- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.501
Bebeğimi başka hastaneye kuvezdede sevkettiler morariyor nefessiz kalıyor dua edin
Hayırlısı ile sağlıklaalalim kucagimiza inşallah canım.benimki de 9 mayıs kilosu ile beklerseBenimki erkek canım. Doğumda nasipse 14 mayısta sezeryan. Tabi bu kadar ağrı ve kasılmayla o tarihi bekleriz inşallah..
Hadi gözün aydın canım nasılsınız şimdiKızlar net yazamıyorum ana ben bugün kızımı aldım kucağıma epidutal aldım nırmal doğum yaptım 4 saatte doğurdum
Benimde koyulasmaya başlamış hayırlısı. Doktora gittim başka doktor ilgilendi, bel ağrısı doğum yakın sinyali verebilir mi dedim olabilir bakalım dedi sonra kafası tam pozisyonu almış dedi :) ama nisan, su, kanama ve belden kasiklara inen ağrı 5 dk bire düşünce gel dedi. Açılma bakmadı. Çarşamba bir daha kendi doktorun baksın dedi. Boy kilo artık bakılmaz yaniltir dedi bakmadı.
Ayy cok şükür canım iyi olsunda gozetimde olsu bebişKızlar kızım iyi sadece sezeryandan dolayı ciğerlerindeki suyu atamamis biakc gün gözletimde olacak
Canım benimki bugün kiloyu ölçtü ama boyu ölçmedi ve kafayı 11 buçuk ölçtü ama hiç öyle doğmaz demedi biliyor musun. Ben bu 10 cm olupta olmaz diyenlere hayret ettim gerçekten. Ama benim açılmam hiç ilerlememiş sadece dahada yumuşamış. 1 hafta daha bekletecek beni eğer kendi gelmezse pazartesiden sonra bakacak ve suni sancı verecek. 41 haftayı geçirmem dedi benimki de. Ben daha beklemedeyim anlayacağın
Kızlar kızım iyi sadece sezeryandan dolayı ciğerlerindeki suyu atamamis biakc gün gözletimde olacak
Canım yani normal doğum yapabilirmişiz değil mi kafa çapı fazla da olsa ?
minikoglan @Hafsa_23 Schneller65 tgb34 Mrsy0616 Fonetik F fcevriye C cikolatalimuffin ile hepimizin durumu BPD ölçümü nedeniyle benzer.. aramızdan ilk normal doğum yapan kim olacak çok merak ediyorum
Ayy canm sen bugün doğurursun Allahın izniyleBugünki kontrolde açıklığım 4 cm çıktıdoktor hemen yatırmak istedi ben yine inat ettim sancımı beklicem die.
Eve geldiğimden beri kasık ağrım oluyordu. Muayeneden dolayıdır die pek önemsemedim başta ama şimdi 6-7 dk arayla sancı hissediyorumhayırlısı
Çok şükür canım o bişey değil...zaten senin şekerin fazla yükselmiyordu diye hatırlıyorum...onunla alakası yokmuş demek kiKızlar kızım iyi sadece sezeryandan dolayı ciğerlerindeki suyu atamamis biakc gün gözletimde olacak
Canım yani normal doğum yapabilirmişiz değil mi kafa çapı fazla da olsa ?
minikoglan @Hafsa_23 Schneller65 tgb34 Mrsy0616 Fonetik F fcevriye C cikolatalimuffin ile hepimizin durumu BPD ölçümü nedeniyle benzer.. aramızdan ilk normal doğum yapan kim olacak çok merak ediyorum
Elhamdülillah rabbim başka dert vermesinÇok şükür canım o bişey değil...zaten senin şekerin fazla yükselmiyordu diye hatırlıyorum...onunla alakası yokmuş demek ki
Canm sen sogum yaptın mı?
Benim en son gittigimde 1 hafta ileride çıktı bakalım haftaya ne dicek 3 hafta oluyo
Evet canım kafa çapıyla ilgili şimdiye kadar hiçbir şey demedi benim doktorum. Ben ekrandan bakarken gördüm 11.5 yazıyordu sekreterine de söylüyor o not alıyor onun dışında hiç kafa büyük yapamazsın demedi. Son ölçümlere çok takılmıyoruz dedi sadece o kadar. Olmazsa mutlaka söylerdi diye tahmin ediyorum. Her gittiğimde çok rahat doğurursun diyor.
ay çok sevindimmben de devlet hastanesine gidip yorum alayım diyordum, ama arkadaşlardan biri yazmıştı doktor hiç bir yorum yapmadı kafasıyla ilgili diye. bu durumda normali beklemeye devam
Benim doktorum kongrede cnm o yüzden yönlendirdiği doktor baktı o da kilo hakkında kendi doktorun bilgilendirir dedi.Canım benimki bugün kiloyu ölçtü ama boyu ölçmedi ve kafayı 11 buçuk ölçtü ama hiç öyle doğmaz demedi biliyor musun. Ben bu 10 cm olupta olmaz diyenlere hayret ettim gerçekten. Ama benim açılmam hiç ilerlememiş sadece dahada yumuşamış. 1 hafta daha bekletecek beni eğer kendi gelmezse pazartesiden sonra bakacak ve suni sancı verecek. 41 haftayı geçirmem dedi benimki de. Ben daha beklemedeyim anlayacağın
Benim doktorum kongrede cnm o yüzden yönlendirdiği doktor baktı o da kilo hakkında kendi doktorun bilgilendirir dedi.
Bpd değil cnm alin çapı o sağlıklı olcum değil ofd galiba tüm kafa çevresi, geçen hafta 10 cm demişti sorun olmaz dedi ama her doktor farklı ölçüyor oda var.Canım yani normal doğum yapabilirmişiz değil mi kafa çapı fazla da olsa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?