- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.481
Çook şükürr canımm gözün aydınn darısı bizlere olsun inşallahhKızlar net yazamıyorum ana ben bugün kızımı aldım kucağıma epidutal aldım nırmal doğum yaptım 4 saatte doğurdum
Oy masallah hadi hayırlisi ile ins sağlıkla kucağına alırsın bebisini.Kızlar herkesi tek tek alintilayamadim kusura bakmayın. Doktorun yanından geliyorum şimdi. Doğum başlamış,4 cm açılmam var. Simdi eve geldim ama sancilarim artarsa beklemeden gitmemi söyledi. Bugun dogurmazsam sabah 7de yatisim yapilacak. Nstde 90 100lerde sancim çıktı ama ben bi şey hissetmiyorum. Gerçi 2 3 haftadır hep olan sancılarım var şuanda. Çok gerginim. Sevinemedim uzulemedim. Dua edin lütfen. Hakkınızı helal edin.
Paket nts ücret yapmış olabilirler mi benim hastanede 3 nts 130 tl ödedimKızlar eşim bir kurumda memur. Biz özel hastaneye gidiyoruz fatura kesip bir kaç gün sonra işyerine gönderiyorlar. Az önce eşim aradı ve 370 TL fatura gelmiş. Muayene üretimiz 90 tl bir de nst ye girdim. Nst ye 280tl yazmışlar. Böyle birşey mümkün değil diye düşünüyorum bir yanlışlık olmalı. Nst 30-40 TL bişey diye biliyorum. Oğlumda 3 sene önce öyleydi. Sizlerin nst ücretleri nasıl? Bu işte bir yanlışlık vardır değil mi?
Doğum yaptım iyiyiz 3550 50 cm ağrım var sonra yazarım
Allah şifa versin inşallah önemli birşey yokturBebeğimi başka hastaneye kuvezdede sevkettiler morariyor nefessiz kalıyor dua edin
Maşallah ne güzel darısı bekleyenlere en kısa zamanda hikayeni bekliyoruz canımKızlar net yazamıyorum ana ben bugün kızımı aldım kucağıma epidutal aldım nırmal doğum yaptım 4 saatte doğurdum
Ay lutfen lutfen hikayeni yaz. Çok şükür gözün aydın cnm.Kızlar net yazamıyorum ana ben bugün kızımı aldım kucağıma epidutal aldım nırmal doğum yaptım 4 saatte doğurdum
Tabi ki Can'ım. Ben Zaten bakıp söyleyecektim sana. İnşallah vardır mağazada hepsinden. Gri ile çok fark göremedim sanki arasında. O yüzden ötekini düşündüm ama mağazada bakarım inş yarın. Eşimi götürebilirsem:) yazarım sana yarın akşam.Hadi inşallah güzeldir kuzum. Diğerine de bakar mısın şu 299 olan griye. Nasıl acaba? Özellikle yatma pozisyonuna gelip gelmedikleri önemli. Çok dik durmadığı sürece ikisi de çok güzel..birini alırız. Bu hafta benim de artık sipariş vermem lazım ama mağazaya gitme şansım yok 1.5 saat uzaklıkta. Yarın senden haber bekliyorum
Masallah, gecmis olsun canim, gozun aydin hayirli evlat olsun insallahDoğum yaptım iyiyiz 3550 50 cm ağrım var sonra yazarım
ben aldım griden, 500 lira olan tinny love kadar yatmıyor ama dik de değil. fotosunu atayım işinize yarar belkiHadi inşallah güzeldir kuzum. Diğerine de bakar mısın şu 299 olan griye. Nasıl acaba? Özellikle yatma pozisyonuna gelip gelmedikleri önemli. Çok dik durmadığı sürece ikisi de çok güzel..birini alırız. Bu hafta benim de artık sipariş vermem lazım ama mağazaya gitme şansım yok 1.5 saat uzaklıkta. Yarın senden haber bekliyorum
Bu sessizlikten belliydi Zaten :)) ayy çok sevindim yaaa Bugün beklemiyordun bak geldi kuzu. En kısa zamanda yaz tekrarKızlar net yazamıyorum ana ben bugün kızımı aldım kucağıma epidutal aldım nırmal doğum yaptım 4 saatte doğurdum
Maşallah size canım...Hayırla sağlıkla büyüt inşallah...4 saat çok iyi...müsait olunca hikâyeni bekliyoruzKızlar net yazamıyorum ana ben bugün kızımı aldım kucağıma epidutal aldım nırmal doğum yaptım 4 saatte doğurdum
Çook sevindim senin adına gözünaydınKızlar net yazamıyorum ana ben bugün kızımı aldım kucağıma epidutal aldım nırmal doğum yaptım 4 saatte doğurdum
Beyazkediiiiii en çok süt yapan şey tahin helvası. Ondan ye ve üstüne su iç. Bir de dereotu(hatta çoğu yeşillik). Sana tavsiyem ne yersen ye üstüne su iç. Bir de kızlar emzirdikten hemen sonra 2 bardak su içmek gerekiyor aklınızda olsun. Sıvı tüketimi çok önemli
Ben geçen hafta aç girdim bebeğin kalp atışları zayıftı birsürü stres , dobbler falan çekildim sonra sıkıntı çıkmadı . Hemşire aç karınla girmeyeceksin nstye dedi.
Benimkide aynı Çarşamba bakacak perşembe alalım diyor38+2 oluyor bende bari pazartesi olsun diyorum 39a yaklaşsın istiyorum bakalım ne olacak . Bende valizi hazırladım ama kendiminkileri ayırmaya karar verdim bişey almaya çalışınca çok karıştırırlar
Yediklerine Kimyon katmayı İhmal etme gazı alıyor
Nst muayene ücretinden fazla değildir. Ya yanlışlık vardır yada kontrol süresi 10 gün birkaç kere gidip muayene tahlil yaptırdıysan toplam gelmiştir
Bende hazırlıkların çoğu bitti. Gecelik pijama inçe hemen kırışıyor o ütülenecek. Çikolatalarımı kendim etiket tasarlayıp yapıştırdım ,kapı süsümüde bitirdim .
Babynestimiz yarımdı hepsini bir haftada tamamladık zaten vakitte kalmadı
Gaz yapacağını düşündüğün her yemeğe kimyon at canım,ya da yemekten sonra bir çay bardağı kimyon kaynatip iç,hem süt yapar hem gazını çok kolay çıkarırsınız sen de bebek de. Ben kimyonun çok faydasini gormustum ilk dogumda
Tarhana canım hem süt yapr hem gaz yapmaz. Mercimek çok fena gaz yapar. Dereotu süt yapar. Bulgurun üstüne kimyonlu döküp yersen hem sütün bol olur hem gazı önler. Bulgur çok gaz yapıyor çünkü. Taze soğan yeşillik salatalar bunlar süt yapar. Seni susatan herşey süt yapar aslında :))
Cok normal degil canim doktora danis istersen.
Yesil rengi kan hapi yapiyorda ishali bilmiyorum
Aminn insallah gececek canim moralini yuksek tut sen.
Yapma yaaa nasıl olur kihiç mi açılmaz yaa. Benim de umudum gidiyor sen böyle oldukça
Ya yüzünü nasıl gösterecekti ki dönmemiş mi yüzünü? Bizimki dönmüş sırtı poposu dönük karnıma. Doğuma yakın dönermiş öyle çıkarmış zaten. Dr yüzünü göremeyiz mümkün değil dedi bana.
Ay canım ne güzel haber ya sende aldın kucağına bebişini. Hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel günlerini göstersin Allah. Sende kurtuldun çok şükürrrrKızlar net yazamıyorum ana ben bugün kızımı aldım kucağıma epidutal aldım nırmal doğum yaptım 4 saatte doğurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?