı gelse ne güzel olur

Kızlar kompostoyu koydum kaynamaya içine çubuk tarçın atsam nasıl olur sizce
Güzel olur canım hem aroması hoş hem de şekeri düşürüyor tarçın...ben de bugün çok yoruldum epey de yedim ama yürüyemeyecek gibiyim şimdilik tarçın kaynattım onu içiyorum...Haftaya bugün de ben saatleri sayıyor olucam çok heyecanlı

eşim alıp gelicek tarçın arıtım bence de güzel olur kokusuzda hoş oluyor
Gerginliğin.gitti çok şükür relaksim şuanda yarında böyle olurum umarım spinal.isticem oglumdada spinal ama uyutmuslardi ameliyat sırasında ilk sağlamasını duymamistim inşallah kızımı duyarım

Amin canım inşallah ne güzel büyüttün bebişi darısı bzm başımıza artık . Belki senin başına geldiği gbi bnmde başıma gelir diye dua etmiyor değilim bi su bi sancı gelse ne güzel olur
İnşallah canım..son zamanlar gerçekten iyice ağırlaşıyor ..hemde sabırsızlanıyor bir an önce kucağına almak için...ben bütün tezleri çürüttüm..normal doğum için bir sürü öneriler vardı...nasılsa sezeryan olcak birde erken fln olmasın diye ne ilişkide bulunduk..Ne yürüdüm..mecburi yemek vs dışında çok bi hareket etmiyordum..vakti gelince hiç bir şey dinlemiyor demekki... Az kaldı hepiniz kurtulacaksınız inşallah..

Surda doğuma nerdeyse 10 gün kaldı buseferde tansiyon problemi çıktı. 24 saatlik idrarda protein çıktı tansiyonda bazen 15/9 oluyor tansiyon ilacina başladım. Hayırlısıyla bi doğsaydı. Bu hamileligimde yaşayabileceğim herşeyi yaşadım şeker vâris karpel tünel tansiyon başka bisey kalmadı heralde. Bir doğsun hepsinin hesabını soracam cadı kızıma.

Kızlar ben bekleyen 16 artk.. Beklediğim yanımda ve şanlı sayım da 26 oldu... İsim değiştirdim... Kızlar memelerimde aşırı şişlik ağırlık oluştu dünden beri... Sağdım el pompasıyla sarı köpüklü süt birikti pompala.. Normal mi.. Durdukça köpük gitti baya... Kızımla ilan uyum sürecindeyiz.. Meme başlarım aşırı büyük emmekte zorlanıyor... Napcaz bilmiyorum.. Sezeryandan dolayı ağrılarım da var uyku sıfır çok ağlıyorum... Annem yanımda.. Saolsunlar kv ve görümce hastanede çok yardımcı oldular.. Ama kv sülalesi aşırı ziyarete geldi.. Ben gaz için gezinmeye çalışırken bebek ağlıyor bir taraftan . Emziremiyorum yatarak memem büyük alamıyor.. Depresyona girdim heral.. Evdeyim dünden beri ama salak gibiyim

Ben de spinal oldum bebek çıktı gördüm sesini duydum ağlamaya başladım tansiyonu düşüyor dediler sonrasını hatırlamıyorum uyanırken ameliyathane kapısına yakın sedyeyle park edilmiş duruyordum...seni neden nasıl uyuttular hatırlıyor musun...bunu doktoruma söyledim bana bişey oldu uyuttular falan diye merak etme anestezi uzmanımız takipte olacak o halleder dedi...ama kimse sorsam dikilirken bile ayıktım diyor benim gibi olan fazla duymadım canım

Canım asıl doktorum dünyalar iyisi devlette ben hem özel hem devlet gittim özelde kafa çapı 10 olduktan sonra direk sezaryan diyolar devletteki doktorum ise normal diyor yarın açılma varmı bakalım bir

ben de devlete gidip bir de oradan yorum alayım diyordum, tşkler cnm bu bilgi için. Demek ki BPD de 10 cm yi geçsek de stres olmamıza gerek yok. benim de 10 cm oldu artık

Son durum nedir. Bende ilk doğumunda gittim acile 1.5 cm dedi sokmasına gel demişti o 1.5 cm dedikten 6 saat sonra doğurdum

Canım.ananli babalı büyüsün yavrum inşallah uyum sürecindesiniz ağrılarında birkaç güne geçer inşallah

Gerçekten sormak aklıma gelmedi hiç hatta şöyle söyliyim belden iğneyi vurdular ayaklarım.uyusmaya başladı o arada ben doktora dedimki uyuyabilir miyim oda uyu yavrum dedi sonra dikis esnasında uyandım bebeğim nasıl.dedim çok iyi sen uyumaya devam et dedi ben yine daldım :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…