2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Neyse bakalım işime yarar iyi gelir inşallah oğlumda humana da kar etmemişti emmedigi için kizcem.anasi gibi boğazlı olur inşallah aynı burç aynı gün doğum günü benzesin azıcık bana :))
Ay ne güzel yaaa. Harika bi gün geliyor cimcime

Eneeem bak iyi hatırlattın dolapta erikler var birde kızılcık kaynatiyim bari akşama.esime şeker aldırmam lazım önce :)
Çok şeker atma zaten Can'ım. Kolay gelsin şimdiden.
Bnde yapmadım hoşaf falan ayy bişey sorcam ya su ısıtıcısı götürcez mi hastaneye . Nerden bulcaz sucak su . Kantin sıcak su satıyor mu
Ben götürmeyeceğim Can'ım. Yani parasını verdikten şonra satarlar tabi niye satmasınlar.

Evet cNım spinal yapıyor ama doktorlar spinali daha çok kullanılıyor neden acaba. Ben kahve çay içtim diye sanırım başım çok ağrımamıştı
Ben hep tam tersi sandım bugüne kadar
Kahve ben de koydum ne olur ne olmaz. Ama spinalden daha memnun herkes. Spinal anestezi tam omurilik içine epidural dış kısmında küçük bi bölgeye enjekte ediliyormuş. Söylentilerde olduğu gibi bel ağrısına da neden olmaz diyor. Bakalım hakkımızda hayırlısı inş.

Canım Allah analı babalı büyütsün, hiç canını sıkma geçecek bugünler bak ne güzel bebeğine kavuşmuşsun en önemliside bu. Hep güzel günleri düşünüp rahatla.

Ay insallah ya. İnsallah aksama 4 cm falan olur acikligim da hevesim kursagimda kalmaz. Aslinda 2 cm heveslenmek icin cok az bir miktar

İnşallah açılman vardır canım. Bizide haberdar et durumdan. 2 cm az diye düşünme hiç açılma olmadan bile başlıyor doğumlar. Süreç başlamışsa bir şekilde devam ediyor. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Gerçekten anı gelişince birşey yok da böyle gün saat olunca ameliyattan farkı yok siz giriyorsunuz oraya ama inanın ben burada geriliyorum. Sağlıkla sıhhatle çıkın o kapıdan inşallah.
Canım bizimde uyku setimiz mavili denizci. Park yatağı lacivert kırmızı almıştık kangurumuz falan da lacivert kırmızı. Gerçi bebeklerin renk kavramları yok bizim var. Güzel günlerde uyuşun yuvrun canim

Benimkide o saatte oğlumuzu uyutmak için yattı onunla uyudu. Kalktı akşam yemeği yedik yine yattigece kalkıp calisacakmis

Öyle canım zaten sezeryan basli başına ameliyat onu bile düşününce insan geriliyor.ama şuan çok.iyiyim aştim biraz o durumu yarında sakin olurum.umarim uyutmazlar

Evet canim aynen tuvaletini yapıyormuşsun gibi oluyor. Hatta ben yaptığımı zannetmiştim yok dedi ebe sen ona takılma tüm gücünle ıkın. Zaten bebek öyle baskı yapıyor ki tuvaletim var sanıyorsun.
Gebelik okulunda da tuvaletim geldi yapicam şimdi diye kendiniz kasmayın sadece tüm gücünüzle ikinin

Ah canım yerim ben Zeynep ini. Ne güzel yavrun yanında. Biz hala boş beşiklere bakıp duruyoruz. Dolsun diye sabırsızlanıyoruz. Kontrolünüz de çok iyi geçer inş.

Can'ım ben çok duydum. Hem normal Doğum sonrası hem de epidural spinal sezaryende dikiş esnası uyutulan çok kişi var çevremde. Bu durumdan herkes de çok memnun. Özellikle normal Doğum yapanlar. Ben de normal yaparsam öyle isterim.

Kizlar cok fena basim agriyor.tansiyonum biraz yuksek ama cok degil 13/9sabahta dusmustu ne dengesiz kadin oldum
Oturup aglicam artik

Evett sonunda belirtim vR ne guzel siz dogurup buyutuyorsunuz darisi basimiza.
minikoglan Canım akşam üstü tekrar gidcem demiştin ne yaptın gittin mi ?
Of gittim ama bakmadilar sinir oldum ya. Yatisi kabul edeceksen muayene edeyim yoksa girisini iptal ettir dedi . Sinir oldum. Çıktım geldim eve. Sancilarim sıklaşınca gelirim o zaman yatış icin dedim. Tabi sancilarimi nasil anlayacam bilmiyorum.
Son durum nedir. Bende ilk doğumunda gittim acile 1.5 cm dedi sokmasına gel demişti o 1.5 cm dedikten 6 saat sonra doğurdum
Yaa resmem korkuttun suan beni gittim tekrar ama bakmadi doktor. Yatisimi kabul edeceksen bakayim, yok yine yatmam diyorsan girisini iptal ettir dedi. Ben de o zaman sancilarim sıklasinca geleyim dedim. Yarina kadar dogurmazsam normal muayene giderim kendi doktoruma o ne derse ona gore hareket ederim. Tabi insallah kendi doktorumun poliklinigi aciktir yarin.
Gittim tekrar ama kontrol etmedi malesef yatisi kabul edeceksen bakayim dedi. Ben de sancilarim sıklasinca gelirim o zaman dedim. İnsallah hata etmemisdir. Sinir oldum ya sanki bakmama hakki varmis gibi. Bir de nst ye baglamadan 2 cm aciklikla bana yatis vermeye calisiyor resmen. Neyse sabah ola hayrola.

ben de devlete gidip bir de oradan yorum alayım diyordum, tşkler cnm bu bilgi için. Demek ki BPD de 10 cm yi geçsek de stres olmamıza gerek yok. benim de 10 cm oldu artık
Ben artık kafaya bakmayı bıraktım inan belki 10.5 bile olmuştur bugünde kontroldeydim başka dr vardı kafasına yorum bile yapmadı açılmam ufaktan başladı girdik bir yola Allah yardım eder inş

Canım bnce iyiki kabul etmemişsin ya . Yoksa orda sana kesin suni sancı verirlerdi. Bnce doğum sancını anlarsın zaten . Senin suyun falan da iyiydi o yüzden bekle vaktin var . Ben mecbur yicem suniyi

Canım sakin ol ben ebemle 24 saat irtibattayım:)) benimle aynı durumdasın bende sancı artmadan gitmeyecem.bugünde alttan bakmadılar nst ve ultrason herşey normal diyip yolladılar sancı bekliyorum ne kadar erken gidersek o kadar muayene oluyosun gelen geçen bakıyor hastane ortamı stres

Can'ım başkası olsa isyan eder ilgilenmiyorlar yatış yapmıyorlar diye adamlar seni üçtür yatırmak istiyor sen yatmıyorsun inş suyun gelir de kolayca başlar süreç.

Canım bnce iyiki kabul etmemişsin ya . Yoksa orda sana kesin suni sancı verirlerdi. Bnce doğum sancını anlarsın zaten . Senin suyun falan da iyiydi o yüzden bekle vaktin var . Ben mecbur yicem suniyi
Ben de suni vermesinler soye kabul etmedim. Ama simdi icime de kurt düştü. İnsallah pisman olmam. İkinciyi kontrol etseydi acikligim ilerlermis mi ayni bilseydim rahatlardim aslinda diger hastaneler cok uzak olmasaydi bir de baska yere gider orda kontrol ettirirdim.
Yaa senin acikligin ne kadar? Kendi telasimdan okuyamadim forumu. Nasil anlayacaz sancilarin sıklastigini. Yani bende ekstra bir sey yok. Belim agiriyor iste :/

Can'ım başkası olsa isyan eder ilgilenmiyorlar yatış yapmıyorlar diye adamlar seni üçtür yatırmak istiyor sen yatmıyorsun inş suyun gelir de kolayca başlar süreç.
İnsallah ya hepimiz kolaylikla doguralim. İnsallah bu yatis istemiyorum inadim yuzunden pisman olmam

Kizlar dogum sancilarinin sıklastigini nasil anlayacagiz? Benim suan sadece belim agiriyor ve gecmiyor saatlerdir. Hani gelip gideekti bu agrilar :/

Canım gerçekten 2cm açılman var mıymış? 3cm le ben düz duvara tırmanıyordum 10 dk da 1 den bile daha sıktı sanki...düzgün baktılar mi acaba...bence iyi yapmışsın kalk yürü açılma varsa doğum sancısıysa sıklaşır zaten o zaman gidersin

Yarin doguma gircem ama esim yanimda olamicak 2 gun sonra gelcek malum gecen hafta arabamiz kaza yapmisti tamirde simdi yarin yapilirsa gelecek

Ayni benim kocam ben yarfim ederim diyor tamamda olmuyor iste binkere hatrlatiyorum herseyi..

Amin canim .Alerji asisi .artik deneyecek baska birseyimiz kalmadi insallah bu sifa olur .
Ucreti ayri yolu ugrasmasi ayri .

Zaten o hatırlatmalar insanın sinir sistemini yok ediyor. Inşallah şifa olur yakında değilse bebekle de zor olur gidip gelmek. Allah kolaylık versin canım.

insanı hiç ciddiye almıyorlar hiç acımıyorlar...onlara göre olsa da oluuuur olmasa da olur

Aynen olsada olur olmasa da olur. Bugün çaydanlığı temizledim ama yandi. birde bu aralar çok duygusalım durmadan gözlerim nemleniyor yalanciktanmis artık birşey demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…