2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oy masallah hadi hayırlisi ile ins sağlıkla kucağına alırsın bebisini.

Paket nts ücret yapmış olabilirler mi benim hastanede 3 nts 130 tl ödedim

Doğum yaptım iyiyiz 3550 50 cm ağrım var sonra yazarım

Bebeğimi başka hastaneye kuvezdede sevkettiler morariyor nefessiz kalıyor dua edin
Allah şifa versin inşallah önemli birşey yoktur

Kızlar net yazamıyorum ana ben bugün kızımı aldım kucağıma epidutal aldım nırmal doğum yaptım 4 saatte doğurdum
Maşallah ne güzel darısı bekleyenlere en kısa zamanda hikayeni bekliyoruz canım

Tabi ki Can'ım. Ben Zaten bakıp söyleyecektim sana. İnşallah vardır mağazada hepsinden. Gri ile çok fark göremedim sanki arasında. O yüzden ötekini düşündüm ama mağazada bakarım inş yarın. Eşimi götürebilirsem:) yazarım sana yarın akşam.

ben aldım griden, 500 lira olan tinny love kadar yatmıyor ama dik de değil. fotosunu atayım işinize yarar belki

Eklentiler

• DC23335D-FB22-4606-A615-01259980C0BE.webp
    25 KB · Görüntüleme: 68
  • 7BB17329-B5A7-4127-A75E-CE39876614AD.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 65
  • E41A4D6B-195F-49DF-9DF8-98923D850CB7.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Kızlar net yazamıyorum ana ben bugün kızımı aldım kucağıma epidutal aldım nırmal doğum yaptım 4 saatte doğurdum
Çook sevindim senin adına gözünaydın suni sancı da aldın mı canım? Yoksa rahim yumuşatan ilacı verince kendiliğinden açılman mı başladı? Merakla bekliyorum hikayeni.
Kızına Allah sağlıklı uzun ömür versin . Mübarek kandilde geldi meleğin

Süt yapanları burdan öğrenmiştim onda sıkıntı yok çok şükür ama ne yesem hem bana hem bebeğime gaz oluyo gaz yapmayanları öğretin bana

Kimyonu sıcak su içine atıp içiyorum 2 gündür ama pek faydalı değil

Sağol canım ben kaynatmıyoeum sadece sıcak suya atıp içiyorum belkide ondan fayda görmedim

Sağol canım , yeşillik çok severim ama onuda gaz yapar diye biliyorum

H Hunilimom evet cati muayenesinu doktorun yapmalıydı. Ayrica bekleyemem ne demek. Hastaneyi ayaga kaldirirdim. Benimkini doktor yapmisti. Kadin istersen sabaha kdr beklerim sen kendini rahat hisset yeterki demisti.

benim çatı muayenemi de ebe yapmıştı.. doktoruma çatı müsait bilgisini doğum ebesi verdi.

Ay sorma canım yaa ama açılmaya devam ediyor az biraz daha açılmış dedi ama çok değil dedi yine 2 cm ama çok yumuşamış dedi. Valla canım yüzünü geçen hafta popoma dönmüştü hatta kanalda dedi bu haftada kanalda dedi ama yüzünü hiç aklıma gelmedi ki sorayım orda sen deyince bak şimdi aklıma geldi. Hatta geçen hafta bana yüzünü dönmez artık demiştir. Demekki dönüyormu napıyor. Ben istemedim valla yüzüne bakmak hiç aklıma da gelmedi geçen hafta öyle dediği. Harekete devam et dedi bana. Birde suyum azalmış ama bu artık olması gerekiyor dedi son hafta suyun azalmasını bekleriz dedi. Ne olacak hiç bilmiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…