- 27 Nisan 2016
- 386
- 529
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.081
Kizlar dogum sancilarinin sıklastigini nasil anlayacagiz? Benim suan sadece belim agiriyor ve gecmiyor saatlerdir. Hani gelip gideekti bu agrOTE]
Sabırlı ol canım gelip gidecek gerçekten bekle, bel ağrısıyla başlayıp arkası gelecektir onun, doğum sancıları başladığında anlamaman imkansız zaten, Allah yardım etsin, bir avazda kurtul inşallah
Varmis iste. Agrim var ama durdurmayacak gibi degil. Bir de gelip gitmiyor agri. Dun geceden basladi hala agriyor belim. Gelip giden agri olsa sanci diyecem ama hic gitmedigi icin ayirt edemiyorum. Nstnye de baglamadi. Yarin sabaha kadar dogurmazsam acil yerine normal poliklinige gidecem.Canım gerçekten 2cm açılman var mıymış? 3cm le ben düz duvara tırmanıyordum 10 dk da 1 den bile daha sıktı sanki...düzgün baktılar mi acaba...bence iyi yapmışsın kalk yürü açılma varsa doğum sancısıysa sıklaşır zaten o zaman gidersin
Allah bir avazda kurtarsın inşallah canm. Kasıklarına vurur demişlerdi bize ve 5 dk 1 düzenli aralıklarla olursa hiç durma hastaneye kos hemen. Heyecanlandım kızVarmis iste. Agrim var ama durdurmayacak gibi degil. Bir de gelip gitmiyor agri. Dun geceden basladi hala agriyor belim. Gelip giden agri olsa sanci diyecem ama hic gitmedigi icin ayirt edemiyorum. Nstnye de baglamadi. Yarin sabaha kadar dogurmazsam acil yerine normal poliklinige gidecem.
Yarın kırkımız cıkıyor teyzesiiiiBüyüdü masallahı var 3 kiloya yaklasmısızdır malum 1620 dogduk
İnşallah canım..son zamanlar gerçekten iyice ağırlaşıyor ..hemde sabırsızlanıyor bir an önce kucağına almak için...ben bütün tezleri çürüttüm..normal doğum için bir sürü öneriler vardı...nasılsa sezeryan olcak birde erken fln olmasın diye ne ilişkide bulunduk..Ne yürüdüm..mecburi yemek vs dışında çok bi hareket etmiyordum..vakti gelince hiç bir şey dinlemiyor demekki... Az kaldı hepiniz kurtulacaksınız inşallah..
Benim oğlumda 3 cm açıklık vardı ve 0 sancim.vardi nstde çıkıyordu sadece :)Canım gerçekten 2cm açılman var mıymış? 3cm le ben düz duvara tırmanıyordum 10 dk da 1 den bile daha sıktı sanki...düzgün baktılar mi acaba...bence iyi yapmışsın kalk yürü açılma varsa doğum sancısıysa sıklaşır zaten o zaman gidersin
Allah başka dert vermesin kuzum insan ilk önce eşini istiyo yanında ama napalim nasip diyelim benimkide evde değil şuan boğasim var adamı dedesinden oturmuş çay içiyorYarin doguma gircem ama esim yanimda olamicak 2 gun sonra gelcek malum gecen hafta arabamiz kaza yapmisti tamirde simdi yarin yapilirsa gelecek
ÇOk güzel olacak canım, çocuklarımız çok şnslı ömür boyu kol kanat olacaklarHazirim cnm cok sukur bakalim bizi ne bekliyor 2 cocukla yasayip gorcez
Geçmiş olsun. Bunlar son olsun inşallahSurda doğuma nerdeyse 10 gün kaldı buseferde tansiyon problemi çıktı. 24 saatlik idrarda protein çıktı tansiyonda bazen 15/9 oluyor tansiyon ilacina başladım. Hayırlısıyla bi doğsaydı. Bu hamileligimde yaşayabileceğim herşeyi yaşadım şeker vâris karpel tünel tansiyon başka bisey kalmadı heralde. Bir doğsun hepsinin hesabını soracam cadı kızıma.
Canim Allah yardimcin olsun baska kimse varmi yaninda .arac kalsaydi esin cikip gelseydi olmazmiydiYarin doguma gircem ama esim yanimda olamicak 2 gun sonra gelcek malum gecen hafta arabamiz kaza yapmisti tamirde simdi yarin yapilirsa gelecek
Aynen yerde uzak bakalim nasil olacakZaten o hatırlatmalar insanın sinir sistemini yok ediyor. Inşallah şifa olur yakında değilse bebekle de zor olur gidip gelmek. Allah kolaylık versin canım.
Aynen olsada olur olmasa da olur. Bugün çaydanlığı temizledim ama yandi.birde bu aralar çok duygusalım durmadan gözlerim nemleniyor yalanciktanmis artık birşey demiyorum.
Adet sancisi gibimi canim peki .once bel agrisi olmustu bende de ama 1 gun sonra dogum yapmistim.Aninn canim insallah. Nst ye baglasaydi az cok sanci var mi yok mu anlarsim. Baglamadilar emin de olamiyorum. Belime girdi agri çıkmıyor. Sanci bundan farkli mi?
fatos33-20
Yani bnm arkadaşım sancı gercekten de düzenli olunca saniyesi bile şaşmıyordu demişti :) bmce hiç sıkıntı yapma anlanmicak bişey olsa bir sürü kişi evde doğururduKizlar dogum sancilarinin sıklastigini nasil anlayacagiz? Benim suan sadece belim agiriyor ve gecmiyor saatlerdir. Hani gelip gideekti bu agrilar :/
Belki senin süt yetiyordur canım, benim sütüm azo yüzden mama takviyesi yapıyoruz
Allah yardımcın olsun, inşallah kolayca gerçekleşir doğumun.Varmis iste. Agrim var ama durdurmayacak gibi degil. Bir de gelip gitmiyor agri. Dun geceden basladi hala agriyor belim. Gelip giden agri olsa sanci diyecem ama hic gitmedigi icin ayirt edemiyorum. Nstnye de baglamadi. Yarin sabaha kadar dogurmazsam acil yerine normal poliklinige gidecem.
Karnında sertleşme başlayacak canım o anda alttan baskı hissedeeksin. Demekki ilerleme olacak anlamaman mümkün değilVarmis iste. Agrim var ama durdurmayacak gibi degil. Bir de gelip gitmiyor agri. Dun geceden basladi hala agriyor belim. Gelip giden agri olsa sanci diyecem ama hic gitmedigi icin ayirt edemiyorum. Nstnye de baglamadi. Yarin sabaha kadar dogurmazsam acil yerine normal poliklinige gidecem.
Heyecani gel bana sor. İkinci kez gittigimde acilde sira beklerken resmen kalbim ağzımda attı.Allah bir avazda kurtarsın inşallah canm. Kasıklarına vurur demişlerdi bize ve 5 dk 1 düzenli aralıklarla olursa hiç durma hastaneye kos hemen. Heyecanlandım kız
Evwt adet sancisi gibi ama ben adet sancisini da cok siddetli cekmeM. Once 3-5 saat hafiften belim agirir sonra adet olunca da 1-2 saat hem bel hem kasik agrisi cekerim o kadar sonra gecer. Dun gece hem bel hem kasik agrim vardi hafiften. Bugun iste sadece belim agriyor. Siddetlenmedi de. Hafiflemedi de. Sabit kalinca iste anlayamaiyorum. Ama bu kadar kolay olmaz heralde dogumCanim Allah yardimcin olsun baska kimse varmi yaninda .arac kalsaydi esin cikip gelseydi olmazmiydi
Aynen yerde uzak bakalim nasil olacak
Adet sancisi gibimi canim peki .once bel agrisi olmustu bende de ama 1 gun sonra dogum yapmistim.
Aninn canim insallah. Nst ye baglasaydi az cok sanci var mi yok mu anlarsim. Baglamadilar emin de olamiyorum. Belime girdi agri çıkmıyor. Sanci bundan farkli mi?
fatos33-20
Amin canim insallah.Allah yardımcın olsun, inşallah kolayca gerçekleşir doğumun.
Hadi bakalim bekleyelim o zaman .Karnında sertleşme başlayacak canım o anda alttan baskı hissedeeksin. Demekki ilerleme olacak anlamaman mümkün değil
Hem düşüyor hem yükseliyorsa stresle alakalıdır canım. Oğluna da Rabbim şifa kuvvet versin.Kizlar cok fena basim agriyor.tansiyonum biraz yuksek ama cok degil 13/9sabahta dusmustu ne dengesiz kadin oldum
Oturup aglicam artik
O da dogru :)) bekleyelim bakalim.Yani bnm arkadaşım sancı gercekten de düzenli olunca saniyesi bile şaşmıyordu demişti :) bmce hiç sıkıntı yapma anlanmicak bişey olsa bir sürü kişi evde doğururdu
İnsallah canim. İnsallah hepimiz kolaylikla dogumlar uapariz.C Chivas Regal Kas inecek cnm belden ikisi aynı anda olacak senin acilman başlamış inş yarına kadar gelir. Benim dün çok feci oldu öğleden sonra geçti bir daha olmadi şimdi yarım saattir yine başladi ama yazliklari falan ayikladim iş yaptım ondan mı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?