- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.541
Cnm bugun bir kadınla konuştum hastanede ikinci bebisi ilk bebiş on aylıkneyse benim doktorum onun dogumunu yaptırmış hiç açılmam yoktu alttan pastil gibi birşey verdi, sancim oldu ve hep o durdu başımda akşama doğurdum dedi. Dikis uzun surdu cnm yandi dedi o ayrı nefes al aşağı doğru ıkın kolay olur yoksa suni sancı kendi sancindan çok ağır değil dedi.Kısmet bakalım cumartesi yatisim olacak yine açılma azıcık var.
HADİ gözünaydın canım geliyor senin yavrun da yavaş yavaş :) sağlıkla kucağına al inşallahBugünki kontrolde açıklığım 4 cm çıktıdoktor hemen yatırmak istedi ben yine inat ettim sancımı beklicem die.
Eve geldiğimden beri kasık ağrım oluyordu. Muayeneden dolayıdır die pek önemsemedim başta ama şimdi 6-7 dk arayla sancı hissediyorumhayırlısı
Maşallah ya ne bereketli bir gün oldu canım. Gözünaydın sağlıkla büyütKızlar bende kavuştum yawrumAdarısı kalanların başına çok çok ağrım. Var süt geldi emziriyorum 4.360 gr doğdu tosuncuk mama vercem az az kaşıkla birazdan tam 15:55 te doğuma alindim sancim vardı düzenli . Doğum sonrası hemen uyandim genel anestezi aldım ama ağrım inanılmazdı bi de öksurdum bı kez çok canm yandi aman usutmeyin
Gecmis olsun canim uzulme kuvezde oksijenle duzelir insallah stres yapma sutun gitmesin bazen bir gun kalabiliyolar boyle durumdaŞeker den dolayı sanırım. Nefes almada sorun ve benimde ağrım var inşallah csbukck duzor yavrum
ANNONA Rabbim bu mübarek gece hürmetine bebişini bir an önce kucağına almanı nasip etsin. Acaba neden nefes alamıyor prenses
Cigerlerindeki suyu atamamis canım
@Kumsalpoyraz gözünaydın sağlıkla büyüt kızını
Az bişey pembemsi kan gibi bişey geldi az önce tuvaletteyken ebe zorladı diye olmuştur dimi? Çünkü ağrı sancı bişey yok bende sadece altıma doğru bi baskı hissediyorum o kadar..
Rabbimden gelene raziyiz canım iyiyim.hamdolsun iyi haberini aldıktan sonra daha iyi oldum stres yapmak yok :)Gecmis olsun canim uzulme kuvezde oksijenle duzelir insallah stres yapma sutun gitmesin bazen bir gun kalabiliyolar boyle durumda
Yürü be tatlım kim tutar seni:) bu gece kandil birbirimize dua edelim
Stres benim göbek adım oldu zaten.. Allahtan siz varsını da rahatlıyorum biraz.. çook teşekkür ederimm panik yapmıyorum o zaman..Canım çatı muayenesinden oluyo benimde oldu hep. Açılmaya bakıncada oluyo doktorumda diyor 1 2 gün kanaman olabilir diye. Stres yapma sakın normal.
Masallah ne guzel haber , tebrik ederim gozun aydin arkadasim darisi basimizaKızlar net yazamıyorum ana ben bugün kızımı aldım kucağıma epidutal aldım nırmal doğum yaptım 4 saatte doğurdum
Stres benim göbek adım oldu zaten.. Allahtan siz varsını da rahatlıyorum biraz.. çook teşekkür ederimm panik yapmıyorum o zaman..
Valla benim hiç şansım yok yaa.. inanılmaz bi travma yaşadım bugün.. zaten ebeyi görünce bi gözüm seyirdi sağolsun o da hiç yardımcı olmadı. Yan tarafta doğum yapam kadının sesleri falan gerçekten korkunçtu.. keşke bugün hiç bunu denemeselerdi.. şuan sezaryen mi yaptırsam diye düşünüyorum valla..
Oh cok sukur, tez zamanda kavusursun insallahKızlar kızım iyi sadece sezeryandan dolayı ciğerlerindeki suyu atamamis biakc gün gözletimde olacak
Dogumhanede oldugunu dusunuyorum. Yoksa geldi mi bebek coktan? Umarim rahat ve kolay bir dogumun olur.Bugünki kontrolde açıklığım 4 cm çıktıdoktor hemen yatırmak istedi ben yine inat ettim sancımı beklicem die.
Eve geldiğimden beri kasık ağrım oluyordu. Muayeneden dolayıdır die pek önemsemedim başta ama şimdi 6-7 dk arayla sancı hissediyorumhayırlısı
Ben de merak ediyorum valla, ama normal yapabilecekken doktor yonlendirmesyle sezeryan olursak bunu hic bilemeyecegiz yani riskli derse kaybimdan sonra sulandirici da kullandigim icin zaten tedirginim ben kabul ederim.Canım yani normal doğum yapabilirmişiz değil mi kafa çapı fazla da olsa ?
@minikoglan @Hafsa_23 @Schneller65tgb34 @eylul987 Fonetik F fcevriye @cikolatalimuffin ile hepimizin durumu BPD ölçümü nedeniyle benzer.. aramızdan ilk normal doğum yapan kim olacak çok merak ediyorum
Benimde hep yalaci sanci. Zaten pek gidip gidip gelmiyor. Cok siddetli degil. Simdi kalkip kahvalti yapsam gececek.. Ama karnim surekli tas gibi. Neden acabayok yapmadım halen.. sancım geliyor ama hep yalancı sancı
Bakmiyorlar ama galiba artık acilmaya cnm carsamba kendi doktorum da bakmaz. Yarın acile mi gitsek sancı var falan diyeEn güzeli çömelmekmiş canım zaten, çömelip dur sürekli dedi. Suni sancıdan korkmayalım bence zaten suni sancı bizim için daha iyi süreci hızlandırıyor çünkü kendi sancımızda daha uzun sürecek süreç. İnşallah çarşambaya kadar iyice açılman olur canım ya.
Canim genel anesteziyi sen mi istedin, sezeryan olursa ben de genel istiyorm uyanik olursam panik olurum ne kadar suruyor ameliyat 've ne zaman ayiliyosun. Bide bebegin hangi hastanede medigoldda yenidogan yogun bakimi var galiba demiAyyy bende genel anestezi oldum uyanmakta sıkıntı yoktu ama dediğin gibi çok ağrım.oldu şuan daha iyiyim beebgimi emziremedim ben kuvezde şuanda ama.iyi olacak memiklerime.sicak su torbası koydum. Makine gelsin sagicam sutumu yarın babası götürecek
Doktorun tercihiymis genel ve ben istanbulumda yaptım yoğun bakım için gopa yolladilar medicalparkta su andaGozun aydin canim, saglikla buyut insallah
Canim genel anesteziyi sen mi istedin, sezeryan olursa ben de genel istiyorm uyanik olursam panik olurum ne kadar suruyor ameliyat 've ne zaman ayiliyosun. Bide bebegin hangi hastanede medigoldda yenidogan yogun bakimi var galiba demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?