- 27 Nisan 2016
- 386
- 529
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.101
Yani ani bir sancı ağrı hidsedersin belin karnın kıvranırsın sonra bir rahatlama hidsedersin tam oh dersin bir süre sonra tekrar ve bu süreler gittikçe kısalır ama, sakın korkma bunlar sonunda geçiyor tüy gibi hafifliyorsun, gözünüz korkmasın kızlar biraz sabır biraz cesaret, küçük oğlumda inatla bekledim evde sancılar sıklaştı o sancıyla duşumu aldım sancılar 5 dk'ya düşmüştü hastaneye gidinceye kadar inledim arabada hastanede doğumhaneye girmemle bebeğimin doğması yarım saat sürdü, çok iyi olmuştu inşallah bunda da öyle olur inşallah hepimiz için rahat doğumlar olurAninn canim insallah. Nst ye baglasaydi az cok sanci var mi yok mu anlarsim. Baglamadilar emin de olamiyorum. Belime girdi agri çıkmıyor.hidsedevin an farkli mi?
fatos33-20
Kızlar ben bekleyen 16 artk.. Beklediğim yanımda ve şanlı sayım da 26 oldu... İsim değiştirdim... Kızlar memelerimde aşırı şişlik ağırlık oluştu dünden beri... Sağdım el pompasıyla sarı köpüklü süt birikti pompala.. Normal mi.. Durdukça köpük gitti baya... Kızımla ilan uyum sürecindeyiz.. Meme başlarım aşırı büyük emmekte zorlanıyor... Napcaz bilmiyorum.. Sezeryandan dolayı ağrılarım da var uyku sıfır çok ağlıyorum... Annem yanımda.. Saolsunlar kv ve görümce hastanede çok yardımcı oldular.. Ama kv sülalesi aşırı ziyarete geldi.. Ben gaz için gezinmeye çalışırken bebek ağlıyor bir taraftan . Emziremiyorum yatarak memem büyük alamıyor.. Depresyona girdim heral.. Evdeyim dünden beri ama salak gibiyim
Yaa resmem korkuttun suan benigittim tekrar ama bakmadi doktor.
Ay bnde hissetmesem keşke dört cm e kadar sonra da epidural aldım mı değme keyfimeBenim oğlumda 3 cm açıklık vardı ve 0 sancim.vardi nstde çıkıyordu sadece :)
Cnm rahim ağzı yumuşamış ve olgunlasmis ise doğum başlamış oluyor ne kadar sürer Allah bilir daha bilim çözemedi. Herkeste farklı ilerliyormus.Kizlar galiba benimde doğumum yavas yavas basliyor. Az once acilden geliyorum kontrol icin gitmistim. Açıklığım 2 cm olmuş ama doğumun başlamış dedi. Yatis verecekti ben kabul etmedim eve geldim. Nst ye baglamadi ama anlamadim nasil dogumun basladigina karar verdi. Ama ben de hissediyorum nedense yavastan basladigini. Dun geceden beri hafiften sancilarim var belimde. sure tutabilecek kadar ciddi degil. Aksama tekrar gidecem. Aslinda 2 cm aciklik dogum baslamis demek ickn cok erken degil mi? İnsallah aksama artmis olur açıklığım. Simdi evde son hazirliklari yapiyoruz esimle.
Ay ne guzel bir dogum olmus insallah hepimiz boyle dogururuz :))Yani ani bir sancı ağrı hidsedersin belin karnın kıvranırsın sonra bir rahatlama hidsedersin tam oh dersin bir süre sonra tekrar ve bu süreler gittikçe kısalır ama, sakın korkma bunlar sonunda geçiyor tüy gibi hafifliyorsun, gözünüz korkmasın kızlar biraz sabır biraz cesaret, küçük oğlumda inatla bekledim evde sancılar sıklaştı o sancıyla duşumu aldım sancılar 5 dk'ya düşmüştü hastaneye gidinceye kadar inledim arabada hastanede doğumhaneye girmemle bebeğimin doğması yarım saat sürdü, çok iyi olmuştu inşallah bunda da öyle olur inşallah hepimiz için rahat doğumlar olur
Canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Ilk zamanlar adaptasyon zor olabiliyor ama bebeğin alışacak göğüslerine merak etme sadece zaman ve sabır.
Canım korkma benim o muayeneden sonra sancilarim katlanarak büyüdü 3 saatin sonunda suyum geldi. Sonra ağrılarım daha sıklaştı. O sancıyı anlarsin canım nasıl anlarım deme. O sana kendini anlatır.
Canım.nasil oğlun polikliniğe goturucektinizBende bu gun mama verdim kizlar sutum cok azaldi sanirim sitresden ve yetemedimi gordum ama emzirmeyi kesmiyorum. Insallah artar sariligi ilerlemesin diye mama verdim. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
İnşallah çok kolay olur doğumun canım benim normal yapanlara hep ozeniyorum :)Ay bnde hissetmesem keşke dört cm e kadar sonra da epidural aldım mı değme keyfimetabi hayallerrr hayatlar yaşayıp görücez
Humana süt yapıcı çay al canım, baya iyi geldi bana.. emzirmeden önce memelerini sıcak suyla yıka damarları açıyor.. kuru börülce aldık marketten bakliyat reyonundan, haşladık kaşık kaşık yiyorum, hangisi bilmem ama bi şey iyi geldi, yavaş yavaş artıyor sütBende bu gun mama verdim kizlar sutum cok azaldi sanirim sitresden ve yetemedimi gordum ama emzirmeyi kesmiyorum. Insallah artar sariligi ilerlemesin diye mama verdim. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Artar zamanla inşallah canım üzme kendini. Sıcak duş ve bol su ile artar inşallah. Ama aç da bırakma kendini bol bol ye. Bebiş nasıl peki götürecektin doktora. Söyledikleri gibi bağırsağı kalbi kafasıBende bu gun mama verdim kizlar sutum cok azaldi sanirim sitresden ve yetemedimi gordum ama emzirmeyi kesmiyorum. Insallah artar sariligi ilerlemesin diye mama verdim. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
ya biliyomusunuz diyolar ya sütün mü az doymuyo cocuk cok zoruma gdiyo anlatamam aglıyacam bide oglum mamaıyı icmezmiHumana süt yapıcı çay al canım, baya iyi geldi bana.. emzirmeden önce memelerini sıcak suyla yıka damarları açıyor.. kuru börülce aldık marketten bakliyat reyonundan, haşladık kaşık kaşık yiyorum, hangisi bilmem ama bi şey iyi geldi, yavaş yavaş artıyor süt
Maşallah ya ben de bekliyorsun sanıyordum :) gözünaydın canım sağlıkla büyüt bebeğinikızlar ben geldim dr 30 nisan gün verdi demiştim ya siz bel agrım cok fazla o gece bebeğim dunyaya geldihemen anlatıyorum kısaca annemler memleketten bi gun once geldi pazartesine hazırlık yapıyoduk 27 nisan cuma günü belden sancım cogalmaya başladı saat gece 11 gbi kardesim normal dogum yaptıgı için tlf ona benim belim cok agrıdı dediğimde bebek cok hareketli dedim oda hemen hastaneye gitmei soyledi buaradaafferdersinizbagırsaklarımı dabozmusum ne ne sancını bilemiyorum ama değişik biragrı saplanıyor sonra rahatlıyorum tekrar oluo neyse gitik hastaneye once nstye girdim sancım cıktı gece dr aradılar o gelene kadar beni hazırladılar sezeryana buarada dipnot ben sezeryan olacaktım cunku bebeğim ters fakat zayıf oldugundan bekletiyodu dr neyse hem acı cekiyom hem sezeryana gidiyom ameliyat odası cok soguk belden uyusturdular fakat cok şişim oldugundan anestezi tutmadı dedim ben hissediyorumm aaa onlarda hemen narkozu verip bayıltılar hem belden uyustum hem tam uyustum gözümü actıgımda bebeğimi giydirlen yere baktım oglum nası demişim sonrabebeşimi gördü minnakkk 2600 gram 39 haftamda bunada sukurr c
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün .kızlar ben geldim dr 30 nisan gün verdi demiştim ya siz bel agrım cok fazla o gece bebeğim dunyaya geldihemen anlatıyorum kısaca annemler memleketten bi gun once geldi pazartesine hazırlık yapıyoduk 27 nisan cuma günü belden sancım cogalmaya başladı saat gece 11 gbi kardesim normal dogum yaptıgı için tlf ona benim belim cok agrıdı dediğimde bebek cok hareketli dedim oda hemen hastaneye gitmei soyledi buaradaafferdersinizbagırsaklarımı dabozmusum ne ne sancını bilemiyorum ama değişik biragrı saplanıyor sonra rahatlıyorum tekrar oluo neyse gitik hastaneye once nstye girdim sancım cıktı gece dr aradılar o gelene kadar beni hazırladılar sezeryana buarada dipnot ben sezeryan olacaktım cunku bebeğim ters fakat zayıf oldugundan bekletiyodu dr neyse hem acı cekiyom hem sezeryana gidiyom ameliyat odası cok soguk belden uyusturdular fakat cok şişim oldugundan anestezi tutmadı dedim ben hissediyorumm aaa onlarda hemen narkozu verip bayıltılar hem belden uyustum hem tam uyustum gözümü actıgımda bebeğimi giydirlen yere baktım oglum nası demişim sonrabebeşimi gördü minnakkk 2600 gram 39 haftamda bunada sukurr c
Oh maşallah ya daha da artsınHumana süt yapıcı çay al canım, baya iyi geldi bana.. emzirmeden önce memelerini sıcak suyla yıka damarları açıyor.. kuru börülce aldık marketten bakliyat reyonundan, haşladık kaşık kaşık yiyorum, hangisi bilmem ama bi şey iyi geldi, yavaş yavaş artıyor süt
sagol canım tesekkur ederim bekleyemedik ama cok sukur kuveze girmediMaşallah ya ben de bekliyorsun sanıyordum :) gözünaydın canım sağlıkla büyüt bebeğini
Canım buğday varya hani onu akşamdan İslam'ın ertesi güne tavuk veya et suyuyla.corbasini yapın mis gibi süt yapar çorbasını sevmem dersen bol yeşillikli limonlu salatasinida yapabilirsiniz güzel süt yaparHumana süt yapıcı çay al canım, baya iyi geldi bana.. emzirmeden önce memelerini sıcak suyla yıka damarları açıyor.. kuru börülce aldık marketten bakliyat reyonundan, haşladık kaşık kaşık yiyorum, hangisi bilmem ama bi şey iyi geldi, yavaş yavaş artıyor süt
sagol canım cok tesekuur ederim darısı dogurmayanlaraGözün aydın allah analı babalı büyütsün .
Gözün aydın canım analı babalı büyüsün kendi istediği vakitte gelmiş kuzun çok çabuk.kilo alır inşallah zayıf doğan bebekler çabuk büyürler :)kızlar ben geldim dr 30 nisan gün verdi demiştim ya siz bel agrım cok fazla o gece bebeğim dunyaya geldihemen anlatıyorum kısaca annemler memleketten bi gun once geldi pazartesine hazırlık yapıyoduk 27 nisan cuma günü belden sancım cogalmaya başladı saat gece 11 gbi kardesim normal dogum yaptıgı için tlf ona benim belim cok agrıdı dediğimde bebek cok hareketli dedim oda hemen hastaneye gitmei soyledi buaradaafferdersinizbagırsaklarımı dabozmusum ne ne sancını bilemiyorum ama değişik biragrı saplanıyor sonra rahatlıyorum tekrar oluo neyse gitik hastaneye once nstye girdim sancım cıktı gece dr aradılar o gelene kadar beni hazırladılar sezeryana buarada dipnot ben sezeryan olacaktım cunku bebeğim ters fakat zayıf oldugundan bekletiyodu dr neyse hem acı cekiyom hem sezeryana gidiyom ameliyat odası cok soguk belden uyusturdular fakat cok şişim oldugundan anestezi tutmadı dedim ben hissediyorumm aaa onlarda hemen narkozu verip bayıltılar hem belden uyustum hem tam uyustum gözümü actıgımda bebeğimi giydirlen yere baktım oglum nası demişim sonrabebeşimi gördü minnakkk 2600 gram 39 haftamda bunada sukurr c
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?