2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Varmis iste. Agrim var ama durdurmayacak gibi degil. Bir de gelip gitmiyor agri. Dun geceden basladi hala agriyor belim. Gelip giden agri olsa sanci diyecem ama hic gitmedigi icin ayirt edemiyorum. Nstnye de baglamadi. Yarin sabaha kadar dogurmazsam acil yerine normal poliklinige gidecem.

Aninn canim insallah. Nst ye baglasaydi az cok sanci var mi yok mu anlarsim. Baglamadilar emin de olamiyorum. Belime girdi agri çıkmıyor. Sanci bundan farkli mi?
fatos33-20

Allah bir avazda kurtarsın inşallah canm. Kasıklarına vurur demişlerdi bize ve 5 dk 1 düzenli aralıklarla olursa hiç durma hastaneye kos hemen. Heyecanlandım kız

Yarın kırkımız cıkıyor teyzesiiii Büyüdü masallahı var 3 kiloya yaklasmısızdır malum 1620 dogduk

Maşallah canim bebiş nasıl gaz sancısı falan varmı.

Evet canım vakti gelince hiçbirşey durdurulamiyor. Gerisi bahane.
Yarınki kontrolunuz güzel geçer inşallah canım. Hastane de topuk kanı aldılar değil mi

Benim oğlumda 3 cm açıklık vardı ve 0 sancim.vardi nstde çıkıyordu sadece :)

Yarin doguma gircem ama esim yanimda olamicak 2 gun sonra gelcek malum gecen hafta arabamiz kaza yapmisti tamirde simdi yarin yapilirsa gelecek
Allah başka dert vermesin kuzum insan ilk önce eşini istiyo yanında ama napalim nasip diyelim benimkide evde değil şuan boğasim var adamı dedesinden oturmuş çay içiyor

Hazirim cnm cok sukur bakalim bizi ne bekliyor 2 cocukla yasayip gorcez
ÇOk güzel olacak canım, çocuklarımız çok şnslı ömür boyu kol kanat olacaklar

Geçmiş olsun. Bunlar son olsun inşallah

Yarin doguma gircem ama esim yanimda olamicak 2 gun sonra gelcek malum gecen hafta arabamiz kaza yapmisti tamirde simdi yarin yapilirsa gelecek
Canim Allah yardimcin olsun baska kimse varmi yaninda .arac kalsaydi esin cikip gelseydi olmazmiydi
Aynen yerde uzak bakalim nasil olacak
Aninn canim insallah. Nst ye baglasaydi az cok sanci var mi yok mu anlarsim. Baglamadilar emin de olamiyorum. Belime girdi agri çıkmıyor. Sanci bundan farkli mi?
fatos33-20
Adet sancisi gibimi canim peki .once bel agrisi olmustu bende de ama 1 gun sonra dogum yapmistim.

Kizlar dogum sancilarinin sıklastigini nasil anlayacagiz? Benim suan sadece belim agiriyor ve gecmiyor saatlerdir. Hani gelip gideekti bu agrilar :/
Yani bnm arkadaşım sancı gercekten de düzenli olunca saniyesi bile şaşmıyordu demişti :) bmce hiç sıkıntı yapma anlanmicak bişey olsa bir sürü kişi evde doğururdu

Belki senin süt yetiyordur canım, benim sütüm az o yüzden mama takviyesi yapıyoruz

Bende bu gun mama verdim kizlar sutum cok azaldi sanirim sitresden ve yetemedimi gordum ama emzirmeyi kesmiyorum. Insallah artar sariligi ilerlemesin diye mama verdim. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

Allah yardımcın olsun, inşallah kolayca gerçekleşir doğumun.

Karnında sertleşme başlayacak canım o anda alttan baskı hissedeeksin. Demekki ilerleme olacak anlamaman mümkün değil

Allah bir avazda kurtarsın inşallah canm. Kasıklarına vurur demişlerdi bize ve 5 dk 1 düzenli aralıklarla olursa hiç durma hastaneye kos hemen. Heyecanlandım kız
Heyecani gel bana sor. İkinci kez gittigimde acilde sira beklerken resmen kalbim ağzımda attı.
Canim Allah yardimcin olsun baska kimse varmi yaninda .arac kalsaydi esin cikip gelseydi olmazmiydi

Aynen yerde uzak bakalim nasil olacak

Adet sancisi gibimi canim peki .once bel agrisi olmustu bende de ama 1 gun sonra dogum yapmistim.
Evwt adet sancisi gibi ama ben adet sancisini da cok siddetli cekmeM. Once 3-5 saat hafiften belim agirir sonra adet olunca da 1-2 saat hem bel hem kasik agrisi cekerim o kadar sonra gecer. Dun gece hem bel hem kasik agrim vardi hafiften. Bugun iste sadece belim agriyor. Siddetlenmedi de. Hafiflemedi de. Sabit kalinca iste anlayamaiyorum. Ama bu kadar kolay olmaz heralde dogum yani hastane eve cok yakin her turlu yetisirim gibime geliyor.

Yani bnm arkadaşım sancı gercekten de düzenli olunca saniyesi bile şaşmıyordu demişti :) bmce hiç sıkıntı yapma anlanmicak bişey olsa bir sürü kişi evde doğururdu
O da dogru :)) bekleyelim bakalim.
İnsallah canim. İnsallah hepimiz kolaylikla dogumlar uapariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…