2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım benimki bugün kiloyu ölçtü ama boyu ölçmedi ve kafayı 11 buçuk ölçtü ama hiç öyle doğmaz demedi biliyor musun. Ben bu 10 cm olupta olmaz diyenlere hayret ettim gerçekten. Ama benim açılmam hiç ilerlememiş sadece dahada yumuşamış. 1 hafta daha bekletecek beni eğer kendi gelmezse pazartesiden sonra bakacak ve suni sancı verecek. 41 haftayı geçirmem dedi benimki de. Ben daha beklemedeyim anlayacağın

Canım yani normal doğum yapabilirmişiz değil mi kafa çapı fazla da olsa ?

minikoglan @Hafsa_23 Schneller65 tgb34 Mrsy0616 Fonetik F fcevriye C cikolatalimuffin ile hepimizin durumu BPD ölçümü nedeniyle benzer.. aramızdan ilk normal doğum yapan kim olacak çok merak ediyorum

Ayy canm sen bugün doğurursun Allahın izniyle

Evet canım kafa çapıyla ilgili şimdiye kadar hiçbir şey demedi benim doktorum. Ben ekrandan bakarken gördüm 11.5 yazıyordu sekreterine de söylüyor o not alıyor onun dışında hiç kafa büyük yapamazsın demedi. Son ölçümlere çok takılmıyoruz dedi sadece o kadar. Olmazsa mutlaka söylerdi diye tahmin ediyorum. Her gittiğimde çok rahat doğurursun diyor.

ay çok sevindimm ben de devlet hastanesine gidip yorum alayım diyordum, ama arkadaşlardan biri yazmıştı doktor hiç bir yorum yapmadı kafasıyla ilgili diye. bu durumda normali beklemeye devam

ay çok sevindimm ben de devlet hastanesine gidip yorum alayım diyordum, ama arkadaşlardan biri yazmıştı doktor hiç bir yorum yapmadı kafasıyla ilgili diye. bu durumda normali beklemeye devam

Aynen canım bak ben 41 e kadar bekleyeceğim gelene kadar :) o yüzden devam valla.

Benim doktorum kongrede cnm o yüzden yönlendirdiği doktor baktı o da kilo hakkında kendi doktorun bilgilendirir dedi.

Benim doktorum kongrede cnm o yüzden yönlendirdiği doktor baktı o da kilo hakkında kendi doktorun bilgilendirir dedi.

Son haftalarda ölçümlere çok takılmıyoruz dedi canım ben doktor. Sadece bekleyeceğiz dedi bekleyip göreceğiz bakalım ya. Kendi gelirse ne iyi ama gelmezse bascak suniyi. Artık basın valla çok dayanılmazlardayım dedim

Bpd değil cnm alin çapı o sağlıklı olcum değil ofd galiba tüm kafa çevresi, geçen hafta 10 cm demişti sorun olmaz dedi ama her doktor farklı ölçüyor oda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…