2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

En güzeli çömelmekmiş canım zaten, çömelip dur sürekli dedi. Suni sancıdan korkmayalım bence zaten suni sancı bizim için daha iyi süreci hızlandırıyor çünkü kendi sancımızda daha uzun sürecek süreç. İnşallah çarşambaya kadar iyice açılman olur canım ya.

HADİ gözünaydın canım geliyor senin yavrun da yavaş yavaş :) sağlıkla kucağına al inşallah

Maşallah ya ne bereketli bir gün oldu canım. Gözünaydın sağlıkla büyüt

Az bişey pembemsi kan gibi bişey geldi az önce tuvaletteyken ebe zorladı diye olmuştur dimi? Çünkü ağrı sancı bişey yok bende sadece altıma doğru bi baskı hissediyorum o kadar..

Canım çatı muayenesinden oluyo benimde oldu hep. Açılmaya bakıncada oluyo doktorumda diyor 1 2 gün kanaman olabilir diye. Stres yapma sakın normal.

Canım çatı muayenesinden oluyo benimde oldu hep. Açılmaya bakıncada oluyo doktorumda diyor 1 2 gün kanaman olabilir diye. Stres yapma sakın normal.
Stres benim göbek adım oldu zaten.. Allahtan siz varsını da rahatlıyorum biraz.. çook teşekkür ederimm panik yapmıyorum o zaman..

Stres benim göbek adım oldu zaten.. Allahtan siz varsını da rahatlıyorum biraz.. çook teşekkür ederimm panik yapmıyorum o zaman..

Yok canım panik yapma normal gayet normal. Sen bugün zaten stres olmuşsun daha stres yapma, böyle çık yürüyüş yap azcık sakinle günlerimizde az kaldıı zaten :)

Valla cati muayenesi bendede travma oldu caanim. O yuzden normal yapamicagima karar verdim. Zaten oyle bi insanim ben. Dokundurtamiyorum

Dogumhanede oldugunu dusunuyorum. Yoksa geldi mi bebek coktan? Umarim rahat ve kolay bir dogumun olur.

Ben de merak ediyorum valla, ama normal yapabilecekken doktor yonlendirmesyle sezeryan olursak bunu hic bilemeyecegiz yani riskli derse kaybimdan sonra sulandirici da kullandigim icin zaten tedirginim ben kabul ederim.

Bakmiyorlar ama galiba artık acilmaya cnm carsamba kendi doktorum da bakmaz. Yarın acile mi gitsek sancı var falan diye artik su sancı bekliyorlar acilmaya bakmak için.

Gozun aydin canim, saglikla buyut insallah
Canim genel anesteziyi sen mi istedin, sezeryan olursa ben de genel istiyorm uyanik olursam panik olurum ne kadar suruyor ameliyat 've ne zaman ayiliyosun. Bide bebegin hangi hastanede medigoldda yenidogan yogun bakimi var galiba demi

Doktorun tercihiymis genel ve ben istanbulumda yaptım yoğun bakım için gopa yolladilar medicalparkta su anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…