2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oluyor canim ama her isik gorme tansiyon degil her tansiyon gebelik zehirlenmesi degil.
Once tansiyonunu olctur biryerde .yuksekse doktorunla gorus .hemen korkma boyle
Canim herkes ters davranmis sana buna boyle.
Yemeye calis tabiki ama kilosu cok az degil bence.
Muz ceviz ye ozellikle
Can'ım şimdiden stres yapma. Çok küçük değil çok şükür. Allahın izniyle ayaklanırsın hemen iki yavruna da yetersin.
Dogru soyluyorsun ins .bazen umutsuzluga kapiliyorum hormonlar calisiyor sanirim

Canim hayirli olsun tekrar saglikla buyut bebisini stres yapmamaya calis insallah emzirmeyi de yaparsin .sagip bolca vermeye calis biliyorum pratikte burda konusmak kadar kolay olmuyor.

Sorma canım güzel bilgiler benimde düşündüğüm bu.haftamizda ayni ustelik ogullarimizda ayni yaşta benim kızım olacak seninkinin cinsiyeti neydi
Sezeryan mi olacaksin normal mi
Benimki erkek canım. Doğumda nasipse 14 mayısta sezeryan. Tabi bu kadar ağrı ve kasılmayla o tarihi bekleriz inşallah..

Acaba haftayla alakalı mı canım. O haftalarda biz bütün sezeryanlılar sancı yaşadık farkettin mi. Deli mavi sen ben tired bir iki kişi daha 37 38 de sancılandık. Belki o dönemle alakalıdır
Ay inşallah canım dediğin gibi haftayla alakalıdır. Bebeğin hareketleri o kadar canımı acıtıyor ki anlatamam.. Sürekli tek tarafta (poposu sanırım) öyle bir ittiriyor ki. Valla bağırsam olacak o derece

Az önce wc de sıcak akıntı baktım nedir yine o kahve akıntıdan geldi ebe arkadaş dedi açılma kanaması da olabilir inş öyledir
Benimde koyulasmaya başlamış hayırlısı. Doktora gittim başka doktor ilgilendi, bel ağrısı doğum yakın sinyali verebilir mi dedim olabilir bakalım dedi sonra kafası tam pozisyonu almış dedi :) ama nisan, su, kanama ve belden kasiklara inen ağrı 5 dk bire düşünce gel dedi. Açılma bakmadı. Çarşamba bir daha kendi doktorun baksın dedi. Boy kilo artık bakılmaz yaniltir dedi bakmadı.

Canim bilemiyorum muayene sonrasi olur diyordu kizlar burada aslinda

İşte benim bebişim öyle hiç gelmeye niyeti yok. Daha haftaya pazartesiye gelmezse o zaman suniyle doğum başlatılacak. Doktor bile dedi keyfi yerinde
Hayirlisiyla gelsin ins.akilli bebisler bunlar

Hadi inşallah güzeldir kuzum. Diğerine de bakar mısın şu 299 olan griye. Nasıl acaba? Özellikle yatma pozisyonuna gelip gelmedikleri önemli. Çok dik durmadığı sürece ikisi de çok güzel..birini alırız. Bu hafta benim de artık sipariş vermem lazım ama mağazaya gitme şansım yok 1.5 saat uzaklıkta. Yarın senden haber bekliyorum

H Hunilimom evet cati muayenesinu doktorun yapmalıydı. Ayrica bekleyemem ne demek. Hastaneyi ayaga kaldirirdim. Benimkini doktor yapmisti. Kadin istersen sabaha kdr beklerim sen kendini rahat hisset yeterki demisti.
Valla benim hiç şansım yok yaa.. inanılmaz bi travma yaşadım bugün.. zaten ebeyi görünce bi gözüm seyirdi sağolsun o da hiç yardımcı olmadı. Yan tarafta doğum yapam kadının sesleri falan gerçekten korkunçtu.. keşke bugün hiç bunu denemeselerdi.. şuan sezaryen mi yaptırsam diye düşünüyorum valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…